Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 21 Απρ 2026, 08:33:12

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 21 Απρ 2026, 08:33:12

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 07:07]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 02:55]

από vilisdev
    [Χθες στις 10:26]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 63
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 53
    Συνολικά: 56
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αγώνες και οργανωτικά θέματα  (Αναγνώστηκε 2332 φορές)
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #105 στις: Σάββατο, 2 Μαρ 2019, 06:21:42 »

Κύριε Γιαννετάκη,
    θα ήθελα να ξεκαθαρίσω το οικονομικό θέμα που θίξατε.

Πράγματι μία Κυριακή, ήρθατε μαζί με τον κ Φερφυρή στον χώρο πτήσεων στην Βοιωτία, και μου δώσατε 30 ευρώ.
    Εγώ τα πήρα, νοώντας ότι είναι για την εξόφληση των συνδρομών της δικής σας και του κ. Παπαγεωργίου (2 Χ 15).
    Όμως μετά, όταν ήμουν σπίτι και πήγα να κόψω τις αποδείξεις, συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν το χρηματικό αντίτιμο της συνδρομής σας, γιατί δεν είσαστε μέλη, αλλά μόνο κατέχοντες την ιδιότητα του αθλητή.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του  Δ.Σ. της ΕΑΑ, οι αθλητές δεν πληρώνουν ούτε συνδρομή, ούτε το αντίτιμο της ασφάλισής τους. Η ΕΑΑ καταθέτει το συνολικό ποσόν ασφαλίστρων, που αντιστοιχεί στους αθλητές και τα ενεργά πτητικά μέλη της, στην ΕΛΑΟ, από το ταμείο της, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό, και παίρνει μία απόδειξη για το σωματείο.  

Δηλαδή η ασφάλιση είναι μία προσφορά από το σωματείο προς τους αθλητές.

Τα μέλη πληρώνουν συνδρομή σύμφωνα με το καταστατικό, που τότε ήταν 15 ευρώ ετησίως, αλλά ούτε αυτά πληρώνουν χωριστά ασφάλιστρα.

Το θέμα ξεχάστηκε πράγματι, και μου το θυμίσατε σήμερα. Αυτά τα χρήματα είναι αχρεωστήτως καταβληθέντα και θα σας επιστραφούν και με τον νόμιμο τόκο. Δεν στέκει να με απειλείτε με δικαστήρια, επειδή ξέχασα να σας επιστρέψω 30 ευρώ που μου δώσατε χωρίς να υπάρχει αντικείμενο συναλλαγής.  
    Αν μου το είχατε θυμίσει νωρίτερα, θα είχα ανταποκριθεί και εγώ νωρίτερα.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #106 στις: Σάββατο, 2 Μαρ 2019, 07:09:47 »

Κύριε Γιαννετάκη,
    γράφετε, γράφετε, γράφετε…θα παρακαλούσα να δίνετε λίγο προσοχή σε αυτά που γράφετε.

Αναφέρετε ότι έχει εκτεθεί και εγώ και η επιτροπή αερομονελισμού Αναφέρετε ότι ο πρόεδρος και ο  Γραμματέας της επιτροπής δεν θα έφταναν σε αυτό το σημείο την κατάσταση στην ομοσπονδία τους ….

Α)  εγώ δεν έχω καμμία σχέση ψήφου ή δυνατότητα επηρεασμού των συμβουλευτικών αποφάσεών της επιτροπής πλην της φιλικής σχέσης με όλα τα μέλη της. Και φυσικό είναι σαν πρόεδρος σωματείου να παρακολουθώ με ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα.

Β) λέτε «Ο γραμματέας» της επιτροπής», ενώ το σωστό είναι «Η γραμματέας» της επιτροπής. Θεωρείτε δηλαδή ότι η κυρία Αννα Σφέτκου, σύζυγος του κ. Δ. Ράμμου (μάστορα) έχει ευθύνη για αυτά που ΕΣΕΙΣ νομίζετε ότι εγώ και η επιτροπή έχουμε κάνει λάθος;

Σας διαβεβαιώ ότι όσες διαφορές και αν έχω με τον κ. Ράμμο, δεν αμφισβητώ την ακεραιότητα και καθαρή σκέψη της συζύγου του, όπως και την ουσιαστική προσφορά της στην λειτουργία της επιτροπής, και γνωρίζω ότι ούτε η ίδια ούτε κανένα άλλο μέλος της έχουν ενεργήσει αντίθετα προς το συμφέρον του χώρου.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #107 στις: Σάββατο, 2 Μαρ 2019, 11:22:13 »

όσες διαφορές και αν έχω με τον κ. Ράμμο,

Δεν υπήρχε κανένας λόγος να αποκτήσουμε ξαφνικά τόσες διαφορές, και να χαλάσουμε φιλία αρκετών ετών...εάν δίνατε σημασία και μου απαντούσατε στο τόσο σημαντικό για εμένα e-mail μου [αρνητικά θετικά δεν είχε καμία σημασία] που αφορούσε την σκέψη του συλλόγου μου για μια Βαλκανική συνάντηση αθλητών των scale, που σε αυτήν θα περιείχε και ένα  αγώνα.

Τελικά όπως διαπίστωσα για εσάς ο λόγος ήταν ότι καθώς τον Οκτώβριο του 2017  γυρνώντας από το meeteing F5J της Λάρισας, μετέφερα τον ενθουσιασμό μου για την διοργάνωση σε όλους σας, και στον κόσμο, μέσω των φωτορεπορτάζ μου στην Αερομοντελιστική Εφημερίδα,  αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα σας ενοχλούσε τόσο πολύ ώστε να με προσθέσετε και εμένα  στην μαύρη σας λίστα.

Μια μαύρη λίστα, που μπαίνουν αυτομάτως από εσάς και τα υπόλοιπα δήθεν κέντρα εξουσίας, όποιος άνθρωπος η σύλλογος έρθει σε επαφή με τον από χρόνια εχθρό σας Γιώργο Σκαργιώτη, η ακόμα χειρότερα θα τους συμβούν εάν συνεργαστεί μαζί του.

Μια τέτοια συνεργασία τόλμησε να κάνει η Αερολέσχη Λάρισας με αποτέλεσμα να απαξιωθεί από εσάς, και στην συνέχεια από την Ομοσπονδία ώστε να  μην της δοθεί τελικά η πολυπόθητη και σημαντική για την Αερολέσχη και τα μέλη της, έγκριση διοργανώνοντας ένα WORLD CUP για το 2019.

Αυτή η πρωτοφανής  ΕΚΔΙΚΗΣΗ [αδιανόητο για τον Αθλητικό Αερομοντελισμό] ήταν ο λόγος που με έστρεψε εναντίον σας, όπως εναντίων και των ενεργειών από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας.  
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Pantelis Papageorgiou
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #108 στις: Σάββατο, 2 Μαρ 2019, 11:27:02 »

Δεν το εξέλαβα ως χιούμορ (αν ήταν χιούμορ, δυστυχώς δεν έγινε αντιληπτό).

Γιατί λέτε ψέματα; Εγώ ο ίδιος (και ο κύριος Γιαννετάκης) σας καλούσαμε προσωπικά και σας ζητούσαμε να προχωρήσετε στις δηλώσεις συμμετοχής. Και τις μισές φορές ήταν λάθος (δηλώνατε λάθος αθλητές σε λάθος κατηγορίες). Όσες φορές σας καλέσαμε ποτέ δεν μας αναφέρατε για την φοβερή κάθετη οργάνωση του σωματείου! Όπως και δεν μας ενημερώσατε ποτέ για την υποχρέωση των 7 ευρώ ετησίως για την ασφάλιση.

Το κυριώτερο όμως είναι ότι είναι λάθος (για να μην πω ντροπή) να επιρρίπτετε ευθύνες για την δική σας αδιαφορία/ ολιγωρία σε τρίτους και ειδικά σε αυτόν που εννοείτε και δεν τολμάτε να αναφέρετε με το όνομά του. Ακόμη και ο εν λόγω να έκανε λάθος (αμφισβητώ ότι γνώριζε ότι του είχατε αναθέσει τέτοια καθήκοντα), η τελική ευθύνη ήταν πάντα δική σας ως πρόεδρος και κεφαλή του σωματείου.
    Ακόμη όμως και αλήθεια να είναι ότι είχατε κάνει την ως άνω ανάθεση καθηκόντων, είναι μικροπρέπεια να επιρρίπτετε ευθύνες δημόσια σε υφισταμένους σας.

Δεν αντιλέγω ότι έχω μιλήσει αρκετές φορές με τον κ. Γιαννετάκη. Μην αλλάζετε την κουβέντα. Για το άτομό σας μιλάμε.

Όμως δεν καταλάβατε καλά. Ο συντονιστής μας έκανε καλά τη δουλειά του. Και επομένως δεν του επιρρίπτουμε καμμία ευθύνη. Αν έγινε κάποτε ένα λάθος στην αναγραφή των κωδικών των κατηγοριών, κατηγορείστε εμένα. 

Τώρα που δεν ανήκετε στην δύναμη της ΕΑΑ αισθάνεστε καλύτερα; Είδατε ότι φροντίζαμε πάντα για εσάς.

Ουδέποτε επέρριψα ευθύνη στον "συντονιστή". Νομίζω ότι πιο ξεκάθαρο δεν μπορεί να γίνει σε όποιον διαβάσει την παράπάνω παράθεσή σας.
    Σε εσάς ως, πρόεδρο και κεφαλή της ΕΑΑ, καταλόγισα ό,τι κατά την γνώμη μου λειτουργεί λάθος στο καθαρά αθλητικό τμήμα της ΕΑΑ.

Και για να είμαι πιο ξεκάθαρος και αναλυτικός

Προσπαθήσατε να απακόψετε την  ενημέρωση για τα αγωνιστικά δρώμενα από τον κυριότερο δίαυλο επικοιωνίας των αερομοντελιστών, ισχυριζόμενος υποκριτικά ότι "προκαλεί αρνητικά σχόλια και η ως άνω ενημέρωση είναι δουλειά των σωματείων", όταν:

-Ουδέποτε ασχοληθήκατε εσείς (προσωπικά ή μεσω ανάθεσης σε τρίτους) με την ενημέρωση των αθλητών σας

-Ουδέποτε στηρίξατε (έστω ηθικά) τους αθλητές σας

-Ουδέποτε ασχοληθήκατε με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις ανάγκες των αθλητών σας

-Διακηρύττατε ότι ο σύλλογος δεν έχει να προσφέρει τίποτε στους αθλητές του

-Είχατε πλήρη δυσανεξία στην κριτική την οποία και αντιμετωπίζατε με απαξιωτικές επιθέσεις σε όσους την ασκούσαν χωρίς ποτέ να απαντάτε επί της ουσίας.

-Δεν μεριμνήσατε  για την δημιουργία μοντελοδρομίου την στιγμή που ιδιώτες αλλά και σύλλογοι χωρίς αθλητικό τμήμα, λειτουργούν εντός Αττικής ή γειτονικά της Αττικής τέτοιους χώρους νομίμως.

-Δεν πήρατε μέτρα για να προστατεύσετε τον πάλαι ποτέ μεγαλύτερο σύλλογο αερομοντελισμού από την φθίνουσα πορεία που έχει πάρει.
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #109 στις: Σάββατο, 2 Μαρ 2019, 11:50:39 »

Προς κύριο Ράμμο

Αγαπητέ Δημήτρη,

διάβασα αυτά που γράψατε στο τελευταίο σας μήνυμα και τώρα κατάλαβα ότι έχετε κατά νού πράγματα που ουδέποτε συνέβησαν.
    Σίγουρα αυτό συνέβη γιατί η πληροφόρηση που είχατε ήταν λανθασμένη, ακούσια ή εκούσια.  Αρα δεν μπορώ να σας μεμφθώ για κακή διάθεση, απλά για το ότι δεν φιλτράρατε όσο έπρεπε τις πληροφορίες σας.

Δεν απορρίπτω αυτά που θέλει να κάνει το οιοδήοτε σωματείο, ούτε αυτά που προτείνετε εσείς. Αρκεί να γίνουν κάτω από την αιγίδα των θεσμών.
    Οχι ανεξάρτητα και μάλιστα κάτω από τη αιγίδα κάποιου άλλου κρατικού φορέα. Καλό είναι να υπάρχει η συνεργασία με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, αλλά να μην ξεχνάμε ή απαξιώνουμε την Ομοσπονδία μας.

Αν αδιαφορήσουμε γι αυτό που πρεσβεύω, "μεθαύριο" που θα χτηπήσουμε κάποια πόρτα θα μαςς πούν "και ποιός είσαι εσύ".

Αν έχετε την καλωσύνη ας συμφωνήσουμε ότι δεν υπήρξε κακή διάθεση από αμφοτέρους και να σταματήσουμε εδώ τις μεταξύ μας ανταλλαγές μηνυμάτων στο θέμα. Ισως στενοχωρήσουμε έτσι τους αιμοδηψείς αναγνώστες μας, αλλά δεν πειράζει. Εμείς να παραμείνουμε φίλοι (και συγγενείς).
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    GRELE
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #110 στις: Σάββατο, 2 Μαρ 2019, 13:00:22 »

......
    Τελικά όπως διαπίστωσα για εσάς ο λόγος ήταν ότι καθώς τον Οκτώβριο του 2017  γυρνώντας από το meeteing F5J της Λάρισας, μετέφερα τον ενθουσιασμό μου για την διοργάνωση σε όλους σας, και στον κόσμο, μέσω των φωτορεπορτάζ μου στην Αερομοντελιστική Εφημερίδα,  αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα σας ενοχλούσε τόσο πολύ ώστε να με προσθέσετε και εμένα  στην μαύρη σας λίστα.

Μια μαύρη λίστα, που μπαίνουν αυτομάτως από εσάς και τα υπόλοιπα δήθεν κέντρα εξουσίας, όποιος άνθρωπος η σύλλογος έρθει σε επαφή με τον από χρόνια εχθρό σας Γιώργο Σκαργιώτη, η ακόμα χειρότερα θα τους συμβούν εάν συνεργαστεί μαζί του.
    .....

Θειο πες μας και αν θα βγαλεις τον Στησιχορο απο την μαυρη λιστα σου.Για να ξερουμε...
    Καταγράφηκε

......electrics are here to stay......
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #111 στις: Σάββατο, 2 Μαρ 2019, 13:50:12 »

Θειο πες μας και αν θα βγαλεις τον Στησιχορο απο την μαυρη λιστα σου.Για να ξερουμε...

Οτι προκύψει για το καλό του αερομοντελισμού είναι ευπρόσδεκτο.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #112 στις: Σάββατο, 2 Μαρ 2019, 13:51:59 »

Κύριε Παπαγεωργίου.

Τελευταίο και σαφές μήνυμα.

Η Ε.Α.Α. διοικείται από αιρετό Δ.Σ. και αυτό δίνει λόγο στην Γ.Σ. των μελών.

Η Γ.Σ. κρίνει ότι η Ε.Α.Α. πορεύεται σωστά, έχει ένα μεγάλο αριθμό συμμετοχής αθλητών της στους αγώνες σύμφωνα με τον στόχο ενός αθλητικού σωματείου.

Οι αθλητές δεν είναι μέλη, ούτε πληρώνουν συνδρομή, ούτε έχουν λόγο στην Γ.Σ.

Το τι μεριμνήσαμε και το τι δεν μεριμνήσαμε για το καλό του σωματείου δεν σας αφορά. Ούτε πριν, ούτε σήμερα.
    Ναι εμείς σας είπαμε ότι δεν έχουμε τίποτε να σας προσφέρουμε. Δεν ήταν όλη η αλήθεια. Σας καλύπταμε την ασφάλιση δωρεάν.

Δεν μείνατε ποτέ έξω από οιοδήποτε αγώνα.

Εσείς ζητήσατε την αποδέσμευσή σας. Δεν σας διώξαμε.

Προς τι λοιπόν η προσπάθεια ανοικτής «επικοινωνίας» σήμερα με το παλιό σας σωματείο;

Προσωπική πρωτοβουλία; Όταν υφίσταται παράλληλα και παρόμοια κίνηση άλλου τέως αθλητή μας είναι μάλλον μία κατευθυνόμενη συνδυασμένη προσπάθεια.

Σας απαντήσαμε εκ του περισσού σε πολλές ερωτήσεις σας. Αλλά όταν σας δώσαμε συγχαρητήρια για την συμμετοχή σας στους Παγκόσμιους Αγώνες και εσείς νομίσατε ότι σας περιγελούμε, αντιληφθήκαμε ότι κάθε προσπάθεια συνεννόησης θα έπεφτε στο κενό.

Κρατάμε μόνο μία ρήση σας, πέρα για πέρα αληθινή. Οτι είσαστε ευχαριστημένος στο νέο σωματείο σας.

Εμείς ακόμα περισσότερο.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #113 στις: Σάββατο, 2 Μαρ 2019, 15:03:47 »

Αν έχετε την καλωσύνη ας συμφωνήσουμε ότι δεν υπήρξε κακή διάθεση από αμφοτέρους και να σταματήσουμε εδώ τις μεταξύ μας ανταλλαγές μηνυμάτων στο θέμα.

Συμφωνώ και σταματώ τις μεταξύ μας ανταλλαγές μηνυμάτων στο θέμα. Και παραμένουμε φίλοι, γιατί όπως λέγει ο "Σοφός" Γιώργος Μέσκος :  "Κύριοι μεταξύ μας έχουμε αερομοντελιστικές διαφορές και όχι προσωπικές"
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    GRELE
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #114 στις: Σάββατο, 2 Μαρ 2019, 15:22:59 »

Αν έχετε την καλωσύνη ας συμφωνήσουμε ότι δεν υπήρξε κακή διάθεση από αμφοτέρους και να σταματήσουμε εδώ τις μεταξύ μας ανταλλαγές μηνυμάτων στο θέμα.

Συμφωνώ και σταματώ τις μεταξύ μας ανταλλαγές μηνυμάτων στο θέμα. Και παραμένουμε φίλοι, γιατί όπως λέγει ο "Σοφός" Γιώργος Μέσκος :  "Κύριοι μεταξύ μας έχουμε αερομοντελιστικές διαφορές και όχι προσωπικές"

Τετοια συγκινηση εχω να νιωσω απο το instagram story για τον χωρισμο της Κλοε Καρντασιαν  ...ετσι και μερες που ειναι νομιζω οτι το παρακατω εικονιζομενο αξεσουαρ ειναι το απολυτως απαραιτητο δωρο για να ειναι ο Στησιχορος κανονικος.....
    Ψαχνω τωρα μηπως μπορεσω να εξοικονομησω λιγα χρηματα ακομη (ξερετε ...απο αυτα που θα στειλω στην ΕΛΑΟ και FAI για το εμπορικο σημα F5J) για να παρω δωρο ακομη μια και σε εναν ακομη που του λειπει.
    Παντως πρεπει να πω οτι τετοια κωλοτουμπα ,δηλαδη να ξεχναμε τα αποφευγματα Σκαργιωτη και να παραθετουμε Μεσκο, δεν το περιμενα ποτε............αλλα ποιος ξερει αυριο τι θα ισχυει ?
    Βασιλης Παπαδοπουλος

* perikefalea.jpg (86.79 KB, 470x540 - εμφανίστηκε 171 φορές.)
    Καταγράφηκε

ArgyrisGiannetakis
    Board moderator

« Απάντηση #115 στις: Σάββατο, 2 Μαρ 2019, 17:10:42 »

Κύριε Γιαννετάκη,

Πράγματι μία Κυριακή, ήρθατε μαζί με τον κ Φερφυρή στον χώρο πτήσεων στην Βοιωτία, και μου δώσατε 30 ευρώ.
    Εγώ τα πήρα, νοώντας ότι είναι για την εξόφληση των συνδρομών της δικής σας και του κ. Παπαγεωργίου (2 Χ 15).
    Όμως μετά, όταν ήμουν σπίτι και πήγα να κόψω τις αποδείξεις, συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν το χρηματικό αντίτιμο της συνδρομής σας, γιατί δεν είσαστε μέλη, αλλά μόνο κατέχοντες την ιδιότητα του αθλητή.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του  Δ.Σ. της ΕΑΑ, οι αθλητές δεν πληρώνουν ούτε συνδρομή, ούτε το αντίτιμο της ασφάλισής τους. Η ΕΑΑ καταθέτει το συνολικό ποσόν ασφαλίστρων, που αντιστοιχεί στους αθλητές και τα ενεργά πτητικά μέλη της, στην ΕΛΑΟ, από το ταμείο της, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό, και παίρνει μία απόδειξη για το σωματείο.  

Τα μέλη πληρώνουν συνδρομή σύμφωνα με το καταστατικό, που τότε ήταν 15 ευρώ ετησίως, αλλά ούτε αυτά πληρώνουν χωριστά ασφάλιστρα.

Το θέμα ξεχάστηκε πράγματι, και μου το θυμίσατε σήμερα. Αυτά τα χρήματα είναι αχρεωστήτως καταβληθέντα και θα σας επιστραφούν και με τον νόμιμο τόκο. Δεν στέκει να με απειλείτε με δικαστήρια, επειδή ξέχασα να σας επιστρέψω 30 ευρώ που μου δώσατε χωρίς να υπάρχει αντικείμενο συναλλαγής.  
    Χάρισμά σας δεν καταδέχομαι επιστροφές απροσδιόριστες.Ρωτησα, μου ζητησατε τόσα, τα πήρατε!Τελος!
    Εγω δεν απείλησα κανέναν !ουτε εβρισα! Αυτα λοιπον που μας προσαπτετε   παραδέχεστε  ειναι τσαμπα μαγκίες ανυπόστατες!Μαζευτήτε λοιπόν και καλό ειναι να μαζευτούν και απο τις συνεργασίες μαζί σας και οι υπόλοιποι στην αερομοντελιστικη επιτροπή γιατι ξέρουμε μερικοί και πως λειτουργείτε όλοι και αλλες πολλές λεπτομέριες .Χρόνια τωρα!
    Καταγράφηκε

Η ομορφιά είναι στα μάτια αυτού που τη βλέπει.

http://www.youtube.com/user/ARGYPILATUS?feature=guide
    http://www.flickr.com/photos/argyris_giannetakis/
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #116 στις: Σάββατο, 2 Μαρ 2019, 19:01:31 »

Κύριε Γιαννετάκη,

Χάρισμά σας δεν καταδέχομαι επιστροφές απροσδιόριστες.Ρωτησα, μου ζητησατε τόσα, τα πήρατε!Τελος!
    Εγω δεν απείλησα κανέναν !ουτε εβρισα! Αυτα λοιπον που μας προσαπτετε   παραδέχεστε  ειναι τσαμπα μαγκίες ανυπόστατες!Μαζευτήτε λοιπόν και καλό ειναι να μαζευτούν και απο τις συνεργασίες μαζί σας και οι υπόλοιποι στην αερομοντελιστικη επιτροπή γιατι ξέρουμε μερικοί και πως λειτουργείτε όλοι και αλλες πολλές λεπτομέριες .Χρόνια τωρα!

Γιατί αλλιώς;
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Bocian
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #117 στις: Σάββατο, 2 Μαρ 2019, 19:21:45 »

GRELE 20 μέρες πρίν.

Αγαπητοι φιλοι

Εαν καποιος θελει να βαλει στην αφισα του το F5J πρεπει να εχει την συμφωνη γνωμη της ΕΛΑΟ η οποια ειναι η εκπροσωπουσα την FAI αρχη.

Φιλικα
    Βασιλης Παπαδοπουλος  

GRELE  σήμερα.

Ψαχνω τωρα μηπως μπορεσω να εξοικονομησω λιγα χρηματα ακομη (ξερετε ...απο αυτα που θα στειλω στην ΕΛΑΟ και FAI για το εμπορικο σημα F5J) για να παρω δωρο ακομη μια και σε εναν ακομη που του λειπει.

Και η φωτογραφία αδιάψευστος μάρτυρας................

* 25e6g.jpg (89.73 KB, 800x600 - εμφανίστηκε 119 φορές.)
    Καταγράφηκε
    GRELE
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #118 στις: Σάββατο, 2 Μαρ 2019, 19:26:34 »

Ενταξει η FAI  με λυπηθηκε και μπορω να τα στειλω αργοτερα τα χρηματα.
    Οποτε πες μου να παρω περικεφαλαια οτι χρωμα βρω ?
    Καταγράφηκε

ArgyrisGiannetakis
    Board moderator

« Απάντηση #119 στις: Σάββατο, 2 Μαρ 2019, 19:46:29 »

Κύριε Γιαννετάκη,

Γιατί αλλιώς;

Γιατί αλλιώς θα εξαφανιστείτε απο μόνοι σας!Δεν χρειάζεστε βοήθεια!Ειστε σε καλό δρόμο ήδη!!!
    Καταγράφηκε

Η ομορφιά είναι στα μάτια αυτού που τη βλέπει.

http://www.youtube.com/user/ARGYPILATUS?feature=guide
    http://www.flickr.com/photos/argyris_giannetakis/
    Σελίδες: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Χώροι πτήσης - Μοντελοδρόμια  |  Θέμα: Αγώνες και οργανωτικά θέματα
    Μεταπήδηση σε: