Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 21 Απρ 2026, 08:37:35

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 21 Απρ 2026, 08:37:35

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 07:07]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 02:55]

από vilisdev
    [Χθες στις 10:26]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 63
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 4
    Επισκέπτες: 60
    Συνολικά: 64
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αγώνες και οργανωτικά θέματα  (Αναγνώστηκε 2343 φορές)
    Pantelis Papageorgiou
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #90 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 16:17:29 »

Κύριε Παπαγεωργίου,

Τι κρύβω; Εγώ κρύβομαι; Δεν υπογράφω; Δεν ξέρετε ποιος σας απαντάει;

Οι απαντήσεις που έχω δώσει είναι καθαρές.

Όταν δεν απαντάτε σε αυτό που σας ερωτούν, το ότι υπογράφετε δεν σημαίνει απλύτως τίποτε. Κρύβεστε πίσω από αοριστίες περί νόμων, κανονισμών και διαδικασιών. Αν θέλαμε απαντήσεις για αυτά από τους δικηγόρους μας θα ερωτούσαμε αυτούς. Εσάς ρωτώ.
    Και μια που το θέσατε έτσι σας ρωτώ εκ νέου:
    -Τί πήγε λάθος και ακυρώθξκαν τρία (3) κριτήρια ΕΟ στην F5J; Ποιοί ευθύνονται για αυτά τα λάθη;
    -Ως πρόεδρος της ΕΑΑ, ποιόν κανονισμό και ποιό καταστατικό τιμούσατε όταν δεν ενημερώνατε τους αθλητές σας (για πάνω από 10 έτη) για την διεξαγωγή των αγώνων της κατηγορίας τους;
    -Έπρεπε να ανακοινώνονται τα αγωνιστικά προγράμματα στο aeromodelling ώστε οι αθλητές σας να γνωρίζουν πότε έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις;

Έχω και άλλα αναπάντητα ερωτήματα. Αν χρειαστεί, στη συνέχεια.
    Καταγράφηκε
    Pantelis Papageorgiou
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #91 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 16:28:00 »

Κύριε Παπαγεωργίου,

Δεν είσαστε εσείς αυτός στον οποίο θα απολογηθώ αν έχω κάνει λάθος.

Προφανώς! Ούτε και σας ζήτησα ποτέ κάτι τέτοιο.
    Να το δεχτείτε εσείς προς τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να μας πείτε τίποτε.
    Καταγράφηκε
    Pantelis Papageorgiou
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #92 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 16:42:58 »

Για να μην υπάρχουν όμως ακόμα απορίες στους αναγνώστες του thread πρέπει να πω τα εξής:

Ο κ. Ράμμος είναι μέλος σε δύο σωματεία της Β. Ελλάδας, και αν δεν κάνω λάθος ήταν μέλος αρχικά και σε τρίτο. Για κάποιο λόγο συμπλέει και με άλλα σωματεία και προωθεί τις θέσεις τους, και δη αναμοχλεύει τις σχέσεις τους με την Ομοσπονδία. Αυτά έξυπνα φερόμενα, δεν εμφανίζονται στο φόρουμ.

Οι κ.κ. Παπαγεωργίου και Γιαννετάκης μέχρι πρότινος ήταν αθλητές της ΕΑΑ. Αποδεσμεύτηκαν με δική τους αίτηση και ενετάχθησαν σε άλλο σωματείο, ένα από τα δύο που έχει φιλικές σχέσεις ο κ. Ράμμος.

Υπάρχει πρόσφατη ανταλλαγή προσωπικών μου επιστολών με αυτό το σωματείο.

Αυτό ίσως εξηγεί την επιμονή των τριών αυτών κυρίων να μου θέτουν πληθώρα  επαναλαμβανόμενων ερωτήσεων, να με θεωρούν υπεύθυνο για προβλήματα και λάθη τρίτων, επικίνδυνο για το μέλλον του αερομοντελισμού και να επιμένουν για απαντήσεις σε αναπάντητα (δήθεν) κατ’ αυτούς θέματα, που όμως γνωρίζουν πολύ καλά την απάντηση.

Με τον κύριο Γιαννετάκη είναι γνωστό ότι διατηρούμε στενή φιλία. Είναι επίσης γνωστό ότι προσφάτως μετεγγραφήκαμε από την ΕΑΑ στην Αερολέσχη Λάρισσας. Προχωρήσαμε, μεμονωμένα ο κάθε ένας μας, σε αυτή την ενέργεια. Εγώ πήρα αυτή την απόφαση λόγω της πλήρους αδιαφορίας του προέδρου της ΕΑΑ για το πρόσωπό μου ως αθλητής αλλά και τις αθλητικές μου υποχρεώσεις και επιδόσεις (για τον κύριο Γιαννετάκη δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να μιλήσω). Τίποτε παραπάνω.
    Τον κύριο Ράμμο τον γνωρίζω μεν αλλά σε έμεση επαφή πρέπει να έχουμε έρθει δύο ή τρεις φορές συνολικά, σε αγώνες F4 και F5. Τίποτε παραπάνω.

Αν θέλετε να εξυφαίνετε σενάρια συνομωσίας, είναι δικαίωμά σας αλλά είμαι υποχρεωμένος να σας ενημερώσω ότι κάνετε λάθος. Ειδικά εγώ, ούτε τον χρόνο ούτε την οικονομική δυνατότητα διαθέτω ώστε να εμπλακώ ενεργά στα διοικητικά σωματείου ή ομοσπονδίας. Δεν προτίθεμαι ούτε τα παιδιά μου να παραμελήσω ούτε το χόμπυ μου ούτε τους αγώνες για να εμπλακώ στα διοικητικά.
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 17:34:46 από Pantelis Papageorgiou » Καταγράφηκε
    Pantelis Papageorgiou
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #93 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 16:50:33 »

Αλλά όταν ο κ. Παπαγεωργίου με αποκαλεί «διασκεδαστικό» και «..............», επαληθεύεται η ρήση: «όταν στερέψουν τα επιχειρήματα, ακολουθεί αρχικά το φθηνό χιούμορ και ακολούθως οι απειλές και οι ύβρεις,

Αλήθεια τώρα!;
    Θα είχε φοβερό ενδιαφέρον να κάτσει κανείς να ξοδέψει τις (πολλές) ώρες που χρειάζονται και να σας παραθέσει τις (επίσης πολλές) ad hominen επιθέσεις που έχετε κατά καιρούς κάνει σε διαφόρους από αυτό εδώ το forum. Θα θυμηθώ τα σχετικά πρόσφατα περί "αμόρφωτων", "ακαλλιέργητων" και "ανορθογράφων".
    Τουλάχιστον εγώ ζήτησα και μια συγγνώμη, παρά το γεγονός ότι η πρόθεσή μου δεν ήταν τέτοια.
    Δεν θλω να σχολιάσω άλλο.
    Απλά λυπάμαι.
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #94 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 16:54:03 »

-Τί πήγε λάθος και ακυρώθξκαν τρία (3) κριτήρια ΕΟ στην F5J; Ποιοί ευθύνονται για αυτά τα λάθη;
    -Ως πρόεδρος της ΕΑΑ, ποιόν κανονισμό και ποιό καταστατικό τιμούσατε όταν δεν ενημερώνατε τους αθλητές σας (για πάνω από 10 έτη) για την διεξαγωγή των αγώνων της κατηγορίας τους;
    -Έπρεπε να ανακοινώνονται τα αγωνιστικά προγράμματα στο aeromodelling ώστε οι αθλητές σας να γνωρίζουν πότε έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις;

Έχω και άλλα αναπάντητα ερωτήματα. Αν χρειαστεί, στη συνέχεια.
    Εχετε δίκιο που απορείτε γαιτί δεν σας απαντώ. Εδώ δεν σας έδινα σημασία όσο καιρό ήσασταν αθλητής μας (κατά τη γνώμη σας) και θέλετε να σας απαντώ τώρα σε όλα;
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Κώστας Τριανταφύλλου
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #95 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 17:51:13 »

Κύριε Κωνσταντακάτε
    Αδυνατώ να καταλάβω τα λεγόμενά σας καθότι δεν προσπαθώ να λύσω γρίφους.

Έθεσα εξ αρχής τον προβληματισμό μου,γιατί τα δύο μοντελοδρόμια της Λάρισας δεν διοργανώνουν Πανελλήνιους Αγώνες[ τουλάχιστον δεν το γνωρίζουν
    τα ενδιαφερόμενα σωματεία] μήπως μπορέσουμε όσο είναι νωρίς ακόμα να διορθώσουμε κάτι προς το συμφέρον του αερομοντελισμού.

Σαν άμεσα ενδιαφερόμενος εάν πρόκειται να γίνει ένας Πανελλήνιος Αγώνας στον σύλλογό μου δικαιούμαι να το γνωρίζω
    από τώρα γιατί ο προγραμματισμός στον σύλλογό μου δεν είναι της μιας εβδομάδας η ενός μήνα προκειμένου
    να υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Εγώ σαν άμεσα ενδιαφερόμενος έθεσα έναν προβληματισμό.

Εσείς για ποιο λόγο χρειάστηκε να παρέμβετε σε ένα θέμα που δεν σας αφορά?.

Φιλικά
    Κώστας Τριανταφύλλου

Τελικά ποιός ευθύνεται που δεν ξέρει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά; Οχι εγώ πάντως.

Η κλασική αντίδραση όταν δεν υπάρχει αντίλογος!
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #96 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 18:10:50 »

Αλλά μετά το χιούμορ οφείλω να δημοσιοποιήσω και την ουσία της υπόθεσης.

Κύριε Παπαγεωργίου
    Λέτε ότι δεν σας ενημέρωσα ποτέ προσωπικά για τους επικείμενους αγώνες. Πράγματι έτσι είναι.
    Όταν όμως υπάρχει δένδρο διοίκησης, ο επικεφαλής διατηρεί ορισμένες αρμοδιότητες για τον εαυτό του, και εκχωρεί τις υπόλοιπες σε άλλους. Στην περίπτωση της ΕΑΑ, έχουμε εκχωρήσει την αρμοδιότητα συντονισμού των αθλητών της κατηγορίας scale στον κ. Αθ. Φ.

Αυτός συντονίζει κάθε χρόνο τους αθλητές, τους ενημερώνει και μας μεταβιβάζει το ποιός θα λάβει μέρος σε ποιά από τις τρεις κατηγορίες.
    Γιατί δεν απορείτε το πώς βρισκότανε το όνομά σας στην φόρμα δήλωσης συμμετοχής των αθλητών της ΕΑΑ αφού όπως ορθά λέτε ουδέποτε υπήρξε συνομιλία μεταξύ μας;

Διαδίδετε ότι αδιαφορούσαμε για την παρουσία σας. Πως λοιπόν κάθε χρόνο ήσαστε καλυμμένος με το συμβόλαιο αστικής ασφάλισης για βλάβες έναντι τρίτων, όταν ποτέ ούτε ενδιαφερθήκατε να το ζητήσετε, ούτε δώσατε ποτέ το ετήσιο κόστος των 7 ευρώ στο σωματείο;

Μπορεί να μην βαρούσαμε κανόνια, αλλά η δουλειά έβγαινε και βγαίνει χωρίς λάθη.
    Λυπόμαστε που δεν σας κάναμε υποκλίσεις.

Βέβαια σύμφωνα με τη δική σας εκδοχή αδιαφορούσαμε.  Με άλλα λόγια κουβέντα να γίνεται.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #97 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 18:15:50 »

Σωστή είναι η αντίδραση κύριε Τριανταφύλλου. Σίγουρα δεν φταίω ούτε εγώ προσωπικά ούτε η ΕΑΑ που δεν μπορείτε να τα βρείτε με την Ομοσπονδία. Μάλλον κεραυνός εν αιθρία σας βρήκε.  Και απ' ότι γνωρίζω δεν είναι και το μόνο θέμα που εκκρεμεί μεταξύ των δύο μερών.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Pantelis Papageorgiou
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #98 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 18:26:26 »

Αλλά μετά το χιούμορ οφείλω να δημοσιοποιήσω και την ουσία της υπόθεσης.

Κύριε Παπαγεωργίου
    Λέτε ότι δεν σας ενημέρωσα ποτέ προσωπικά για τους επικείμενους αγώνες. Πράγματι έτσι είναι.
    Όταν όμως υπάρχει δένδρο διοίκησης, ο επικεφαλής διατηρεί ορισμένες αρμοδιότητες για τον εαυτό του, και εκχωρεί τις υπόλοιπες σε άλλους. Στην περίπτωση της ΕΑΑ, έχουμε εκχωρήσει την αρμοδιότητα συντονισμού των αθλητών της κατηγορίας scale στον κ. Αθ. Φ.

Αυτός συντονίζει κάθε χρόνο τους αθλητές, τους ενημερώνει και μας μεταβιβάζει το ποιός θα λάβει μέρος σε ποιά από τις τρεις κατηγορίες.
    Γιατί δεν απορείτε το πώς βρισκότανε το όνομά σας στην φόρμα δήλωσης συμμετοχής των αθλητών της ΕΑΑ αφού όπως ορθά λέτε ουδέποτε υπήρξε συνομιλία μεταξύ μας;

Διαδίδετε ότι αδιαφορούσαμε για την παρουσία σας. Πως λοιπόν κάθε χρόνο ήσαστε καλυμμένος με το συμβόλαιο αστικής ασφάλισης για βλάβες έναντι τρίτων, όταν ποτέ ούτε ενδιαφερθήκατε να το ζητήσετε, ούτε δώσατε ποτέ το ετήσιο κόστος των 7 ευρώ στο σωματείο;

Μπορεί να μην βαρούσαμε κανόνια, αλλά η δουλειά έβγαινε και βγαίνει χωρίς λάθη.

Βέβαια σύμφωνα με τη δική σας εκδοχή αδιαφορούσαμε.  Με άλλα λόγια κουβέντα να γίνεται.

Δεν το εξέλαβα ως χιούμορ (αν ήταν χιούμορ, δυστυχώς δεν έγινε αντιληπτό).

Γιατί λέτε ψέματα; Εγώ ο ίδιος (και ο κύριος Γιαννετάκης) σας καλούσαμε προσωπικά και σας ζητούσαμε να προχωρήσετε στις δηλώσεις συμμετοχής. Και τις μισές φορές ήταν λάθος (δηλώνατε λάθος αθλητές σε λάθος κατηγορίες). Όσες φορές σας καλέσαμε ποτέ δεν μας αναφέρατε για την φοβερή κάθετη οργάνωση του σωματείου! Όπως και δεν μας ενημερώσατε ποτέ για την υποχρέωση των 7 ευρώ ετησίως για την ασφάλιση.

Το κυριώτερο όμως είναι ότι είναι λάθος (για να μην πω ντροπή) να επιρρίπτετε ευθύνες για την δική σας αδιαφορία/ ολιγωρία σε τρίτους και ειδικά σε αυτόν που εννοείτε και δεν τολμάτε να αναφέρετε με το όνομά του. Ακόμη και ο εν λόγω να έκανε λάθος (αμφισβητώ ότι γνώριζε ότι του είχατε αναθέσει τέτοια καθήκοντα), η τελική ευθύνη ήταν πάντα δική σας ως πρόεδρος και κεφαλή του σωματείου.
    Ακόμη όμως και αλήθεια να είναι ότι είχατε κάνει την ως άνω ανάθεση καθηκόντων, είναι μικροπρέπεια να επιρρίπτετε ευθύνες δημόσια σε υφισταμένους σας.
    Καταγράφηκε
    Κώστας Τριανταφύλλου
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #99 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 18:36:21 »

Σωστή είναι η αντίδραση κύριε Τριανταφύλλου. Σίγουρα δεν φταίω ούτε εγώ προσωπικά ούτε η ΕΑΑ που δεν μπορείτε να τα βρείτε με την Ομοσπονδία. Μάλλον κεραυνός εν αιθρία σας βρήκε.  Και απ' ότι γνωρίζω δεν είναι και το μόνο θέμα που εκκρεμεί μεταξύ των δύο μερών.

1ον Ποιός κατηγόρησε εσάς  και για ποιό πράγμα.
    2ον Ποιός κατηγόρησε την ΕΑΑ
    3ον Πού έπεσε κεραυνός γιατί δεν κατάλαβα τίποτα.
    4ον.Ποιά είναι τα θέματα που εκκρεμούν με την Ομοσπονδία και τα γνωρίζετε εσείς  και δεν τα γνωρίζουμε στην Αερολέσχη Λάρισας?

Η κλασική αντίδραση όταν δεν υπάρχει αντίλογος
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #100 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 18:41:00 »

Δεν το εξέλαβα ως χιούμορ (αν ήταν χιούμορ, δυστυχώς δεν έγινε αντιληπτό).

Γιατί λέτε ψέματα; Εγώ ο ίδιος (και ο κύριος Γιαννετάκης) σας καλούσαμε προσωπικά και σας ζητούσαμε να προχωρήσετε στις δηλώσεις συμμετοχής. Και τις μισές φορές ήταν λάθος (δηλώνατε λάθος αθλητές σε λάθος κατηγορίες). Όσες φορές σας καλέσαμε ποτέ δεν μας αναφέρατε για την φοβερή κάθετη οργάνωση του σωματείου! Όπως και δεν μας ενημερώσατε ποτέ για την υποχρέωση των 7 ευρώ ετησίως για την ασφάλιση.

Το κυριώτερο όμως είναι ότι είναι λάθος (για να μην πω ντροπή) να επιρρίπτετε ευθύνες για την δική σας αδιαφορία/ ολιγωρία σε τρίτους και ειδικά σε αυτόν που εννοείτε και δεν τολμάτε να αναφέρετε με το όνομά του. Ακόμη και ο εν λόγω να έκανε λάθος (αμφισβητώ ότι γνώριζε ότι του είχατε αναθέσει τέτοια καθήκοντα), η τελική ευθύνη ήταν πάντα δική σας ως πρόεδρος και κεφαλή του σωματείου.
    Ακόμη όμως και αλήθεια να είναι ότι είχατε κάνει την ως άνω ανάθεση καθηκόντων, είναι μικροπρέπεια να επιρρίπτετε ευθύνες δημόσια σε υφισταμένους σας.

Δεν αντιλέγω ότι έχω μιλήσει αρκετές φορές με τον κ. Γιαννετάκη. Μην αλλάζετε την κουβέντα. Για το άτομό σας μιλάμε.

Όμως δεν καταλάβατε καλά. Ο συντονιστής μας έκανε καλά τη δουλειά του. Και επομένως δεν του επιρρίπτουμε καμμία ευθύνη. Αν έγινε κάποτε ένα λάθος στην αναγραφή των κωδικών των κατηγοριών, κατηγορείστε εμένα. 

Τώρα που δεν ανήκετε στην δύναμη της ΕΑΑ αισθάνεστε καλύτερα; Είδατε ότι φροντίζαμε πάντα για εσάς.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #101 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 18:45:03 »

Κύριε Τριανταφύλλου,

"Η κλασική αντίδραση όταν δεν υπάρχει αντίλογος!" είναι η δική σας αντίδραση.

Οσο για τα προβλήματα που εκκρεμούν πρέπει να τα παραδεχτείτε για να τα λύσετε.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Κώστας Τριανταφύλλου
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #102 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 18:55:36 »

Τα προβλήματα θα λυθούν όταν σταματήσουν  να υπάρχουν οι αιτίες που τα δημιουργούν.

Νομίζω ότι εξαντλήσαμε το θέμα .
    Καταγράφηκε
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #103 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 20:13:48 »

Κύριε Ράμμο
    Σας καλώ να αποδείξετε ότι κάθε ένας από τους χαρακτηρισμούς και τις ενέργειες που μου προσάπτετε είναι αληθής, ή αναιρέστε τα και ζητήστε συγνώμη.

Γιατί αλλιώς είμαι υποχρεωμένος να υπερασπίσω την τιμή και την υπόληψή μου με κάθε νόμιμο τρόπο.

Κύριε Κωνσταντακάτε. Εαν δεν κάνετε πλάκα [που είναι το πιο πιθανόν] τότε θα γράψατε κάτι εν βρασμώ ψυχής. Εαν κάτι από αυτά δεν ισχύει δεν θέλω να πιστεύω ότι ξεμωραθήκατε τελείως.  Sad

Έτσι κλείνετε πάντα εσείς τις υποθέσεις σας ?

Μου ζητάτε να αναιρέσω κάποιες αλήθειες που γράφτηκαν σε αυτές τις σελίδες , φοβούμενος την απειλή σας και τον παρά σας ?

Παρακαλώ επιβεβαιώστε κάτι από τις παραπάνω απορίες μου για να προχωρήσουμε παρακάτω..........ίσως σε ένα δρόμο που γυρισμό δεν θα έχει.
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    ArgyrisGiannetakis
    Board moderator

« Απάντηση #104 στις: Σάββατο, 2 Μαρ 2019, 00:05:08 »

Κύριε Γιαννη το καταλαβαίνουν οι περισότεροι που σας ξέρουν και σας γνωρίζουν οτι βρήσκεστε σε καποια εγωιστική συγχηση , και οχι μόνο,και ειναι λογικό γιατί εκεί που ειχατε και άλλες στο παρελθόν σας προσωπικές διαφορές !και δικαστικές και αδίκαστες , εχετε πείσμα και  εγωισμό να δημιουργήτε και νέες προσωπικές διαφορές με απρόβλεπτες συνέπειες για την αερομοντελιστική παρέα.
    Προφανώς δεν εχετε καλή μνημη και εγω κακή πιστη να μην ζητησω απόδειξη απο τα χρήματα που σας εδωσα το 2017 ενώποιο του κοινού μας φίλου ΘΑ..... στο αγαπημένο μας μοντελοδρόμιο οταν σας πληρωσαμε χ3 μαζι τις ασφαλειες μας.Οπότε αμα κινηθείτε δικάστικά τον μονο που θα εχω για μαρτυρα θα ειναι ο κοινός μας φίλος που αδίκως τον εμπλέκεται διότι εκτός οτι ειμαστε σάν αδέλφια, ξέρω πολύ καλά οτι σε καμμία περίπτωση δεν ειναι  τοποθετημένος συντονιστής της ΕΑΑ σαν επισημη θέση στην scale κατηγορία ,αλλα λόγο της γνωριμίας και της εκπληκτικής  του ιστορίας και εμπειρίας τον ρωτατε γιατι γνωρίζει τα περισσότερα scale δρώμενα.Τις περισσότερες φορές ομως σας επερνα τηλεφωνικά εγω και σας εδίνα ολες τις πληροφορίες ,συχνότητες, κατηγορίες , κλπ. για να είμαστε τυπικοί και να μην ξεχαστεί κατι και δεν μπορούμε να λαβουμε μέρος.
    Πιθανόν ....η μάλλον σίγουρα όλα αυτα γραφονται για να μοιωσετε και πάλι τα προσωπα μας επειδή σας φυγαμε απο το σωματείο σας ,μετα απο την απαξιωτική συμπεριφορά σας προς όλους...... και μετά ως προς εμάς !Εμείς φύγαμε για καθαρά λόγους αξιοπρέπιας και ντροπής δυστυχώς!Απο μικρό παιδί στα 13 μου ήμουν γραμμένος στην ΕΑΑ με Σπάτα κλπ.
    Σαν αθλητές τα τελευταιά 10+ χρόνια δεν νομίζω να ειχατε παράπονο γιατί δεν γνωρίζατε καν τις επιδόσεις μας εκτός ελαχίστων περιπτώσεων.Και βέβαια ποτέ δεν ζημιώσαμε με όυτε ένα ευρώ καμμία συμμετοχή μας με εξοδα αποστολής και διανυκτέρευσης κλπ. σε όλες της περιοχές της Ελλαδας!Οποτε μόνο θετικά προσφέραμε στην ΕΑΑ.Κρίμα για την ΕΑΑ πάντως γιατί εχω μάθει οτι εχουν φύγει πολλοί καλοί φίλοι και συναθλητές και εχουν γίνει δυστυχώς Λαρισαίοι,φθιωτοι,Αιτωλείς....κλπ. Δυστυχώς βεβαια ΜΟΝΟ λόγο μετανάστευσης καταγωγής....  γιατί κατα τα άλλα ευτυχώς βρήκα προσωπικά μια μεγάλη αγκαλία και σεβασμό απο ανθρωπους που τους ειχα γνωρίσει μονο φιλικά.
    Μια και βάλαμε ξανα σε μια σειρά τα πράγματα θα σας ξαναπώ οτι απλώσατε παρα πολύ την κατασταση σε σημείο που δεν περιμένατε ουτε και εσείς ο ίδιος πως θα απλώσει και τωρα εχετε εκτεθεί και εσεις και δυστυχώς και η αερομοντελιστική επιτροπή .Και όλα αυτα λόγω μόνο προσωπικών σας διαφορών !Γιαυτό μάλλον μόνο εσεις πέρνετε μέρος σε αυτην την δαιδαλώδες συζήτηση που εχετε δημιουργήσει.Ειναι δίκαιο και να υπόθεσουμε οτι και ό πρόεδρος και ο Γραμματέας της αερομοντελιστικής επιτροπής δεν θα εφταναν σε αυτό το σημείο την κατασταση στην ομοσπονδία τους , στην κατηγορία των ανεμοπτερων. Θα ειχαν βρεί μια λύση συμφιλίωσης πιο ευκολα.
    Αλλα δυστυχώς δεν εγιναν έτσι τα πράγματα και τωρα ζούμε αυτό!Σας παρακαλέσανε αλλα το αναλάβατε όλο μόνος σας!Αυτόβουλα?
    Εσας πλέον λόγο εγωισμού δεν σας πιάνει ουτε απεμπλουτισμένο ουράνιο και νομίζετε οτι εξοστρακίζονται όλες οι ερωτήσεις που δίκαια σας ρωτάμε όλοι μας.Οι ερωτήσεις ομως πλέον εκθέτουν και αλλους που εχουν τωρα και αυτοί ευθύνη αν εγιναν όλα δίκαια.
    Και κατι τελευταιο .Υπαρχει στο μυαλό σας η ελπίδα οτι θα θελει να γινει αθλητής καποιος που διαβάζει όλα αυτα που δημιουργήσατε?
    Παντα φιλικά και ειλικρινά!

Καταγράφηκε

Η ομορφιά είναι στα μάτια αυτού που τη βλέπει.

http://www.youtube.com/user/ARGYPILATUS?feature=guide
    http://www.flickr.com/photos/argyris_giannetakis/
    Σελίδες: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Χώροι πτήσης - Μοντελοδρόμια  |  Θέμα: Αγώνες και οργανωτικά θέματα
    Μεταπήδηση σε: