Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 21 Απρ 2026, 11:20:12

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 21 Απρ 2026, 11:20:12

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 07:07]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 02:55]

από vilisdev
    [Χθες στις 10:26]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 71
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 34
    Συνολικά: 36
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 10     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αγώνες και οργανωτικά θέματα  (Αναγνώστηκε 2400 φορές)
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #75 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 00:00:09 »

Αυτος ο Αθανασοπουλος δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στη σελιδα της ΕΛΑΟ
    Ποιος ειναι και ποιο ειναι το σωματειο του?

Ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος είναι νόμιμα εκλεγμένο μέλος του Δ/Σ της ΕΛΑΟ από τα σωματεία.

Το όνομα του δεν υπάρχει στην ΕΛΑΟ γιατί με συνοπτικές διαδικασίες απομακρύνθηκε πρόσφατα από την θέση του, και οι λόγοι ήταν, ότι καθώς έχοντας οικονομικό συμφέρον από τις πωλήσεις κάποιων δικών του βιβλίων για υπερελαφρά αεροσκάφη, και βάση νόμου, δεν έπρεπε να κατέχει διοικητική θέση στην ομοσπονδία αλλά ούτε και σε κάποιον σύλλογο.

Είναι γνωστό σε όλους μας [αναγράφεται στα καταστατικά] ότι απαγορεύεται ρητώς και δια ροπάλου, μέλος που έχει οικονομικό συμφέρον από πωλήσεις αντικείμενων,  ίδια η παρόμοια με την δραστηριότητα του συλλόγου του, δεν δύναται να θέσει τον εαυτό του ποτέ σε ψηφοφορία για να εκλεγεί σε διοικητική θέση, άρα και ελέγχου του συλλόγου, σωματείου, ομοσπονδίας.  
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    MOGOLOS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #76 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 09:13:43 »

Mα τι κ...παιδα είσαστε!!!!
    Σας είπα μην μου τον τσαντίζετε!!
    Τώρα που άρχισε τις παροιμίες και τα ρητά δεν τον σταματά ούτε ο Superman!!!!
    Καταγράφηκε

Γιατί εαν δεν εχει πολυβόλα δεν πετάει
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #77 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 09:32:53 »

Κύριε Λιάκο,
    Γιατί μας λέτε «ας βγάλει ο καθένας το συμπέρασμά του»;
    Προφανώς το απόσπασμα που παραθέσατε δεν είναι η πλήρης απόφαση, αλλά το συμπέρασμά σας επί της προσφυγής είναι λανθασμένο.
    Ένα είναι το συμπέρασμα:  η προσφυγή απερρίφθη.

Οσο για το ΑΣΕΑΔ δεν ειναι γνωστες ιστοριες σε ολους. Η απόφαση ήταν ότι δεν παίρνει θέση στο αν ήταν σωστή η απόφαση της ΕΛΑΟ (προφανως γιατι δεν μπορει να αναλυσει τον κανονισμο) αλλα λεει οτι εφοσον η ΕΛΑΟ αποφασισε την ακυρωση και επαναληψη, οτι και αν εχει γινει θα ξεπεραστει. Οριστε και το κειμενο της αποφασης για να κανει ο καθενας τη δικη του ερμηνεια:

Με αυτό το περιεχόμενο και αιτήματα η προσφυγή κατά το μέρος με το οποίο ζητείται η ακύρωση της  υπ’ αριθμ. πρωτ. 014/10.11.2017 εισήγησης της Επιτροπής Αερομοντελισμού της ΕΛ.Α.Ο. είναι απαράδεκτη διότι η ανωτέρω εισήγηση λόγω της φύσης της [εισηγητικού χαρακτήρα] δεν παράγει εκτελεστότητα κι ως εκ τούτου δεν είναι δεκτική δικαστικής προσβολής (Α.Σ.Ε.Α.Δ. 73/2017).

Εξάλλου, η προσφυγή κατά το μέρος με το οποίο ζητείται η ακύρωση της από 15/11/2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛ.Α.Ο. είναι απαράδεκτη ελλείψει εννόμου συμφέροντος όσον αφορά στους δεύτερο, τρίτο, τέταρτο, πέμπτο, έκτο κι ένατο των προσφευγόντων διότι με την προσβαλλόμενη απόφαση ακυρώθηκε όλος ο αγώνας και όχι η σειρά κατάταξης τους, επιπλέον οι τελευταίοι έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ως αθλητές στον επαναληπτικό αγώνα.

Το πρώτο μέρος της παράθεσής κρίνει ότι η προσφυγή κατά το μέρος με το οποίο ζητείται η ακύρωση της εισήγησης της Επιτροπής  Αερομοντελισμού είναι απαράδεκτη, γιατί οι εισηγήσεις συμβουλευτικών οργάνων δεν παράγουν εκτελεστότητα, και ως εκ τούτου δεν μπορούν να προσβληθούν δικαστικά (και την απορρίπτει).

Στο δεύτερο μέρος αναφέρεται στην παράλληλη προσφυγή συγκεκριμένων ατόμων,  και κρίνει ότι και αυτή είναι απαράδεκτη ελλείψει εννόμου συμφέροντος, (και την απορρίπτει).

Γιατί δεν μας αναφέρετε και την κατάληξη για την απόφαση του Δ.Σ. με την οποία ακυρώθηκε ο αγώνας;

Αν εσείς δεν αντιλαμβάνεστε την νομική γλώσσα, καλό θα ήταν να απέχετε από τέτοιες ερμηνείες και προτροπές.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #78 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 09:39:27 »

Αυτος ο Αθανασοπουλος δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στη σελιδα της ΕΛΑΟ
    Ποιος ειναι και ποιο ειναι το σωματειο του?

Ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος είναι νόμιμα εκλεγμένο μέλος του Δ/Σ της ΕΛΑΟ από τα σωματεία.

Το όνομα του δεν υπάρχει στην ΕΛΑΟ γιατί με συνοπτικές διαδικασίες απομακρύνθηκε πρόσφατα από την θέση του, και οι λόγοι ήταν, ότι καθώς έχοντας οικονομικό συμφέρον από τις πωλήσεις κάποιων δικών του βιβλίων για υπερελαφρά αεροσκάφη, και βάση νόμου, δεν έπρεπε να κατέχει διοικητική θέση στην ομοσπονδία αλλά ούτε και σε κάποιον σύλλογο.

Είναι γνωστό σε όλους μας [αναγράφεται στα καταστατικά] ότι απαγορεύεται ρητώς και δια ροπάλου, μέλος που έχει οικονομικό συμφέρον από πωλήσεις αντικείμενων,  ίδια η παρόμοια με την δραστηριότητα του συλλόγου του, δεν δύναται να θέσει τον εαυτό του ποτέ σε ψηφοφορία για να εκλεγεί σε διοικητική θέση, άρα και ελέγχου του συλλόγου, σωματείου, ομοσπονδίας.  

Αν απομακρύνθηκε γιατί δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για την εκλογή του, πως είναι νόμιμα εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ.;
    Η σωστή έφραση είναι: Ηταν εκλεγμένο μέλος, αλλά όταν έγινε αντιληπτό ότι δεν καλύπτει τις προϋποθέσεις υποψηφιότητας απομακρύνθηκε.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #79 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 09:54:48 »

[Το σωματείο στο οποίο η  Επιτροπή/ΕΛΑΟ θα διοργανώσει τον αγώνα δεν θα έπρεπε
    να το γνωρίζει από τώρα?
    Για ποιό λόγο δεν ανακοινώνεται?

Κύριε Τριανταφύλλου,

Η απόσταση Αθήνα - Λάρισσα είναι η ιδια είτε πάμε στο ένα μοντελοδρόμιο είτε στο άλλο.

Εσείς που είσαστε άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενοι δεν έχετε ακόμα λύσει τον γρίφο;
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Κώστας Τριανταφύλλου
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #80 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 10:37:09 »

να το γνωρίζει από τώρα?

Κύριε Τριανταφύλλου,

Η απόσταση Αθήνα - Λάρισσα είναι η ιδια είτε πάμε στο ένα μοντελοδρόμιο είτε στο άλλο.

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η Επιτροπή/ΕΛΑΟ ανακοίνωσε την διοργάνωση Πανελληνίου αγώνα F5J στην Λάρισα χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τα δύο σωμάτια της Λάρισας.  

Εμείς εδώ στην Λάρισα ασχολούμαστε με πραγματικά γεγονότα και οχι με γρίφους.

Κώστας Τριανταφύλλου
    Καταγράφηκε
    Bocian
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #81 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 11:38:13 »

Αγαπητοι φιλοι
    βιωνουμε πλεον αυτην την ανοητη προσπαθεια να βγει κακια η ΕΛΑΟ που "κατατρεχει" τις κακομοιρες τις λεσχες.

Φιλικα
    Βασιλης Παπαδοπουλος

Επιστολή τρισέλιδη της ΕΛΑΟ προσωπικά σε μένα, με αριθμό πρωτοκόλλου και τις υπογραφές του Προέδρου και Γενικού Γραμματέα της, τον Νοέμβριο του 2017 που απορρίπτει ΚΑΘΕΤΑ  και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ κάθε διαστρέβλωση κανονισμών
    από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ  όταν πρόκειται μάλιστα για αγώνα FAI που σκοπό έχει την ανάδειξη Ε.Ο.

Περιλαμβάνει μάλιστα και πίνακα (προφανώς είναι δική σου κατασκευής) όπου υποδεικνύει τα σφάλματα του αγώνα της Λαμίας, ώστε αυτά να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά στο μέλλον!!

Ένα χρόνο αργότερα ο ΙΔΙΟΣ ο Γραμματέας της ΕΛΑΟ διευθύνει αγώνα κριτηρίου όπου εν γνώση του δεν τηρεί σχεδόν κανέναν κανονισμό. Δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε τον σωστό τρόπο,
    αφού προηγουμένως είχε στείλει την επίμαχη επιστολή, όπου υποδείκνυε σε μένα τα λάθη μου και τις παραλήψεις μου.

Μ' αυτόν τον τρόπο η ομοσπονδία ''κατατρέχει'' τους αθλητές και κατ' επέκταση τις ''κακόμοιρες τις λέσχες''. Η μόνη ''έγνοια σας''στην συνάντηση των σωματείων ήταν να απαγορευθεί η χρήση του λογότυπου ''F5J'' σε αφίσες.

Αλήθεια την εταιρία GREEKELECTRONICS  που χρησιμοποιεί το σήμα F5J για εμπορικούς λόγους, στην ιστοσελίδα της και έχει απ' αυτό οικονομικό όφελος, την γνωρίζεις? γνωρίζεις αν έχει άδεια
    για εμπορική χρήση του όρου F5J? γνωρίζεις αν  αποδίδει τα οφειλόμενα στην Ομοσπονδία?? και στην FAI??

Τα γεγονότα λοιπόν αποδεικνύουν ότι η ΕΛΑΟ θέλει να ''πνίξει'' την συγκεκριμένη κατηγορία και ουδόλως επιθυμεί την ανάπτυξή της.

ΥΓ. Αν είσαι όντως  πνευματικός πατέρας της κατηγορίας, θα έπρεπε να χαίρεσαι με την ανάπτυξη και εξέλιξη του παιδιού σου, και όχι να του βάζεις τρικλοποδιές και εμπόδια.

* apantisi se grelle.jpg (123.82 KB, 600x800 - εμφανίστηκε 230 φορές.)
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #82 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 11:38:18 »

...εκεί, εμμονή στο πείσμα και στον εγωισμό γιατί δεν σας κάλεσαν στο σεμινάριο του Βουρτσ, ...

Μου δίνετε τώρα την ευκαιρία να πω ότι ευχαριστώ τους διοργανωτές που με έθεσαν εκτός σεμινάριου, με αφορμή την προθεσμία δήλωσης, γιατι έτσι δεν ξόδεψα χρήματα ούτε ανάλωσα τον χρόνο μου για ένα σεμινάριο που ήταν μόνο μία ώρα και τα θέματα παιδαριώδη.

Μπορεί ο εισηγητής να είναι παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά δάσκαλος δεν είναι.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #83 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 11:42:05 »

να το γνωρίζει από τώρα?

Κύριε Τριανταφύλλου,

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η Επιτροπή/ΕΛΑΟ ανακοίνωσε την διοργάνωση Πανελληνίου αγώνα F5J στην Λάρισα χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τα δύο σωμάτια της Λάρισας.  

Εμείς εδώ στην Λάρισα ασχολούμαστε με πραγματικά γεγονότα και οχι με γρίφους.

Κώστας Τριανταφύλλου

Εσείς θέσατε τήν ερώτηση:
    "Το σωματείο στο οποίο η  Επιτροπή/ΕΛΑΟ θα διοργανώσει τον αγώνα δεν θα έπρεπε
    να το γνωρίζει από τώρα? Για ποιό λόγο δεν ανακοινώνεται;"
    Αρα σας απασχόλησε ο γρίφος.
    Λίγο προσοχή στο τι λέτε κύριε Τριανταφύλλου

« Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 12:09:41 από Γιάννης Κωνσταντακάτος » Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Κώστας Τριανταφύλλου
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #84 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 12:41:59 »

Κύριε Κωνσταντακάτε
    Αδυνατώ να καταλάβω τα λεγόμενά σας καθότι δεν προσπαθώ να λύσω γρίφους.

Έθεσα εξ αρχής τον προβληματισμό μου,γιατί τα δύο μοντελοδρόμια της Λάρισας δεν διοργανώνουν Πανελλήνιους Αγώνες[ τουλάχιστον δεν το γνωρίζουν
    τα ενδιαφερόμενα σωματεία] μήπως μπορέσουμε όσο είναι νωρίς ακόμα να διορθώσουμε κάτι προς το συμφέρον του αερομοντελισμού.

Σαν άμεσα ενδιαφερόμενος εάν πρόκειται να γίνει ένας Πανελλήνιος Αγώνας στον σύλλογό μου δικαιούμαι να το γνωρίζω
    από τώρα γιατί ο προγραμματισμός στον σύλλογό μου δεν είναι της μιας εβδομάδας η ενός μήνα προκειμένου
    να υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Εγώ σαν άμεσα ενδιαφερόμενος έθεσα έναν προβληματισμό.

Εσείς για ποιο λόγο χρειάστηκε να παρέμβετε σε ένα θέμα που δεν σας αφορά?.

Φιλικά
    Κώστας Τριανταφύλλου
    Καταγράφηκε
    MOGOLOS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #85 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 13:26:11 »

λες να γινει εδώ?
    λες να γινει εκει?
    οεο, που θα γινει?
    Καταγράφηκε

Γιατί εαν δεν εχει πολυβόλα δεν πετάει
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #86 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 15:03:54 »

Κύριε Ράμμο

Έγραψα προχθές ότι για μένα τελείωσε το θέμα. Αλλά διαβάζοντας όλες αυτές τις κατηγορίες  προς το άτομό μου, στην ανάρτησή σας #53 της 28ης Φεβρουαρίου 2019, είμαι αναγκασμένος να επανέλθω και να σας παρακαλέσω να σημειώσετε τα εξής:

Όταν κάποιος κατηγορεί έναν άλλο, πρέπει να παραθέτει και τις αποδείξεις  Χωρίς αυτές ότι λέει είναι επιεικώς ανυπόστατο.

Τα τελευταία  60 χρόνια υπηρετώ τον αερομοντελισμό της Ελλάδας με κάθε πρόσφορο τρόπο. Αυτό είναι γνωστό σε όλους, ακόμα και σε αυτούς που έστω προσποιούνται ότι δεν το παραδέχονται.

Δεν σαμποτάρω καμμία εκδήλωση. Πρώτον δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφθώ κάτι τέτοιο. Δεύτερον δεν έχω τη δυνατότητα ούτε επισήμως, ούτε εξωθεσμικά να περάσω τις θέσεις μου και να επηρεάσω την πενταμελή επιτροπή αερομοντελισμού και το ενδεκαμελές Δ.Σ. της ΕΛΑΟ. Δηλαδή συνολικά 16 άτομα, χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανένα.

Εκ της συχνής επανάληψης από μέρους σας συνάγεται ότι αμφισβητείτε ότι οι αιρετοί σύμβουλοι στα κέντρα αποφάσεων επιτελούν την αποστολή τους με σημαία την ελεύθερη συνείδηση και βούληση. Πολλάκις έχετε αμφισβητήσει ακόμα και την εγκυρότητα της εκλογής τους. Σε αυτούς περιελάβατε και το άτομό μου,. Βλέπετε παντού υπόπτους, σαμποτέρ, διαπλεκόμενους, απειλούντες και ενδίδοντες .

Σας καλώ να αποδείξετε ότι κάθε ένας από τους χαρακτηρισμούς και τις ενέργειες που μου προσάπτετε είναι αληθής, ή αναιρέστε τα και ζητήστε συγνώμη.

Γιατί αλλιώς είμαι υποχρεωμένος να υπερασπίσω την τιμή και την υπόληψή μου με κάθε νόμιμο τρόπο.
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 15:30:56 από Γιάννης Κωνσταντακάτος » Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #87 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 15:17:41 »

Κύριε Κωνσταντακάτε
    Αδυνατώ να καταλάβω τα λεγόμενά σας καθότι δεν προσπαθώ να λύσω γρίφους.

Έθεσα εξ αρχής τον προβληματισμό μου,γιατί τα δύο μοντελοδρόμια της Λάρισας δεν διοργανώνουν Πανελλήνιους Αγώνες[ τουλάχιστον δεν το γνωρίζουν
    τα ενδιαφερόμενα σωματεία] μήπως μπορέσουμε όσο είναι νωρίς ακόμα να διορθώσουμε κάτι προς το συμφέρον του αερομοντελισμού.

Σαν άμεσα ενδιαφερόμενος εάν πρόκειται να γίνει ένας Πανελλήνιος Αγώνας στον σύλλογό μου δικαιούμαι να το γνωρίζω
    από τώρα γιατί ο προγραμματισμός στον σύλλογό μου δεν είναι της μιας εβδομάδας η ενός μήνα προκειμένου
    να υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Εγώ σαν άμεσα ενδιαφερόμενος έθεσα έναν προβληματισμό.

Εσείς για ποιο λόγο χρειάστηκε να παρέμβετε σε ένα θέμα που δεν σας αφορά?.

Φιλικά
    Κώστας Τριανταφύλλου

Τελικά ποιός ευθύνεται που δεν ξέρει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά; Οχι εγώ πάντως.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Bocian
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #88 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 15:56:30 »

Μπορεί ο εισηγητής να είναι παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά δάσκαλος δεν είναι.

Πρόεδρε ένα δίκιο το έχεις, α τα σωστά πρέπει να τα λέμε .........ούτε τα παπούτσια του δεν φορούσε.........τόση ασχετοσύνη!!!! τι να πώ?

Και πτητικά μη νομίζεις............υπερτιμημένος......

Και εγωιστής!!!!! δεν μπορείς να φανταστείς !! όσο δεν πετούσε (σπάνια) έτρεχε να κάνει τον Caller πότε στον Κουρμπάνη πότε στον Σκαργιώτη, πότε στον Sotir σ' όποιον  τον φώναζε πήγαινε.

Περάσαμε ένα τριήμερο δίπλα του ....σκέτο χάλι  Cheesy Cheesy Cheesy.

* Joe 01.jpg (81.93 KB, 600x800 - εμφανίστηκε 125 φορές.)
    Καταγράφηκε
    Pantelis Papageorgiou
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #89 στις: Παρασκευή, 1 Μαρ 2019, 16:06:22 »

Κύριε Παπαγεωργίου,

Η υβριστική σας παρομοίωση του ατόμου μου με «τετράποδο» δεν ήταν επιτυχής.

Κύριε Κωνσταντακάτε, αξιότιμε πρόεδρε,

Λυπούμαι πολύ που ερμηνεύσατε την αναφορά μου ως δική σας ταύτιση με τετράποδο. Ουδόλως ήταν η πρόθεσή μου. Ήθελα να ταυτίσω το πείσμα σας. Τώρα που ξαναδιαβάζω τα γραφόμενά μου κατανοώ ότι δεν είναι παράλογη η ερμηνεία σας και κακώς το έγραψα έτσι. Ανακαλώ. Σας ζητώ συγγνώμη και παρακαλώ τους διαχειριστές να διαγράψουν τις τρείς λέξεις.
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 10     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Χώροι πτήσης - Μοντελοδρόμια  |  Θέμα: Αγώνες και οργανωτικά θέματα
    Μεταπήδηση σε: