Καλησπέρα σας και από εμένα !! Ήρθε η ώρα να μιλήσω και εγώ για την καταπληκτική μου εμπειρία !
( Πριν καιρό ανέβαζα υλικό από την προετοιμασία μου αλλά λόγω μεγάλου τρεξίματος να προλάβουμε δεν κατάφερα να το συνεχίσω, οπότε τώρα θα μπούμε απευθείας στο ψητό !

)
Ένα Όνειρο που έγινε Πραγματικότητα ! Μια αξέχαστη εμπειρία που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν !
Η απόλυτη ευτυχία ζωγραφισμένη στο προσωπό μου, να βλέπεις Live τις καλύτερες πτήσεις παγκοσμίως, να είσαι εκεί με αυτούς που θαυμάζεις και το σημαντικότερο να μπορείς να έχεις επικοινωνία με τα συγκεκριμένα άτομα ! Επίσης θα ήθελα να αναφέρω πως υπήρχε ένα τέλειο κλίμα, ένιωσα τόσο καλά με όλους πραγματικά και όλοι πρόθυμοι να βοηθήσουν και να απαντήσουν σε κάθε είδους απορία !
Υπήρχε απόλυτος σεβασμός από όλους προς όλους !

Με τον Παναγιώτη Πυργίδη είμασταν πραγματικά η καλύτερη ομάδα, τον ευχαριστώ για όλα, ήταν δίπλα μου σε κάθε δυσκολία, πάντα με την καλή διάθεση να προσπαθήσουμε για το καλύτερο ! Το άγχος η αλήθεια είναι ότι ήταν τεράστιο, δεν μπορώ να σας το περιγράψω

... Να είναι καλά ο Παναγιώτης που ως Caller με βοηθούσε να ξεκολλάει το μυαλό μου και επίσης θέλω να πιστεύω ότι με τον ίδιο τρόπο τον βοήθησα και εγώ ! Επίσης, ευχαριστώ τον Ηλία Σπυρόπουλο που ήταν εκεί μαζί μας ως Team Manager ! Ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή μου που συμμετείχα στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα και μαζί με τον Παναγιώτη Πυργίδη δώσαμε τον καλύτερο μας ευατό για την Ελλάδα μας !
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Αντώνη Παπαδόπουλο που χάρις αυτόν φιλοξενήσαμε στη χώρα μας το Πρωτάθλημα F3P και είχε απόλυτη επιτυχία !
Επίσης ένα Μεγάλο ευχαριστώ στην Α.Ε.Μ.Α. που ήταν παρών και με στήριξε σε όλο αυτό με τον καλύτερο τρόπο !
Σε αυτό το ταξίδι έκανα νέες γνωριμίες και δυνατές φιλίες θα έλεγα. Πρώτος πρώτος με υποδέχτηκε ο Χάρης Χαλαμπαλάκης και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω πραγματικά με το παραπάνω για όλα που έκανε για εμένα αλλά και για την μεγάλη βοήθεια που πρόσφερε στους συγκεκριμένους αγώνες ! Επίσης, τον Ηλία Σοπέογλου, ο αρχηγός μας στους Αγώνες που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, τον ευχαριστώ για όλα, με βοηθούσε κάθε στιγμή με τον καλύτερο τρόπο ! Ακόμη, τον Πρόεδρο της ΕΛΑΟ Νίκο Μακράκη, για την άψογη φιλοξενία του στη Κρήτη και την διεξαγωγή του Παγκόσμιου Πρωταθληματος εκεί με τις καλύτερες υποδομές και γενικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς ( γιατί σίγουρα ξεχνάω αρκετούς ) που συμμετείχαν καθημερινά από το πρωί εώς το βράδυ ώστε να πραγματοποιηθούν οι Αγώνες αλλά και να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα !
Μην ξεχάσω να αναφέρω πως πριν τους αγώνες ο Γιάννης Μαμφρέδας ξόδεψε χρόνο και ήρθε στην Πάτρα και πήγαμε για προπόνηση παρέα, η βοήθεια του ήταν πολύτιμη ώστε εγώ να έχω το αποτέλεσμα αυτό στην AFM κατηγορία !
Γενικά έφτασα εκεί, χάρις πάρα πολλών ανθρώπων που με στήριξαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο ! Σας ευχαριστώ όλους μέσα απο την καρδιά μου !
Μετά από αυτή την εμπειρία στο Πρωτάθλημα αυτό, τις πτήσεις που είδα, τις συζητήσεις που έκανα πραγματικά νιώθω τόσο Πλούσιος μέσα μου !

Παρακάτω θα σας ανεβάσω αρκετό φωτογραφικό υλικό !!
Καΐτσας Χρήστος