Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.839 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 17:10:21

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 17:10:21

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 00:40]

[Χθες στις 22:45]

από CMarkop
    [Χθες στις 19:35]

[Χθες στις 08:57]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309839
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 195
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 99
    Συνολικά: 102
    Στυλ εμφάνισης

Συνδεδεμένες εκδηλώσεις
    • Παγκόσμιοι Αγώνες F3P Ηράκλειο 17-23 Μαρτίου: Κυριακή, 17 Μαρ 2019 - Σάββατο, 23 Μαρ 2019
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Παγκόσμιοι Αγώνες Ακροβατικών Εσωτερικού Χώρου F3P Ηράκλειο 17-23 Μαρτίου  (Αναγνώστηκε 12366 φορές)
    3DJunk
    Board moderator
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Τρίτη, 26 Μαρ 2019, 20:05:05 »

Καλησπέρα σας,

Αν και δεν βλέπω την τελευταία απάντηση του θείου... police, θα ήθελα να γράψω πως όλες τις απαντήσεις εδώ τις βρίσκω απόλυτα λογικές και τα ερωτήματα εύλογα.

3 σχόλια από πλευράς μου:

- To κομμάτι του F3P pattern όπως και του F3A δεν είναι τόσο εντυπωσιακό στο μη γνώστη της κατηγορίας άρα εαν έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω ασφάλειας, συνθηκών κτλ, έχει μικρή επίπτωση.
    - Ωστόσο το κομμάτι του AeroMusical είναι άκρως εντυπωσιακό για να εθίσει νέους κυρίως αερομοντελιστές. Συνεπώς, ίσως αυτές τις 2 ημέρες που έλαβε χώρα, έπρεπε να είχε πάρει λίγο μεγαλύτερο ρίσκο η επιτροπή και να το προωθήσει περισσότερο. Υποθέτω πως και οι ίδιοι οι πιλότοι θα ήθελαν να έχουν μεγαλύτερο κοινό να τους χειροκροτήσει αφού το αξίζουν πραγματικά. Thumbs up Επίσης στο ΑΜ οι συνθηκες αέρα δεν παίζουν τόσο ρόλο αφού οι πτήσεις είναι πιο δυναμικές.
    - Η τοποθεσία παίζει ρόλο όχι μόνο για τους θεατές αλλά και τους χείριστές (υποθέτω με αεροπλάνο η διαφορά δεν είναι τόσο αισθητη). Φανταστείτε όμως τους πιλότους πχ που ήρθαν από την Αυστρία οδηκώς. Αυστρία - Ιταλία, Ιταλία - Πάτρα, Πάτρα - Αθήνα, Αθήνα -  Κρήτη. Είναι λίγο κουραστικό, αλλά σε αυτά τα επίπεδα δεν παίζει ρόλο η κούραση.  Wink Επίσης δεν είδα ΤΟΠ ομάδες όπως η Φιλανδία, μήπως τους εμπόδισε η απόσταση? Ισως ο Αντώνης να μας έδινε περισσότερες πληροφορίες ως προς αυτό.

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ εαν είσαι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λες. angel Εγώ προσωπικά ήμουν έξω (απο το χορό) αν και παρακολούθησα εξ αποστάσεως όλη τη διοργάνωση και ήμουν με τον Ηλία σε συνεχή επικοινωνία.  

Bottom Line (που λέμε και στα ελληνικα): H διοργάνωση ήταν επιτυχής, συγχαρητήρια στους Αντώνη Π, Ηλία Σ, Χρήστο Λ και τους φίλους από την Κρήτη για τις υπέρμετρες προσπάθειες τους να έχουμε ως χώρα αυτό το αποτέλεσμα. Την επόμενη φορά ακόμα καλύτερα γιατί όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο εχθρός του καλού. Thumbs up

Φιλικά,
    Νίκος
    Καταγράφηκε
    Αντώνης Παπαδόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #46 στις: Τρίτη, 26 Μαρ 2019, 20:50:09 »

Αργύρη καλησπέρα,

Οι συνθήκες στα κλειστά σε καμία περίπτωση δεν είναι ίδιες. Μπορεί οι διαστάσεις να είναι ίδιες αλλά όχι οι συνθήκες. Το F3P είναι πολύ απαιτητικό στο τι συνθήκες επικρατούν. Αν πχ. το ίδιο στάδιο ήταν σε άλλο μέρος είναι πολύ πιθανόν να χρειαζόταν θέρμανση. Οπότε καταλαβαίνεις τι θα επικρατούσε. Δεύτερον ολα τα στάδια δεν έχουν πόρτες που να σφραγίζουν όπως αυτό της Κρήτης αρα η παραμικρή αλλαγή στην ροή του αέρα θα δημιουργούσε προβλήματα.

Το να κάνεις χρήση ενός σταδίου για μία βδομάδα έχει κάποιο κόστος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το κόστος το ανέλαβε ο δήμος. Αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Δεν είναι κάποια κατηγορία που έχει πολλές συμμετοχές άρα ο προυπολογισμός είναι αρκετά περιορισμένος. Συγκρίνοντας πχ F3A με F3P είναι περίπου 3 προς 1. Και έχεις να καλύψεις περίπου τους ίδιους κριτές.

Στο Ηράκλειο τα ξενοδοχεία την περίοδο αυτή είναι σε low season σε αντίθεση με την Αθήνα που αναφέρεις. Δεν μιλάω φυσικά για αποστάστεις και κυκλοφοριακό.

Το σημαντικότερο όμως ήταν οτι στο ηράκλειο υπήρχε διαθεσιμότητα και δύο επιπλέον αιθουσών αντίστοιχες σε μέγεθος με το κυρίως γήπεδο που τις είχαμε διαθέσιμες σαν χώρο προπόνησης. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι τώρα σε Παγκόσμιους Αγώνες.

Εφόσον θέλαμε να έχουμε live scoring έπρεπε να έχουμε στην διάθεση μας είτε φορητές οθόνες μεγάλου μεγέθους με αντίστοιχα προβολικά. Στο στάδιο στο Ηράκλειο υπήρχαν ήδη  διαθέσιμες δύο μεγάλες οθόνες led και έτσι δεν είχαμε επιπλέον κόστος. Το ιδιο και η ηχητική εγκατάσταση που ήταν έτοιμη. Αλλο να έχεις εγκαταστάσεις ηχου για ανακοινώσεις και άλλο για μουσική που ήταν απαραίτητο για την δεύτερη κατηγορία. Στο ΣΕΦ πχ τώρα βάζουν οθόνες led. Τα περισσότερα κλειστά έχουν μόνο πίνακες για το σκόρ.

Ισχύουν βεβαια και όσο είπε ο Παντελής.

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι οι διαθέσιμες επιλογές ήταν λιγότερες από ότι φαντάζεσαι. Το ότι η Εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ το έχει σαν έδρα της έχει κάποια βάση. Και αν βάλεις και τις άλλες μικρολεπτομέρειες που παίζουν και αυτές τον ρόλο τους θα δεις ότι η επιλογή της Κρήτης ήταν λίγο πολύ μονόδρομος.

Σε λίγο θα υπάρχουν διαθεσιμα και τα αναλυτικά στοιχεία από το live streaming. Αυτό που ξέρω είναι ότι το Σάββατο που δεν ήταν εργάσιμη ημέρα το έβλεπαν πάνω από 6000 άτομα. Θέλω να δω πόσοι ήταν από την Ελλάδα.

Το αν και πότε θα ξαναγίνει κάτι ανάλογο ξανά σου λέω ναι είναι δυνατόν.
    Καταγράφηκε
    Αντώνης Παπαδόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #47 στις: Τρίτη, 26 Μαρ 2019, 21:02:19 »

Για τα ερωτήματα του Νίκου.

Αρχικά είχαν δηλώσει συμμετοχή άλλες 4 χώρες. Φιλανδία, Σουηδία, Τσεχία και Ολλανδία. Το δύσκολο είναι ότι το F3P γίνεται την ίδια χρονιά με το F3A και σίγουρα το να έρθεις στην Ελλάδα από την Κνετρική Ευρώπη έχει μεγαλύτερο κόστος. Επίσης η μεταφορά των αεροπλάνων F3P πολλές φορές είναι πιο δύσκολη από το F3A.

Επίσης χώρες που έχουν ξεχωριστούς αθλητές για το F3A και το F3P,  έρχονται σίγουρα. Οι υπόλοιποι το σκέπτονται. Και μην ξεχνάμε ότι για την συγκεκριμένη εκδήλωση που για πρώτη φορά έγινε επίσημα το F3P AFM ήθελε τουλάχιστον 2 μοντέλα. Τόσο οι Ρώσοι όσο και οι Λιθουανοί ήρθαν οδικώς.

Καταγράφηκε
    ArgyrisGiannetakis
    Board moderator

« Απάντηση #48 στις: Τρίτη, 26 Μαρ 2019, 21:46:59 »

Ευχαριστούμε  που μας διευκρίνησες τις λεπτομέρειες.Προσωπικά θεωρω λίγο υπερβολικά αυτα που μας ειπες για τις συνθήκες του αγωνιστικού χώρου και την μοναδικότητα του, αλλα οκ!Δεν ηταν η απορία μου εξάλου κακοπροάιρετη .Ειχε να κανει καθαρά με την προβολή και διάδοση του.Αφου όλα πήγαν ιδανικά για την διεκπεραίωση του τοτε αυτό ειναι μια μεγάλη επιτυχία.Γιαυτό και τα συγχαρητήρια μας!
    Ειδες ο διαλογος οταν δεν εχει να κρυψει τίποτα ειναι αποδοτικός!
    Καταγράφηκε

Η ομορφιά είναι στα μάτια αυτού που τη βλέπει.

http://www.youtube.com/user/ARGYPILATUS?feature=guide
    http://www.flickr.com/photos/argyris_giannetakis/
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #49 στις: Τετάρτη, 27 Μαρ 2019, 00:35:10 »

Για τα ερωτήματα του Νίκου.

Αρχικά είχαν δηλώσει συμμετοχή άλλες 4 χώρες. Φιλανδία, Σουηδία, Τσεχία και Ολλανδία. Το δύσκολο είναι ότι το F3P γίνεται την ίδια χρονιά με το F3A και σίγουρα το να έρθεις στην Ελλάδα από την Κνετρική Ευρώπη έχει μεγαλύτερο κόστος. Επίσης η μεταφορά των αεροπλάνων F3P πολλές φορές είναι πιο δύσκολη από το F3A.

Επίσης χώρες που έχουν ξεχωριστούς αθλητές για το F3A και το F3P,  έρχονται σίγουρα. Οι υπόλοιποι το σκέπτονται. Και μην ξεχνάμε ότι για την συγκεκριμένη εκδήλωση που για πρώτη φορά έγινε επίσημα το F3P AFM ήθελε τουλάχιστον 2 μοντέλα. Τόσο οι Ρώσοι όσο και οι Λιθουανοί ήρθαν οδικώς.

Αντώνη καλησπέρα,

Αναφερόμουν στο Νο.2 απο την Φιλανδία στο F3P WC 2017 στο Στρασβούργο που είχες παρακολουθήσει αν δεν κάνω λάθος, τον Janne Lappi. Τότε το ranking στο F3P ηταν 1. Bruckmann 2. Lappi 3. Pazuolis.

Μου έκανε εντύπωση που δεν συμμετείχε παρά το ότι πετάει μόνο F3P και όχι F3A.

Επίσης μεγάλη απουσία ήταν ο Ολλανδός Van der Vecht ο οποίος φέτος θα πετάξει F3A όντως.

Τέλος η ομάδα της Ιαπωνίας δεν ήταν πλήρης, στο παρελθόν σε F3P είχε λάβει και ο Tetsuo Onda (Παγκόσμιος Πρωτ. F3A), με κορυφαίες θέσεις.

Φιλικά,
    Νίκος
    Καταγράφηκε
    Αντώνης Παπαδόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #50 στις: Τετάρτη, 27 Μαρ 2019, 07:09:19 »

O Φιλανδός πετά και F3A και μάλιστα έχει και καλές θέσεις κυρίως σε Ευρωπαικά. Αλλος είναι αυτός που πετά μόνο F3P. Ο Φιλανδός κριτής μου είπε ότι ήταν θέμα οικονομικό. Ο Ολλανδός προτίμησε να πάει στην Αυστραλία για αγώνα F3A.

O Onda, όντως είχε πετάξει στο πρώτο Παγκόσμιο στην Γερμανία γιατί η Futaba στην οποία εργάζεται τότε πιθανώς ενδιαφερόταν για παρουσία του. Μετά για τα επόμενα τρία Παγκόσμια έρχονται οι ίδιοι. Ο Onda πετά μόνο σε F3A και drones πλέον.

Καταγράφηκε
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #51 στις: Τετάρτη, 27 Μαρ 2019, 10:04:54 »

O Φιλανδός πετά και F3A και μάλιστα έχει και καλές θέσεις κυρίως σε Ευρωπαικά. Αλλος είναι αυτός που πετά μόνο F3P. Ο Φιλανδός κριτής μου είπε ότι ήταν θέμα οικονομικό. Ο Ολλανδός προτίμησε να πάει στην Αυστραλία για αγώνα F3A.

O Onda, όντως είχε πετάξει στο πρώτο Παγκόσμιο στην Γερμανία γιατί η Futaba στην οποία εργάζεται τότε πιθανώς ενδιαφερόταν για παρουσία του. Μετά για τα επόμενα τρία Παγκόσμια έρχονται οι ίδιοι. Ο Onda πετά μόνο σε F3A και drones πλέον.

Καλημέρα Αντώνη,

Δεν εχω διαθεση να περιαυτολογησω αλλα μαλλον μπερδευεις τον Lassi Nurila (F3A) με τον Janne Lappi (F3P), ο καθενας στο ειδος του που λενε. :-)

Ισχυει αυτο για τον Ολλανδο, για τον Onda δεν μπορω να ξερω αλλα ακουω αυτο που λες.

Φιλικα,
    Ν
    Καταγράφηκε
    Αντώνης Παπαδόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #52 στις: Τετάρτη, 27 Μαρ 2019, 20:54:00 »

Για ψάξτο Νίκο

Ο Jane σίγουρα ήταν το 2015 στην Ελβετία γιατί έχω φωτογραφίες  αλλά νομίζω ότι ήταν και το 2017 στην Αργεντινή

Καταγράφηκε
    Mandarakas Andreas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #53 στις: Πέμπτη, 28 Μαρ 2019, 11:44:13 »

Αγώνες με διεθνές ενδιαφέρον προβάλλουν με το καλύτερο τροπο την χώρα μας! Thumbs up

Απο την σελίδα της FAI στο Facebook η περιγραφή για τον αγώνα και τα αποτελέσματα.

http://bit.ly/2CE3nXM
    Καταγράφηκε
    Γαβανάς Χάρης
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #54 στις: Πέμπτη, 28 Μαρ 2019, 14:59:47 »

Συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα ακροβατικών εσωτερικού χώρου.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης στους δύο αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή και εκπροσώπησαν τη χώρα μας σε αυτόν τον αγώνα.

Μακάρι να μπορέσουμε να έχουμε ξανά στο μέλλον κάποιον αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος!!!!!

Και πάλι πολλά μπράβο σε όλους !!!!!! Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Πυργίδης Παναγιώτης
    Aeromodeller Sr. Member

3D Addicted

« Απάντηση #55 στις: Κυριακή, 31 Μαρ 2019, 02:03:13 »

Θα ήθελα για άλλη μία φορά να εκφράσω και  μέσω του φόρουμ τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να γίνει αυτή η διοργάνωση στη χώρα μας καθώς και σε όσους δούλεψαν σκληρά για να έχουν αυτοί οι αγώνες απόλυτη επιτυχία.
    Ζώντας από μέσα όλη αυτή τη διοργάνωση μπορώ να πω ότι όλοι οι αθλητές από όλες τις χώρες μείνανε απόλυτα ικανοποιημένοι και μόνο καλά λόγια είχανε να πούνε. Πιστεύω ότι οι αγώνες πετύχανε την καλύτερη διαφήμιση για την χώρα μας.

Όσον αφορά τις συζητήσεις για κάποιους αθλητές που δεν ήρθανε στους αγώνες, πιστεύω ότι δεν έφταιγε η επιλογή του Ηρακλείου. Έαν κάνεις ταξίδι οδικώς από βόρεια Ευρώπη για να έρθεις Ελλάδα το να πάρεις το καράβι Πειραιάς -Ηράκλειο δεν νομίζω ότι επιβαρύνει το όλο ταξίδι. Αντιθέτως ξεκουράζεσαι και κάποιες ώρες στο πλοίο. Χρειάζεσαι μόνο συν κάποιες μέρες ταξιδιού. Οι Λιθουανοί ταξιδεύανε μία μέρα σχεδόν οδικώς και στο καράβι για Ηράκλειο χαλαρώσανε. Επίσης οι Αυστριακοί ταξιδέψανε οδικώς μέσω Σκοπίων και στο καράβι ξεκουραστήκανε. (αυτά είναι από συζητήσεις που έκανα μαζί τους).
    Οι Ιάπωνες ήρθανε αεροπορικώς επομένως είτε στο Ηράκλειο είτε σε άλλη πόλη δεν υπάρχει επιπλέον κούραση για ένα τέτοιο ταξίδι.

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους διοργανωτές γιατί όλοι τους είχανε την γνώση και την εμπειρία να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των αγώνων.

Για εμένα το να βλέπεις από κοντά τους καλύτερους πιλότους και και να ανταλλάσσεις ιδέες μαζί τους ήτανε μια μεγάλη και αξέχαστη εμπειρία. Όλοι τους ήτανε πρόθυμοι να σου δώσουνε συμβουλές και να σε βοηθήσουνε σε ότι χρειαζόσουνα.

Πολλά ευχαριστώ στον Χρήστο Καϊτσα και τον Ηλία Σπυρόπουλο που με στηρίζανε κάθε φορά που πετούσα γιατί το άγχος που περνούσα πριν ξεκινήσει η κάθε πτήση δεν περιγράφεται. Βέβαια με το που απογειωνότανε το μοντέλο περνούσανε σχεδόν όλα.
    Επίσης πολλά ευχαριστώ και στους αερομοντελιστές που επισκεφθήκανε το Ηράκλειο για να δούνε από κοντά τους αγώνες και ειδικά στον Μίγκο Πέτρο (τον ήρωα).

Μακάρι να ξαναγίνουν κάποια στιγμή στη χώρα μας αγώνες τέτοιου επιπέδου.

Τέλος θα ήθελα επίσης να ευχηθώ στους αθλητές μας που θα λάβουν μέρος στους παγκόσμιους αγώνες  F3A, καλή επιτυχία και να ζήσουν με την ψυχή τους την εμπειρία αυτή.
    Καταγράφηκε
    carapis
    Aeromodeller Hero Member

... ΠΕΤΑΩ ΓΙΑΤΙΙΙ,...ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΕΔΩ ΚΑΤΩ...!!!

« Απάντηση #56 στις: Κυριακή, 31 Μαρ 2019, 09:17:51 »

Συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα ακροβατικών εσωτερικού χώρου.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης στους δύο αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή και εκπροσώπησαν τη χώρα μας σε αυτόν τον αγώνα.

Μακάρι να μπορέσουμε να έχουμε ξανά στο μέλλον κάποιον αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος!!!!!

Και πάλι πολλά μπράβο σε όλους !!!!!! Thumbs up Thumbs up Thumbs up

++++111111... Thumbs up
    Καταγράφηκε

FLY SAFE - FLY HIGH ?!!!
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #57 στις: Δευτέρα, 1 Απρ 2019, 00:36:37 »

O Jurgen Heilig ανεβασε video ως συνηθως:   Thumbs up

Χρηστος:

Παναγιωτης (με VPP δεν το ειχα καταλαβει, μπράβο!):

Καταγράφηκε
    Χρήστος Καΐτσας
    Aeromodeller Hero Member

I LoVe <3 <3 FreeStyLe & AeRomuSicaL....

« Απάντηση #58 στις: Πέμπτη, 11 Απρ 2019, 01:46:30 »

Καλησπέρα σας και από εμένα !! Ήρθε η ώρα να μιλήσω και εγώ για την καταπληκτική μου εμπειρία !
    ( Πριν καιρό ανέβαζα υλικό από την προετοιμασία μου αλλά λόγω μεγάλου τρεξίματος να προλάβουμε δεν κατάφερα να το συνεχίσω, οπότε τώρα θα μπούμε απευθείας στο ψητό !  Grin )

Ένα Όνειρο που έγινε Πραγματικότητα ! Μια αξέχαστη εμπειρία που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν !

Η απόλυτη ευτυχία ζωγραφισμένη στο προσωπό μου, να βλέπεις Live τις καλύτερες πτήσεις παγκοσμίως, να είσαι εκεί με αυτούς που θαυμάζεις και το σημαντικότερο να μπορείς να έχεις επικοινωνία με τα συγκεκριμένα άτομα ! Επίσης θα ήθελα να αναφέρω πως υπήρχε ένα τέλειο κλίμα, ένιωσα τόσο καλά με όλους πραγματικά και όλοι πρόθυμοι να βοηθήσουν και να απαντήσουν σε κάθε είδους απορία !
    Υπήρχε απόλυτος σεβασμός από όλους προς όλους !  Thumbs up

Με τον Παναγιώτη Πυργίδη είμασταν πραγματικά η καλύτερη ομάδα, τον ευχαριστώ για όλα, ήταν δίπλα μου σε κάθε δυσκολία, πάντα με την καλή διάθεση να προσπαθήσουμε για το καλύτερο ! Το άγχος η αλήθεια είναι ότι ήταν τεράστιο, δεν μπορώ να σας το περιγράψω  Grin Grin ... Να είναι καλά ο Παναγιώτης που ως Caller με βοηθούσε να ξεκολλάει το μυαλό μου και επίσης θέλω να πιστεύω ότι με τον ίδιο τρόπο τον βοήθησα και εγώ ! Επίσης, ευχαριστώ τον Ηλία Σπυρόπουλο που ήταν εκεί μαζί μας ως Team Manager ! Ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή μου που συμμετείχα στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα και μαζί με τον Παναγιώτη Πυργίδη δώσαμε τον καλύτερο μας ευατό για την Ελλάδα μας !

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Αντώνη Παπαδόπουλο που χάρις αυτόν φιλοξενήσαμε στη χώρα μας το Πρωτάθλημα F3P και είχε απόλυτη επιτυχία !

Επίσης ένα Μεγάλο ευχαριστώ στην Α.Ε.Μ.Α. που ήταν παρών και με στήριξε σε όλο αυτό με τον καλύτερο τρόπο !

Σε αυτό το ταξίδι έκανα νέες γνωριμίες και δυνατές φιλίες θα έλεγα. Πρώτος πρώτος με υποδέχτηκε ο Χάρης Χαλαμπαλάκης και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω πραγματικά με το παραπάνω για όλα που έκανε για εμένα αλλά και για την μεγάλη βοήθεια που πρόσφερε στους συγκεκριμένους αγώνες ! Επίσης, τον Ηλία Σοπέογλου, ο αρχηγός μας στους Αγώνες που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, τον ευχαριστώ για όλα, με βοηθούσε κάθε στιγμή με τον καλύτερο τρόπο ! Ακόμη, τον Πρόεδρο της ΕΛΑΟ Νίκο Μακράκη, για την άψογη φιλοξενία του στη Κρήτη και την διεξαγωγή του Παγκόσμιου Πρωταθληματος εκεί με τις καλύτερες υποδομές και γενικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς ( γιατί σίγουρα ξεχνάω αρκετούς ) που συμμετείχαν καθημερινά από το πρωί εώς το βράδυ ώστε να πραγματοποιηθούν οι Αγώνες αλλά και να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα !

Μην ξεχάσω  να αναφέρω πως πριν τους αγώνες ο Γιάννης Μαμφρέδας ξόδεψε χρόνο και ήρθε στην Πάτρα και πήγαμε για προπόνηση παρέα, η βοήθεια του ήταν πολύτιμη ώστε εγώ να έχω το αποτέλεσμα αυτό στην AFM κατηγορία !

Γενικά έφτασα εκεί, χάρις πάρα πολλών ανθρώπων που με στήριξαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο ! Σας ευχαριστώ όλους μέσα απο την καρδιά μου !

Μετά από αυτή την εμπειρία στο Πρωτάθλημα αυτό, τις πτήσεις που είδα, τις συζητήσεις που έκανα πραγματικά νιώθω τόσο Πλούσιος μέσα μου ! 

Παρακάτω θα σας ανεβάσω αρκετό φωτογραφικό υλικό !!

Καΐτσας Χρήστος   
    Καταγράφηκε

Fly it like a Bitch... Land it like a Lady !! Wink
    Χρήστος Καΐτσας
    Aeromodeller Hero Member

I LoVe <3 <3 FreeStyLe & AeRomuSicaL....

« Απάντηση #59 στις: Πέμπτη, 11 Απρ 2019, 02:10:02 »

Η μεταφορά των μοντέλων με το ΚΤΕΛ δεν ήταν και η πιο εύκολη, βέβαια τα καταφέραμε αφού καταλήξαμε τα μοντέλα να είναι ξεκούραστα στη θέση μου και εγώ στο πάτωμα σε όλο το ταξίδι !  laugh laugh
    Ευτυχώς, φτάσαμε Κρήτη απόλυτα ασφαλής !  Thumbs up

Καταγράφηκε

Fly it like a Bitch... Land it like a Lady !! Wink
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Παγκόσμιοι Αγώνες Ακροβατικών Εσωτερικού Χώρου F3P Ηράκλειο 17-23 Μαρτίου
    Μεταπήδηση σε: