|
w1ndsurfer
|
 |
« Απάντηση #75 στις: Κυριακή, 11 Δεκ 2016, 08:19:56 » |
|
Πυρηνικός Air-show:
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η τέλεια σχεδίαση επιτυγχάνεται όταν είναι τόσο λιτή ώστε δεν υπάρχει κάτιι που μπορεί να αφαιρεθεί - Antoine De Saint-Exupery (French writer and aviator)
|
|
|
|
kolotoympas
|
 |
« Απάντηση #76 στις: Κυριακή, 11 Δεκ 2016, 08:59:50 » |
|
Που σταμάτησε τελικά? Παραλία? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
w1ndsurfer
|
 |
« Απάντηση #77 στις: Κυριακή, 11 Δεκ 2016, 10:04:43 » |
|
Άστα Ηλία ... Με τους κινητήρες και τις προπέλες που βάζει, για να σταματήσει χρειάζεται: - Αλεξίπτωτο - Δικτυ αεροπλανοφόρου - Αερόφρενα - Ανάποδη ώση Και αν δεν πιάσουν αυτά, ο μόνος τρόπος είναι να επιταγχύνουμε την περιστροφή της γης ώστε η σχετική ταχύτητα να πέσει σε νορμαλ ταχύτητα προσγείωσης 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η τέλεια σχεδίαση επιτυγχάνεται όταν είναι τόσο λιτή ώστε δεν υπάρχει κάτιι που μπορεί να αφαιρεθεί - Antoine De Saint-Exupery (French writer and aviator)
|
|
|
|
Skyline
|
 |
« Απάντηση #78 στις: Δευτέρα, 12 Δεκ 2016, 15:17:55 » |
|
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 13 Δεκ 2016, 08:50:43 από evan »
|
Καταγράφηκε
|
Τα μυστικα ειναι για μικρους ανθρωπους!!
|
|
|
|
Chris71
|
 |
« Απάντηση #79 στις: Κυριακή, 12 Νοε 2017, 21:15:46 » |
|
Ωραία μέρα σήμερα στην Ανάβυσσο, και με μια παρθενική ενός διπλάνου scratch build από σχέδιο.Πέταξε υπέροχα.Στην προετοιμασία , και στο ρύθμισμα του μοτέρ, ο Στελάρας!
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Always look on the bright side of life!
|
|
|
|
|
|
|
|
Aris M.
|
 |
« Απάντηση #82 στις: Δευτέρα, 11 Ιουν 2018, 00:09:43 » |
|
Σημερα το πρωι αυτο;;; Ξυπνησα ειδα αέρα και αποφάσισα να μην κατέβω.. κρίμα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Skyline
|
 |
« Απάντηση #83 στις: Δευτέρα, 11 Ιουν 2018, 00:19:34 » |
|
Σημερα το πρωι αυτο;;; Ξυπνησα ειδα αέρα και αποφάσισα να μην κατέβω.. κρίμα... οχι δεν ειναι σημερινο..ειναι απο εχτες...πρωι πρωι ομως...σημερα οντως φυσαγε 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Alexx Pilot
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #84 στις: Τρίτη, 12 Ιουν 2018, 18:13:55 » |
|
εγώ για κυριακή πρωί ετοιμάζω τα μοντέλα.. δείχνει καλό καιρό.. ποιος είναι μέσα??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Skyline
|
 |
« Απάντηση #85 στις: Τετάρτη, 13 Ιουν 2018, 11:04:05 » |
|
εγώ για κυριακή πρωί ετοιμάζω τα μοντέλα.. δείχνει καλό καιρό.. ποιος είναι μέσα??
Θεου θελοντος κ καιρου επιτρεποντος νωρις πτησεις κ μετα βουρ για βουτιες 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Skyline
|
 |
« Απάντηση #86 στις: Σάββατο, 16 Ιουν 2018, 20:08:17 » |
|
Θεου θελοντος κ καιρου επιτρεποντος νωρις πτησεις κ μετα βουρ για βουτιες  Αυριο συμφωνα με το δελτιο θα εχει ενα με δυο μποφορακια με λιγη συννεφια τουλαχιστον μεχρι το μεσημερι που δινει μπουρινια οπως το σημερινο οποτε νωρις νωρις αυριο λεω να κατεβω για καμια στικια...οποιος κανει κεφι να ερθει παρεα ας δηλωσει ενα παρων 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Skyline
|
 |
« Απάντηση #87 στις: Κυριακή, 17 Ιουν 2018, 13:04:14 » |
|
Ακομα ενα ομορφο πρωινο στην Αναβυσσο...σημερα νωρις νωρις... με σχεδον απνοια...οποτε ριξαμε τις στικιες μας χαλαρα 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
jony b
|
 |
« Απάντηση #88 στις: Κυριακή, 17 Ιουν 2018, 18:15:12 » |
|
 σήμερα δεν μπορούσα εχω εξοχικό κοντά (μαρκατι) να μας ενημερώνεις όποτε πας να βρεθούμε απο κοντά έχω πετάξει παλιά εκη είναι ωραία (ενα διάστημα το είχαν κλήση ) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
άλλα κόλπα !
|
|
|
|
Skyline
|
 |
« Απάντηση #89 στις: Κυριακή, 17 Ιουν 2018, 19:07:54 » |
|
 σήμερα δεν μπορούσα εχω εξοχικό κοντά (μαρκατι) να μας ενημερώνεις όποτε πας να βρεθούμε απο κοντά έχω πετάξει παλιά εκη είναι ωραία (ενα διάστημα το είχαν κλήση )  καλησπερα,αν πας σαββατο κ κυριακη σιγουρα θα βρεις κοσμο να πεταξετε...παρεα... εγω συνηθως πηγαινω πρωινες ωρες...γιατι με την ζεστη μετα δεν παλευεται  σιγουρα καποια στιγμη θα βρεθουμε στην αλανα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|