To τι πιστεύει ο καθένας για άλλες ομάδες ανθρωπων , δεν είναι απο τα αντικείμενα συζήτησης του φόρουμ , γιαυτό θα παρακαλούσα να το κρατήσετε για τον εαυτό σας .
Παρόμοιοι χαρακτηρισμοί ακόμα και με την μορφή ( κακόγουστου ) αστείου θα διαγραφούν .
ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κυριε Γιάννη Παξιμαδάκη,δεν ανεφερα κατι καινουριο για το σεφ,(ολοι οσοι πανε γνωριζουν την κατασταση,{ευχαριστω τους συντοπητες του σεφ}) και σιγουρα δεν το ειπα με κακια γιατι δεν ειμαι κακος ανθρωπος.
μπορω ομως να γινω ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ οταν με προσβαλει ο καθενας........η προσβολη εχει πολλα προσωπα και ενα απο αυτα
ειναι και η συμπεριφορα των αθυγγανων στην αλανα του σεφ.
σε αυτο αναφερθηκα και ισως να σας <ακουστηκε> λιγο <βαρυ>.........το καταλαβαινω οτι δεν εχουμε ολοι το ιδιο χιουμορ ,.....και ισως το δικο μου να ηταν λιγο black ..........(αλωστε αυτο με χαρακτηριζει και ως ΜΕΛΟΣ στο forum σας αν παρακολουθησετε τα ποστ μου θα διαπιστωσετε την <πλακα> που κανω οπως και ολοι οι υπολοιποι της παρεας μας)
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΙΞΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΚΑ-ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΑΤΑ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΑΥΤΟ;;;;;;;;;;;(αλωστε αυτη ειναι η αληθεια και μαζι με ολλα τα αλλα που ζηζηταμε,αναφερθηκαμε ΚΑΙ σε αυτο)
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΚΥΡΙΕ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΕΦ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΘΕΜΑ ΜΟΥΜΕΡΟ 2# ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ FORUM ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 1ΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΥΑΔΙΚΤΙΟ........ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ, ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ (ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ;;;;;

ΟΤΑΝ ΒΟΗΘΑΜΕ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ;;;;ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;;;;;ΟΤΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ FORUM ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ;;;;;;
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ;;;;;;ΔΕΝ ΝΩΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ .....Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ....
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΒΩ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕΦ ΘΑ ΚΛΗΣΕΙ.....ΑΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΑ FORUM'S
ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ..........ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ <ΧΤΥΠΑΩ> ZETEKO ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΩΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ SA'I'T.................

υ.γ. συγνωμη για την ορθογραφια μου...........
ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΩ-ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΛΕΩ ΧΥΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ'ΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ...........
ΓΙΑΥΤΟ ΣΚΕΥΘΗΤΕ ΚΑΛΑ ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ Η ΟΧΙ.......
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αυριο Ασπροπυργο για θερμικουρες απο νωρις ομως μη μας φαει η ζεστη..........
τα λεω γιατι ισως να μην τα ξανα πω εδω μεσα.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ξερετε που θα ποσταρω...............
ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΣ