Γεια σας φίλοι! Αποφάσισα να κάνω στροφή προς τα ηλεκτρικά αεροπλάνα και έδιωξα σχεδόν ότι είχα σε θερμικό.
Πετάω καλά ένα easystar, ένα calmato trainer, και ένα calmato sports, με το giles του avatar δεν τα πήγα και τόσο καλά στις προσγειώσεις μου αλλά στον αέρα τα πήγα άριστα.
Δεν γνωρίζω και πολλά από τις νέες εξελίξεις στα ηλεκτρικά lipo mipo, brushless κλπ. Για την ακρίβεια όταν διαβάζω τα χαρακτηριστικά των μοτέρ νομίζω ότι πρέπει να λύσω άλγεβρα

Ψάχνω ένα αεροπλάνο το οποίο να μπορώ να το πετάω αργά και κοντά μου όταν θέλω αλλά να μπορεί να μου δώσει και συγκινήσεις με πιο γρήγορες ταχύτητες και πιο ψιλά. 2 σε 1 ένα πράγμα. Να κάνω και τα ακροβατικά μου αλλά και χαλαρωτικές πτήσεις όταν είμαι στρεσαρισμένος και θέλω απλά και μόνο να πετάξω στο πάρκινγκ της δουλειάς μου ή σε μια αλάνα. Μου άρεσε το formosa όταν το είδα πρώτη φορά αλλά φαντάζομαι ότι πλέον θα έχω μεγαλύτερη γκάμα επιλογών.
Θα ήθελα τις γνώμες σας γιατί βαρέθηκα να αλλάζω αεροπλάνα κάθε τρεις και λίγο. Θέλω αυτή τη φορά να κάνω μια επιλογή που μου ταιριάζει περισσότερο. πχ το easystar όσα αεροπλάνα και να έχω πετάξει από τότε όταν πάω κάπου εκδρομή το έχω μαζί μου και από το 2004 μέχρι σήμερα είναι ακόμα μάχιμο. Έτσι ακριβώς και τώρα θέλω κάτι γερό που να αντέχει σαν κατασκευή και να μην διαλύεται, να πετάει με σχετικό αέρα, να μπορώ να το πετάξω και κοντά και μακριά και να μπορώ να το παίρνω μαζί μου όπου πάω! Ζητάω πολλά;;;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά
Μάνος Θεσσαλονίκη