Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.900 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 09:57:44

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 09:57:44

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 16:24:10]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 18:59:42]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309900
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 112
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 41
    Συνολικά: 44
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Kαλησπέρα νέο μέλος  (Αναγνώστηκε 8448 φορές)
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #15 στις: Τετάρτη, 19 Μαρ 2008, 21:24:24 »

Σωστός ο νέος   Thumbs up  Grin Grin Grin  ευγε Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Operator
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #16 στις: Τετάρτη, 19 Μαρ 2008, 23:22:47 »

Nα απντήσω ότι nose in και προσγείωση-απογείωση,στην αρχή δεν μπορούσα να τα κάνω αλλά με τον καιρό (αν και με παιχνίδια) προσανατολίστικα και πιστεύω ότι τα έμαθα..
    Για το nose in να πώ ότι το έχω κάνει και με αεροπλάνο (το οποιο έρχεται κατά πάνω σου πολύ πιο γρήγορα)..
    Μίλησα με Καλφάκη,μου είπε για εκπαιδευτικό,αλλά θα πάω από κοντά για καλύτερο chat μαζί του  Thumbs up
    Το Honey Bee CP2 005 το ακύρωσα ήδη σαν σκέψη,αφού όλοι το ίδιο μου λέτε 
    Οπότε για το BELT λέω και ότι βγεί,το καλό είναι ότι έχει ανταλλακτικά αρκετά και σχετικά φθηνά,όσο για το μεράκι υπάρχει αυτή τη στιγμή τουλάχιστον και είναι και η δουλειά μου τέτοια που όλο με ηλεκτρολογικομηχανικά ασχολούμαι (βλέπε ανεμογεννήτριες)..
    Με εντυπωσιάζεται όλοι σας πάντως που είστε αντικειμενικοί παίδες..
    ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  Thumbs up  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Πέμπτη, 20 Μαρ 2008, 01:21:15 »

Καλησπέρα σε όλους.

Οταν λες ότι έμαθες nose in με παιγνίδια τί ακριβώς εννοείς? Γιατί απότι ξέρω ,τα παιγνίδια είναι δικάναλα και ελέγχεις μόνο ανύψωση και περιστροφή. Σε αυτούς τους δύο χειρισμούς δεν υπάρχει θέμα προσανατολισμού. Από όποια μεριά κι αν κοιτάς το ελικόπτερο, το πάνω κάτω είναι πάντα πάνω κάτω και η περιστροφή δεξιά αριστερά είναι πάντα περιστροφή δεξιά αριστερά. Η δυσκολία προσανατολισμού βρίσκεται στο λεγόμενο κυκλικό χειριστήριο, που ελέγχει την οριζόντια κίνηση του ελικοπτέρου δεξιά αριστερά μπρος πίσω. Είναι αδύνατο να εξασκηθείς σε κάτι τέτοιο με τα δικάναλα παιγνίδια.
       Επίσης μην μπερδεύεις τα αεροπλάνα με τα ελικόπτερα. Αυτό που αποκαλείς nose in με το αεροπλάνο, δεν έχει καμιά μα καμιά σχέση με το nose in στο ελικόπτερο. Τον προσανατολισμό με το αεροπλάνο τον μαθαίνει κανείς από την πρώτη κιόλας πτήση αλλά με το ελικόπτερο είναι πολύ πιο μακρύς ο δρόμος. Κάποιοι από μας πετάμε και αεροπλάνα και ελικόπτερα και ξέρουμε πολύ καλά τη διαφορά.
       Επειδή απότι καταλαβαίνω (χωρίς παρεξήγηση) δεν έχεις ξανασηκώσει ελικόπτερο και πιθανόν ούτε και αεροπλάνο ,σε συμβουλεύω να σκεφτείς καλύτερα αυτό που σου είπε ο Καλφάκης. Οχι για τι οικονομικό αλλά για να μην απογοητευτείς από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Φιλικά Κώστας.

Καταγράφηκε
    Defender
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #18 στις: Πέμπτη, 20 Μαρ 2008, 10:13:09 »

ρε συ Τάκη μην δεις κάποιον να ψάχνεται αμέσως ΠΡΟΣΙΛΙΤΙΣΜΟΣ !!!!! χεχεχε  Cheesy

Χα χα, μιλατε κι εσεις αμιγκο... Εσεις (beltακηδες) ειστε οι "Παπαρηγες των Αιθερων"... Μη δειτε να ρωτησει κανεις, αντι να τον βαλετε στον "ισιο" δρομο του "Καπιταλιστικου αερομοντελισμου" ολο για το Belt και Belt και Belt και Belt...  Cheesy  Cheesy  Cheesy

Παρε αμιγκο το Hurricane κι ας τους να λενε... Μαζι τους θα τις τρωμε τις τουμπες αλλα τουλαχιστον εμεις θα χαιρομαστε να το βλεπουμε (πριν  Grin γιατι μετα τη τουμπα ολα το ιδιο φαινονται)
    Καταγράφηκε
    Operator
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #19 στις: Πέμπτη, 20 Μαρ 2008, 11:53:53 »

Το Lama είναι 2κάναλο ? Από πότε ??
    Οσο για το αν έχω σηκώσει όπως λες ελικόπτερο ή αεροπλάνο αυτό θα μου το επιτρέψεις να το γνωρίζω εγώ..
    Τώρα για τις συμβουλές σου αν και λίγο επιθετικές,θα τις λάβω υπόψιν μου γιατί όπως είπα είμαι new στον εναέριο χώρο..
    Θα πετάξω με τον Καλφάκη ένα Λάμα και θα μου πεί αυτός τί να παρω.. Thumbs up
    Καταγράφηκε
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #20 στις: Πέμπτη, 20 Μαρ 2008, 11:59:40 »

Καλησπέρα σε όλους.

Οταν λες ότι έμαθες nose in με παιγνίδια τί ακριβώς εννοείς? Γιατί απότι ξέρω ,τα παιγνίδια είναι δικάναλα και ελέγχεις μόνο ανύψωση και περιστροφή. Σε αυτούς τους δύο χειρισμούς δεν υπάρχει θέμα προσανατολισμού. Από όποια μεριά κι αν κοιτάς το ελικόπτερο, το πάνω κάτω είναι πάντα πάνω κάτω και η περιστροφή δεξιά αριστερά είναι πάντα περιστροφή δεξιά αριστερά. Η δυσκολία προσανατολισμού βρίσκεται στο λεγόμενο κυκλικό χειριστήριο, που ελέγχει την οριζόντια κίνηση του ελικοπτέρου δεξιά αριστερά μπρος πίσω. Είναι αδύνατο να εξασκηθείς σε κάτι τέτοιο με τα δικάναλα παιγνίδια.
       Επίσης μην μπερδεύεις τα αεροπλάνα με τα ελικόπτερα. Αυτό που αποκαλείς nose in με το αεροπλάνο, δεν έχει καμιά μα καμιά σχέση με το nose in στο ελικόπτερο. Τον προσανατολισμό με το αεροπλάνο τον μαθαίνει κανείς από την πρώτη κιόλας πτήση αλλά με το ελικόπτερο είναι πολύ πιο μακρύς ο δρόμος. Κάποιοι από μας πετάμε και αεροπλάνα και ελικόπτερα και ξέρουμε πολύ καλά τη διαφορά.
       Επειδή απότι καταλαβαίνω (χωρίς παρεξήγηση) δεν έχεις ξανασηκώσει ελικόπτερο και πιθανόν ούτε και αεροπλάνο ,σε συμβουλεύω να σκεφτείς καλύτερα αυτό που σου είπε ο Καλφάκης. Οχι για τι οικονομικό αλλά για να μην απογοητευτείς από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Φιλικά Κώστας.

file den simfono mazi sou.to lama einai 4kanalo 2kanalo einai to anemaki kai to piczzo.an mperdeytikes
    Καταγράφηκε

πεταξε ελευθερα στους ουρανους
    Quad copter Promitheas in my village
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Πέμπτη, 20 Μαρ 2008, 19:09:57 »

Καλησπέρα σε όλους.

1). Γερόλυκε, το ότι το λάμα είναι τετρακάναλο το γνωρίζω γιατί το έχω και αυτό. Η φράση όμως "...αν και με παιγνίδια" δεν παραπέμπει σε λάμα αλλά σε δικάναλα του τζάμπο, που είναι autostable και δεν έχουν κυκλικό έλεγχο. Εύλογα λοιπόν προκύπτει η απορία, πως έγινε η εξάσκηση στον κυκλικό έλεγχο και μάλιστα nose in.

2). Στράτο, "Το Lama είναι 2κάναλο ? Από πότε ??". Μα δεν αναφέρεις συστηματική εξάσκηση με λάμα αλλά "...αν και με παιγνίδια". Που το βλέπεις το λάμα? Εσύ μάλιστα από το πρώτο ποστ γράφεις "...θεωρώ πεταμένα λεφτά να πάρω ενα V3-V4 Lama..." πράγμα που σημαίνει ότι δεν το έχεις καν.
    "... αυτό θα μου το επιτρέψεις να το γνωρίζω εγώ" . Αν είχες σηκώσει ελικόπτερο και μάλιστα nose in θα ήξερες ότι το ελικόπτερο είναι πολύ πιο δύσκολο από αεροπλάνο σε αυτή τη φάση.
    "...αν και λίγο επιθετικές". Εχουμε να μοιράσουμε τίποτα και δεν το ξέρω? Εχω κανένα συμφέρον μήπως? Μάλλον απολύτως τίποτα. Αλλά και εσύ από την πλευρά σου γίνε πιο ειλικρινής. Πες μας καθαρά ότι θέλεις να πρωτοξεκινήσεις με τα ελικόπτερα αλλά δεν γουστάρεις να περάσεις το στάδιο του λάμα. Κανένα πρόβλημα!!! Να μας το πεις καθαρά όμως για να σου πω κι εγώ να πας κατευθείαν σε θερμικό που είναι πολύ πιο σταθερό για αρχάριο αφού δεν υπάρχει οικονομικό θέμα. Και όχι να κουβεντιάζουμε για nose in με παιγνίδια τζάμπο ή να λέμε ότι τα ελικόπτερα είναι πιο εύκολα από τα αεροπλάνα επειδή δεν τρέχουν.

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    Operator
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #22 στις: Δευτέρα, 24 Μαρ 2008, 10:37:39 »

Φίλε Κώστα επειδή στα φόρα είμαι χρόνια πολλές παρεξηγήσεις γίνονται πίσω από τις οθόνες..
    Ας ξεκολλήσουμε και οι 2 δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε,απλά μπορεί να παρερμήνευσες τα γραφόμενά μου ή να μην τα έγραψα εγώ καλά..ΑΣΤΟ να πάει στο καλό.. Thumbs up

Πήρα το Σάββατο το μεσημέρι από τον Καλφακη στο Πολύγωνο τελικά το BELT-CP..Δεν το πέταξα ακόμα,αλλά μου το ρυθμισε εκεί ο Πάρης και μου είπε ότι είναι έτοιμο να πετάξει με ρυθμίσεις ήπιες (αρχάριου..hov trim κτλ)
    Σαν μέγεθος μου φαίνεται λίγο μικρό,αλλά ιδέα μου θα είναι !!!  Cheesy
    Ποιότητα κατασκευής πολλή καλή..
    Για αρχή πολύ καλό chopper !
    Μπορώ να βάλω μεγαλύτερη έξτρα μπαταρία ? Αν ναι ποια μπορώ (κωδικό δλδ) και πόσα 3000 mAH μπορώ ?
    Οι 3000 έίναι μεγαλύτερες σε μέγεθος από αυτή που έχω τη μανίσια ? Θα χωράει δλδ στη θήκη του ελικοπτέρου ?

Σήμερα λέω να παίξω μία μπαταρία στο χαλαρό και μια αύριο..Να κάνω hovering μου είπε ο Πάρης από τον Καλφάκη και να παίξω με την ουρά καμμιά 10 μπαταρίες και μετά να το πάω βόλτα-ασκήσεις πιο μακρυά μου..

Αντε και καλές πτήσεις τώρα..!!!!  
    Καταγράφηκε
    Nick1150
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #23 στις: Δευτέρα, 24 Μαρ 2008, 11:26:53 »

Καλορίζικο φίλε  Thumbs up

Μπαταρία μέχρι 2200άρα χωράει. Εγώ έχω μια flight power 2000 και κάνω hoover 20 λεπτά  idiot2 (ακόμα μαθαίνω)

Καταγράφηκε

Esky Dauphin - Από το σαλόνι στην κουζίνα και τούμπαλιν!!!
    Hobbico NexSTAR - Πετάμε καλααα!!!
    Great Planes Siren - Έτοιμη!!! σε αναμονή για την πρώτη πτήση...
    Operator
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #24 στις: Δευτέρα, 24 Μαρ 2008, 11:44:30 »

Μόλις το είδα στο νετ ότι πάει μεχρι 2200...
    Πειράζει να αγοράσω μπαταρία με 15C εκφόρτιση αντί για 20 που είναι η μανίσια ?
    Τί επιπτώσεις μπορεί να έχει ??
    ΑααααΑΑα εχετε κάποιο αξιόπιστο μαγαζί στο e-bay να αγοράσω ?
    Καταγράφηκε
    Nick1150
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #25 στις: Δευτέρα, 24 Μαρ 2008, 11:52:58 »

Μόλις το είδα στο νετ ότι πάει μεχρι 2200...
    Πειράζει να αγοράσω μπαταρία με 15C εκφόρτιση αντί για 20 που είναι η μανίσια ?
    Τί επιπτώσεις μπορεί να έχει ??
    ΑααααΑΑα εχετε κάποιο αξιόπιστο μαγαζί στο e-bay να αγοράσω ?
    εγώ έχω 30C, οπότε δεν έχεις πρόβλημα... η εκφόρτιση δεν παίζει ρόλο...... κοιτάς να είναι 11,1 / 3s  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Esky Dauphin - Από το σαλόνι στην κουζίνα και τούμπαλιν!!!
    Hobbico NexSTAR - Πετάμε καλααα!!!
    Great Planes Siren - Έτοιμη!!! σε αναμονή για την πρώτη πτήση...
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Δευτέρα, 24 Μαρ 2008, 14:16:51 »

Καλημέρα σε όλους.

Καταρχήν Στράτο να σου ευχηθώ καλή αρχή με το μπελτάκι.  Τώρα όσον αφορά την μπαταρία, θα πρέπει να προσέξεις εκτός των άλλων και το γεγονός ότι πολλές φορές ίδιας χωρητικότητας μπαταρίες ,από διαφορετικούς κατασκευαστές, μπορεί να έχουν μικρές διαφορές στο βάρος. Αν λοιπόν τη μαμίσια μπαταρία την τοποθετείς σε μια συγκεκριμένη θέση, την άλλη μπαταρία ίσως να χρειαστεί να την τοποθετήσεις λίγο πιο πίσω ή λίγο πιο μπροστά ώστε να φέρεις το κέντρο βάρους στον άξονα του στροφείου.
        Επίσης φρόντισε να πάρεις έναν καλό φορτιστή για λίπο γιατί ο μαμίσιος απότι φαντάζομαι δεν θα είναι και ότι καλύτερο, ειδικά αν σκοπεύεις να φορτίσεις μπαταρία μεγαλύτερη από τη μαμίσια. Επίσης ένας καλός φορτιστής ,θα σου φορτίσει τη μπαταρία πιο γρήγορα και θα σου κάνει καλύτερη εξισορόπιση των στοιχείων ,πράγμα που σημαίνει μεγαλύτερους χρόνους πτήσης και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τη μπαταρία. Γενικά αν σκοπεύεις να ασχοληθείς με τον ηλεκτροκίνητο αερομοντελισμό, ένας καλός φορτιστής είναι must.
        Οσον αφορά την πτήση, σε συμβουλεύω να μην αποπειραθείς απογείωση μέσα στο σπίτι. Αυτό το ελικόπτερο δεν έχει καμιά σχέση με λάμα και η πτήση θα κρατήσει 1-2 δευτερόλεπτα. Μετά θα βρεθεί κάποιο καρεκλοπόδαρο, ντουλάπι, φωτιστικό ή ακόμη χειρότερα τζαμόπορτα για να σου χαλάσει τη φάση. Και πρέπει να ξέρεις ότι αυτά τα καπως προχωρημένα ελικόπτερα, παθαίνουν ζημιές ακόμη και με την παραμικρή προστριβή. Το παραμικρό ξύσιμο των λεπίδων κάπου θα προκαλέσουν φθορά που δεν γεμίζει το μάτι αλλά στην πραγματικότητα χρειάζονται καινούριες λεπίδες. Γενικά το να πετάξεις μέσα στο σπίτι, σημαίνει ότι πολύ περισσότερο χρόνο θα μαστορεύεις απότι θα πετάς. Επομένως πάρε το ελικόπτερο και πήγαινε σε ένα πάρκο (πάρκο στην Αθήνα, λέμε τώρα...) ή σε μια αλάνα, έχοντας μαζί σου και το φορτιστή μαζί με το καλώδιο, που τον τροφοδοτεί από τη μπαταρία του αυτοκινήτου και τουλάχιστον δύο ή τρείς μπαταρίες καβάτζα. Σου λέω τώρα τι πρέπει να κάνεις αν θέλεις σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα να μάθεις κάτι παραπάνω από tail in hovering.
      Καλή επιτυχία!

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    Operator
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #27 στις: Δευτέρα, 24 Μαρ 2008, 14:41:31 »

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια..
    Ρε παιδιά παραείστε καλοί εδώ μέσα..Το αγαπάτε πραγματικά το άθλημα.. Thumbs up
    Σε άλλα φόρα (αυτοκίνησης πχ) πέφτουν να σε φάνε !!! idiot2
    Οσο αφορά για την μπαταρία σκέφτηκα να πάρω 2-3 ίδιες με τη μανίσια για να μην έχω πρόβλημα,σε 2η φάση ένα checker battery και 3η να πάρω φορτιστή καλύτερο..
    Οταν όμως λέτε καλύτερο,τί εννοείτε ρε παιδιά ? Εχετε να προτείνετε κάποιον ?
    Τα κροκοδειλάκια που έχει μέσα (τσιμπήδες) είναι αξιόπιστες να τις βάλω στην μπαταρία του αυτοκινήτου ή θα πάθουν τπτ ? Οι μπαταρίες κάνουν τον ίδιο χρόνο να φορτίσουν ? Το αυτοκίνητο πρέπει να είναι σβησμένο ή αναμμένο ??
    Δεν κρατιέμαι να το πετάξω (ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) αφού για μέσα είδα τον συνάδερφό μου να καταστρέφει στροφείο και φτερά σε Walkera 36 επειδή το πέταξε μέσα στο γραφείο..Δραματική στιγμή..Συγκλονίστηκα μπορώ να πώ..
    Μπορώ να κατεβάσω από κάπου ενα καλό simulator ? Δεν εχω εκπαιδευτική κατεύθυνση όμως..

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους,γιατί αν και δεν έχετε υποχρέωση είστε εδώ και βοηθάτε..

AEROMODELING και ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  Cheesy  Tongue  laugh  Thumbs up  Thumbs up  Thumbs up  Thumbs up  beer
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #28 στις: Δευτέρα, 24 Μαρ 2008, 14:58:20 »

Δεν κρατιέμαι να το πετάξω (ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) αφού για μέσα είδα τον συνάδερφό μου να καταστρέφει στροφείο και φτερά σε Walkera 36 επειδή το πέταξε μέσα στο γραφείο..Δραματική στιγμή..Συγκλονίστηκα μπορώ να πώ..

Αν τό μάθεις δέν είναι και τόσο τραγικά τά πράγματα.
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Operator
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #29 στις: Δευτέρα, 24 Μαρ 2008, 20:02:06 »

Λοιπόν..Ηρθε η ωρα να το πετάξω..Να το κουνησω έστω..
    Βάζω την μπαταρία πάνω..Ανοιγω την R/C..Συνδέω την μπαταρία..Περιμένω το γύρο να μείνει σταθερό κόκκινο,ΤΙΠΟΤΑ !!!
    Βγάζω μπαταρία..Ξαναβάζω μπαταρία..ΤΙΠΟΤΑ εκεί αυτό αναβοσβήνει..
    Τώρα εβαλα την μπαταρία να φορτίσει..
    Και δεν φτάνει αυτό..Κλειστό το γκάζι,κλειστό το τριμ..Στα 3 μέτρα από το ελικόπτερο..ΑΡΑ τί φταίει Huh Ο κρύσταλλος ?? Εδωσα λίγο γκάζι και το στροφείο γύρισε κανονικά..
    ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ γμτ και με απογοήτευσε ??
    Η μπαταρία δεν νομίζω..  
    Θα τρελλαθώ ακόμα δεν το πήρα..
    ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ   
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Μικρά ηλεκτρικά εκπαιδευτικά ΕΠ - Το πρώτο ξεκίνημα (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Kαλησπέρα νέο μέλος
    Μεταπήδηση σε: