ρε συ Τάκη μην δεις κάποιον να ψάχνεται αμέσως ΠΡΟΣΙΛΙΤΙΣΜΟΣ !!!!! χεχεχε

Κατ’αρχάς καλώς ήρθες στην παρέα μας

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.....
Όταν λες τα ε/κ είναι άθικτα τι εννοείς ; Έχεις στην κατοχή σου (σου ανήκουν δλδ και όχι απλά τα έχει ένας φίλος και απλά τα πέταξες) 1 λάμα V4 και 2 παιχνίδια από το jumbo και δεν τα έχεις στουκάρει ποτέ ; Αν ναι τι πτήσεις έχεις κάνει ; πορεία έχεις κάνει ; έχεις κάνει nose in.... δλδ πτήση κοιτώντας την μύτη του ε/κ ; προσγειώσεις και απογειώσεις σε διάφορα σημεία nose in πάντα ;
Αν οι απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω είναι ναι τότε φίλε μου το belt θα το βαρεθείς σύντομα.... πήγαινε κατευθείαν σε κάτι μεγαλύτερο γιατί το κατέχεις και όπως είπες επίσης δεν τίθεται θέμα οικονομικό.

Για εμένα προσωπικά αερομοντελισμός δεν είναι να πετάς ένα αερομοντέλο αλλά ΚΥΡΙΩΣ να γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες του αερομοντέλου σου τόσο πτητικά όσο και τεχνικά..... Υπάρχουν πολλοί που απλά θέλουν να πετάνε, και μετά από κάθε πτώση απλά επισκέπτονται τα κατά τόπους καταστήματα μοντελισμού για να τους το φτιάξουν. Αερομοντελισμός είναι να λύνεις, να δένεις, να βιδώνεις, και μέσα από αυτά να κατανοείς, τον τρόπο που λειτουργεί το αερομοντέλο σου. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ΠΟΛΥ νέος για να σε συμβουλέψω (lama v3, και belt στα πρώτα στάδια βλέπεις), αλλά αυτό που κατάλαβα στους δύο μήνες στον χώρο είναι ότι έχω περάσει ατελείωτες ώρες με ένα κατσαβίδι και ένα πιτσόμετρο στο χέρι και κάποια λεπτά της ώρας στον αέρα !!!! Ένα μοντέλο, είτε θερμικό, είτε ηλεκτρικό εκτός από το καύσιμο ή την μπαταρία για να πετάξει καλά, χρειάζεται κάτι ακόμα...... αγάπη.-

Μια σημείωση μόνο.... το FMS και κάθε εξομοιωτής δεν έχει κύριο σκοπό να είναι real, αν και σε αυτόν τον τομέα ότι πληρώνεις παίρνεις...... Σκοπός είναι να σε βοηθήσει να μάθεις τις κινήσεις των sticks και να βγαίνουν πιο εύκολα στην πράξη. Χωρίς εξομοιωτή δυστυχώς δεν μπορείς να πας πουθενά όσο ταλέντο και αν διαθέτεις.

Αυτά είναι βέβαια απλά η γνώμη μου, και τα 2 cents μου που λένε......