|
|
|
ExtraRed
|
 |
« Απάντηση #376 στις: Δευτέρα, 30 Μαρ 2020, 17:50:54 » |
|
Φίλοι συν χομπίστες ... Καλή Λευτεριά . Μετά από αποχή αρκετών μηνών λόγο δουλειάς και όχι μόνο προσπαθώ σιγά σιγά να επανέλθω στην ενεργό δράση Δεδομένων και των ιδικών συνθηκών που επικρατούν και επειδή χρόνος υπάρχει. Λοιπόν . Το πρότζεκτ προχωρά με αργούς ρυθμούς βέβαια και ιδικά τώρα με αυτά που συμβαίνουν. Σοβαρό λόγο παίζουν βεβαίως και οι λεπτομέρειες με τις οποίες έχω καταπιαστεί και δεν το κρύβω έχω ψιλό κουραστεί. Βάλτε τώρα και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα οπότε καταλάβατε. Πριν από μερικούς μήνες λοιπόν μαζί με το φίλο bjtamp επισκεφτήκαμε την Μεγαλόπολη για μια δοκιμή Ενώ φτάσαμε λοιπόν με καιρό υπέροχο και άνεμο 0Β μέχρι να ετοιμαστούμε πρέπει να φτάσαμε περίπου τα 4-5 . Παρά όλα αυτά η δοκιμή έγινε έστω και με βρεγμένα από μέρους μου παντελόνια . Εδώ να πω ότι την δοκιμή έκανε ο Βασίλης και τον ευχαριστώ για αυτό . Το παραδέχομαι ήταν από τις σπάνιες φορές που δεν έχω πρώτο πετάξει δημιούργημα μου. Ως εκ τούτου καταλαβαίνετε ούτε βίντεο της πτήσης ήμουν σε θέση να τραβήξω αφού ακόμα και αυτά τα λίγα λεπτά που πέταξε πετούσα και εγώ μαζί του. Γενικά και λόγο των συνθηκών τα λίγα στοιχεία που προλάβαμε να συλλέξουμε οπτικά και αισθητικά ήταν πολύ καλά . Στο σετ απ της πτήσης η ισχύς ήταν στα 1,8 Κw (τώρα πάνω απο 2,1). Παρά τάυτα τα 11 και κιλά του απογειώθηκαν άνετα και ομαλά ανεβαίνοντας 100μ. περίπου ταχύτατα. Ήταν από ότι είδα και είπε και ο Βασίλης πολύ σταθερό χωρείς ταλαντώσεις και δεν ήθελε τριμ!!! Μπήκε στην κάθοδο ομαλά και παρά τις συνθήκες προσγειώθηκε καταπληκτικά . Έχει βέβαια και το φιλαράκι χέρι Αυτά εν περιλήψη . Ελπίζω κάποια στιγμή να κάνουμε και μια πιο εμπεριστατωμένη δοκιμή.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
ExtraRed
|
 |
« Απάντηση #378 στις: Δευτέρα, 30 Μαρ 2020, 18:03:23 » |
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
carapis
|
 |
« Απάντηση #380 στις: Δευτέρα, 30 Μαρ 2020, 19:31:27 » |
|
 ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ Χριστόδουλεεε, άντε με το καλό και εσύ την επόμενη πτησάρα να την χαρείς....!!!  Χρησταρας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
FLY SAFE - FLY HIGH ?!!!
|
|
|
|
CMarkop
|
 |
« Απάντηση #381 στις: Δευτέρα, 30 Μαρ 2020, 20:28:33 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
μοντελισμός = κατασκευή._
|
|
|
|
ExtraRed
|
 |
« Απάντηση #382 στις: Δευτέρα, 30 Μαρ 2020, 22:26:13 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dim sofos
|
 |
« Απάντηση #383 στις: Τρίτη, 31 Μαρ 2020, 19:34:03 » |
|
Υπεροχο φιλε..καλες προσγειωσεις! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΦΩΤΗΣ ΚΑΛΕΥΡΑΣ
|
 |
« Απάντηση #384 στις: Τρίτη, 31 Μαρ 2020, 20:07:19 » |
|
Πολύ όμορφο μοντέλο και ωραία παρουσίαση! Καλές πτήσεις να έχει... Περιμένουμε φωτογραφίες και βίντεο όταν με το καλό βρεις χρόνο για μοντελοδρόμιο...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Build it your self!
|
|
|
|
ExtraRed
|
 |
« Απάντηση #385 στις: Τετάρτη, 1 Απρ 2020, 11:19:47 » |
|
Αμήν και πότε Φώτη.  Δημήτρη ευχαριστώ. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ExtraRed
|
 |
« Απάντηση #386 στις: Τετάρτη, 1 Απρ 2020, 16:29:45 » |
|
Εντάξει. Αφού το κατόρθωσα να και το βίντεο: Τι έλεγα για τον αέρα;
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 1 Απρ 2020, 16:40:34 από ArgyrisGiannetakis »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ExtraRed
|
 |
« Απάντηση #387 στις: Τρίτη, 7 Απρ 2020, 17:06:20 » |
|
Καλή Μέρα και καλό κουράγιο σε όλους. Σε συνέχεια αυτού που είχα πει στην αρχή της παρουσίασης θα ανεβάσω κάποια βιντεάκια που κατά καιρούς τραβούσα στην διάρκεια δοκιμών κατά τη κατασκευή. Η σειρά μπορεί να είναι τυχαία γιατί όπιο βρίσκω θα το βάζω. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|