Αντίστοιχα, το setup στα F3P-AP μοντέλα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πανάλαφρο !
Μοτέρ : το ιδανικότερο κάποιο Coaxial system που αναφέραμε παραπάνω .
Esc : ανάλογα και με το μοτέρ φυσικά από 2-3A - 7A .
Servo : 3-6 gr , θα βρείτε μεγάλη ποικιλία, δεν χρειάζεται να είναι υπερβολικά γρήγορο μα ακριβές !
Δέκτης : τώρα σχετικά με την μάρκα τηλεκατεύθυνσης που έχει ο καθένας πρέπει να βρει τον κατάλληλο ultralight δέκτη ! Πάντως για τις εταιρείες Futaba Graupner Spectrum JR Hitec υπάρχουν δεκτάκια για τη συγκεκριμένη χρήση , όπου είναι από 0.5 - 2γρ. περίπου !
Μπαταρίες ανάλογα το setup παίζουν με 1-2s γύρω στα 150 -200 mah !
Επίσης να αναφέρω πως συνηθίζεται να τοποθετούν λεπτά καλωδιάκια από τα servo / esc απευθείας επάνω στο δέκτη ακόμα και κολλητά για να γλυτώσουν το βάρος των προεκτάσων/βυσμάτων . Επίσης καλλύματα esc ή και πολλές φορές το κάτω καπάκι των servo αφαιρούνται ! (Υπερβολικό μεν αλλά για να το κάνουν κάτι θα ξέρουν , προσωπικά δεν έχω φτάσει ακόμα σε αυτό το ψυχολογικό στάδιο απόλυτα ! Αχχαχα

)
Ελπίζω να σας έδωσα μια τυπική εικόνα σχετικά με το setup πάνω κάτω . Και εγώ καθημερινά αντλώ πληροφορίες και τις μοιράζομαι μαζί σας, δεν είμαι απόλυτα γνώστης του θέματος !
<< Μα όσο ζούμε, μαθαίνουμε ! >>