Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.358 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 02:03:46

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 02:03:46

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 17:09]

από Markhelis
    [Χθες στις 12:33]

[Χθες στις 12:22]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

από vtr
    [Τετάρτη, 8 Απρ 2026, 15:51:36]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309358
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 71
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 51
    Συνολικά: 52
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 [3] 4  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟ "BLOG"  (Αναγνώστηκε 12481 φορές)
    Serafim
    Administrator
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Σάββατο, 1 Μαρ 2008, 20:27:34 »

Να είστε σίγουρος ότι όσο μεγαλώνει η κοινότητα του φόρουμ τόσο ποιό επιτακτικό θα είναι να υπάρχουν κανόνες και να τηρούνται ΑΥΣΤΗΡΑ και να εποπτεύονται απο τους moderators. Αλλιώς είναι πολλά τα παραδείγματα κοινωτήτων που έχουν διαλυθεί εξαιτίας ανυπαρξίας των παραπάνω.

Συμφωνώ απόλυτα

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #31 στις: Σάββατο, 1 Μαρ 2008, 20:32:21 »

κ. Ξένο

Επειδή, κατά την άποψή σας,........ Τον τρόπο συντονισμού τον καθορίζει ο administrator του forum και οι modetator τον ακολουθουν.  Και είναι πολύ ξεκάθαρος.  Όσο για σεβασμό σ' αυτούς που συντηρούν αυτόν τον χώρο, με τον κο Κωνσταντακάτο νομίζω ότι μπορώ να διαφωνώ και να σέβομαι ταυτόχρονα.  Ή μήπως αυτό είναι μόνο δικό σας προνόμιο αυτό;

Το μόνο που κάνω λάθος είναι να είμαι global moderator ενώ διαφωνώ με το 'χαλαρό moderation'

Σεραφείμ

κε Καρφή

ζητώ συγνώμη γιά το "ανώνυμος" , που πιστέψτε με, μπήκε από συντακτικό - ηλεκτρονικό λάθος.

Αν και δεν ήθελα να ξαναγράψω σχετικά και να αντιπαρατεθώ και πάλι, αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω - και αν θέλετε μου απαντάτε - Τι ακριβώς κάνετε σ' αυτό το site σαν global moderator;

Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #32 στις: Σάββατο, 1 Μαρ 2008, 20:38:01 »

Οι οδηγίες που έχουν δοθεί για το πως πρέπει να γίνετε το moderation είναι θέμα του administrator, οπότε και δικό του θέμα αν θέλει να τις δημοσιοποιήσει.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #33 στις: Σάββατο, 1 Μαρ 2008, 21:25:18 »

Αγαπητέ Βαγγέλη

Σέβομαι την αγανάκτηση σου για κάποια πράγματα, βιάστηκες όμως να γράψεις κάποια πράγματα.

Παράθεση
    Με ξένισε  η χαλαρή έως αδιάφορη θέση και στάση του ανώνυμου global moderator...
    - Δεν υπάρχει κανείς ανώνυμος στην ομάδα Aeromodelling GR.

Ο Serafim, Σεραφείμ Καρφής. όπως φαίνεται και στο προφίλ του, απλά προτιμάει να φαίνεται αυτό. Εχει επιλεγεί, εκτός των άλλων, για το ήθος του και τις ικανότητες του να χειρίζεται καταστάσεις διαφωνιών με σθένος, χωρίς να ξεφεύγει από τα όρια και είμαι υπερήφανος που είναι στην ομάδα Aeromodelling GR.

Οπως ειπώθηκε, αυτό που πρέπει να καταφέρουμε είναι να μπορούμε να διαφωνούμε με αξιοπρέπεια και να σεβόμαστε τον άλλο.

Στόχος είναι να δείξουμε το σωστό, όχι να απομακρύνουμε κάποιους που είναι ή θέλουν να γίνουν αερομοντελιστές. Πρέπει όμως κάποιοι να καταλάβουν οτι για να ενταχθούν στο σύνολο πρέπει ν' ακολουθήσουν απλούς κανόνες καλής ανθρώπινης συμπεριφοράς. Ακόμα και κάποιος που ξεπέρασε τα όρια μπορεί να τύχει συγχώρεσης.

Ομως υπάρχει και το άλλο. Κάποιος προσβάλλεται από κάποιον και δεν ξανάρχεται. Στο Aeromodelling GR, στον χώρο πτήσης, στον σύλλογο. Ενας που βλέπει στα γρήγορα κάτι, δυστυχώς δεν κάθεται ν' αναλύσει τι και ποιος το γράφει, λέει "τσακώνονται".

Αυτό που θέλει να μας πει ο Βαγγέλης Ξένος και έχει απόλυτο δίκιο, είναι οτι δεν πρέπει να δίνουμε μια κακή εικόνα των αερομοντελιστών και του αερομοντελισμού προς τα έξω.

Εγινε μια έκκληση να μην υπάρχουν ακρότητες, ελπίζω οτι θα δείξετε οτι υπάρχει αυτοσυγκράτηση μέσα σας.  Wink

Λεπτομέρειες του moderation είναι θέμα της ομάδας. Γενικά προτιμάται η κλιμάκωση από την άμεση ενέργεια, εκτός αν είναι απαραίτητη. Υπάρχει εμπειρία σαν local και global moderator σε μεγάλα φόρουμ του εξωτερικού. Εκεί υπάρχει διαφορετικό αντικείμενο, διαφορετική τακτική.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #34 στις: Σάββατο, 1 Μαρ 2008, 21:43:49 »

2. Όταν καταθέτω την θέση μου σχετικά με την ανωνυμία, πιστεύω πως όποιος θέλει να έχει άποψη, να την καταθέτει, να την υποστηρίζει και να είναι τεκμηριωμένη θα πρέπει και να την υπογράφει.

Η ανωνυμία είναι αυτή που κάνει μερικούς υδροκέφαλους να ξεχαρμανιάζουν, γιατί ξέρουν ότι δεν θα έχουν συνέπειες. Θυμίζουν τον οδηγό που φασκελώνει και βρίζει απομακρυνόμενος από τον άλλο που πάει αντίθετα. ΑΝΤΙΘΕΤΑ.

Άνοιξα αυτό το θέμα – μήπως και φιλοτιμηθούμε να καταλάβουμε ότι τα παράσιτα πρέπει να απομακρύνονται. Η αλητεία στο αερομοντελισμό απ’ όπου και να προέρχεται, πρέπει να σταματήσει.

ta parapano legome na sou

κύριε ξένε το να αποκαλείς κάποιους παράσιτα, υδροκέφαλους, αλήτες και ότι άλλο κατεβάσει το κεφάλι σου, θα πρέπει να τους γνωρίζεις. είμαι 100%  πως από εδώ μέσα δεν γνωρίζεις ούτε το 1/4 του forum "site" "δεστο" όπως θέλεις,
    πως λοιπόν perneis το πληκτρολόγιο σου και γραφεις ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι σκέφτεσαι τι λες; δεν θα σε παρακαλέσω να αλλάξεις ύφος γραφεις θα απαιτήσω να μιλάς έτσι όπως σου απαντώνται τα μηνύματα, γιατί αποκαλείς αλήτες και υδροκέφαλους  αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη με την δίκια σου, άλλαξε το γραπτό σου λεξιλόγιο γιατί εγώ και μιλάω για την πάρτι μου και μονο προσβάλομε και αν συνέχισης να γραφεις με αυτούς τους χαρακτηρισμούς το επόμενο μήνυμα που θα διαβάσεις από μένα θα είναι τελείως αλήτικο και υδροκέφαλο και θα σε προσβάλω μέχρι εκεί που δεν μπορείς να φανταστείς.

κανε μας λοιπόν την χάρι και απαντα μας σε εμάς που exoumec αντίθετη άποψη με την δίκια σου και ανώνυμα στοιχεια έτσι όπως eμεις σου απαντάμε.

αν έχει πρόβλημα με τα παραπάνω το όνομα μου είναι δημήτρης κυπραίος το τηλ μου είναι το mail μου είναι jimis_28@hotmail.com και μένω στην περιοχή τον θρακομακεδόνων.

αν οποιος έχει αντίθετη άποψη με την δίκια σου είναι αλήτης και υδροκέφαλος η ότι alli  θέλησης εγώ είμαι ένας από αυτούς. ξέρεις λοιπόν σε ποιον απευθύνεσαι κα denι έχω πρόβλημα να κάνουμε auti την κουβέντα και από κοντά
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 1 Μαρ 2008, 22:29:32 από Dimhack » Καταγράφηκε
    Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #35 στις: Σάββατο, 1 Μαρ 2008, 21:52:46 »

Αγαπητέ Κώστα,

Σέβομαι τον χώρο και την φιλοξενία.
     Θα περιοριστώ οριστικά, στο να παραθέσω την άμεση απάντηση του moderator, στην αγανάκτησή μου που -πολύ σωστά είπες - ότι ενδιαφέρομαι γιά την προς τα έξω εικόνα του αερομοντελισμού αλλά και του site σας. Μαλλον κακώς απ' ότι καταλαβαίνω. Ναι μεν αλλά...

Εδώ είναι internet, και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να δίνει τα προσωπικά του στοιχεία.  Αν θέλει το κάνει, αν θέλει δεν το κάνει.  Αυτοί είναι οι παγκόσμιοι κανόνες.  Στο RCU που δεν υπάρχουν τα στοιχεία των μελών τι πρέπει να γίνει, να μην το διαβάζουμε, να μην γράφουμε και να το υποτιμούμε επειδή θα υπάρξουν και κάποιοι που δημιουργούν πρόβλημα;

Δυστυχώς δεν έχω δυνατότητα να τροποποιήσω τα προβληματικά (και είναι το μοναδικό σημείο που συμφωνώ μαζί σας) μηνύματα αλλιώς θα το είχα κάνει ήδη.  Πιστεύω να το κάνει ο admin όταν το δει.  Αυτό είναι και το αναμενόμενο μέτρο που μπορεί να παρθεί σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δεν πρέπει να παρανοείτε κάποια πράγματα επειδή τυχαίνει να είμαστε λίγοι και (έως ένα σημείο) γνωστοί.  Απλά έχει τύχει.  Δεν αλλάζει τους κανόνες.  Το internet έτσι δουλεύει.

Σεραφείμ

Αν εδώ κανείς διακρίνει διάθεση γιά ισοροπία, με σύσταση αυτοσυγκράτησης ή έστω διάθεση γιά πρόθεση εκτόνωσης, ας μου το πεί γιατί εγώ δεν το βλέπω.

Με βάση την πιο πάνω απάντηση, πως θα μπορούσα να σκιαγραφήσω στο μυαλό μου τα όσα λές γιά τον κο Καρφή - "για το ήθος του και τις ικανότητες του να χειρίζεται καταστάσεις " - και ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.

Που είναι το λάθος γιά μένα;
     Εφ όσον δια μέσω του κου Καρφή - εδώ μέσα - εκφράζεται η δική σου θέση, οι κανόνες και οι αρχές, συνεπώς συμφωνούμε.
    Πως να το ξέρω εγώ αυτό;
     Με την παραπάνω απάντηση μου έδωσε την εντύπωση ότι διαφωνούσε στις "αρχές". Καί ότι ονομάζεται "αρχή" - στον φυσικό κόσμο - δεν αμφισβιτείται και είναι αυτονόητη.

Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #36 στις: Σάββατο, 1 Μαρ 2008, 21:58:37 »

2. Όταν καταθέτω την θέση μου σχετικά με την ανωνυμία, πιστεύω πως όποιος θέλει να έχει άποψη, να την καταθέτει, να την υποστηρίζει και να είναι τεκμηριωμένη θα πρέπει και να την υπογράφει.

Η ανωνυμία είναι αυτή που κάνει μερικούς υδροκέφαλους να ξεχαρμανιάζουν, γιατί ξέρουν ότι δεν θα έχουν συνέπειες. Θυμίζουν τον οδηγό που φασκελώνει και βρίζει απομακρυνόμενος από τον άλλο που πάει αντίθετα. ΑΝΤΙΘΕΤΑ.

Άνοιξα αυτό το θέμα – μήπως και φιλοτιμηθούμε να καταλάβουμε ότι τα παράσιτα πρέπει να απομακρύνονται. Η αλητεία στο αερομοντελισμό απ’ όπου και να προέρχεται, πρέπει να σταματήσει.

ta parapano legome na sou

κύριε ξένε το να αποκαλείς κάποιους παράσιτα, υδροκέφαλους, αλήτες και ότι άλλο κατεβάσει το κεφάλι σου, θα πρέπει να τους γνωρίζεις. είμαι 100%  πως από εδώ μέσα δεν γνωρίζεις ούτε το 1/4 του forum "site" "δεστο" όπως θέλεις,
    πως λοιπόν perneis το πληκτρολόγιο σου και γραφεις ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι σκέφτεσαι τι λες; δεν θα σε παρακαλέσω να αλλάξεις ύφος γραφεις θα απαιτήσω να μιλάς έτσι όπως σου απαντώνται τα μηνύματα, γιατί αποκαλείς αλήτες και υδροκέφαλους  αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη με την δίκια σου, άλλαξε το γραπτό σου λεξιλόγιο γιατί εγώ και μιλάω για την πάρτι μου και μονο προσβάλομε και αν συνέχισης να γραφεις με αυτούς τους χαρακτηρισμούς το επόμενο μήνυμα που θα διαβάσεις από μένα θα είναι τελείως αλήτικο και υδροκέφαλο και θα σε προσβάλω μέχρι εκεί που δεν μπορείς να φανταστείς.

κανε μας λοιπόν την χάρι και απαντα μας σε εμάς που exoumec αντίθετη άποψη με την δίκια σου και ανώνυμα στοιχεια έτσι όπως eμεις σου απαντάμε.

αν έχει πρόβλημα με τα παραπάνω το όνομα μου είναι δημήτρης κυπραίος το τηλ μου είναι 6973808020 το mail μου είναι jimis_28@hotmail.com και μένω στην περιοχή τον θρακομακεδόνων.

αν οποιος έχει αντίθετη άποψη με την δίκια σου είναι αλήτης και υδροκέφαλος η ότι alli  θέλησης εγώ είμαι ένας από αυτούς. ξέρεις λοιπόν σε ποιον απευθύνεσαι κα denι έχω πρόβλημα να κάνουμε auti την κουβέντα και από κοντά

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ γιατί όλοι καταλαβαίνουν αυτά που γράφονται, νομίζω ότι εσύ δεν καταλαβες τι έγινε. Παρ όλα αυτά αν θέλεις μου απαντάς σε κάτι;

ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ή μήπως κάνω λάθος;
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #37 στις: Σάββατο, 1 Μαρ 2008, 22:03:45 »

δεν στο όπως γουστάρεις.
    Καταγράφηκε
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #38 στις: Σάββατο, 1 Μαρ 2008, 22:06:17 »

γνωρίζω πολύ καλά τι έχειs γράψει στα παραπάνω και για ποιο λόγο έφτασε η κουβέντα εδώ. μήπως εσύ δεν έχεις καταλάβει ότι οποιος έχει "αντεθετι" άποψη με τα lego μένα σου για σένα είναι αλήτης ;
    Καταγράφηκε
    blackrider
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #39 στις: Σάββατο, 1 Μαρ 2008, 22:12:15 »

Κατα την γνώμη μου αυτό το Topic έχει διολισθίσει σε έναν παράλληλο μονόλογο του καθε συνομιλιτή.
    Άλλα λέει ο ένας άλλα καταλαβαίνει ο άλλος και άλλα απαντάει ένας τρίτος.

Για να κρίνει κάποιος τον οποιοδήποτε μέσα σε ένα φόρουμ για το πώς συμπεριφέρεται αλλά και να κρίνει την λειτουργεία του φόρουμ και τους κανόνες του (που στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχουν) θα πρέπει να έχει κάποια χρονάκια εμπειρίας του πώς δουλεύει το Ιντερνετ και τα φορουμ.

εν πάση περιπτώση πιστεύω οτι πρέπει μιας και είναι σαββάτο να βγούμε όλοι έξω για ένα ποτακι μια βόλτα (ετοιμάζοντας στο σπίτι μπαταρίες καύσημα κλπ) για να χαλαρώσουμε.
    Δεν νομίζω οτι έχουμε τιποτα να χωρίσουμε γι' αυτο Peace  angel angel
    Καταγράφηκε

Football, Basketball, Tennis, Golf Require one ball.
    Flying Jets requires TWO!!
    Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #40 στις: Σάββατο, 1 Μαρ 2008, 22:16:51 »

δεν στο όπως γουστάρεις.

Και γω ξέρεις που βρίσκομαι και ποιός είμαι. Αν ξέρεις ....

Κράτα τις απειλές σου μακρυά. Μην λες μεγάλες κουβέντες και μη δίνεις δημόσια τα τηλέφωνά σου μήπως και φοβηθώ.

Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    blackrider
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #41 στις: Σάββατο, 1 Μαρ 2008, 22:23:47 »

Ρε Μήτσο και Βαγγελάκι δεν πάτε σε κανένα γύπεδο να ξερχαρμανιάσετε, να βρείτε και καμιά ομάδα απο "Moderators"  police police police να σας βάλουν στο σωστό δρόμο?

Admin βάλε τα όρια όσο είναι ακόμη καιρός και δώσε και το δικαίωμα στους moderators να κάνουν την δουλειά τους.
    Καταγράφηκε

Football, Basketball, Tennis, Golf Require one ball.
    Flying Jets requires TWO!!
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #42 στις: Σάββατο, 1 Μαρ 2008, 22:42:28 »

δεν στο όπως γουστάρεις.

Κράτα τις απειλές σου μακρυά. Μην λες μεγάλες κουβέντες και μη δίνεις δημόσια τα τηλέφωνά σου μήπως και φοβηθώ.

φιλε βαγγέλη ξένε δεν έβαλα το τηλ στην απάντηση μου για να σε φοβίσω αλλα επειδή σε λίγο για να σου απαντάμε στα μηνύματα σου θα μας ζήτησης και αριθμό ταυτότητας.
    για να μην λέμε λοιπόν μεγάλες κουβέντες και για να έχουμε τις καρδιές μας εδώ μέσα όταν λοιπόν έχεις κάτι με κάποιον θα το κανεις συγκεκριμένα και όχι "γενικοποιhμενα".

Καταγράφηκε
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #43 στις: Σάββατο, 1 Μαρ 2008, 22:43:25 »

δεν στο όπως γουστάρεις.

φιλε βαγγέλη ξένε δεν έβαλα το τηλ στην απάντηση μου για να σε φοβίσω αλλα επειδή σε λίγο για να σου απαντάμε στα μηνύματα σου θα μας ζήτησης και αριθμό ταυτότητας.
    για να μην λέμε λοιπόν μεγάλες κουβέντες και για να έχουμε τις καρδιές μας εδώ μέσα όταν λοιπόν έχεις κάτι με κάποιον θα το κανεις συγκεκριμένα και όχι "γενικοποιhμενα".

Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #44 στις: Σάββατο, 1 Μαρ 2008, 22:46:32 »

Από τον Βαγγέλη Ξένο έγινε μια διαπίστωση που είναι αληθινή. Ξεφεύγουμε σε επίπεδα συμπεριφοράς και γραψίματος. Εγραψε τις απόψεις του για την ανωνυμία, πιστεύω οτι κατάλαβε οτι δεν είναι το θέμα η ανωνυμία αλλά το άτομο. Δεν έθιξε άτομα αλλά συμπεριφορά και τέτοια συμπεριφορά δυστυχώς υπάρχει.

Δημήτρη( Dimhack) παίρνεις προσωπικά κάτι που δεν γράφτηκε για σένα και απαντάς με ανάρμοστο τρόπο και προσωπική επίθεση. Εχεις την δυνατότητα να σκεφθείς και να τροποποιήσεις τα μηνύματα σου, τα οποία τελείως δικαιολογημένα θα μπορούσε κάποιος συντονιστής να διαγράψει ή να ρίξει στον Σκουπιδοτενεκέ χωρίς προειδοποίηση.

Επιβεβαιώνεις τα λόγια μου οτι δεν είναι η ανωνυμία το θέμα αλλά η έλλειψη αυτοσυγκράτησης και τα βιαστικό διάβασμα και γράψιμο. Δώσε μου τα με τις πράξεις σου επιχειρήματα οτι αξίζει να συνεχίσω χαλαρό moderation στο θέμα αυτό.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Σελίδες: 1 2 [3] 4  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟ "BLOG"
    Μεταπήδηση σε: