Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.358 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 02:03:18

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 02:03:18

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 17:09]

από Markhelis
    [Χθες στις 12:33]

[Χθες στις 12:22]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

από vtr
    [Τετάρτη, 8 Απρ 2026, 15:51:36]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309358
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 71
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 50
    Συνολικά: 51
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3 4  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟ "BLOG"  (Αναγνώστηκε 12472 φορές)
    Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 19:02:10 »

Εδώ και αρκετό καιρό που διαβάζω και συμμετέχω στις σελίδες αυτές, έχω διαβάσει πάρα πολλά, έχω γράψει επίσης. Το ύφος και η παιδεία χαρακτηρίζει τον καθένα μας. Τα όρια του λεξιλογίου, του ύφους και του "γραπτού κατρακυλίσματος" , δεν τάχει ορίσει κανένας.
    Διαβάζω στο θέμα " ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟ" και μένω με ανοιχτό το στόμα.
     ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ Η "ΜΠΟΧΑ".
    Προτείνω να μπορούν να γράφουν μόνο αυτοί που έχουν καταθέσει πλήρη στοιχεια με ευθύνη του συντονιστή.
    Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν μπορώ να συμμετέχω και να γράφω εδώ πλέον.
    Πάρτε τα μέτρα σας.
    Είμαστε όλοι λίγο ως πολύ γνωστοί μεταξύ μας, συνεπώς δεν πειράζει να έχουμε τα πλήρη στοιχεία και την ευθύνη των όσων γράφουμε.

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ Η " ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟ "
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #1 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 19:06:59 »

Μπράβο Βαγγέλη.

Εγκρίνω και επαυξάνω.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #2 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 19:33:41 »

Εγώ πάλι διαφωνώ

Εδώ είναι internet, και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να δίνει τα προσωπικά του στοιχεία.  Αν θέλει το κάνει, αν θέλει δεν το κάνει.  Αυτοί είναι οι παγκόσμιοι κανόνες.  Στο RCU που δεν υπάρχουν τα στοιχεία των μελών τι πρέπει να γίνει, να μην το διαβάζουμε, να μην γράφουμε και να το υποτιμούμε επειδή θα υπάρξουν και κάποιοι που δημιουργούν πρόβλημα;

Δυστυχώς δεν έχω δυνατότητα να τροποποιήσω τα προβληματικά (και είναι το μοναδικό σημείο που συμφωνώ μαζί σας) μηνύματα αλλιώς θα το είχα κάνει ήδη.  Πιστεύω να το κάνει ο admin όταν το δει.  Αυτό είναι και το αναμενόμενο μέτρο που μπορεί να παρθεί σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δεν πρέπει να παρανοείτε κάποια πράγματα επειδή τυχαίνει να είμαστε λίγοι και (έως ένα σημείο) γνωστοί.  Απλά έχει τύχει.  Δεν αλλάζει τους κανόνες.  Το internet έτσι δουλεύει.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #3 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 20:03:02 »

Εγώ πάλι διαφωνώ που διαφωνείτε. Γιατί ?
    Το διαδίκτυο σίγουρα έτσι δουλεύει. Αλλά έχεις επιλογές, να μπεις ή να μην μπεις σε θέμα που δεν σας αρέσει.

ΕΔΩ όμως είναι αλλιώς. Δίνεται βήμα σε όλους, να γράφουν ότι θέλουν, κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία.
    Αυτό είναι αιτιολογία να αλληλοβριζόμαστε? Πάνω που διαβάζεις τη γνώση και την εμπειρία, θαυμάζεις τις σκέψεις και τις ιδέες, εμφανίζονται και γνωστοί - άγνωστοι που βλαστημόντας σπάνε τα πάντα. Τέτοια ελευθερία έκφρασης δεν την θέλω, δεν μου πάει. Με τρομοκρατεί. Στο τέλος κάνω πίσω μην φάω καμμία αδέσποτη και σιωπώ απλά σαν παρατηρητής.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΝΑ ΣΙΩΠΩ?

Μάλλον σας διαφεύγει ότι τα γραφούμενά μας τα διαβάζουν και ανήλικοι.
    Ίσως και το παιδί μας που θέλουμε να μας ακολουθήσει στο "μεράκι μας".
    Το παράδειγμα που δίνουμε ας μην το κρύβουμε πίσω από ανωνυμίες και δήθεν έτσι "είναι και δεν αλλάζει".
    Στο κάτω κάτω αν όλα εδώ μπουν σε μιά κατσαρόλα, και η κατσαρόλα γίνει σκουπιδοτενεκές, ποιος νομίζετε ότι θα χάσει?
    Το διαδίκτυο, εγώ που δεν θα ξαναγράψω (ποιός νοιάζεται) ή το Aeromodelling?
    Με απλά Ελληνικά αγαπητέ κε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ,
    Θα λάβετε μέτρα - έστω το σήμα του ακαταλληλου (Χ) - στη σελίδα?
    Την διαβάζουν τα παιδιά μου...
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #4 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 20:19:12 »

Όπως σας είπα και πιο πάνω, δεν έχω την δυνατότητα να κάνω κάτι και αν την είχα θα είχα κάνει ήδη.  Οπότε το θέμα για το αν πρέπει στην συγκεκριμένη περίπτωση να γίνει κάτι νομίζω ότι δεν είναι αντικείμενο διαφωνίας και καλό είναι να μην ανεβάζετε τους τόνους προς εμένα χωρίς λόγο, άλλωστε ελπίζω να μην περιμένετε να τρομάξω.

Έχετε δίκιο ότι οι ελευθερίες στο internet μπορεί να δημιουργήσουν και προβλήματα.  Είναι αναπόφευκτα και υπάρχουν διαδικασίες αντιμετώπισης.  Έτσι είναι παντού, και κάποιος λόγος θα υπάρχει γι' αυτό.  Δεν αποτελεί εξαίρεση το Aeromodelling.  Ακολουθεί τον κανόνα, που φυσικά υπάρχει για κάποιο λόγο.  Φυσικά ποτέ δεν μπορεί όλοι να είναι ευχαριστημένοι, αλλά κάνουμε ότι μπορούμε.  Θα μπορούσαν όλα τα post να περνάνε από έγκριση πριν εμφανιστούν, οπότε θα αποφεύγαμε τέτοια φαινόμενα, αλλά δεν φαντάζομαι να ήταν κάτι που θα άρεσε σε σας και στην συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών.

Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι είναι άδικο να κρίνεται ένα ολόκληρο forum με εκατοντάδες χρήστες που έχουν γράψει από το τι κάνει ένας ή δύο ή πέντε.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 20:27:57 »

Στα παιδιά σας έχετε απαγορεύσει να βλέπει τηλεόραση γιατί ότι ώρα και να δεις έχει βρισιές και σεξουαλικά υπονοούμενα;

Στα παιδιά σας έχετε απαγορεύσει να πηγαίνουν σχολείο όπου εκεί ακούγονται 100 φορές χειρότερες βρισιές ;

Στα παιδιά σας θα επιτρέψετε να πάνε 5ήμερη βλέποντας τα διάφορα βιντεάκια των κινητών τι γίνεται εκεί;

Στο ίντερνετ λοιπόν υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες παγίδες και κίνδυνοι από ένα θέμα στο aeromodelling.

Οι συμβουλές των ειδικών προς τους γονείς είναι , επειδή δεν μπορεί να ελεγθεί το διαδίκτυο, ας ελέγξουν οι γονείς τα παιδιά τους.

Και πιστευω πως κανείς δεν είναι ανώνυμος , όλοι πάνω κάτω γνωστοί είμαστε εδώ μέσα και όσοι έγραψαν στο θέμα που αναφέρεστε.

Διαφωνώ και γω λοιπόν μαζί σας γιατί μου θυμίζει τρόπους που εύκολα ονοματίζουν τρομοκράτες και βάζουν κάμερες παντού!

Το αν θα δεχτείς βρισιές σαν άντρας αντιμετώπισέ τις! Αν έχεις επιχειρήματα δεν χρειάζεται κανείς να σε προστατέψει!
    Ε, φυσικά αν ξεφύγει κάποιος από τα όρια της ευπρέπειας , πιστεύω πως σε αυτό όπως και σε όλα τα φόρουμ, θα αντιμετωπιστεί όσο δυναμικα χρειάζεται!

Μην φοβάστε λοιπόν, οπλίστε το παιδί σας με αρχές και ιδανικά και δεν θα κινδυνέψει στη ζωή του!!!
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    Αντώνης Παπαδόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #6 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 20:47:28 »

Καλησπέρα,

Δυστυχώς δεν νομίζω να υπάρχει λύση ιδανική. Από τα 1800 περίπου μέλη του forum κάποια έχουν ψευδώνυμο, κάποια άλλα έχουν το όνομα τους και κάποια άλλα έχουν ψευδώνυμο και υπογράφουν με το όνομα τους.

Για το συγκεκριμένο θέμα Βαγγέλη νομίζεις ότι αν για ψευδώνυμο υπήρχε ένα όνομα πχ Αντώνης Παπαδόπουλος θα άλλαζε τίποτα? Δεν νομίζω. Εξάλλου ποια η διαφορά ονόματος ή ψευδώνυμου αν δεν γνωρίζεις κάποιον?

Το μόνο που έχω συναντήσει στο εξωτερικό σε fora είναι ότι όταν κάποια μέλη κάνουν post με περιεχόμενο που προκαλεί (όχι για αυτά που γράφει αλλα για τον τρόπο που τα γράφει) τότε τα υπόλοιπα μέλη και όχι ο admin ή moderators με διαδικασία, τους κρεμάνε "κουδούνια", με λίγα λόγια τους κάνουν να καταλάβουν ότι με τον τρόπο τους γίνονται ανεπιθύμητοι και αν αυτό γίνει πολλές φορές τότε τους απαγορεύεται να ξαναγράψουν.

Δεν ξέρω έχει καποιος να προτείνει κάτι αποτελεσματικότερο?

Αντώνης Παπαδόπουλος
    Καταγράφηκε
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 21:02:29 »

Αν θέλει κάποια ιστιοσελίδα να έχει τους χρήστες της ονομασμένους,
    τότε η ιστιοσελίδα θα ήταν "private" και δεν θα υπήρχαν οι δημόσιες συζητήσεις.
    Όπως είμαστε ελεύθεροι να κρινόμαστε,έτσι είμαστε ελεύθεροι και να επιλέγουμε τον σωστό για εμάς.
    Κ. Βαγγέλη συμφωνώ μαζί σας για την καταράκωση της ελληνικής γλώσσας που επικρατεί
    και χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν έχετε γνωρίσει πραγματικά βρώμικους ελληνικούς ιστιότοπους
    όπου το μπινελίκι η βρισιά και σαπίλα είναι το πρέπον "must".
     Πιστέψτε με όλοι οι φίλοι αερομοντελιστές είμαστε χρυσόστομοι μπροστά στο τι
    κυκλοφορεί στη "νετπιάτσα"
    Χαιρετισμούς  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #8 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 21:06:36 »

Στα παιδιά σας έχετε απαγορεύσει να βλέπει τηλεόραση γιατί ότι ώρα και να δεις έχει βρισιές και σεξουαλικά υπονοούμενα;

Στα παιδιά σας έχετε απαγορεύσει να πηγαίνουν σχολείο όπου εκεί ακούγονται 100 φορές χειρότερες βρισιές ;

Στα παιδιά σας θα επιτρέψετε να πάνε 5ήμερη βλέποντας τα διάφορα βιντεάκια των κινητών τι γίνεται εκεί;

Στο ίντερνετ λοιπόν υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες παγίδες και κίνδυνοι από ένα θέμα στο aeromodelling.

Οι συμβουλές των ειδικών προς τους γονείς είναι , επειδή δεν μπορεί να ελεγθεί το διαδίκτυο, ας ελέγξουν οι γονείς τα παιδιά τους.

Και πιστευω πως κανείς δεν είναι ανώνυμος , όλοι πάνω κάτω γνωστοί είμαστε εδώ μέσα και όσοι έγραψαν στο θέμα που αναφέρεστε.

Διαφωνώ και γω λοιπόν μαζί σας γιατί μου θυμίζει τρόπους που εύκολα ονοματίζουν τρομοκράτες και βάζουν κάμερες παντού!

Το αν θα δεχτείς βρισιές σαν άντρας αντιμετώπισέ τις! Αν έχεις επιχειρήματα δεν χρειάζεται κανείς να σε προστατέψει!
    Ε, φυσικά αν ξεφύγει κάποιος από τα όρια της ευπρέπειας , πιστεύω πως σε αυτό όπως και σε όλα τα φόρουμ, θα αντιμετωπιστεί όσο δυναμικα χρειάζεται!

Μην φοβάστε λοιπόν, οπλίστε το παιδί σας με αρχές και ιδανικά και δεν θα κινδυνέψει στη ζωή του!!!
    +1
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #9 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 21:22:23 »

άλλωστε ελπίζω να μην περιμένετε να τρομάξω.

Σεραφείμ

Δεν θέλω να τρομάξω κανένα. Δεν έχω λόγο να το κάνω.
    Μόνο που εσείς γίνεστε συγκεκριμένα επιθετικός, ενώ εγω μιλούσα γενικά. Θα έπρεπε- πιστεύω-  εσεις να είστε πιο ευαίσθητος στο θέμα αφού στο προφιλ σας φέρετε το αξίωμα global moderator.

Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #10 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 21:26:04 »

Νομίζω ότι όλοι μπορούν να κρίνουν ποιος ήταν επιθετικός και ποιος όχι.  Από κει και πέρα επειδή σέβομαι την γνώμη σας και την δική μου την έχω ήδη εκφράσει δεν θα δώσω συνέχεια.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #11 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 21:37:51 »

Το αν θα δεχτείς βρισιές σαν άντρας αντιμετώπισέ τις!

κε Roinides

ενω μιλάω γενικά εσεις προσπαθείτε να το χοντρήνετε λίγο. Όχι αγαπητε δεν έχω την περιγραφόμενη από εσας εμπειρία σχετικά με τα σχολεία τα βιντεάκια και τις  βρισιές. Και ούτε μιλάω γιά τα παιδιά μου. Μιλάω γενικά. Δεν γνωρίζω το σπορ με τρομοκράτες και με κάμερες. Τι σχέση έχουν αυτά με τον αερομοντελισμο?
    Καλώς ή κακώς από δω επικοινωνούμε όλοι μεταξύ μας. Αυτό θέλετε? Ανωνυμία? Να υπερασπιστω από τις βρισιές - όπως λέτε - προς ποιον? Σε φαντάσματα?

Άκούστε κύριε, είτε θέλουμε είτε όχι, μια κοινωνία έχει αρχές, νόμους και κανόνες. Έτσι και εδώ θεωρώ ότι πρέπει να τους τηρούμε. Τους νόμους της αξιοπρέπειας και του αυτοσεβασμού εννοώ  - γιά να μην παραξηγηθώ. Αφήστε λοιπόν τις όποιες υποδείξεις, γιατι νομίζω ότι αστοχείτε εάν επιδιώκετε να δώσετε μαθήματα, κοινονικής συμπεριφοράς σε μένα. Επειδή δεν γνωρίζω άν είστε 20 χρονών ή 50 χρονών δεν μπορώ να σας απαντήσω αλλιώς. ΚΑΙ ΕΔΩ σταματάω.
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 21:54:03 »

Για το συγκεκριμένο θέμα Βαγγέλη νομίζεις ότι αν για ψευδώνυμο υπήρχε ένα όνομα πχ Αντώνης Παπαδόπουλος θα άλλαζε τίποτα? Δεν νομίζω. Εξάλλου ποια η διαφορά ονόματος ή ψευδώνυμου αν δεν γνωρίζεις κάποιον?

Το μόνο που έχω συναντήσει στο εξωτερικό σε fora είναι ότι όταν κάποια μέλη κάνουν post  ...........

Αντώνης Παπαδόπουλος

Αγαπητέ Αντώνη θα σου πω την γνώμη μου επειδή και μόνο σε γνωρίζω και σε εκτιμώ.
    Ελπίζω να μην δείς επιθετικό ύφος και συ....

Δηλαδή που είναι το κακό? Επειδή αντέδρασα που είδα και διάβασα:
    -γιατι δεν το κανεις απο phantom duck σκετο duck (παπια) , ακουγεται πιο ωραια
    -Εσυ πρεπει να εισαι ο ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ!
    -εσυ παντως μου φαινεται οτι εισαι μεγαλη κουραδα

Καλά είναι τα επιστημονικά γιά τα sites, blogs και το internet. αλλά τα δεχόμαστε?
    Ποιος ο λόγος Αντώνη, μπαίνοντας να ζητάει στοιχεια γιά να γράψεις και να γίνεις μέλος?
    Τα 1800 μέλη, άραγε, ζητούν την ευτελή ελευθερία του να ξεχαρμανιάζεις και να βρίζεις, ή να μάθουν τι γίνεται στον κόσμο του ελληνικού αερομοντελισμού μαθαίνοντας και θαυμάζοντας?
    Πως στηρίζεται η άποψη του μπάτε σκυλοι αλέστε.
    Ο administrator τι είχε στο μυαλό του όταν έστηνε το aeromodelling? Τι θα κανει τελικά?
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 22:17:13 »

φιλε βαγγελη δεν πιστευω πως θες να φερουμε και κανεναν Συμβολαιογραφο για να γραφουμε εδω μεσα ετσι?κοιτα συμφωνω μαζι σου μονο σε ενα οτι εδω στην Ελλαδα εχουμε πολυ δημοκρατια και ειμαστε πολυ προοδευτικοι σε σχεση με αλλους λαους προσφατα γεγονοτα με σκοπια.

απο την αλλη ομως ο φιλος εχει καπου δικιο εσυ τι λες?

Καταγράφηκε

πεταξε ελευθερα στους ουρανους
    Quad copter Promitheas in my village
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 22:49:18 »

τι είναι αυτά ρε παιδιά έχουμε τρελαθεί τελείως;;;;;;;;;;

μήπως λέω δεν γνωρίζουν πολύ από "εδομεσα" τι είναι το διαδίκτυο;;;

ο καθένας μπορεί να λέει και να εκφράζεται όπως γουστάρει δεν το κατάλαβα τα παραπάνω......και δεν θέλω να το καταλάβω επειδή μπαίνουν ανήλικη στο internet;;

για να λογικευτούμε ligoo.

k κωστόπουλε διαγράψτε το θέμα γιατί αυτά τελικά βλέπουν τα παιδιά και γελάνε me μας.

και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν κάνει κάποιος "register" θα πρέπει να μπαίνει με τα στοιχεια του, δεν κατάλαβα που μπαίνει στην ιντερπόλ η επισκέπτεται το site τις ελληνικής αστυνομίας;

k. κωστόπουλε εγώ θα πω το εξής,

από τότε που γράφτηκα στο site βλέπω συνεχεια φαγωμάρες και θέματα που φέρνουν σε αντιπαράθεση "χαρακτιρεs" και δεν έχουν καμια σχέση με το μοντελισμό.

αν λοιπόν κάτι δεν πάει καλά εδώ μέσα είναι αυτό.εδώ μέσα βρίσκομαι για να περνάω καλά και ανταλλάσσω άποψης σε λογικά πλαίσια είτε είναι αερομοντελισμός είτε είναι μια απλή κουβέντα.

φιλικά  δημήτρης και αν θελήσετε και επώνυμο εδώ είμαι "ζιτιστετο" και θα σας το δώσω :
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3 4  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟ "BLOG"
    Μεταπήδηση σε: