Αν δεν υπηχρε η λογικη του παπουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι μπαλομενο , τοτε για να ψωνισω απο ελλαδα θα επρεπε να το βρω 5-10 ευρω φθηνοτερα απο οτι εξω μαζι με τα μεταφορικα .
Πριν αρχισετε να φωνάζεται εξηγούμε , πρεπει να διανισω 15-30 Km μεσα στην κίνηση πολλές φορές να πληρώσω διοδια στην Ατικη οδο . Αυτη η διαδιακασια ειναι 2-3 ωρες απο τον ελευθερο χρονο μου οπου ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ για να τον σπαταλήσω .
Με αλλα λογια ζητατε απο τον καταναλωτή να του σπασουν τα νευρα στην κηνιση, να πληρωση 8 ευρω για να καταφερη να ερθει στο χωρο σας και εκει που θελει να σκοτώσει άνθρωπο και μπενει στο μαγαζι που ασχολειτε με το Hobby του πιστεύοντας οτι τώρα θα ηρέμηση να ανακαλιψη τα εξεις .
Μαγαζι νο1
Ενα φουγάρο με φούστα οπου δεν καταλαβαίνει τι ειναι αυτο που ζητάς και σου λεει να ξαναταλαιπωρηθείς και να ερθεις το απόγευμα που θα ειναι εκει **** που λογικα θα ξερει τι ειναι αυτο που θες, Οταν δε πας το απογευμα θα ανακαλιψεις οτι αυτο που ζητησες ειναι 20-100 % ποιο ακριβο απο οτι σου κόστιζε απο εξω με EMS οπου θα καθοσοουν και θα επινες τον καφε σου και θα εκανες της δουλειες σου και το προιον θα σου χτυπαγε την πορτα .
Ναι έχετε δικιο 2 ισπνοες αερολιν για να αντέξουμε τον καπνό, 1 εμφιαλωμένο νερο για το δρομο κατι για τα νευρα στην κηνιση , χρηματα για τα διοδια και για βενζινη και μερικα λευτα παραπανω απο οσα μπορεις σου ερθουν σπιτι , μα ναι ειναι καλιτερα ετσι ποιος να καθετε να περιμενη σπιτη .
2) Είμαστε πάντα κλειστά τηλεφωνήστε για συνάντηση οποτε ξεκιναμε
Μαγαζι λεγετε παρακαλω
Πελατης θελω μια γαλονι καυσιμο
Μαγαζι μαλιστα σε 3 μερες της 5 το απογευμα ακριβος περαστε να το παρετε .
Ερχετε η μεγαλη μερα αν εισε τυχερος 5:15 ερχετε περνεις το προιον που χρειαζεσε σε σχετικα καλι τιμη και φευγεις ευτιχισμενος , πολλες φορες ομως κατα της 5:30 περνεις τηλέφωνο και ανακαλιπτης οτι κατι του ετιχε και δεν θα ερθει και εσυ εχεις ταξιδεψει να πας εκει

βεβαια μια φορα ηταν εκει κυριακη και ψωνισα καυσιμο

:D .
Παλι εχετε δικιο σιγα την ταλαιπωρια μωρε .
3 ) πληρώνετε ατικη οδο ή τρώτε κίνηση πατε στο μαγαζι σας αντιμετωπίζει με τον καλιτερο τρόπο , και οτι εχει ειναι σε πολυ καλι τιμη , ακομα και αν δεν έχει αυτο που θελεις θα εχεις περάσει μια ομορφη μερα . Εδω εχετε άδικο στο Rotorhead μην πατε καθως θα χασετε τον καπνο ή το σασπενς του αν θα ανοιξη το μαγαζι η οχι .
4) Κηνιση, κηνιση να σου και αυτο το βιβλιοπωλείο που στην βιτρινα εχει μοντελα , εκει στο παταρακι σας περιμενη μια πολυ καλη εξυπιρετιση φτανει η ωρα του ταμειου και μαθενετε οτι το γαλονι καυσιμο που θελετε για το ελικοπτερο εχει 25 ευρω και οχι 20 καθως δεν καπνιζουμε ειμαστε ανοιχτα παντα και εξυπερετουμε οπως πρεπει κτλ κτλ . Αισθανεσε κάποιος οταν πληρώσεις τα παντα ακριβοτερα , ετσι δεν ειναι ?
5 ) Εχεις ρεπο και ειπες να χαλασεις το πρωινό σου (απόγευμα ειναι κλειστός) ψωνιζεις self service σε καλη τιμη της μισες μερες κα της αλλες μισες σε χαλια ειλικρινα εχω αναμικτα συνεσθιματα για αυτο το μαγαζι καθως δεν εχω συχνα ρεπο και ελευθερο χρονο μαζι και εχω παει λιγες φορες , τουλαχιστον ειναι διπλα μου

.
Στα αλλα καταστήματα δεν εχω παει οποτε δεν λεω κατι θα ηταν άδικο να πω κατι. Αυτο ομως δεν αλλαζει το οτι ακομα και στην καλλιτερη περιπτωση νο 3 δεν συφερη η αγορα απο εδω απλα πας να δεις ενα φιλο και ψωνιζεις απο τον φιλο αλλα οχι γιατι συνφερει.
Γιατι το να με πεισετε οτι για να κανω κακο στην υγεια μου και να σπαταλισω το χρονο μου πρεπει να δοσω και μπουρμουαρ δεν προκειτε