Τρομερή απόδοση με αυτή την πίπα συντονισμού! Μου αρέσει πολύ ο ήχος..
Το setup αυτού του ελικοπτέρου περιλαμβάνει Gasser κινητήρα τύπου RC. Με αυτή την πίπα συντωνισμού και ένα ελαφρύτερο κινητήρα τύπου PUH θα ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα! Αλλά και έτσι είναι υπέροχο.

Πρόκειται για την Quick Draw, δεν έχει τύχει να την δοκιμάσω ακόμη αν και ο τρόπος που κάθεται στο ελικόπτερο δεν με τρελαίνει..
ειμαι gasserakias απ τα γεννοφάσκια μου και δεν πετάω ποτέ ηλεκτρικά, ωστόσο η ισχύς που παράγεται από ένα βενζινοκίνητο μοτέρ συγκεκριμένου κυβισμού πιάνει εύκολα ταβάνι, αντιθέτως η ισχύς που μπορεί να συμπυκνωθεί μέσα σε μία μπαταρία όλο και αυξάνεται όσο εξελίσσεται η τεχνολογία των μπαταριών....οπότε η απάντηση είναι μονόδρομος...
Λογικό επιχείρημα.

Καλησπέρα.
Ναί, αν η ερώτηση αφορά μόνο στο "κομμάτι" της ισχύος, και όχι του κόστους, τότε ίσως και να αντικατασταθούν τα βενζινοκίνητα.
Εγώ το είδα πιό "ενεργειακά" το θέμα, με τα υπάρχοντα δεδομένα...

Είναι τεράστιο θέμα πάντως. Δύσκολο να απαντηθεί εν ριπή οφθαλμού...
Δημήτρη όντως είναι τεράστιο θέμα αν το δούμε από πιο σφαιρική άποψη..
Για αυτό τον λόγο έθεσα ως κριτήριο καθαρά την σχέση
απόδοσης ισχύος / συνολικό βάρος μοντέλουΜε τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνει απίθανο τα Gassers ελικόπτερα να ανταγωνισθούν σε ισχύ τα ηλεκτρικά αλλά είναι ένα θέμα που ίσως στο μέλλον να μπορέσει να ξανα-κουβεντιαστεί..