|
Χρηστος Βαγενας (vchris)
|
 |
« στις: Δευτέρα, 11 Φεβ 2008, 09:31:38 » |
|
kαλημερα σας θελω να αγορασω μια τ/κ Spekrum DX7 την εχει καποιος να μου πει τα υπερ και τα κατα? καπου διαβασα οτι υπαρχει προβλημα με throttle cut ειναι αληθεια? θα την χρησιμοποιεισω σε αεροπλανα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dragonsyr
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 11 Φεβ 2008, 12:44:58 » |
|
το manual εδω http://www.spektrumrc.com/ProdInfo/Files/SPM2710_DX7_Manual.pdfεαν εννοεις throttle hold , δουλευει μονο σε heli mode . σε airplane mode δεν εχει hold . Ερωτηση offtopic Αληθεια , το hold που χρησιμευει στα αεροπλανα? υπαρχει αεροπλανο με ελικα σταθερης ταχυτητας? (μεταβλητο βημα)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
SCEADU Evo 37(B) SWM(A) * OS MAX 37 SX-H * GY401 * Spectrum dx7-AR7000 ....Καλές Προσγειώσεις....
|
|
|
|
Roinides
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 11 Φεβ 2008, 14:08:11 » |
|
Οχι , άλλο το throttle hold και άλλο το throttle cut.
Το throttle cut είναι ένας διακόπτης για να σβήσει εντελώς το μοτέρ όταν προσγειωθεί...To throttle hold, κρατάει ρελαντί...
Λοιπόν χρήστο αυτή η τ/κ δεν έχει cut switch αλλά μπορείς να ρυθμίσεις το Gear Switch να κάνει αυτή τη δουλειά! Η να το σβήσεις με το τριμ, πολύ εύκολο..!!!
Κανένα πρόβλημα!
Μην αγχώνεσαι!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
| 700e-MJ3 |
|
|
|
|
Ταρτης
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 11 Φεβ 2008, 18:05:14 » |
|
Σχετικα με την DX7,καπου πηρε το ματι μου(πριν να αρχισω να ενδιαφερομαι να την αγορασω..γι'αυτο και δεν θυμαμαι που...)οτι το stick του γκαζιου δεν ''διαβαζει'' καλα την καμπυλη στα χαμηλα(στο idle για να ειμαι σαφης..)Και νομιζω οτι τις προαλλες ηρθα αντιμετωπος με μια τετοια περιπτωση με τον πομπο ενος φιλου. Το αποτελεσμα ειναι το ελικοπτερο να μην κραταει καλο ρελαντι.
Τι εχετε να προσθεσετε;Γιατι αν δεν διαβαζει καλα την καμπυλη χαμηλα,στο idle up δεν θα δινει και τις σωστες αρνητικες μοιρες...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ολοι για εναν και ενας για ολους!
|
|
|
|
Roinides
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 11 Φεβ 2008, 19:01:21 » |
|
Δεν το εχω ακουσει πουθενά. Η δική μου μια χαρά δουλεύει και σε νορμαλ και σε idle up!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
| 700e-MJ3 |
|
|
|
|
heli-division
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 11 Φεβ 2008, 19:05:15 » |
|
να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε με αυτές τις spektrum μήπως να τις πετάξουμε όσοι έχουμε προμηθευτή?  ?ρε θα με τρελάνετε  ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
|
|
|
|
Χρηστος Βαγενας (vchris)
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 12 Φεβ 2008, 00:07:01 » |
|
μονο για ελικοπτερα βλεπω να τη χρησιμοπειουν γιατι αραγε? υπαρχει καποιος που να την εχει βαλει σε αεροπλανο με κινητηρα βενζινης η νιτρο?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
heli-division
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 12 Φεβ 2008, 01:03:59 » |
|
εννοείτε και την έχουν βάλει γιατί?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
|
|
|
|
Roinides
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 12 Φεβ 2008, 01:09:37 » |
|
O Xρήστος ανησυχεί μήπως και έκανε λάθος επιλογή ως αεροπλανάς!
Μην αγχώνεσαι Χρήστο, σε λίγες μέρες θα πετάς με αυτήν και θα τα ξεχάσεις όλα!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
| 700e-MJ3 |
|
|
|
|
heli-division
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 12 Φεβ 2008, 01:14:04 » |
|
εγώ την είδα σε αεροπλάνο στον ασπρόπυργο και ενώ όλοι ρωτούσαν!!9re στους 35150 κανεις??))το παλικάρι άνοιγε το ready του καλή του ώρα όπου βρίσκετε και πετούσε ανενόχλητος  μην φοβάσαι τίποτα ht/k είναι μια χαρά 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sportser
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 12 Φεβ 2008, 01:24:04 » |
|
την εχω τουλαχιστον 6 μηνες και πεταω 4 αεροπλανα χωρις κανενα προβλημα και θερμικα και ηλεκτρικα. εχω βρει την υγεια μου. δεν ασχολουμαι με συχνοτητες και δεν φοβαμαι μην σκασει το ελικοπτερο σε κανενα κεφαλι απο παρεμβολη.
φιλικα κωνσταντινος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
heli-division
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Τρίτη, 12 Φεβ 2008, 01:30:05 » |
|
λέτε να την κατηγορούνε από την ζήλια τους axaxaxax πλακα κάνω 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρηστος Βαγενας (vchris)
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Τρίτη, 12 Φεβ 2008, 01:55:43 » |
|
σας ευχαριστω ολους  τωρα θα κοιμηθω ησυχος σαν  λέτε να την κατηγορούνε από την ζήλια τους axaxaxax πλακα κάνω heli-division αυτο μπορει να συμβει! απο καποιον ο οποιος εδωσε 600-900 ευρω για καποια (μαρκας) και στην τελικη αποδειχθει οτι τα παραπανω χρηματα εκτος απο το κυρος του ονοματος της τ/κ δεν εχουν χρησιμοτητα στις πραγματικες απαιτησεις του αυτο ηταν και το δικο μου αγχος μηπως επρεπε να παρω (φιρμα) FUTABA η JR αλλα μετα σκεφτηκα οτι η OPTIC 6 εφτανε και περισεβε ασ κοιταξω τα βασικα και ολα καλα μονο παρεμβολες μην τρωμε (να τα ριχνουμε με το σπαθι μας) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
JohnnyBoy
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Τρίτη, 12 Φεβ 2008, 14:16:15 » |
|
Γεια σε όλους καταρχην. Μπάινοντας και εγω στο χωρο τωρα, εχω και εγω τον προβληματισμο για την αγορα της DX7 ή της Futaba 7C.Ψαχνοντας βέβαια λιγο περισσότερο το θεμα η τεχνολογία που εχει η Spektrum 2.4 για την θωρακιση του σηματος σε παρεμβολες ειναι καλυτερη απο αυτη που χρησιμοποιηθει η αντίστοιχη Futaba. Σαν τηλεκατευθηνση εχω ακουσει πολυ καλα λόγια εκτος αυτό μονο με το throtle cut το οποιο απο τι ακουσα αντιμετοπιζεται. Θα ηθελα να ακουσω περισσότερες απόψεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|