Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.903 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 8 Αυγ 2026, 10:28:41

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 8 Αυγ 2026, 10:28:41

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 14:38]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309903
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 137
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 56
    Συνολικά: 59
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Παραλία Μοσχάτου  (Αναγνώστηκε 8263 φορές)
    vangelis
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Παρασκευή, 13 Ιαν 2006, 12:51:40 »

Πρώτα απ όλα καλημέρα σε όλους σας παιδιά και καλό Σαββατοκύριακο

Είμαι Μοσχατιώτης και τα Σαββατοκύριακα κάνω standarb μια βολτίτσα στην θάλασσα εκεί που έγιναν τα Ολυμπιακά έργα μεταξύ Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και Ιπποδρόμου έχω δει ότι κάθε Κυριακή στην μεγάλη αλάνα μαζεύονται αερομοντελιστές και κάνουν πτήσεις, επειδή είμαι νέος στον χώρο θα ήθελα να σας παρακαλέσω το εξής - αν κάποιος από σας έρθει την Κυριακή και έχει λίγο χρόνο να μου δείξει κάποια πράγματα σχετικά με τις ρυθμίσεις του Caliber 30 που έχω αγοράσει και κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξω στις πρώτες πτήσεις.

Αν κάποιος έχει την ευγενή καλοσύνη ας μου πει το όνομά του και τι ώρα θα κατέβει περίπου και θα τον ψάξω εγώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Φιλικά Βαγγέλης
    Καταγράφηκε
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #1 στις: Παρασκευή, 13 Ιαν 2006, 13:19:44 »

Φιλε μου το μονο που έχω να σου πω είναι το έξεις.....
    Το ελικόπτερο που έχεις δεν από τα ελικόπτερα παιχνίδια που βλέπεις στην αγορά....
    Mην άθελα σου το δόσεις σε κανέναν που ΔΕΝ μπορεί να το σηκώσει και φυσικά να σε μάθει.....
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #2 στις: Παρασκευή, 13 Ιαν 2006, 15:03:18 »

Ετσι από περιέργεια ρωτάω, πόσο απέχει η κεντρική λεωφόρος από την αλάνα που πετάνε ελικόπτερα στο Μοσχάτο;

jkon
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Παρασκευή, 13 Ιαν 2006, 15:07:39 »

Τα ελικοπτερα δεν ειναι παιχνιδια αναλογισου οτι στην Αμερικη εχει σκοτωσει ανθρωπο θα σου συνιστουσα να πας σε ενα οργανομενο μοντελοδρομιο και να μην ακους κουβεντες τυπου ελα μωρε τι θα γινει αν το σγκωσουμε
    α) θα πονεσει η τσεπη σου εαν πεσει
    β) δεν θα εχεις την εμπειρια να το "ριξεις" με ασφαλεια για τους γυρους σου

Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #4 στις: Παρασκευή, 13 Ιαν 2006, 17:51:00 »

500-600 μετρα

Ετσι από περιέργεια ρωτάω, πόσο απέχει η κεντρική λεωφόρος από την αλάνα που πετάνε ελικόπτερα στο Μοσχάτο;

jkon
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Παρασκευή, 3 Αυγ 2007, 11:51:33 »

500-600 μετρα

jkon

Εγώ θα έλεγα 200-300 μέτρα........επίσης υπάρχουν και πολλές οικογένειες που κάθονται στην παραλία ή απλώς κάνουν βόλτα....

Φιλικά
    Τρύφωνας
    Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #6 στις: Παρασκευή, 3 Αυγ 2007, 12:29:10 »

ειναι γυρω στα 200 μετρα. Επισης οι οικογενεις συνηθως δεν ξερουν τους κινυνους, αμολανε πιτσιρικια που τριγυριζουν ανεξελεκτα δεξια και αριστερα επισης ερχονται πιτσιρικαδες με ποδηλατα, αθιγγανοι με τα παιδακια τους οτι μπορεις να φαναστεις, ανθρωποι που αθλουνται κτλ κτλ και βεβαια υπαρχει και η παραλιακη, δεν ειναι λιγες οι φορες που εχουν πεσει μοντελα μεσα στιν παραλιακη η στη νησιδα αναμεσα στα 2 ρευματα. Εγω εχω παει ελαχιστες φορες εκει ως θεατης. μαζευονται πολλοι οι περισσοτεροι ομως ασχετοι με το πως πρεπει να φερεται κανεις σε εναν οργανωμενο χωρο. Εχω δει στις λιγες φορες που εχω παει (καμμια 10αρια) οτι εχουν πεσει μοντελα απο συχνοτητα, απο μπαταριες που φευγουν στον αερα και σε αυτες τις λιγες φορες εχω δει 2 να πεφτουν στη νησιδα
    (το ενα ηταν απο αυτα τα ηλεκτρικα τα πολυ γρηγορα) ενα ανεμοπτερο να το χανει και να πηγαινει και να ΦΤΑΝΕΙ ως τις πολυκατοικιες. Αυτο το συγκεκριμενο κανενας δεν ξερει που ακριβως επεσε. γιατι μπηκε κανονικα μεα στο μοσχατο η τζιτζιφιες τι ειναι εκει (easy glider). Επισης ειδα ενα ελικοπτερο να σκιζει το καπο του αυτοκινητου του ιδιοκτητη του σαν να ειναι βουτυρο. Αυτο δεν το ειχα ξαναδει να πω την αληθεια. Γενικα θεωρω πως ειναι θαυμα που δεν εχει υπαρξει ΣΟΒΑΡΟΣ τραυματισμος εκει. Το να βλεπεις ενα heli 50αρι να κανει Hover και στα 2 μετρα δεξια του πιλοτου ενα 6-10 χρονων παιδι να κοιτα δεν ειναι και οτι πιο καθυσηχαστικο. Εγω ειδα ακομα και συναδελφο να προσγειωνει hype 3d και acrowot αμβιιβολου κατασκευης που ειναι μεγαλα μοντελα θερμικα στο δρομακι διπλα στα παρκαρισμενα. Οσο καλος και να εισαι οση εμπιστοσυνη και να εχεις στην κατασκευη σου διαβολε δεν το κανεις θελει θρασος!!!!!!!!!!!
    Καταγράφηκε

6938430125
    pani
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #7 στις: Παρασκευή, 3 Αυγ 2007, 12:29:51 »

Γυρω στα 200 ειναι Τρυφωνα.
    Καταγράφηκε

Ignorance is bliss
    asesasos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #8 στις: Παρασκευή, 3 Αυγ 2007, 12:34:35 »

για τον συγκεκριμενο χωρο που μιλατε το έχουμε ξαναπει οτι ειναι για ηλεκτρικα και μικρα θερμικα αεροπλανα. Το οτι ερχονται και πετανε με μεγαλυτερα θερμικα ελικοπτερα ειναι γεγονος ...Αλλα βρε παιδια αυτο ειναι το προβλημα?? οι ταξι-Ελικοπτεράδες που απο-προσγειώνονται καθημερινα και καταχρηστικά διπλα μας ΧΩΡΙΣ να τους ενοχλησει κανεις, παιρνοντας και αφηνοντας την VIP πελατεια τους και ταϊζοντας μας τονους σκονη και πέτρες δεν σας ενοχλησαν? και για να το παω ακομη και πιο περα εμας με τα foam ηλεκτρικα μοντελα δεν μας συμφερει να ανοιξει κανενα μετωπο και με κανεναν γιατι πολυ ευκολα μπορει να απαγορευτει ο χωρος για κάθε ειδους ιπτάμενους...και οι μονοι χαμενοι θα ειμαστε εμεις..

Φιλικα ..
    Καταγράφηκε

"asesasos"
    mc90606
    Aeromodeller Full Member

6938430125

« Απάντηση #9 στις: Παρασκευή, 3 Αυγ 2007, 12:40:52 »

και αυτοι κακως το κανουν τι να λεμε τωρα.
    Καταγράφηκε

6938430125
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Παρασκευή, 3 Αυγ 2007, 12:42:33 »

Νομίζω οτι με συνενόηση μεταξύ σας μπορείτε να το γλυτώσετε.....Τα ηλεκτρικά δεν είναι και τόσο αθώα (φίλος έκοψε το πόδι απο ένα παιδάκι - 40 ράμματα)...Παρόλα αυτά είναι ασφαλώς πιο ακίνδυνα απο τα θερμικά....όταν και άν υπάρχει συνενόηση με τους μοντελιστές..(πχ. οταν έρχεται κάποιος με θερμικό να του εξηγείτε τους κινδύνους -) τότε θα ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους....Αν αυτό δεν γίνεται τότε ο νόμος του Μέρφυ θα αποδείξει για μια ακόμα φορά την ισχύ του.....και θα χάσετε και εσείς το προνόμιο να πετάτε εκεί μετά απο ένα σοβαρό ατύχημα...
    ΜΦΧ
    Τρύφωνας
    Καταγράφηκε

www.petame.gr
    asesasos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #11 στις: Παρασκευή, 3 Αυγ 2007, 12:45:11 »

τρυφωνα επι της ουσιας δεν μου απαντησες....κατι για τους αεροταξηδες που προσγειωνονται σε μια τετοια περιοχη... οσο αφορα τον νομο του μερφυ, βρισκει εφαρμογη παντου...σε ολους τους χωρους....Σωστα??

με εκτιμηση
    Καταγράφηκε

"asesasos"
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 3 Αυγ 2007, 12:45:43 »

Αυτος ακριβώς ειναι ο σκοπός τους Γιώργο.

Ξαφνικά ο  Δικηγόρος Τρυφωνας  μετα απο 8 μήνες παει και μετράει με μεζούρα ποση αποσταση ειναι ο δρόμος!!!!!!!

Φίλε Πάνο οταν πεταγες το δικό σου ελικοπτεράκι δεν ηταν τοτε ιδια τα μέτρα, ή επειδη πετάς αλλου τωρα λες ασ πω και την κακία μου. Thumbs up

Εγω προσωπικά το εχω πει πολλες φορες πεταω ηλεκτρικα μονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, και σαφως ο χωρος για ηλεκρικα μονο κανει!!!!!!!!

Οσοι πετανε θερμικα ειναι υπευθυνοι των πραξεων τους.

Βαγγέλης

Υ.Γ  οσο καιρο πεταω εκει δεν εχω δει αεροπλανο να πέσει στον δρομο !!!!!!!!!!!!!!!!!!  απο κει και περα ο καθενας εχει μυαλο.
    Καταγράφηκε
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 3 Αυγ 2007, 13:05:12 »

Αυτος ακριβώς ειναι ο σκοπός τους Γιώργο.

Ξαφνικά ο  Δικηγόρος Τρυφωνας  μετα απο 8 μήνες παει και μετράει με μεζούρα ποση αποσταση ειναι ο δρόμος!!!!!!!

Φίλε Πάνο οταν πεταγες το δικό σου ελικοπτεράκι δεν ηταν τοτε ιδια τα μέτρα, ή επειδη πετάς αλλου τωρα λες ασ πω και την κακία μου. Thumbs up

Εγω προσωπικά το εχω πει πολλες φορες πεταω ηλεκτρικα μονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, και σαφως ο χωρος για ηλεκρικα μονο κανει!!!!!!!!

Οσοι πετανε θερμικα ειναι υπευθυνοι των πραξεων τους.

Βαγγέλης

Υ.Γ  οσο καιρο πεταω εκει δεν εχω δει αεροπλανο να πέσει στον δρομο !!!!!!!!!!!!!!!!!!  απο κει και περα ο καθενας εχει μυαλο.

Κατ' αρχήν
    Αγαπητέ Γιώργο, έχεις δίκιο οσων αφορά την απαράδεκτη και αντιδεοντολογική συμπεριφορά των αεροταξιτζήδων εαν συμβαίνει εκεί......σίγουρα εσύ και η παρέα σου δεν είσαστε ο κίνδυνος....αλλά εαν...λεω εάν συμβεί κάποιο ατύχημα ή δυστύχημα τότε τι γίνεται;; Εμείς όλοι κάνουμε το χόμπι μας ...την πλάκα μας...Δεν είναι κρίμα κάποιος να το πληρώσει με την σωματική του ακεραιότητα ή ακόμα και με την ζωή του;;;

Βαγγέλλη,
    Ούτε δικηγόρος είμαι και ούτε ποτέ ήθελα να γίνω για να μην χρειάζεται να υπερασπίζομαι ψεύδη και εγκλήματα....Το να μιλώ με ακρίβεια και να μην παραπληροφορώ το θεωρώ προσόν (άλλο 200 μέτρα και άλλο 600!!!). Την γνώμη μου λέω ευθαρσώς χωρίς κανένα υπονοούμενο....Και εγώ πετάω σε αλάνες όταν μου δίνεται η ευκαιρία....(και στο ΣΕΦ έχω πετάξει - αλλά το βρίσκω επικίνδυνο -πετάω θερμικά) Τον σκοπό που λές δεν καταλαβαίνω....Δηλαδή αν γίνει εκεί κανένα δυστύχημα πιστεύεις οτι θα σας αφήσουν να ξαναπετάξετε;;; Μάλλον για κανένα μπαλαούρο σας βλέπω αν είστε εκεί όταν θα γίνει. police...και μετά άστα να πάνε. ..(πάντως τσιγάρα θα σας φέρνω στην "στενή") Wink Wink Wink
    Τρύφωνας
    Καταγράφηκε

www.petame.gr
    hlsat
    Aeromodeller Hero Member

ΗΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

« Απάντηση #14 στις: Παρασκευή, 3 Αυγ 2007, 13:10:01 »

Ψυχραιμια ολα θελουν μια προσοχη για τοιχον απροοπτα

Ηλιας
    Καταγράφηκε

Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα με καύσιμο (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Παραλία Μοσχάτου
    Μεταπήδηση σε: