Αυτος ακριβώς ειναι ο σκοπός τους Γιώργο.
Ξαφνικά ο Δικηγόρος Τρυφωνας μετα απο 8 μήνες
παει και μετράει με μεζούρα ποση αποσταση ειναι ο δρόμος!!!!!!!
Φίλε Πάνο οταν πεταγες το δικό σου ελικοπτεράκι δεν ηταν τοτε ιδια τα μέτρα, ή επειδη πετάς αλλου τωρα λες ασ πω και την κακία μου.

Εγω προσωπικά το εχω πει πολλες φορες πεταω ηλεκτρικα μονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, και σαφως ο χωρος για ηλεκρικα μονο κανει!!!!!!!!
Οσοι πετανε θερμικα ειναι υπευθυνοι των πραξεων τους.
Βαγγέλης
Υ.Γ οσο καιρο πεταω εκει δεν εχω δει αεροπλανο να πέσει στον δρομο !!!!!!!!!!!!!!!!!! απο κει και περα ο καθενας εχει μυαλο.
Κατ' αρχήν
Αγαπητέ Γιώργο, έχεις δίκιο οσων αφορά την απαράδεκτη και αντιδεοντολογική συμπεριφορά των αεροταξιτζήδων εαν συμβαίνει εκεί......σίγουρα εσύ και η παρέα σου δεν είσαστε ο κίνδυνος....αλλά εαν...λεω εάν συμβεί κάποιο ατύχημα ή δυστύχημα τότε τι γίνεται;; Εμείς όλοι κάνουμε το χόμπι μας ...την πλάκα μας...Δεν είναι κρίμα κάποιος να το πληρώσει με την σωματική του ακεραιότητα ή ακόμα και με την ζωή του;;;
Βαγγέλλη,
Ούτε δικηγόρος είμαι και ούτε ποτέ ήθελα να γίνω για να μην χρειάζεται να υπερασπίζομαι ψεύδη και εγκλήματα....Το να μιλώ με ακρίβεια και να μην παραπληροφορώ το θεωρώ προσόν (άλλο 200 μέτρα και άλλο 600!!!). Την γνώμη μου λέω ευθαρσώς χωρίς κανένα υπονοούμενο....Και εγώ πετάω σε αλάνες όταν μου δίνεται η ευκαιρία....(και στο ΣΕΦ έχω πετάξει - αλλά το βρίσκω επικίνδυνο -πετάω θερμικά) Τον σκοπό που λές δεν καταλαβαίνω....Δηλαδή αν γίνει εκεί κανένα δυστύχημα πιστεύεις οτι θα σας αφήσουν να ξαναπετάξετε;;;

Μάλλον για κανένα μπαλαούρο σας βλέπω αν είστε εκεί όταν θα γίνει.

...και μετά άστα να πάνε.

..(πάντως τσιγάρα θα σας φέρνω στην "στενή")

Τρύφωνας