Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.370 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 22:40:45

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 22:40:45

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Bocian
    [Σήμερα στις 22:06]

από vilisdev
    [Σήμερα στις 10:26]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 01:40]

από Loukis35
    [Χθες στις 15:46]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309370
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 703
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 277
    Συνολικά: 279
    Στυλ εμφάνισης

Συνδεδεμένες εκδηλώσεις
    • Πίττα ΕΑΑ 22-1-2006 με indoor: Κυριακή, 22 Ιαν 2006
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Κοπή πίτας ΕΑΑ - Πτήσεις σε εσωτερικό χώρο  (Αναγνώστηκε 18180 φορές)
    3DJunk
    Board moderator
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Τετάρτη, 11 Ιαν 2006, 03:46:32 »

Εδω και το αποτελεσμα σε βαρος...μονο 5γρ. Thumbs up

* Servo2.JPG (51.44 KB, 800x533 - εμφανίστηκε 499 φορές.)
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #16 στις: Πέμπτη, 12 Ιαν 2006, 00:27:47 »

Ρίξτε μια ματιά στην κεντρική σελίδα https://www.aeromodelling.gr/ και στο https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=471.0, κάτι έχει στείλει ο Γιάννης Κωνσταντακάτος  Wink
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 12 Ιαν 2006, 01:03:09 από Κώστας Κωστόπουλος » Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #17 στις: Πέμπτη, 19 Ιαν 2006, 15:35:30 »

Πρόγραμμα πτήσεων INDOOR 22/1/06

Το πρόγραμμα πτήσεων βασίζεται σε slots των 20 λεπτών, που κατανεμήθηκαν σε 6 κατηγορίες μοντέλων.

Τα 20 λεπτά του slot είναι αρκετά για να πετάξει ο χειριστής δύο πτήσεις, ή δύο ομάδες χειριστών ανάλογα με τις συχνότητες.

Η επανάληψη κάθε κατηγορίας γίνεται σε χρόνο που επαρκεί για την επαναφόρτιση των μπαταριών, ή την επιδιόρθωση βλάβης.

Η δήλωση συχνοτήτων θα γίνει ανά κατηγορία. Ετσι θα γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι αν μπορούν να πετάξουν ταυτόχρονα με τα άλλα μοντέλα της ίδιας κατηγορίας.

Εξυπακούεται ότι συμμετέχων σε δύο ή περισσότερες κατηγορίες, θα πρέπει να δηλώσει (να αναγράψει) την συχντότητά (-τές) του σε κάθε μία κατηγορία.

Συμφέρει τους συμμετέχοντες να έχουν διαθέσιμες εφεδρικές συχνότητες, για να πετάνε όλο το 20λεπτο χωρίς πρόβλημα παρεμβολής.

Για την εκδήλωση της 22-1-06 ορίστηκε ανώτατο βάρος μοντέλου τα 250 γραμμάρια.

* pita_flying.jpg (78.93 KB, 329x550 - εμφανίστηκε 454 φορές.)
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #18 στις: Τετάρτη, 25 Ιαν 2006, 11:57:01 »

τελικα τι εγινε στην εκδηλωση; (για να μαθουν και οσοι δεν μπορεσαν να πανε)
    δεν υπαρχει ουτε μια περιγραφη δυο γραμων και μια-δυο φωτογραφιες;
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    evan
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Μιχαηλίδης

« Απάντηση #19 στις: Τετάρτη, 25 Ιαν 2006, 13:13:52 »

Φωτογραφίες πολλές στο σχετικό άλμπουμ (ήδη από το απόγευμα της Κυριακής)

https://www.aeromodelling.gr/album/thumbnails.php?album=91

....για να μην υπάρχουν παράπονα!
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 22 Δεκ 2012, 20:47:27 από evan » Καταγράφηκε

Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Τετάρτη, 25 Ιαν 2006, 16:40:34 »

Είναι αξιοπερίεργο, να περνάνε απαρατήρητες οι φωτογραφίες από την Πίτα 2006 της Ε.Α.Α., που έχουν ανέβει από το απόγευμα της Κυριακής.
    Το τι έγινε εκεί, σε δυο γραμμές ....

Πρώτη γραμμή: Κόψαμε την πίτα μας.
    Δεύτερη γραμμή: Πετάξαμε τα αερομοντέλα μας.

Το ότι όλοι ευχαριστήθηκαν πολύ, δεν είναι ανάγκη να το φωνάξουμε.
    Αντε και του χρόνου.
    jkon
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Τετάρτη, 25 Ιαν 2006, 18:09:58 »

Εγω που περασα για λιγο απο την κοπη της πιτας εχω να πω τα εξης:
    α) εντυπωσιακα τα λαστιχοκινητα τα οποια πεταγαν μονα τους για αρκετη ωρα
    β) πολυ ωραια καποια μοντελα τα οποια θυμιζαν πολυ παλιες εποχες τα οποια πρεπει να ηταν handmade
    γ) αρκετα σπασιματα γιατι σε αυτο τον χωρο πεταγαν ταυτοχρονα 5-6 αεροπλανα τα οποια 2-3 3D και 2-3 ελικοπτερα

οπως καταλαβενετε χαμος
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Τετάρτη, 25 Ιαν 2006, 19:06:38 »

Αγαπητέ Ηλία,

Δεν χωράει συζήτηση, ότι τα ωραία μοντέλα scale όπως και τα λαστιχοκίνητα, είναι hand made.

Διεπίστωσες σπασίματα. Αν και ένα σπάσιμο μπορεί να προέλθει από απλές αιτίες και εντελώς τυχαία περιστατικά, την Κυριακή πέταξαν και μερικά μοντέλα, ακατάλληλα για αυτό τον χώρο, ή χειριστές που πράγματι δεν είχαν όλα τα προσόντα. Δυστυχώς, στην εκδήλωση ήρθαν ελάχιοστα άτομα που δεν ήταν μέλη της Ε.Α.Α., τα οποία αν και ευπρόσδεκτα από εμάς, και με την συναίνεσή μας να πετάξουν, φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Η ανάγκη να μας δείξουν ότι έχουν και αυτοί λεφτά και αγόρασαν "ένα σαν και το δικό μας" είναι δυστυχώς κάτι που δεν συνέβει για πρώτη και τελευταία φορά. Είναι ακόμα ένα παράδειγμα όπου ο προσκεκλημένος καταχράται την φιλοξενεία του οικοδεσπότη του.

Αυτό που θέλω να πιστεύω, είναι ότι όλοι συνειδητοποίησαν πλέον ότι ο εσωτερικός χώρος θέλει και αυτός τους κανόνες του, που ήδη έχω αναλύσει σε άρθρο μου, που υπάρχει στην πρώτη σελίδα του site.

jkon

Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Τετάρτη, 25 Ιαν 2006, 22:41:10 »

Κυριε Γιαννη
    οταν ειδα αυτο τον χαμο νομιζα οτι ηταν θαυμα ή μεγαλη δεξιοτεχνεια να πετανε ολοι μαζι για αρκετη ωρα χωρις χτυπηματα
    Κριμα ιδιαιτερα για τις handmade κατασκευες 
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #24 στις: Πέμπτη, 26 Ιαν 2006, 00:15:06 »

Orck, (και άλλοι), φωτογραφίες υπάρχουν πλέον αρκετές στο album, βάζω και μια με τον κόσμο κατά την κοπή της πίτας... Δεν σε είδαμε πάντως, κρίμα

Να πω και εγώ λίγα λόγια για την εκδήλωση.

Ως επισκέπτης, βρήκα την διοργάνωση ως πολύ επιτυχημένη ιδέα, μακάρι κάθε χρόνο (και συχνότερα !) να έχετε - έχουμε τα ίδια. Από πλευράς κόσμου και διάθεσης. Σίγουρα άξιζε το ταξίδι.  Wink

Δεν είναι απαραίτητη η γρίνια, θα κάνω όμως κάποια σχόλια:
    Δυστυχώς, ενώ υπήρχε ένα αρχικό πρόγραμμα, δεν το τηρήσαμε, και κυρίως πρώτα εμείς οι ίδιοι που πετούσαμε, με αποτέλεσμα ένα γενικό χαμό (όλοι ανεξαιρέτως). Χρειάζεται να έχουμε πειθαρχία σε τέτοια θέματα. Θα βοηθούσε αν υπήρχε και κατάλληλη μικροφωνική εγκατάσταση, για να δίνονται οδηγίες (διαταγές ?)  police

Παρόλο τον πανικό, το "αστείο" είναι ότι υπήρξαν ελάχιστες, νομίζω, συγκρούσεις στον αέρα, τουλάχιστον όχι μεταξύ ανισοβαρών μοντέλων. Οι περισσότερες ζημίες στα ελαφριά προξενήθηκαν σε μοντέλα που ήταν στους πάγκους των pits, από ανεξέλεγκτα ελικόπτερα και άλλα βαριά ιπτάμενα αντικείμενα που ξέφευγαν από την πορεία τους... Ειδικά ο Κ. Πρωτόπαππας τα τράβηξε σα μαγνήτης, δυστυχώς. Και μάλλον βρήκε απασχόληση για τις επόμενες εβδομάδες, με τις επιδορθώσεις...

Προσωπικά, εφόσον η απόφαση να πετάξω υπερελφρά indoor σε τέτοιες συνθήκες ήταν δική μου, η οποιαδήποτε εναέρια σύγκρουση δεν θα είχε άλλο φταίχτη, και ήμουν έτοιμος να δεχτώ τέτοιο ενδεχόμενο, όχι όμως στα καλά καθούμενα να πέσει κάτι πάνω στα μοντέλα μου και να τα κάνει οδοντογλυφίδες. idiot2

Τα λαστιχοκίνητα διάρκειας ζύγιζαν 2-6 γραμμάρια, τα μίνι RC 4-40 γραμμάρια, τα κάπως μεγαλύτερα 100 γραμμάρια, άντε 150. Μέχρι εκεί τα πράγματα είναι ελεγχόμενα. Τα μοντέλα πετάνε αρκετά αργά και, κυρίως, προβλέψιμα.

Με τα 3D το πράγμα ξεφεύγει κάπως. Πέρα από το ότι δεσμεύουν πολύ χώρο, δημιουργούν πολλές αναταράξεις στον αέρα που γίνεται ασταθής για τα υπόλοιπα, ενώ και το να βρεθείς κοντά τους δεν δίνει και την πιο ασφαλή αίσθηση.

Είναι σίγουρα δύσκολο να αφήσεις κάποιους απ' έξω, δυστυχώς όμως είναι σίγουρο ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν εύκολα τόσο διαφορετικά μοντέλα στον ίδιο εναέριο χώρο. Τουλάχιστον όχι ταυτόχρονα.

Την επόμενη φορά, ή διαφορετικές ώρες, με αυστηρή τήρηση, ή, αν δεν γίνεται, τελείως διαφορετικές εκδηλώσεις.

Στα θετικά τώρα, πιστεύω ότι ο κόσμος το χάρηκε, είχε την ευκαιρία να δει πολλά διαφορετικά πράγματα, αρκετά για πρώτη φορά. Το ευχαριστήθηκα και εγώ, παρόλο το ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη, γιατί είδα φίλους, είδα εντυπωσιακά mini RC μοντέλα, και πέταξα μετά από καιρό free flight σε γυμναστήριο. Δυστυχώς δεν έβγαλα παρά ελάχιστες φωτογραφίες, ούτε τράβηξα βίντεο από τις πτήσεις μου, όντας απασχολημένος με τις πτήσεις...(και για όποιον δεν κατάλαβε, όποιος τράβηξε ας μου στείλει κάτι, σας παρακαλώ...)

Για την ιστορία, η καλύτερη διάρκεια των indoor μοντέλων μου ήταν 2' 20" για το TH-O και 3'15" για το Easy-B, όχι άσχημα για πρώτες πτήσεις και με τέτοιες συνθήκες. Και από ζημίες ευτυχώς αμελητέες (μόνο ένα χαζό πέσιμο δικό μου).

Άντε, μακάρι να τα ξαναπούμε κατά την άνοιξη...

Γ. Κανδυλάκης

* eidhTH_dhssoao_euoiio.jpg (104.34 KB, 800x600 - εμφανίστηκε 406 φορές.)
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #25 στις: Πέμπτη, 26 Ιαν 2006, 08:56:04 »

δεν ξερω τις συνηθιες των υπολοιπων εδω μεσα αλλα εγω εχω bookmark ΜΟΝΟ για το φορουμ και αυτο επισκεπτομαι καθημερινα (σπανια βλεπω την κεντρικη σελιδα), ετσι δεν αντιληφθηκα εγκαιρως τις φωτογραφιες
    χαιρομαι που σας "πιεσα" να γραψετε κατι για την εκδηλωση και πραγματικα στεναχωρηθηκα για τις καταστροφες (αλλα παλι αυτα ειναι μεσα στο παιχνιδι)
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #26 στις: Πέμπτη, 26 Ιαν 2006, 15:46:19 »

δεν ξερω τις συνηθιες των υπολοιπων εδω μεσα αλλα εγω εχω bookmark ΜΟΝΟ για το φορουμ και αυτο επισκεπτομαι καθημερινα (σπανια βλεπω την κεντρικη σελιδα), ετσι δεν αντιληφθηκα εγκαιρως τις φωτογραφιες

Ευκαιρία να μάθεις να χειρίζεσαι την κεντρική σελίδα orck. Ειδικά για όσους επισκέπτονται τακτικά το φόρουμ είναι πιό πρακτική. Πρέπει μόνο να κάνεις μια μόνιμη σύνδεση στο φόρουμ απο τον (ή τους υπολογιστές) που χρησιμοποιείς.

1. Εμφανίζονται νέες ανακοινώσεις και εκδηλώσεις.
    2. Ολα τα θέματα του φόρουμ που ανανεώθηκαν θα έχουν το εικονίδιο "ΝΕΟ" (προτείνεται δεξί κλικ και άνοιγμα σε νέο παράθυρο).
    3. Εμφανίζονται οι νέες προσθήκες φωτογραφιών στο άλμπουμ (προτείνεται δεξί κλικ και άνοιγμα σε νέο παράθυρο).
    4. Υπάρχει link για ανάγνωση των τελευταίων 50 μυνημάτων στο φόρουμ και των νέων φωτογραφιών στο άλμπουμ.

και αρκετά άλλα χρήσιμα στοιχεία και links (δεν αναφέρομαι στο μενού αλλά στην ίδια την κεντρική σελίδα).

Αν είσαι αρκετή ώρα συνδεδεμένος και σερφάρεις αλλού αφήνεις την κεντρική σελίδα ανοιχτή και, όποτε θέλεις, πατώντας Κεντρική σελίδα από το μενού βλέπεις τι έχει ανανεωθεί σε όλο το Aeromodelling GR.

Για την εκδήλωση έχεις δίκιο, πρέπει να γραφτεί κατι περισσότερο ή μάλλον αρκετά περισσότερα.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Πέμπτη, 26 Ιαν 2006, 20:37:54 »

Φίλε Κώστα, και λοιποί αγαπητοί φίλοι,

Συμφωνώ ότι πρέπει να γραφτεί κάτι "πολύ περισσότερο" για την εκδήλωση της κοπής Πίτας της Ε.Α.Α.

Εντός των προσεχών ημερών θα ανεβάσω "αναφορά".

Προς το παρόν χαρείτε τις φωτογραφίες (κάθε φωτο ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις λένε οι Κινέζοι).

jkon
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #28 στις: Πέμπτη, 26 Ιαν 2006, 20:50:31 »

Καλησπέρα παιδιά .
    Το δικό μου μοντέλο ήταν το πιό μεγάλο και Καταστροφικό 3D της ημέρας ... 450 + γραμμάρια ... 
    Θα συμφωνήσω πως πρέπει τελικά να κρατάμε το βάρος χαμηλά σε Εσωτερικό χώρο . Είχα φτιάξει ένα μικρό 3D αλλά επειδή έβαλα τα servos στο κεντρο της ατράκτου και πηγαίναν μακριές ντίζες στην ουρά .. Δέν είχα Καθόλου έλεγχο αυτής !
    Συγνώμη Δημόσια και σ'συτούς που προκάλεσα 'ατυχηματάκια' .

Μεγαφωνική έστω για να παίζει μουσική τη θεωρώ αναγκαία .
    Μία φορά το χρόνο ΔΕΝ φτάνει για Indoor συναντήσεις της ΕΑΑ .
    Ο Χώρος τέτοιων μοντέλων πρέπει να προστατεύεται απο ΔΙΧΤΥ . Μαζί με τα Τραπέζια , Εξοπλισμό κ.λ.π. ...

Τα Συγχαρητήριά μου και να Ξαναβρεθούμε ... την επόμενη φορά πιό ... ελαφροί ..  Wink

Φιλικά , DM

Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #29 στις: Πέμπτη, 26 Ιαν 2006, 21:26:24 »

Γεια σας,

Το γεγονος οτι το προγραμμα σταματησε να τηρειται απο ενα σημειο και μετα δε νομιζω οτι ειναι λαθος μονο των χειριστων, τελοσπαντων ας ελπισουμε οτι του χρονου θα τηρηθει. Παντως ειναι προφανες οτι μοντελα αριστουργηματα οπως του Κυριου Κανδυλακη για παραδειγμα δεν ειναι δυνατον να συνυπαρχουν και να πετανε ταυτοχρονα στον ιδιο χωρο με depronakia και ηλεκτρικα ελικοπτερα.

Αποστολε επειδη εισαι ενα γελαστο και καλο παιδι δε νομιζω οτι μπορω εγω η καποιος αλλος να σου καταλογησει ευθυνες για τα ατυχηματακια  . Ειχαμε πει ομως οτι τοσο μεγαλα μοντελα δεν ειναι δυνατον να πεταξουν σε τοσο μικρο χωρο, οσες φορες πεταξαμε μαζι σε παρακαλεσαμε να κατεβεις για λιγο(αφου ειχα απογειωθει πρωτος)  να κανω την πτηση μου και να πεταξεις μετα  αφου ηταν αδυνατο να συνυπαρξουμε στον αερα, το μοντελο σου ηταν αρκετα μεγαλο και γρηγορο για το χωρο. Δυστυχως δε μας ακουσες δε πειραζει εισαι συγχωρεμενος γιατι εισαι πανω απ'ολα καλο παιδι και φιλοξενουμενος...

Ελπιζω αν διοργανωσεις κατι σε εσωτερικο χωρο να λαβεις υποψιν σου οσα ειχαμε πει σχετικα με το βαρος . Thumbs up

Χαιρετισμους,

Νικος

Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Κοπή πίτας ΕΑΑ - Πτήσεις σε εσωτερικό χώρο
    Μεταπήδηση σε: