Καλησπέρα και από εμένα,
μόλις 1 εβδομάδα μα το lama v3 και αν και δεν θέλω να με περάσετε και για κανένα έμπειρο (ΥΠΕΡάσχετος είμαι

), αλλά με το lama πλέον μπορώ με σχεδόν απόλυτη ακρίβεια να το πρόσγειώσω σχεδόν παντού μέσα στο σπίτι, και τούμπαλιν φυσικά, και αν κάνω πτώση κατά πάσα πιθανότητα είναι λόγω προσπάθειας περάσματος από εμπόδια που απέχουν μόλις λίγα εκατοστά από τα blades, πχ. προσγείωση πάνω σε ράφι μεταξύ δύο βιβλίων

. Τονίζω ότι δεν πήραν τα μυαλά μου αέρα

αλλά η αλήθεια είναι ότι εδώ και μερικές ημέρες η ερώτηση "μετά το lama τι ;" γυρνάει όλο και πιο συχνά στο μυαλό μου

Ξέρω βέβαια ότι δεν θα αγοράσω το επόμενο ελικόπτερο μου αύριο, αλλά θα συνεχίσω την προπόνηση με το lama για κανα μήνα ακόμα

Από την τελευτάια εβδομάδα κατάλαβα ότι οι προτιμήσεις μου είναι οι πτήσεις με ηρεμία και ακροβατικά χαλαρά, πχ. προσπαθώ να ανέβω τα σκαλιά με το lama (μεζονέτα) από τον κάτω όροφο στον πάνω ανάποδα ή πχ προσπαθώ να περάσω κάτω από το τραπέζι της κουζίνας, κλπ... , όλα αυτά βέβαια με πολύ αργούς ρυθμούς....
Κάτι ακόμα, το σημαντικότερο.... το οικονομικό. Αν και πλέον πιστεύω ότι το ελικόπτερο σαν χόμπυ με έχει κερδίσει και θέλω να συνεχίσω, δεν θα έλεγα ότι θα ήθελα να επενδύσω 1000 ευρώ πχ. για ένα καλό ηλεκτρικό full extra. Θα ήθελα όμως να αγοράσω μια ΠΟΛΥ καλή τηλεκατευθυνση για το μέλλον, αλλά να ανέβω μόνο ένα ή δύο σκαλιά σε ελικόπτερο μετά το lama και όχι παραπάνω. Υπολογίζω ότι 500 ευρώ σύνολο μπορώ να διαθέσω. Από την άλλη δεν θα ήθελα να πάρω ένα ελικόπτερο σε κομμάτια για να το συναμορλογήσω αλλά να το πάρω έτοιμο και να βάλω τα servos εγώ (κάπου θα έχει ένα manual να δω πως γίνεται αυτό εεεεε ;

). Ααααα κάτι ακόμα δεν ξέρω αλλά με έλκουν τα ελικόπτερα που έχουν κουστούμι

τώρα καλό είναι αυτό ;
Από τα παραπάνω, νομίζω ότι καταλάβατε ποιος είμαι και τι μου αρέσει

τι θα μου προτείνατε λοιπόν
μετά το lama ;

ΥΓ. έχω δει κάτι βίντεο στο youtube μέσα από το ε/κ.... προφανώς θα υπάρχει ειδική κάμερα για αυτό εεεε ; μπορείτε να μου πείτε που θα την βρώ ;