|
|
|
ΚΥΡΝΙΚ
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 10 Ιαν 2008, 18:16:33 » |
|
Γιώργος Ευσταθιάδης 210-4296118 Παλαιότερα ζητούσε καμιά 18 ευρώ για την επέκταση.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
skopos-Komotini
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 10 Ιαν 2008, 19:14:55 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Πτέραρχος
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Σάββατο, 12 Ιαν 2008, 11:58:43 » |
|
 ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ SuperTigre Exhaust Stack GS40-45 ειναι το εξαρτημα αναμεσα στην μηχανη και στον σιγαστηρα εγω εχω την G 51 αλλα ειναι το ιδιο μημου πειτε στον Κουτσο γιατι οτι ειχε το αγορασα και τελος  WWW.TOWERHOBBIES.COM ( έχει τα πάντα για Super Tigre ) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τελικά ....τίποτα δεν είναι " απαξ " "Ουδεις Επικινδυνότερος εκ του Ευεργετηθέντος Αχάριστου" _______________________________________________ _______________________________________________
|
|
|
|
skopos-Komotini
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Σάββατο, 12 Ιαν 2008, 22:21:54 » |
|
Το TOWERHOBBIES εχει τα παντα αλλα κατι παιζει και δεν εχει χαμηλα μεταφορικα οπως παλια δεν ξερω 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
skopos-Komotini
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Κυριακή, 13 Ιαν 2008, 00:17:25 » |
|
Γιουπι πριν απο λιγο βρηκα ενα φιλο μηχανουργο και του εδωσα το σπασμενο Exhaust Stack και μου ειπε οτι δευτερα τριτη θα ειναι ετοιμο ενα καινουριο για να δουμε τι θα δουμε 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Alekos
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 22 Ιαν 2008, 22:28:39 » |
|
Καποιος που εχει super Tigre ας μου πει για αυτους τους κινητηρες !! Επειδη θελω να αγορασω εναν και δεν ετυχε να εχω καμια επαφη με αυτους αλλα ουτε και κανενας φιλος μου.Τι προελευσης ειναι , αν ριθμιζονται ευκολα και αν ειναι αξιοπιστοι !!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΚΥΡΝΙΚ
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 22 Ιαν 2008, 23:26:21 » |
|
΄Ηχος Ferraristi, άρπαγμα Alfisti, ποιότητα τυπικά Italisti, κατανάλωση Amerikanisti και τέλος made by Chinisti.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 22 Ιαν 2008, 23:36:43 » |
|
΄Ηχος Ferraristi, άρπαγμα Alfisti, ποιότητα τυπικά Italisti, κατανάλωση Amerikanisti και τέλος made by Chinisti.
Δικια μου εκδοχη ευκολία ρυθμίσεως Linuxsti σταθεροτιτα στο κατα ποσο δουλεβει Windowsti ηχος Hi end sti αποδοση draksteristi  Εχω εναν G90 ουτε στον παγκο δουλεψε σωστα οχι για πανω απο 5 λεπτα αλλα οταν δουλεβε το στροφομετρο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τετάρτη, 23 Ιαν 2008, 00:04:10 » |
|
προσφατα απεκτησα μια 45αρα..αρκετα αξιοπιστη δεν σε πουλαει....θα επανελθω με περισσοτερες λεπτομερειες μολις αποκομισουμε περισσοτερη εμπειρια
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
Πτέραρχος
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 23 Ιαν 2008, 10:16:55 » |
|
Καποιος που εχει super Tigre ας μου πει για αυτους τους κινητηρες !! Επειδη θελω να αγορασω εναν και δεν ετυχε να εχω καμια επαφη με αυτους αλλα ουτε και κανενας φιλος μου.Τι προελευσης ειναι , αν ριθμιζονται ευκολα και αν ειναι αξιοπιστοι !!!!  Καλημέρα ! Ψάξε μήπως και βρείς Super Tigre "made in Italy " . Αρχισα με αυτές τις μηχανές πριν πολλά χρόνια , τις εχω ακόμα και δουλεύουν ρολόι , χωρίς ποτέ να με παίδεψουν. Ρυθμίζουν σχετικά εύκολα , αρκεί να εισαι σωστός σε έλικα και καυσιμο (5-10 ή 15% max). ( Δεν αγαπούν το πολύ λάδι και το πολύ νίτρο ) Προσωπικά , τις βάζω ¨μπροστά¨με το χέρι χωρίς να χρησιμοποιώ starter . Και οι ''made in China" δουλεύουν αρκετά καλά ,όμως γι αυτές θα δείξει ο χρόνος ...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τελικά ....τίποτα δεν είναι " απαξ " "Ουδεις Επικινδυνότερος εκ του Ευεργετηθέντος Αχάριστου" _______________________________________________ _______________________________________________
|
|
|
|
skopos-Komotini
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Δευτέρα, 28 Ιαν 2008, 09:56:28 » |
|
Γιουπι πριν απο λιγο βρηκα ενα φιλο μηχανουργο και του εδωσα το σπασμενο Exhaust Stack και μου ειπε οτι δευτερα τριτη θα ειναι ετοιμο ενα καινουριο για να δουμε τι θα δουμε  Ξέχασα να σας πω το ανταλλακτικό είναι έτοιμο ενισχυμένο και τέλειο και το πιο σπουδαίο δωρεάν 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
skopos-Komotini
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Δευτέρα, 4 Φεβ 2008, 11:33:41 » |
|
Ποιο μπουζί θα ήταν καλύτερο για τον g 0.51 για να μας πει κάποιος( Νικοοοοο) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Δευτέρα, 4 Φεβ 2008, 11:56:14 » |
|
Γεια Επειδή έχω και εγώ θα σου έλεγα OS.N8για το καλοκαίρι και ΕΝΥΑ Ν3 για το χειμώνα Προσοχή πάντα σε αυτές τις μηχανές πρώτα πιάνομε την προπέλα και μετά βάζομε το ρεύμα στο μπουζί έχω πείρα και ξέρω και όσο για σταρτερ ούτε λόγος μια και πίρε μπροστά λίγο πλούσιο το καύσιμο στην υψηλή καεί παραπάνω από τις άλλες αλλά από δύναμη δεν συγκρίνετε 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kgiova
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Δευτέρα, 4 Φεβ 2008, 12:32:32 » |
|
καλημέρα σε όλους τους φίλους SUPER TIGRE. με μια 34αρα ελικοπτερική αντιμετωπίζω το προβλημα να παίρνει εμπρός ανάποδα !!! (8 στισ 10 φορές) και με μίζα και με δάχτυλο(περίοδος στρωσίματος) ειναι αρκετά παλιά made in italy εχει κανείς καμιά ιδέα  ?  το νιτρο στο5% και το μίγμα οχι υπερβολικά πλούσιο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|