Pete
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: Τετάρτη, 9 Ιαν 2008, 18:56:25 » |
|
Καλησπέρα σε όλους!!!! Μπορεί ρε παιδιά κάποιος να μου δώσει τα φώτα του σχετικά με το πως θα μπορώ να παίζω με το aerofly?   ?? Εχω το πρόγραμα και μια futaba 7ch!!!! Μπορείς να το χειριστείς και με την e-sky, είναι αλήθεια?    Helpppppppppp!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
live to fly
|
|
|
|
dragonsyr
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Τετάρτη, 9 Ιαν 2008, 18:58:38 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
SCEADU Evo 37(B) SWM(A) * OS MAX 37 SX-H * GY401 * Spectrum dx7-AR7000 ....Καλές Προσγειώσεις....
|
|
|
tedr50
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Τετάρτη, 9 Ιαν 2008, 21:13:04 » |
|
καλησπερα φιλε pete.μπορεις να παιξεις και με την futaba και με την e-sky. πρεπει να μπεις στο menu του aerofly και να κανεις calibrate.μετα πας στο controls και φτιαχνεις τα καναλια. ειναι πολυ ευκολο μην ανχωνεσε.
φιλικα ted
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
fly as high as the sun
|
|
|
Pete
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Τετάρτη, 9 Ιαν 2008, 21:24:14 » |
|
thanks!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
live to fly
|
|
|
katsoufras
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Σάββατο, 15 Μαρ 2008, 16:14:12 » |
|
ΕΛΑ ΦΙΛΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ E-FLY ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΕΖΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΦΙΛΙΚΑ ΑΠΟ ΣΥΡΟ ΚΑΤΣΟΥΦΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cessna 182.skylane
|
|
|
nektarios
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
...every day for us something new...
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Σάββατο, 10 Μαΐ 2008, 13:03:32 » |
|
Γειας παιδια... και γω θελω βοηθεια αν μπορειτε... Εχω το aerofly prof deluxe και δν μου βρησκει την τηλεκατευθυνση (μια futaba T6EXP...) Eχω ενα καλωδιο της hitec που εχει addapter για tis futaba(ενα μπλε που ειναι την ακρη) το συνδεω και ουτε καν κανει calibrate μεσα στο παιχνιδι... Εχω vista... ξερει κανεις τι πρεπει να κανω αν μπορει να μου πει και μενα... plzzzzzzzz
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
...ΑSP engines 4ever...hehehe...
|
|
|
|
Pilot Haris
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Σάββατο, 10 Μαΐ 2008, 14:55:50 » |
|
Φιλε νεκταριε υπαρχει περιπτωση να μην παιζη σε vista. το δοκιμασαν και αλλοι αλλα παραμενη προβλημα με τα vista. η μονη λυση που γνωριζω και δουλευει ειναι να χωρισης τον σκληρο σου σε 2 partision. το 1 με λειτουργικο vista και το αλλο με XP. ετσι τοποθετης το sim στο partision με τα xp. νομιζω πως μονο ετσι θα κανεις δουλεια.
Φιλικα Haris
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
http://www.facebook.com/pilot.haris.5Aurora- Raptor X50- Gemini Multiplex- Fun Jet Multiplex- Twin Jet Multiplxex- Minimoa ArtTech- Yak 54 Thunder Tiger- DogFighter Multiplex- Tucan Multiplex- EasyStar II Multiplex-
|
|
|
nektarios
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Σάββατο, 10 Μαΐ 2008, 15:04:32 » |
|
Γεια σου Χαρη... ευχαριστω για την απαντηση... Μου φενονται λιγο δυσκολα ολα αυτα για να τα κανω  Οποτε παμε σε αλλη λυση. το G4 η το G3 που λενε θα παιζει σε vista; αν ναι περιπου σε τιμη θα τα βρω...; (γιατι ειναι και αυτο ενας σημαντικο παραγοντας για μενα  )
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Pilot Haris
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Σάββατο, 10 Μαΐ 2008, 15:43:21 » |
|
mmm  . se ayto den mporo na se voithiso. thero oti o aerofly einai polli kalos kai den exo asxoleithi me alloys. poio palia eixa Reflex (gnisios etsi.kai aytos polli kalos) alla ton edosa kai pira aerofly. pisteyo oti tha sou dosoun kai alloi apantiseis gia na lisis to provlima soy. Φιλικα Haris
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
http://www.facebook.com/pilot.haris.5Aurora- Raptor X50- Gemini Multiplex- Fun Jet Multiplex- Twin Jet Multiplxex- Minimoa ArtTech- Yak 54 Thunder Tiger- DogFighter Multiplex- Tucan Multiplex- EasyStar II Multiplex-
|
|
|
nektarios
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Σάββατο, 10 Μαΐ 2008, 19:49:22 » |
|
Χαρη σ ευχαριστω και παλι για την απαντηση σ... εγω ειχα το easy fly (πολυ παλιο) που ειχε μια μονο πιστα την islesmall για το aerofly E μετα πηρα το aerofly επαιζα μια χαρα αλλα αλλξα υπολογιστη και τωρα δν μπορω να το βαλω... Τεσπα... αν μπορει καποιος ας μου δωσει πληρ. για το μ ερωτημα στην προηγουμενη απαντηση....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mamalakis
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Σάββατο, 10 Μαΐ 2008, 20:50:02 » |
|
E, παιδιά, και άλλος νέος στον χώρο!!! Έχω και εγώ το AeroFly Professional Deluxe, εδώ και καιρό και δεν μπορώ να βγάλω άκρη! Το πήρα για να μάθω να πετάω το ελικοπτεράκι μου, αλλά μέχρι στιγμή τίποτα. Χρησιμοποιώ την τηλεκατεύθυνση Hitec 6 optic. Έχει κανείς κάτι να μου πει περί σεταρίσματος;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikosd
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Σάββατο, 10 Μαΐ 2008, 23:13:48 » |
|
Ριξτε μια ματιά στο παρακάτω Site http://www.smartpropoplus.comΤο εχω εγκαταστήσει με Graupner Mx-12 και με aerofly prof deluxe και με realflight Κανένα προβλημα και αναλυτικές οδηγ εγκατάστασης και το σημαντικό δεν χρειάζεται ιδιαίτερο καλώδιο η Usb cable. Τώρα κάνω προσπάθεια να φτιάξω και το καλώδιο για την E-sky που ερχεται μαζί με το Hbk2 Στην διάθεση σας για περισότερη βοήθεια
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
tanfoglio
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Σάββατο, 10 Μαΐ 2008, 23:33:51 » |
|
Σίγουρα τα vista αποτελούν πρόβλημα μιας και σχεδόν όλοι αν όχι όλοι οι εξομειωτές πάνε μέχρι τα xp. Δουλεύοντας παλιότερα με το Aerofly και τώρα με το Reflex δεν αντιμετωπίζω προβλήματα σεταρίσματος. Με την JR που έχω και συνδέοντας το καλώδο USB στην τ/κ χωρίς να την έχω ανοιξει, δίνει κατευθείαν ρεύμα και το σετάρισμα γίνεται πολύ εύκολα. Μία λεπτομέρεια...Τα προγράμματα και τα καλώδια είναι τα γνήσια!!!!
Γιώργος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nektarios
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Κυριακή, 11 Μαΐ 2008, 00:23:33 » |
|
Με futaba παιζει κανεις ρε παιδια...; το προγραμμα μ δν ειναι γνησιο... Επαιζει ομως σε xp... και καλα μαλιστα με kyosho πομπο... Το καλωδιο μ ειναι της hitec και οταν το συνδεω αναβει ενα μπλε φωτακι και τπτ αλλο... Ουτε την futaba δν βρησκει ουτε τπτ... τι να κανωωωω;;;;;;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
tanfoglio
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Κυριακή, 11 Μαΐ 2008, 14:06:49 » |
|
Φίλε Νεκτάριε το καλώδιο της Hitec δεν ειναι συμβατό με την Futaba, αλλά με την JR. Θα πρέπει να πάρεις άλλο καλώδιο!
Γιώργος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|