Steve.G
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #45 στις: Πέμπτη, 23 Απρ 2009, 19:18:08 » |
|
Καλησπέρα παιδιά μήπως μπορείται να μου πείτε αν ο sim παίζει με την futaba 9c super? αν υπάρχει καλώδιο και ποιό.. Σας ευχαριστώ!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koseliok
|
 |
« Απάντηση #46 στις: Πέμπτη, 23 Απρ 2009, 20:20:37 » |
|
ναι πεζει .το καλωδιο το εχουν οσα μαγαζια εχουν fytaba
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
GOBLIN 500---trex 450 pro.... trex 450sport fl ----Trex 700 nitro ..........
|
|
|
Steve.G
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #47 στις: Πέμπτη, 23 Απρ 2009, 20:34:06 » |
|
οκ ευχαριστώ!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
FAZ
|
 |
« Απάντηση #48 στις: Παρασκευή, 24 Απρ 2009, 12:18:49 » |
|
Καλημέρα σε όλους, Έχω την JR PCM9X και ενώ όλα δουλεύουν κανονικά στον Phoenix (ver. 2.0q), κανένα κανάλι δεν αντιστοιχεί στους διακόπτες Throttle Hold (για autos) και idle-up. Πως μπορώ να σετάρω αυτούς τους δύο διακόπτες  Ευχαριστώ Όπως και στο μοντέλο σου. Ρυθμίζοντας δηλαδή το Throttle Cut από την Τ/Κ. Σ'ευχαριστώ πολύ MarD. Αυτό που έκανα ήταν να αντιγράψω το setup του κανονικού μοντέλου στη μνήμη της Τ/Κ που παίζει ο Phoenix, άλλαξα μετά το Swash Mix σε 1 servo, το SPCM το γύρισα σε PPM και καλιμπράρισα πάλι τα stick με τη διαφορά όμως ότι κατά το calibration γύρισα και τους διακόπτες throttle hold, idle-up καθώς και τα D/R για να διαβάσει το sim τα maximum σημεία/σήματα που αντιστοιχούν στις κινήσεις των servo όταν οι παραπάνω διακόπτες μπουν σε λειτουργία. Τώρα εκμεταλλεύομαι όλες τις λειτουργίες της Τ/Κ με τον Phoenix. Είναι από τους κορυφαίους προσομοιωτές και τουλάχιστον με τον aerofly δεν συγκρίνεται (έχω και τον aerofly). O aerofly θα έλεγα ότι είναι λιγότερο σοβαρός καθώς δεν εκμεταλλέυεται τις δυνατότητες των δημοφιλέστερων τηλεκατευθήνσεων που υπάρχουν στη αγορά εδώ και τουλάχιστον 4-5 χρόνια. Το να χρησιμοποιείς τους διακόπτες της Τ/Κ στον εξομοιωτή είναι πολύ σημαντικό και είναι παράγοντας αληθοφάνειας και προσαρμογής στον τρόπο πτήσης που διαλέγει ο κάθε μοντελιστής. Εν τω μεταξύ ο Φοίνικας έχει συχνά updates και πιστεύω ότι δεν αξίζει κάποιος να την ψάξει πειρατικά. Παρέχει πολύ περισσότερα πράγματα που τα αγοράζεις βέβαια αλλά με την κόπια παλεύεις μέχρι και για να δουλέψει.  Ωραία πράματα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
aggelosfiesta
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #49 στις: Τετάρτη, 20 Μαΐ 2009, 17:51:02 » |
|
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα..Θα μπορούσε κάποιος να πει τι ρυθμίσεις χρειάζεται ο phoenix για να είναι ρεαλιστικός?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elias kourtis
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #50 στις: Τετάρτη, 20 Μαΐ 2009, 18:07:24 » |
|
Ξερει κανεις αν tο phoenix δουλευει με JR-X347 ? Μην το παρω τσαμπα....
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 21 Μαΐ 2009, 11:50:30 από elias kourtis »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #51 στις: Τετάρτη, 20 Μαΐ 2009, 18:52:57 » |
|
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα..Θα μπορούσε κάποιος να πει τι ρυθμίσεις χρειάζεται ο phoenix για να είναι ρεαλιστικός?
ρεαλιστικός είναι από μονος του απλά τώρα εσύ άρχισε να παίζεις με τις ρυθμίσεις.. πχ κανε το V στο γκάζι στα idle 1 και idle 2 ώστε να έχεις παντού γκάζι οpου και αν έινια το stik του γκαζιού ... επίσης παίξε λίγο με τις μοίρες και βεβαια βάλε throttle hold διακόπτη για κανένα αυτό.. βεβαια ίαινε αρκετά εύκολο:(
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mastelios
|
 |
« Απάντηση #52 στις: Πέμπτη, 21 Μαΐ 2009, 10:05:33 » |
|
Επίσης λίγος αέρας και ριπές ανέμου τυχαία θα προσομοιώσει ακόμα καλύτερα την πραγματικότητα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
When once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been, and you will always long to return. &n
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #53 στις: Τρίτη, 2 Ιουν 2009, 13:34:44 » |
|
Γειά σας παίδες επειδή θέλω να πάρω τον συγκεκριμένο simulator και ο υπολογιστής μου είναι σχετικά παλιός κατέβασα το demo για να δω αν το παίζει.Έμεινα αρκετά ευχαριστημένος σε higher details με full screen και ανάλυση 1280x1024 @75hz μου έβγαζε 70-73 fps.Αν αγοράσω το κανονικό θα έχω κάποιο πρόβλημα?Έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις?
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 17 Ιουν 2009, 14:15:46 από Mitsos »
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #54 στις: Τρίτη, 2 Ιουν 2009, 14:07:45 » |
|
Γειά σας παίδες επειδή θέλω να πάρω τον συγκεκριμένο simulator και ο υπολογιστής μου είναι σχετικά παλιός κατέβασα το demo για να δω αν το παίζει.Έμεινα αρκετά ευχαριστημένος σε higher details με full screen και ανάλυση 1280x1024 @75hz μου έβγαζε 70-73 fps.Αν αγοράσω το κανονικό θα έχω κάποιο πρόβλημα?Έχει μεγαλύτερες απαιτείσεις?
οχι βεβαια... ο phoenix δεν θελει τρελες απαιτησεις εν σχεσει με αλλους..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #55 στις: Τετάρτη, 17 Ιουν 2009, 14:18:24 » |
|
Παίδες η έκδοση 2.5 beta είναι εδώ και είναι φοβερή με καινούρια μοντέλα και υπέροχα γραφικά!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #56 στις: Τετάρτη, 17 Ιουν 2009, 14:30:30 » |
|
Παίδες η έκδοση 2.5 beta είναι εδώ και είναι φοβερή με καινούρια μοντέλα και υπέροχα γραφικά!
ναι τσεκαρε και το Rave ... εινια ακομα πιο ρεαλιστικος..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #57 στις: Τετάρτη, 17 Ιουν 2009, 19:49:34 » |
|
ναι τσεκαρε και το Rave ... εινια ακομα πιο ρεαλιστικος..! Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να δοκιμάσω το rave αν και το είχα και πριν την αναβάθμιση!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #58 στις: Τετάρτη, 17 Ιουν 2009, 19:58:02 » |
|
Κάποτε είχες την δυνατότητα να κατεβάσεις δωρεάν μοντέλα από το site τους. Τώρα δεν βλέπω να γίνεται αυτό. Το απενεργοποίησαν, ξέρει κανείς τι γίνεται;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #59 στις: Πέμπτη, 18 Ιουν 2009, 01:04:08 » |
|
ναι τσεκαρε και το Rave ... εινια ακομα πιο ρεαλιστικος..! Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να δοκιμάσω το rave αν και το είχα και πριν την αναβάθμιση! kαλο εεε??? πως σου φανηκε?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|