|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #75 στις: Πέμπτη, 25 Ιουν 2009, 14:10:47 » |
|
παιδες μπηκα σημερα και βρηκα ενα παλικαρι που εκανε παπαδες... το παιδι προσφερθηκε να μου μαθει αρκετα πραγματακια... Αντε ψηθειτε να μπαινουμε!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koseliok
|
 |
« Απάντηση #76 στις: Πέμπτη, 25 Ιουν 2009, 20:44:33 » |
|
[/quote] το firewall δεν σου επιτρεπει πρεπει να επιτρεψεις στο προγραμμα..! [/quote]
Nαι μου εβγαλε ενα σχετικο μυνημα με το firewall ξερει κανεις τι ειναι το firewall και πως θα το κανω να μου επιτρεπει??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
GOBLIN 500---trex 450 pro.... trex 450sport fl ----Trex 700 nitro ..........
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #77 στις: Πέμπτη, 25 Ιουν 2009, 20:51:16 » |
|
το firewall δεν σου επιτρεπει πρεπει να επιτρεψεις στο προγραμμα..! [/quote] Nαι μου εβγαλε ενα σχετικο μυνημα με το firewall ξερει κανεις τι ειναι το firewall και πως θα το κανω να μου επιτρεπει?? [/quote] ειναι ενα τοιχος... το οποιο απαγορευει την εξοδο της συγκεκριμενης εφαρμογης στο διαδικτυο.. πρεπει να μπεις μεσα και να πατησεις να σου επιτερεπει αλλα δεν ειναι και τοσο απλο...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
blackbird
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #78 στις: Πέμπτη, 25 Ιουν 2009, 20:54:21 » |
|
κατεβασε την εκδοση BETA 2.5d και μπαινεις κατευθειαν και δημιουργεις και δικια σου σαιζον.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #79 στις: Πέμπτη, 25 Ιουν 2009, 21:30:56 » |
|
να σου πω οταν κατεβασεις 2.5δ θα σε ρωτησει το Firewall θα επιτρεψεις την εφαρμογη να βγει στο διαδικτυο και θα πατησεις επιτρεπω παντα....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ahilleas
|
 |
« Απάντηση #80 στις: Τετάρτη, 4 Νοε 2009, 11:38:52 » |
|
ego prosopika den to exo gnisio kai pezo mia xaraa
με τι εκδοση? δεν νομιζω να μπορεις να παιξεις παρα μονο με κανενα φιλο... γιατι τα Rooms συνηθως ειναι σε μεγαλες εκδοσεις..! 2,5c efera usb apo agglia kai pezei mia xara xoris problima pouthena ενταξει τοτε δεν ειναι σπασμενο... αν ειναι σε καθε εκδοση να παιρνεισ USB οκ εισαι τοτε... απλα πιστευω δεν συμφερει..! karaspasmeno einai file mastoras to usb to plirosa 28 dolaria Ποιο είναι αυτό το καλώδιο?το χουν εδώ?ο διαμαντης? έχω κατεβάσει το λογισμικό και έχω τη futaba 7c .Τι καλώδια χρειάζομαι και από που να τα πάρω?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
helis
|
|
|
Sandhill
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #81 στις: Πέμπτη, 5 Νοε 2009, 15:18:18 » |
|
Με την USB της ESKY δουλευει ρε μαγκες η τζαμπα θα παει;
oxi den douleuei me tin eskay
Τελικά "παίζει" ή δεν "παίζει" με τηλεκατεύθυνση της E-Sky ...? Στο site του καταστήματος heliland διαβάζω :"The current supported transmitter list is as follows:...E-sky (Mini-DIN adaptor required)"Σκέφτομαι να αγοράσω μαζί με το "Lamaκι" και έναν phoenix τον οποίο βέβαια και σκοπεύω να χρησιμοποιήσω αρκετά (...ίσως περισσότερο και από το Lama,τώρα που είμαι στην αρχή...). Γνωρίζει κάποιος κάτι...Υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας E-Sky και Phoenix...?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μανώλης
|
|
|
Sandhill
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #82 στις: Σάββατο, 7 Νοε 2009, 17:44:32 » |
|
Γνωρίζει κάποιος κάτι...Υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας E-Sky και Phoenix...?
 Τελικά δεν γνωρίζουμε κάτι ? Θα κάνω "δουλειά" με την 4κάναλη και το mini-dIN adaptor (από πλευράς συμβατότητας ή λειτουργίας)... ή να προχωρήσω σε αγορά μιας 6/7κάναλης που θα την κρατήσω και για τα επόμενα μοντέλα ? Ξαναρωτώ γιατί σκοπεύω σε λίγες μέρες να κάνω τις πρώτες αγορές (Lama V3,μπαταρίες κλπ). Ευχαριστώ... ΥΓ.: Toν Phoenix (στην έκδοση 2.5) τον έχω ήδη εγκαταστήσει στο pc μου 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μανώλης
|
|
|
|
Δημήτρης Z
|
 |
« Απάντηση #83 στις: Σάββατο, 7 Νοε 2009, 19:06:37 » |
|
Δουλεύει μια χαρά με το Mini-DIN adaptor, καλές εικονικές πτήσεις !
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
High speed, low drag !
|
|
|
Sandhill
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #84 στις: Κυριακή, 8 Νοε 2009, 00:20:23 » |
|
Δουλεύει μια χαρά με το Mini-DIN adaptor, καλές εικονικές πτήσεις !
Ευχαριστώ ! ...Ελπίζω σύντομα και σε "πραγματικές" 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μανώλης
|
|
|
|
Δημήτρης Z
|
 |
« Απάντηση #85 στις: Τρίτη, 10 Νοε 2009, 18:16:42 » |
|
BUMP για εικονικές αερομαχίες ! Όταν φτιάχνετε δωμάτιο βάζετε κάτι Ελληνικό να σας βλέπουμε  Συνήθως φτιάχνω δωμάτιο 'Hellas Helis' Άντε, γιατί χειμώνας και κακοκαιρία έρχετε 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
High speed, low drag !
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #86 στις: Τρίτη, 10 Νοε 2009, 18:25:12 » |
|
BUMP για εικονικές αερομαχίες ! Όταν φτιάχνετε δωμάτιο βάζετε κάτι Ελληνικό να σας βλέπουμε  Συνήθως φτιάχνω δωμάτιο 'Hellas Helis' Άντε, γιατί χειμώνας και κακοκαιρία έρχετε  α και σε πετυχω μεσα.....! πραγματικα μαχη θα γινει... απλα τωρα τελευταια δεν προλαβαινω αλλα σημερα το βραδακι το ψηνω....!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ammos
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #87 στις: Τρίτη, 10 Νοε 2009, 21:54:32 » |
|
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ! ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ TO PHOENIX. ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ Η/Υ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ? (ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE ΤOY PHOENIX ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ TRIAL VERSION ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΕΒΓΑΛΕ ERROR ΚΑΙ ΕΧς ΦΟΒΗΘΕΙ  ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!  ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #88 στις: Τρίτη, 10 Νοε 2009, 22:10:23 » |
|
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ! ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ TO PHOENIX. ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ Η/Υ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ? (ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE ΤOY PHOENIX ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ TRIAL VERSION ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΕΒΓΑΛΕ ERROR ΚΑΙ ΕΧς ΦΟΒΗΘΕΙ  ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!  ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?  τι PC exeis? το πολυ γρηγορο ειναι υποκειμενικο..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ammos
Aeromodeller