Ξέρω παλιό θέμα, αλλά επειδή θα μου σπάσουν τα νεύρα, μπορεί να μου συστήσει κάποιος ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ μαγαζί που να πουλάει κρυστάλλους Futaba Dual Conversion στα 40 αλλά με τους παρακάτω όρους:
1. Να μην απαντάει γραμματέας - σύζυγος - γκόμενα - κόρη που να μην γνωρίζει πού βρίσκεται ο ιδιοκτήτης την ώρα που τον θέλω ή τουλάχιστον ας ξέρει τι ζητάω.
2. Να μην μου λέει οτι πρέπει να περιμένω μετά από 20, 40, 50, 60 μήνες όταν θα κάνει μαζική παραγγελία αλλά πως θα κάνει την παραγγελία και απλά θα περιμένω μερικές μέρες. Μπορεί να είναι φτωχαδάκι και να μην έχει στοκ, αυτό δεν με ενοχλεί. Να μη με ξεχάσει δε θέλω.
3. Να μη με ξεχάσει.
4. Να μη με ξεχάσει (ξανά)
5. Να μη χρειαστεί να κάνω πλούσια την WIND για να με θυμάται
6. Να μη γεμίσω τον φάκελο "απεσταλμένα" του mail μου για να με θυμάται.
7. Να μη τον βλέπω στον ύπνο μου και ξυπνάω ιδρωμένος.
8. Να μην με βρίζει και νευριάζει επειδή του έφαγα λίγο παραπάνω χρόνο στο τηλέφωνο.
9. Αν έχει site να μην είναι άδειο το θέμα με τα κρύσταλα
10. Να έχει (ή αν δεν τις έχει να μπορεί να τις βρει) τις εγκεκριμένες συχνότητες (και να γνωρίζει ποιες είναι)
10α. Καλού κακού τις θυμίζω εγώ: 40.665, 40.675, 40.685, 40.695
11. FUTABA όχι συμβατές.
11α. Να το συλλαβίσω; F U T A B A είπα μη με τρελένετε. Και στα τούρκικα έτσι γράφεται.
12. Οχι e-bay, μοντελιστικό μαγαζί θέλω.
13. Ρε παιδιά - έμποροι του φόρουμ, δεν ξεκινάτε να φέρνετε εσείς τις συχνότητες να ησυχάσουμε; τι περιμένετε;
Παρακαλώ σοβαρές προτάσεις (ας είναι και μικρό το μαγαζί - ας είναι και στου διαβόλου τη μάνα) γιατί όπως πάω, με τους νέους περιορισμούς, δε με βλέπω να μπορώ να παίρνω μέρος σε αγώνες πια.
ΟΧΙ δε θέλω να αλλάξω δέκτη, μην μπαίνουμε στην παγίδα με τους υπολογιστές, κάθε τόσο αναβάθμιση γιατί αρέσει σε κάποιους.
Θα διορθώνω για να μην γεμίζουμε δικά μου ποστ σε κάθε λάθος απάντηση:
Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τι ζητάω. Ακόμα και στο εξωτερικό δυο από τα site που μου δώσατε δεν έχουν αυτό που ζήτησα. Νομίζω ήμουν πολύ συγκεκριμένος.

Να διευκρινίσω πως δε μιλάω για τα μαγαζιά που
μόνο αυτή την περίοδο έχουν πρόβλημα λόγω της αλλαγής χρονιάς των κινέζων.
Πάντως μερικοί έχουν καταφέρει το ακατόρθωτο. Να διαφημίζονται χωρίς να υπάρχουν και όλοι να τους γυρεύουν. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά, μπράβο μας.