Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.900 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 02:30:40

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 02:30:40

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 16:24:10]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 18:59:42]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309900
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 99
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 82
    Συνολικά: 83
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: T rex 450L Dominator L tail wagging problem.....  (Αναγνώστηκε 18107 φορές)
    Acid Junkie
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Δευτέρα, 18 Μαΐ 2015, 17:59:03 »

Καλησπερα σε ολους........αφου εχασα το πρωτο ελικοπτερο που ειχα παρει για οσους θυμουνται το σεναριο....5 μηνες μονο σπασε φτιαξε πληρωνε μεχρι που με το beastX βρηκα την ακρη...τη δευτερη μερα εχασα το ελικοπτερο...!!!!Τελοσπαντων....αγορασα ενα καινουριο 450αρι DOMINATOR L.....με beastx πανω! Το προβλημα μου ειναι το εξης.....απο τη πρωτη μερα η ουρα επαιζε δεξια αριστερα ελαφρως...και δινοντας γκαζι τις πιο πολλες φορες το εκανε πιο γρηγορα και δυνατα....εννοειται κατεβασα το γυροσκοπιο σταδιακα ....το "παιξιμο" εχει μειωθει ΣΧΕΔΟΝ εντελως πλεων......αλλα ειμαι στο γυροσκοπιο 18% ηδη πολυ χαμηλα παρολο που η ουρα ειναι "βραχος" αν την γυρισω και την αφησω αποτομα μενει καγκελο ακινητη.....συμβαινει σε κανεναν κατι παρομοιο η αντιμετωπισε κανεις το ιδιο πραμα? κραδασμους δεν εχω στο ελικοπτερο και το περιεργο πραμα ειναι οτι μετα απο 5-7 πτησεις ειτε εχουνε φυγει στη πτηση βιδες απο μερη ασχετα εντελως...και μετα απο ελενχο ενω εχω βιδωσει με κοκκινη κολλα ολες τις βιδες στα μεταλλικα μερη.......ΠΑΛΙ μετα απο μερικες πτησεις τις βρισκω να χαλαρωνουν.....!!!! Οποιαδηποτε εξηγηση η προταση να δοκιμασω θα εκτιμηθει δεοντως ειδικα αν εχει αποτελεσμα.....
    Ευχαριστω εκ των προταιρων....Πετρος.

παραθεση.....το προβλημα μου ειναι παρομοιο με αυτουνου στο παρακατω βιντεο αλλα σε πολυ πιο ηπια μορφη.....πολυ πολυ πιο ηπια...οχι τοσο πολυ......

https://www.youtube.com/watch?v=TUsGzFOP7JI

Καταγράφηκε
    Skynet
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 18 Μαΐ 2015, 22:05:35 »

Καλησπέρα,
    σε ποιά τρύπα του horn έχεις τη μπίλια στο servo της ουράς?
    Ίσως πρέπει να μπείς πιό κοντά στο κέντρο μειώνοντας με αυτό τον τρόπο το μηχανικό gain.

Καλές πτήσεις
    Καταγράφηκε

Τα ελικόπτερα είναι σαν τις ταινίες τρόμου. Ξέρεις ότι κάτι κακό θα συμβεί, απλά δεν ξέρεις το πότε.

Skype --> mastroxalastis   (Συνήθως όταν είμαι στο Skype, μαστορεύω στον πάγκο)
    Acid Junkie
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 18 Μαΐ 2015, 22:49:56 »

Καλησπέρα,
    σε ποιά τρύπα του horn έχεις τη μπίλια στο servo της ουράς?
    Ίσως πρέπει να μπείς πιό κοντά στο κέντρο μειώνοντας με αυτό τον τρόπο το μηχανικό gain.

Καλές πτήσεις

Στην πιο κοντα στον αξονα του σερβο που δυστυχως τα χορν της Αλιν εχουν μονο 2 τρυπες...οποτε ειναι κατα 1.5χλστ πιο "εξω" απο το να ειναι εντελως ισια η ντιζα ως πισω...κι εγω αυτο σκεφτηκα....να αλλαξω ενα χορν και να το κανω εντελως ευθεια...ετσι θα μπορω να ανεβασω και το gain της ουρας.....μεσα στο κουτι ετσι κι  αλλιως ειχε αλλα 2 χορν ουρας εκτως αυτου που προτεινει για συναρμολογηση......ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν παει λιγο πιο μεσα με το αλλο χορν θα γινει η δουλεια......ΑΛΛΑ..αυτο που με κανει περιεργο ειναι στα βιντεο που τα πετανε κορυφαιοι πιλοτοι...εχουν ετσι το σερβο...ειναι οπως το εργοστασιακο manual....δηλαδη εχει το σταυρο με τις 2 τρυπες μονο κ βιδωνει στην πιο μεσα για να ειναι οσο πιο παραλληλη με την ουρα..που δεν ειναι...γιαυτο λεμε να βαλουμε χορν με 3η τρυπα που θα ερθει ΑΚΡΙΒΩΣ....απλα πως αλλοι τα καταφερνουνε και ετσι και δεν εχουν wagging....Huh?? AYTH ειναι η απορια ....
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 19 Μαΐ 2015, 01:15:50 »

κραδασμους δεν εχω στο ελικοπτερο και το περιεργο πραμα ειναι οτι μετα απο 5-7 πτησεις ειτε εχουνε φυγει στη πτηση βιδες απο μερη ασχετα εντελως...και μετα απο ελενχο ενω εχω βιδωσει με κοκκινη κολλα ολες τις βιδες στα μεταλλικα μερη.......ΠΑΛΙ μετα απο μερικες πτησεις τις βρισκω να χαλαρωνουν.....!!!!

Κάπου υπάρχει κραδασμός και μάλιστα έντονος για να ξεβιδώνουν οι βίδες παρόλο που έχεις βάλει ισχυρή κόκκινη κόλλα σπειρωμάτων, εδώ με την μπλέ και δεν μας ξεβιδώνουν ή να λασκάρουν και σε αυτό οφείλεται και το πρόβλημα στην ουρά!!
    Ο κραδασμός μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το ελέγξεις από την αρχή με την σειρά όλο το ε/π και εννοώ μηχανικά,  κάπου θα το ανακαλύψεις το πρόβλημα!!
    Τα έχουμε πει σε παρόμοια προβλήματα το καλύτερο είναι να το ελέγξεις από την αρχή, διότι απαντήσεις από τα παιδιά θα πάρεις πολλές το τι θα φταίει και όλες θα είναι σωστές αλλά μπορεί και καμία να μην σε βοηθήσει, έχει γίνει σε προηγούμενα θέματα με παρόμοιο πρόβλημα!!  Wink
    Καταγράφηκε
    Acid Junkie
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 19 Μαΐ 2015, 01:27:55 »

κραδασμους δεν εχω στο ελικοπτερο και το περιεργο πραμα ειναι οτι μετα απο 5-7 πτησεις ειτε εχουνε φυγει στη πτηση βιδες απο μερη ασχετα εντελως...και μετα απο ελενχο ενω εχω βιδωσει με κοκκινη κολλα ολες τις βιδες στα μεταλλικα μερη.......ΠΑΛΙ μετα απο μερικες πτησεις τις βρισκω να χαλαρωνουν.....!!!!

Κάπου υπάρχει κραδασμός και μάλιστα έντονος για να ξεβιδώνουν οι βίδες παρόλο που έχεις βάλει ισχυρή κόκκινη κόλλα σπειρωμάτων, εδώ με την μπλέ και δεν μας ξεβιδώνουν ή να λασκάρουν και σε αυτό οφείλεται και το πρόβλημα στην ουρά!!
    Ο κραδασμός μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το ελέγξεις από την αρχή με την σειρά όλο το ε/π και εννοώ μηχανικά,  κάπου θα το ανακαλύψεις το πρόβλημα!!
    Τα έχουμε πει σε παρόμοια προβλήματα το καλύτερο είναι να το ελέγξεις από την αρχή, διότι απαντήσεις από τα παιδιά θα πάρεις πολλές το τι θα φταίει και όλες θα είναι σωστές αλλά μπορεί και καμία να μην σε βοηθήσει, έχει γίνει σε προηγούμενα θέματα με παρόμοιο πρόβλημα!!  Wink

Αδερφε δεν εχει 10 μερες που ειχα μια πτωση και ελυσα ΟΛΟ το ελικοπτερο απτην αρχη..........ολα στην ακριβεια ειναι....δε ξερω τι να πω.....οσο για την κολλα υποψιαζομαι οτι ισως δεν ειναι καλη απλα.....STUD LOCK X- Strong PROTECH λεγεται και ειναι κοκκινη....αλλα ο ανθρωπος που μου πουλησε το ελικοπτερο μου την προτεινε οτι δουλευει σαν μπλε και την δουλευει πολλα χρονια......δε ξερω....!!!!
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 19 Μαΐ 2015, 01:44:56 »

Μία από τις καλύτερες κόλλες σπειρωμάτων είναι η μπλέ Loctite και κάνει σωστή δουλειά!!  Thumbs up

Καταρχήν κάνουμε καλό έλεγχο σε όλα τα εξαρτήματα πριν τα δέσουμε αν είναι σωστά (π.χ. στραβός κάποιος άξονας)
    και αν υπάρχουν τζόγοι, μου έχει τύχει σε μεγαλύτερα ε/π από το 450άρι της ίδιας εταιρείας να έχουν τζόγους και
    καινούργιοι κεντρικοί άξονες για 450άρι που αγόρασα της ίδιας εταιρείας να είναι στραβοί!!

Καταγράφηκε
    ant1971
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 19 Μαΐ 2015, 07:19:57 »

νάτος!!!, καλοστονα και παλι τον Junkie

λοιπον διαβασε προσεκτικα οτι σου εγραψε ο μαρκος, και τελος Azn

τα λογια του γατου Grin  

ααα!! και αν νομιζεις οτι τελειωσες με ολα το ψαξιμο στον πο@@@@@γκο  αλλα δεν εισαι οκ τοτε γελαστικες Grin παντα υπαρχει και κατι αλλο με τα χελια που εμπλεξες devil

οπως το αζυγιστο απο μαμα  ή χτυπημενο απο εσενα μοτορι χαχαχα  
    Καταγράφηκε

η ασχολία με το ε/π συχνά είναι παράδεισος & κόλαση μαζί
    Acid Junkie
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 19 Μαΐ 2015, 09:12:58 »

Χαχαχα... ρε σεις σας κεω το έλυσα μόλις πριν 2 3 μέρες ολο.....απο μαλακια το έριξα να φανταστείς χοβερ καθόταν εκεινη την ώρα και ειχα εναν πριξαρ....δι με ζάλισε και επεσε απτα 3 μετρα αυτσουμπαλα.....ζημίες?  ΑΣΤΑ....ΟΠΩΣ ΠΠΑΝΤΑ ολα τα εξωγήινα σεμενα....φτερα.πάνω και κεντρικος άξονας που ανεξηγητα δεν έβγαινε από τα κατω γρανάζια με κανενα θεό οπότε μίλησε η βαριοπουλα....αλλο...το φιν πισω...γρανάζι κεντρικο και πισω άξονας που η ουρά δεν ακούμπησε καν στην πτώση και δεν ειχα φαγωμα σε κανένα γραναζι ουράς. ...βγάλε το μαλλί για έναν παπαρα που δε σταματούσε να μιλάει και σκέψου ούτε το bail out πρόλαβα να πατήσω. ..τεσπα....οπως ειπα επεεπειδή ο κεντρικός αξονας δεν έβγαινε το άνοιξα όλο. ..αλλα και παρόλα αυτά που το ξαναδεσα....το wagging το είχε απτή πρώτη μέρα. ...χθες το εξαφάνισα σχεδόν αλλά πάλι το κάνει που και που.. ...και ακομη δεν έχω δουλέψει το μοτέρ στο 100%....Ελπίζω μην έχουμε κι άλλα. .χαχα....!Λοιπόν λύθηκε τζογοι δεν υπάρχουν ουτε κραδασμοι εξακριβομενο...καμιά άλλη ιδέα? Αυτό με το να αλλάξω χορν στη ουρά ώστε η μπίλια να έρθει ακριβώς ευθεία ως πίσω παίζει? Στο helifreak ένας έτσι βρήκε τη λύση

Καταγράφηκε
    snoopy
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 19 Μαΐ 2015, 10:51:10 »

Δεν σε θελει ρε φιλε το ε/κ αλλα μ'αρεσει που δεν το βαζεις κατω ! !
    Την μια το ενα την αλλη το αλλο αλλα μπραβο σου !  Thumbs up

Ιδια φαση ειχα και εγω πριν και μετα απο πτωση και ηταν τελικα ρουλεμαν ουρας που ηταν σωβρακο απο αρχη !

Για καλο και κακο, βγαλε αξωνες και κύλισε τα πανω σε τζαμι η' μαρμαρο. Ακομα και το λιγο το άπειρο ελάχιστο επηρεάζει.

Ενας φιλος ειχε το torque tube στραβο απο καινουριο,οποτε δες και αυτο.

Ολα μου τα ε/κ εχουν την μπιλια στην δευτερη τρυπα του χορν οσο αφορα την θεση του και δεν εχω θεμα.

Καταγράφηκε
    billistitan
    Aeromodeller Jr. member
    **

MINI TITAN V.2

« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 19 Μαΐ 2015, 12:07:07 »

αυτα που σου λενε τα παιδια κοιτα πολυ σωστα αν δεν κανεις δουλεια αλλαξε το πισω servo....
    Καταγράφηκε
    Acid Junkie
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 19 Μαΐ 2015, 17:22:38 »

ευχαριστω ολους....μολις εβγαλα τους μεγαλους ελικες...γκαζωσα...και βλεπω οτι οσο πιο πολυ γκαζωνω τοσο πιο πολυ δονηση εχω στο tail boom ειδικα οσο πιο πισω τοσο πιο εντονο...ετσι εξηγουνται και το πως χαλαρωνουν και οι βιδες στο ελικοπτερο μετα απο καθε 5-6 πτησεις.......ενας φιλος λεει οτι ειναι τα πισω ελικακια πρεπει να ειναι ζυγισμενα......προσπαθησα να τα ζυγισω...φαινονται ισοβαρα...δοκιμασα και καινουρια απο ενα κλωνο που εχω.....μειωμενη η δονηση..αλλα παλι υπαρχει.....το ροτορ σαφτ το πισω ειναι ολοκαινουριο οποτε αποκλειεται να ειναι αυτο......δε ξερω τι αλλο να δοκιμασω........το torgue tube μου ειναι ολοισιο επισης....το ρολεμαν ειναι σε σωστη θεση...μεσα ειναι λαδωμενο το boom........δε ξερω....αλλα πραγματικα αρχιζω να κουραζομαι πλεον...μια το ενα μια το αλλο ....... αν κανεις απο εμπειρια ξερει κατι και μπορει να βοηθησει.....περιμενουμε......ΤΗΑΝΧ
    Καταγράφηκε
    Fer De Lance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 19 Μαΐ 2015, 20:41:49 »

Δοκίμασε να αλλάξεις το σέρβο της ουράς όπως σου είπανε, βάλε ένα άλλο, δεν χρειάζεται να είναι της ίδιας ποιότητας ή να είναι πράγματι ουράς, εσύ απλά για δοκιμές το θές στο πάτωμα. Αν το τρέμουλο εξαφανιστεί είσαι οκ, αν απλά αλλάξει λίγο προς το καλύτερο ή το χειρότερο, τότε είναι αλλού το πρόβλημα.

Σε πολύ παρόμοια κατάσταση που βίωσα εγώ, είχα δοκιμάσει τα πάντα, μέχρι και αλλαγή μοτέρ. Άλλαξα από γρανάζια και άξονες, μέχρι ιμάντες, έλικες, ελικάκια και πάει λέγοντας. Τελικά το πρόβλημα ήταν στην κεφαλή. Κάνε την εξής δοκιμή: Βγάλε την κεφαλή και άσε μόνον τον άξονα. Χωρίς τίποτα πάνω του, μόνον το γρανάζι για να πέρνει κίνηση. Όλα τα άλλα, μαζί και το swash plate, βγάλτα. Κάνεις δοκιμή και βλέπεις αν έχεις κραδασμούς ακόμα.

Βασικά προσπάθησε να απομονώσεις το τμήμα του ελικοπτέρου που βγάζει τον κραδασμό. Τρέξε το μοτέρ μόνο του, χωρίς κεντρικό γρανάζι, να δεις έχεις κραδασμό; Αν ναι, κάτι έχει πάθει το μοτέρ. Αν όχι, βάζεις το κεντρικό γρανάζι με τον άξονα και συνεχίζεις. Αν έχει κραδασμό τώρα, την έχει ακούσει ο άξονας ή το γρανάζι με τα ρουλεμάν του. Αν δεν έχεις κραδασμό συνεχίζεις. Βάζεις σέρβο και swash plate και ξαναδοκιμάζεις. Μετα κεφαλή και ξαναδοκιμάζεις. Στο τέλος κουμπώνεις και την ουρά. Μόνο έτσι θα περιορίσεις την περιοχή η οποία έχει το πρόβλημα. Εννοείται ότι όλα αυτά γίνονται χωρίς λεπίδες, οι οποίες εξ'υπακούεται ότι είναι ζυγισμένες και αχτύπητες, αλλιώς τζάμπα ο κόπος.
    Καταγράφηκε
    Acid Junkie
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #12 στις: Τρίτη, 19 Μαΐ 2015, 21:10:45 »

λοιπον παιδια.....απτο μεσημερι ως τωρα παλευω......λοιπον το πρωτο πραμα που εκανα ηταν να βγαλω τα πισω φτερα...εφυγε ο κραδασμος αλλα δε νομιζω να ειναι μονο απο τα φτερακια πισω......το επομενο βημα μου ηταν εβγαλα μονο το πισω μερος της ουρας ολο και αφησα το tail boom μαζι με το torque tube μεσα και το ακουμπησα καπου ωστε να μη πεταξει το torque tube απο μεσα.....εδωσα γκαζι μεχρι και 100%....κραδασμος μηδεν.....αρα δεν ειναι απο το ελικοπτερο ουτε απο το tube....ειναι καπου πισω....το αξονακι απο τα πισω φτερα χθες εβαλα καινουριο....και 100000% το ελεγξα κιολας ειναι ολοισιο......τωρα ανοιξα και τα πισω τα γκριπς των μικρων ελικων...τα thrust bearing κτλ ειναι ολα οκ.....τωρα δεν ξερω αν κατι ειναι στραβο απο τον καθετο αξονα η κανα στραβωμενο γκριπακι απο πισω..........δε ξερω τι να κανω.....και τωρα στις δοκιμες φυγανε κατι βιδακια 1,3μμ και δε τα βρισκω και εχω ξενερωσει τη ζωη μου....δηλαδη τωρα για καμια ψιλολεπτομερια που δε φαινεται με το ματι καν.....αποτι ειδα οι τιμες ειναι αστα να πανε....κατι 39ευρω για το ενα πλαινο...21ευρω τα γριπς κτλ κτλ....δηλαδη παμε 70ε με μεταφορικα χωρις παλι να ειμαι και σιγουρος....αντε πες βαλε και φτερακια καινουρια αλλα 6 ευρω....για να μαι σιγουρος οτι δεν ειναι και ο αξονας και να ειμαι καλυμμενος δηλαδη οτι θα φτιαχτει....θελει περιπου 90ευρω.........ε οκ...ελεος!!!!!
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 20 Μαΐ 2015, 02:36:11 »

λοιπον παιδια.....απτο μεσημερι ως τωρα παλευω......λοιπον το πρωτο πραμα που εκανα ηταν να βγαλω τα πισω φτερα...εφυγε ο κραδασμος αλλα δε νομιζω να ειναι μονο απο τα φτερακια πισω......

Οχι δεν είναι μόνο τα ελικάκια, απλά όταν είναι πάνω λόγο της αντίστασης φανερώνεται (εντείνεται) το πρόβλημα!!

Οπως έχεις βγάλει την ουρά και κουνήσεις τον μοχλό (που πιάνει η ντίζα από το σέρβο) πέρα δώθε με αργές και με γρήγορες
    κινήσεις, νιώθεις τον μοχλό να κουνιέται αέρας ή κάπου σαν να μαγκώνει??
    Καταγράφηκε
    Acid Junkie
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 20 Μαΐ 2015, 02:48:04 »

οχι αφου το σερβο ειναι στον αερα......παει σφαιρα μπρος πισω κανονικα.....
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: T rex 450L Dominator L tail wagging problem.....
    Μεταπήδηση σε: