giannis-g80
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
οι καλοι φιλοι στον αερα φενονται!!
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Τετάρτη, 8 Απρ 2015, 16:24:39 » |
|
Παρε πρωτα ενα αεροπλανο.....ο κυριος λογος ειναι οτι αν σου πεσει θα το βρεις συγουρα!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
FutabaT18sz Futaba 14mz Spectrum DX 8 Extra 260 35% 100cc hangar 9 Extra vaganza Extreme flight Edge 540 60" Extreme flight Mxs 48" Pilot Rc yak 55 dle 55 Super Falcon 120 Align t rex 600 esp T rex450 pro Phantom 3 professional
|
|
|
|
itf68
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Τετάρτη, 8 Απρ 2015, 16:27:16 » |
|
Φίλε μου το Dominator είναι σφεντόνα.... γιατί δεν πας σε κάποιο 500ρι που είναι και ενδιάμεσο μέγεθος. Το πρόβλημα σου είναι τα ανταλλακτικά που έχεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τάσος 希腊 T-Rex 250SE T-rex 450 pro Genius 500 Vibe 500E FBL T-Rex 550E DFC V3 T-Rex 600EFL PRO Vibe 50NEX FBL Logo 550SX 2 Χ Logo 600SE Kasama Dune 600 2 Χ Kasama Srimok 90 Kasama Srimok 90E FAIFA Logo 800 xtreme και κανα δυό ανεμοπλάνα...!
|
|
|
|
Acid Junkie
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Τετάρτη, 8 Απρ 2015, 16:50:34 » |
|
οπως το ειπες....τα ανταλλακτικα που εχω μια κουτα και ταιριαζουν και το θελω σφεντονα επισης οπως εχω και τα αυτοκινητα μου...ειμαι των ακρων....αλλα μετα το σημερινο ψαξιμο να χασω και 250ε κ ταυτοτητες διπλωματα...επεσε 2 φορες στις λασπες κτλ κτλ.......να πα να ......θει το κωλοελικοπτερο....δε ξαναπαω και παιρνω καινουριο 450αρι και απο δω και περα βρηκα παρεα να πηγαινω να πεταω και οχι ποτε ξανα μονος μου .....και θα δω τι θα κανω αν ξαναγινει κατι τετοιο και φυγει μακρυα λογω ηλιου η οτιδηποτε και δε το βλεπω να μπορω να το βρω....!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Acid Junkie
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Τετάρτη, 8 Απρ 2015, 16:53:04 » |
|
Παρε πρωτα ενα αεροπλανο.....ο κυριος λογος ειναι οτι αν σου πεσει θα το βρεις συγουρα!!!
χωρις καμια παρεξηγηση προς τους αεροπλανακιδες......προσωπικα τα αεροπλανα δε με ενθουσιαζουν καθολου μα καθολου.....με το συμπαθειο!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
socratesb
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Τετάρτη, 8 Απρ 2015, 17:03:42 » |
|
Όχι και σίγουρα!! Ειδικά ανεμόπτερα έχουν καταγραφεί ως μη ανευρεθέντα αρκετές φορές...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Acid Junkie
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Τετάρτη, 8 Απρ 2015, 17:07:58 » |
|
το σημειο ειναι απεραντο.....εχει απεραντι κοιλαδα μεν αλλα εχει και αραια και πυκνα δασακια για χιλιομετρα τριγυρω...προσωπικα δεν αντεχω αλλο να ψαχνω και ηδη το ξαναπληρωσα χανοντας το πορτοφολι και ποσα ρουχα που εσκισα και χαλασα μπαινοντας μεσα σε αγκαθιες κτλ κτλ......και να το βρω τωρα θα το εσπαγα μονο κ μονο απτα νευρα μου.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Τετάρτη, 8 Απρ 2015, 20:46:50 » |
|
Σε τι αποσταση το πεταγες το ελικοπτερο ωστε να μην μπορεις να το βρεις; 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
Acid Junkie
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Τετάρτη, 8 Απρ 2015, 21:10:43 » |
|
κανονικα μπροστα μου στα 15-20 μετρα...αλλα μου φυγε προς τον ηλιο μετα καμια 350 μετρα το ειδα τελευταια φορα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dukepapas
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Τετάρτη, 8 Απρ 2015, 21:56:21 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
papabill
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Τετάρτη, 8 Απρ 2015, 22:28:05 » |
|
Υπαρχει ακομα ελπιδα...
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
|
|
|
|
guest962
Επισκέπτη
|
 |
« Απάντηση #25 στις: Τετάρτη, 8 Απρ 2015, 23:16:05 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dukepapas
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Τετάρτη, 8 Απρ 2015, 23:45:33 » |
|
Α πατερ σώθηκες αν περιμένεις απο αυτή,..... αυτή βγάζει τον φόνο αυτοχειρία .....  ουτε τα blades δεν πρόκειται να βρει.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
minsuv
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Τετάρτη, 8 Απρ 2015, 23:47:30 » |
|
Φιλε τι να πω καλη τυχη σε παρομοια με την δικη σου περιπτωση με βοηθησε να το βρω ενας φιλος μου κυνηγος μπεκατσας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Πέμπτη, 9 Απρ 2015, 00:07:07 » |
|
Επειδη διαβασα αυτα που γράφεις σε κοβω να δίνεις αλλα τοσα και μην κάνεις δουλειά. Συμβουλευσου καποιον πιο εμπειρο απο την περιοχη σου. Παρε εξομοιωτή . Τέλος αν τίποτα δεν σου κάνει απο τα παραπανω αλλαξε χομπι.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
|
|
|
|
Acid Junkie
|
 |
« Απάντηση #29 στις: Πέμπτη, 9 Απρ 2015, 01:54:36 » |
|
οκ δε το βρισκω και πολυ αστειο γενικα μερικα σχολια που βλεπω......οκ ασχετος ημουν εντελως εριξα λεφτα κι αποτι ξερω οι περισσοτεροι καπως παρομοια ξεκινησανε αν δε κανω λαθος.....οσο για το χομπι φιλε μου εξομοιωτη παιζω και κανω "παπαδες" εδω και μηνες........το οτι μου ξεφυγε προς τη μερια που ο ηλιος με τυφλωνε και δακρυζαν τα ματια μου και καταφερε εφυγε μακρια οκ εκανα 2 βλακιες...οταν καταφερα το ειδα στα 350 μετρα περιπου επρεπε να το ριξω καλυτερα να το σπασω μιας και εχω ενα καρο ανταλλακτικα να το ξαναεφτιαχνα παρα που πατησα το Attitude Control και μεχρι να παω εκει το εχασα εντελως.....αλλα δε περιμενα οτι με κυνηγαει τοση γκαντεμια....εκει τριγυρω το 97% ειναι ανοιχτος καθαρος χωρος και ενα 3-4% εχει δασος πυκνο....τωρα ποσο υψος πηρε και αν το πηρε ο αερας ......να πα να γα......! 8 μερες τωρα εχω σκιστει να ψαχνω και σημερα εχασα και πραματα και λεφτα και ιστοριες.......σε οσους φαινεται αστειο δε θα σχολιασω γιατι θα πεσει πολυ καντιλι.αυτα....κλεινει αυτο το thread..δε θελω αλλα σχολια πλεων εδω....χαθηκε...τελος!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|