Ενα χομπι το εχουμε ρε φιλος, μια ομαδα ειμαστε και επειδη ο αλλος κανει μια πλακα δεν σημαινει οτι σε κοροιδευει η' παιζει με τον πονο σου.
Ολοι θα πουμε μια μ@λ@κια για να ελαφρύνουμε τον πονο.
Ολοι μας εχουμε πάθει ζημιες και ΟΛΟΙ μας θα ξανα παθουμε ! ΝΟΜΟΣ !
Εχω και εγω 450 pro, το βγαζω που και που για χαβαλε, αλλα εγω δεν το βλεπω καλα στα 50 μετρα !
Πως καταφερες μετα απο στραβωμα ηλιου να το δεις στα 350 μετρα.....νομιζω πως δεν θα φαινετε καν !
Μια κουκιδα γινετε !
Το λεω αυτο γιατι πηγα με ενα φιλο χθες με ενα Phantom,με τα πανρτα επανω και μετρησαμε την αποσταση τον 350 μετρων και πραγματικα δεν φαινετε τιποτα ! !
Από το πακέτο που έπαθες και σίγουρα που τρομαξες, μηπως ψαχνεις σε λαθος σημείο ?
Γνωμη μου να μην πας σε αλλο 450 αλλα να ανεβεις κατηγορια.
Παρε 500 η' 550 ακομα καλυτερα 600.
Δεν χρειαζεται να ριξεις μια περιουσια για να πανε τσιτα οπως θες και αφου πας παλι σε Align , τα ανταλλακτικα ερχονται δυο-δυο και ειναι ολα τους φθηνα !
Σκεψου σε μαγαζι υπαρχει DFC 600 κεφαλη κομπλε στα 60 ευρω ! ! ! ! ! !
Εδω βρησκεις καλες ευκαιριες απο μεταχειρισμενο και απλα ριχνεις λιγα επανω και πετας !
Οσο για τα ανταλλκτικα που εχεις, βαλτα εδω να φυγουν και οσα παρεις πηρες χωρις ομως να τα χαρισεις !
Ολοι ξερουμε τιμες, αλλα με μια λογικη τιμη και καποιον θα κανεις μαγκα αλλα θα εισαι και εσυ μαγκας και οχι χαμένος !
Σκεφθηκες ποτε οτι μπορει το 450 να μην ειναι για τα χερια σου τελικα ?!
Απο το 1995 πεταω φιλε μου, δεν ειμαι Ο πιλοτος αλλα μια ιδεα εχω !
Πιο ευκολο ειναι να πεταω 700 παρα το 450 ! !
Το μικρο ειναι διαολος για το τιποτα ! !
Περιστερι να περασει απο διπλα του και να κλάσει,θες 20 διορθώσεις ! !
Αμα φυσσαει καλα, ειναι σαν να πεταει καλτσα απο την ταρατσα ! !
Αφου εχεις simulator, κανε πτησεις με τα παραπανω που σου ειπα να δεις διαφορες !
Μπες youtube και δεστα καλα και πραγματικα δεν θα το μετανιώσεις !
Ακου λιγο και τους παλαιούς.....