|
Acid Junkie
|
 |
« στις: Πέμπτη, 2 Απρ 2015, 22:19:50 » |
|
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑΞΕΙ ΚΑΜΙΑ 1700ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.....ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ BEASTX ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ......... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΟΥ ΦΥΓΕ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΔΕΝΔΡΑ ΠΥΚΝΑ ΚΤΛ.......ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΥΛΤΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ 6944081666 Η 6982908966 ΠΕΤΡΟΣ. ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕΝΩ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kolotoympas
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 2 Απρ 2015, 22:27:13 » |
|
Μια οικογένεια είμαστε παιδιά όποιος μπορεί ας βοηθήσει τον φίλο . 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
lampros
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 2 Απρ 2015, 23:40:31 » |
|
εχω ξενερωσει  μακαρι να βρεθει φιλε μου  Ο Θεος μαζι σου..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vilisdev
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 2 Απρ 2015, 23:56:57 » |
|
Σου έστειλα π.μ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
tasosextra330s
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Παρασκευή, 3 Απρ 2015, 19:39:58 » |
|
στην βεροια πως και δεν σ εχουμε γνωρισει ποτε?? που το πεταξες?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
krill katana 33%, krill yak 55 28% extreme flight extra 300s 78" extreme flight mxs 83",graupner heim airwolf, sebart katana s 50 ,piper cub 1/3scale, extra 330s team phoenix 0.90size, seawind 0.90size, caliber 90 ver06 .pt17 sterman 2,10m...cap 232 50cc
|
|
|
|
Acid Junkie
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Παρασκευή, 3 Απρ 2015, 20:06:01 » |
|
ε τωρα ακριβως πως να σου εξηγησω? πανω στη Ραχια στο γηπεδο πηγαινα συνιθως φιλος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dukepapas
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Σάββατο, 4 Απρ 2015, 10:57:15 » |
|
Επίσης το θέμα είναι εκει που έπεσε μην ρίξει καμιά βροχή και βραχυκυκλώσουν οι μπαταρίες και παρει κανα φόκο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Acid Junkie
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Σάββατο, 4 Απρ 2015, 21:25:03 » |
|
πεταξαμε με μουλτικοπτερο σημερα 40 λεπτα .......μαλλον καποιο χερι το πηρε γιατι σε τεραστια αποσταση δεν ειναι πουθενα ενω ειχε μονο 1.5 λεπτο μπαταρια και ηταν κλειδωμενο στο Attitude Control να μη πηγαινει μπρος πισω δεξια αριστερα.....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
salasgr
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Σάββατο, 4 Απρ 2015, 21:45:17 » |
|
μαλλον σε προλαβε αλλος....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Acid Junkie
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Σάββατο, 4 Απρ 2015, 21:52:41 » |
|
ημουν εκει μεχρι να νυχτωσει εντελως και την επομενη μερα πηγα πριν καν βγει ο ηλιος απο τις 7 το πρωι παλι ωσπου να νυχτωσει....δε περναει ψυχη απο εκει....τι να πω......2 τσομπανοι ειναι εκει κι αυτοι ηρθανε μετα απο μενα εφοσον ειχα "οργωσει" ολη την περιοχη.............παραφυσικα φαινομενα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
billistitan
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
MINI TITAN V.2
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Σάββατο, 4 Απρ 2015, 22:11:19 » |
|
φιλε δεν νομιζω να στο εχει παρει καποιος οπως λες επεσε απω πολυ ψιλα και αν εχει βατους εκει ειναι μεσα πολυ βαθια και απω πανω δεν φαινεται καπου εκει θα ειναι πολυ κριμα να το χασεις με αυτον τον τροπο.....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Acid Junkie
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Σάββατο, 4 Απρ 2015, 22:19:44 » |
|
οι θαμνοι που εχει ειναι "ατσαλινοι".......με οση φορα και να επεσε πανω...δε θα εμπαινε μεσα...θα το τιναζε εξω η πιο περα..ειναι απο αυτα τα πολυ σκληρα...και κυριολεκτικα 5-6 μερες τα σαρωσαμε ΟΛΑ....εχω χωθει σε αγκαθιες σε θαμνους μεσα δε μπορεις να φανταστεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannis-g80
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
οι καλοι φιλοι στον αερα φενονται!!
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Κυριακή, 5 Απρ 2015, 09:31:19 » |
|
Καλημερα κ απο μενα!!! Φιλε ειχα κ εγω πριν καποια χρονια ενα ιδιο περιστατικο κ ειχα τρελαθει....7 μερες εψαχνα με την παρεα μου 7-8 ατομα κ τιποτα!!! Τελικα φωναξα τον φιλο μου τον Νικο που πετουσε κ πεταει ακομα με παραμοτερ κ ηρθε στο σημειο...σηκωθηκε κ του πηρε 2 λεπτα για να το βρει! Σημειωσε οτι το μοντελο μου ηταν αεροπλανο 2.20 φτερο κ ομως άφαντο για μια ολοκληρη βδομαδα! Συνεχισε κ θα το βρεις...καπου εκει ειναι κ αν πεταει κ καποιος εκει με παραμοτερ ακομα καλητερα...αλλο τα μηχανηματα κ αλλο το ματι!! Ευχομαι να το βρεις συντομα!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
FutabaT18sz Futaba 14mz Spectrum DX 8 Extra 260 35% 100cc hangar 9 Extra vaganza Extreme flight Edge 540 60" Extreme flight Mxs 48" Pilot Rc yak 55 dle 55 Super Falcon 120 Align t rex 600 esp T rex450 pro Phantom 3 professional
|
|
|
|
Acid Junkie
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 8 Απρ 2015, 15:41:07 » |
|
Καλησπερα σε ολους....το ελικοπτερο το καταραμενο δε θελει να βρεθει...εψαξα και στα πιο απιθανα μερη σε περιμετρο τουλαχιστον 800 μετρα....σημερα μαλιστα επεσα μεσα στο ποταμι εχασα το πορτοφολι μου με ταυτοτητα διπλωμα και 250ε. μεσα....τα εχω παρει πολυ ασχημα και δε προκειται να ξαναπαω να ψαξω.Ασε που πηγενελα τοσες μερες μονο οι βενζινες ειναι ηδη πανω απο 90-100ε. Παρολο που μιλησα με πολλα εμπειρα ατομα οι περισσοτεροι μου προτεινανε να μην ξαναπαρω 450αρι και δωσω 500-600 ευρω......το σκεφτηκα...αλλα σκεφτηκα επισης οτι αν παρω μεγαλυτερο....σημαινει πτωση και 3πλασια τιμη στα ανταλλακτικα χωρια οτι τα μεγαλα εχουνε μεγαλυτερη αδρανεια και ειναι πιο "αργα" γενικα.Η μαλλον τελικη μου αποφαση ειναι να παω στο Trex 450 Dominato L 6s για 2 λογους...πρωτον αν παρω μεγαλυτερο τα ανταλλακτικα ανεβαινουν κατα πολυ 2ον ειμαι της ταχυτητας και τα μεγαλα δεν ειναι τοσο γρηγορα εκτως αν σκασεις τρελα λεφτα. Αν καποιος θελει να πει τη γνωμη του ειμαι ανοιχτος ακομη μιας και τη παραγγελια εχω σκοπο να την κανω απο Δευτερα.Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας ως τωρα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Acid Junkie
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 8 Απρ 2015, 15:48:43 » |
|
κι ενας ακομη λογος για το Dominator ειναι οτι εχω πλεων στοκ ανταλλακτικα μια κουτα....αλλιως σκεφτηκα και το goblin 380 κτλ κτλ η το kds 360 chase.....αλλα δεν...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|