Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.413 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:09:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:09:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vtr
    [Σήμερα στις 20:45]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309413
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 72
    Συνολικά: 75
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: για τη heliland  (Αναγνώστηκε 7263 φορές)
    μανικιας
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Σάββατο, 26 Ιαν 2008, 14:02:45 »

ΜΠΡΑΒΟ.ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.Ο ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΠΟΛΥ ΒΑΡΟΣ Σ'ΑΥΤΟ.ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ.ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΟΜΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
    Καταγράφηκε
    μανικιας
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #16 στις: Σάββατο, 26 Ιαν 2008, 14:11:45 »

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΑΚΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΩΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΚΑΝ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΝ ΑΠ'ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΨΩΝΙΖΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ.ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΝΙΩΣΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ.ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ.
    Καταγράφηκε
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Σάββατο, 26 Ιαν 2008, 16:13:11 »

.Ο ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΠΟΛΥ ΒΑΡΟΣ Σ'ΑΥΤΟ.ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

Επι της ευκαιρίας του ποστ του φίλου , μανικιας , θέλω να  ρωτήσω .

Μήπως γνωρίζετε πόσα τηλ. δέχονται καθημερινώς τα αερομοντελιστικά καταστήματα ?

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    μανικιας
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #18 στις: Σάββατο, 26 Ιαν 2008, 16:37:01 »

ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΩ.ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗ ΜΕΡΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΗ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠ'ΤΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ.
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #19 στις: Σάββατο, 26 Ιαν 2008, 17:11:01 »

Νά συμπληρώσω ότι, πολλά Ελληνικά καταστήματα δέν έχουν γιά κάποιους δικούς τους λόγους φαντάζομαι, ούτε τιμές στά προιόντα τους. Η έχουν επιλεκτικές τιμές σέ κάποια από τά προιόντα τους.
    Λογικό επόμενο είναι νά μήν δυσανασχετούν σέ κάποια τηλεφωνήματα πού θά δέχονται καθημερινώς από πελάτες.

Τώρα άν κάποιοι μοντελιστές έχουν τήν απαίτηση, νά σετάρουν ένα ελικόπτερο μέσα από μιά συνομιλία μέ ένα μαγαζάτορα, τό βρίσκω απόλυτα λογικό νά τά (πάρει) ό μαγαζάτορας.

Προσωπικά όσες φορές έχω τηλεφωνήσει σέ πολλά καταστήματά, γιά κάποιες τιμές,  είχαν τήν καλή διάθεση νά εξυπηρετήσουν.

Απλά φρόνιμο και λογικό είναι νά μήν τό παρακάνουμε εμείς οί μοντελιστές.
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

kotsak
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #20 στις: Σάββατο, 26 Ιαν 2008, 19:02:43 »

Σε κάθε site  εφ όσον μπορούν να γίνουν αγορές Πρέπει εκεί να υπάρχουν απαραίτητα τιμές αν δεν υπάρχουν σημαίνει άλλα και ο κάθε ένας μπορεί να σκεφτεί οτιδήποτε και είναι εύλογο Αν δεν υπάρχει στην αποθήκη γραφεί sold οut Αν όμως υπάρχει στην αποθήκη πρέπει να υπάρχει τιμή Απαραίτητα 
    Για την ιστορία κάποιος είχε τα καύσιμα ακριβότερα από κάποιον άλλον όταν το πηρέ είδηση ότι είναι ακριβός έσβησε τις τιμές σου λέει αν κάποιος έρθει μέχρι εδώ θα πάρει στην τιμή που θέλω εγώ προφανώς ξέχασε ότι δεν είναι όλοι οι Έλληνες μοντελιστες 
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: για τη heliland
    Μεταπήδηση σε: