μανικιας
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: Παρασκευή, 7 Δεκ 2007, 16:09:17 » |
|
παιδια δε θελω να νομιστει οτι κανω διαφημιση καποιου συγκεκριμενου καταστηματος αλλα στη heliland με αντιμετωπισαν αψογα ακομη και πριν αγορασω απ'αυτους το belt που εκανα ερευνα αγορας και ρωτουσα,αλλα και τωρα που μου ετυχε το πρωτο προβλημα.αντιθετως οταν ρωταγα αλλου για το belt με αντιμετωπιζαν σαν ενα αρχαριο που πιο πολυ χανουν το χρονο τους να τον ενημερωνουν.επαναλαμβανω οτι λεω την προσωπικη μου αποψη και αυτο που εισεπραξα ως πελατης και ως νεος αερομοντελιστης.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
andreasp
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Παρασκευή, 7 Δεκ 2007, 18:58:39 » |
|
Και θα συμφωνησω και εγω. Ο Διαμαντης , αν και μικρός ηλικιακά, ειναι πολυ καλος επαγγελματιας. Παρολο που το Lama το πήρα απο το ebay, προσφέρθηκε και μου το ρυθμισε, το πεταξε μπροστα μου, και μου το παρεδωσε. Χωρις να πληρώσω δραχμή φυσικά. Σε επόμενη ζημιά που είχα, πήγα στο μαγαζί του, υποτιθεται να το φτιαξω μονος μου. Τελικά μου το εφτιαξε, του πληρωσα τα ανταλλακτικα, και εφυγα. Αν δεν ήταν και τόσο μακριά (Ν.Ηρακλειο μενω και ειναι Καλλιθεα) θα τον προτιμουσα ακόμα περισσότερο!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
RC4U
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 24 Ιαν 2008, 15:39:19 » |
|
geia sas paidia eimai kainourios sto xoro kai pragmatika sumfono kai ego me osa lete einai polu kalos kai o diamantis kai o fabrik exo paei 3 fores an kai mou einai ligo makria apo tin metamorfosi kai eixa teleia antimetopisei..........
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
WWW.rc4u.GR
|
|
|
|
skopos-Komotini
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 24 Ιαν 2008, 16:15:24 » |
|
Τι να πω για τον Διαμαντη αψογος οπως και ο κουτσουλας για τον κουτσο δεν θα πω τιποτα απλα αστο να παει 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γιάννης Παξιμαδάκης
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 24 Ιαν 2008, 22:39:20 » |
|
Παράκληση.
Μην κατηγορείται επαγγελματίες , εκτός αν είστε διατεθειμένοι να δημοσιεύσετε στοιχεία .
Επίσης μην λαμβάνεται υπόψιν σας κακές κριτικές αν δεν συνοδεύονται από στοιχεία .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΚΥΡΝΙΚ
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 24 Ιαν 2008, 23:20:28 » |
|
Τι να πω για τον Διαμαντη αψογος οπως και ο κουτσουλας για τον κουτσο δεν θα πω τιποτα απλα αστο να παει  Θα συμφωνήσω με την ορθή επαγγελματική συμπεριφορά του Διαμαντή. Το λέω (γράφω) γιατί έδειξε ότι σέβεται τον πελάτη με τον τρόπο του και φυσικά τον προτείνω και σε γνωστούς μου. Το ίδιο και για το Γιάννη Κ. Δεν έχω όμως στοιχεία για να το αποδείξω. Για τον Στέλιο Κ. δεν έχω να πω τίποτα μιας και η τελευταία φορά που είχα προμηθευτεί κάτι από το κατάστημά του ήταν πριν από 10 χρόνια. Ομοίως και εδώ δεν έχω στοιχεία για να το αποδείξω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
skopos-Komotini
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 24 Ιαν 2008, 23:31:23 » |
|
Εγω δεν ειπα τιποτα ...(για τον κουτσο δεν θα πω τιποτα ) το μονο που μπορω να πω ειναι ΖΗΤΩ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΖΗΤΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
heli-division
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 24 Ιαν 2008, 23:58:48 » |
|
poli kala tin kali tin douleia tou o diamantis kai o giannhs apla to topic anixtike gia to heliland ti itheles na anferis ta parapano skope den xriazotan 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
|
|
|
|
skopos-Komotini
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Παρασκευή, 25 Ιαν 2008, 16:53:58 » |
|
Ας πούμε οτι ειμαι ο τρελός του χωριού  και αγοράζω το 99% απο αεροπλάνα μηχανές κτλ απο Ελλάδα ασε που φτιάχνω και όλα σχεδόν τα αεροπλάνα απο τα μέλη της αερολέσχης ,εγω αγοράζω ανταλλακτικά και οτι χρειαστεί για της επισκευές ε λοιπόν αξίζω αν οχι καλές τιμές αλλα το λιγότερο καλη εξυπηρέτηση αμαν πια μερικοί δεν κατάλαβαν οτι το Lindinger ειναι κοντά πολύ κοντά μας όποιος καταστηματάρχης το κατάλαβε αυτο θα παει μπροστά όποιος δεν το κατάλαβε παει να πει οτι εχει χορτάσει χρήματα και δεν ασχολείται με ψιλικά παρα μόνο με ολοκληρωμένα σετ  A ξεχασα το επομενο τεστ θα το περασει ο Γιατρακος 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Giatrakos
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Παρασκευή, 25 Ιαν 2008, 17:54:45 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
itf68
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Παρασκευή, 25 Ιαν 2008, 18:50:42 » |
|
όποιος δεν το κατάλαβε παει να πει οτι εχει χορτάσει χρήματα και δεν ασχολείται με ψιλικά παρα μόνο με ολοκληρωμένα σετ
Σε αυτό το σημείο θα συμφωνήσω και εγώ μια και αρκετοί έχουν αυτή την συμπεριφορά και το βλέπω στο κατάστημα του φίλου εδώ στην πόλη μου με τις παραγγελίες του, πόσο καθηστερούν αν δεν είναι (μεγάλη)...! Οι κινέζοι είναι πιο συνεπείς. Κακά τα ψέματα εμείς στην επαρχία είμαστε.... (παραπεταμένοι)! Καλά για τον Χρήστο...λίρα εκατό το παλικάρι!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τάσος 希腊 T-Rex 250SE T-rex 450 pro Genius 500 Vibe 500E FBL T-Rex 550E DFC V3 T-Rex 600EFL PRO Vibe 50NEX FBL Logo 550SX 2 Χ Logo 600SE Kasama Dune 600 2 Χ Kasama Srimok 90 Kasama Srimok 90E FAIFA Logo 800 xtreme και κανα δυό ανεμοπλάνα...!
|
|
|
|
|
μανικιας
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Σάββατο, 26 Ιαν 2008, 12:15:53 » |
|
ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΕΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟΙ ΑΨΟΓΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΠΑ.ΕΓΩ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΞΕΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΜΙΛΗΣΑ.ΟΠΩΣ ΕΠΕΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΨΟΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΛΥΚΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kotsak
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Σάββατο, 26 Ιαν 2008, 12:33:57 » |
|
Να ξεκαθαρισω και εγω κατι με την σειρα μου το σχολιο μου δεν αναφερεται στον διαμαντη γενικο ηταν και στην helliland 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Kiril
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Σάββατο, 26 Ιαν 2008, 13:13:40 » |
|
Και απο μενα ενα μεγαλο + στην helliland.  Δυο φορες εχω αγορασει απο το καταστημα και ειχα αψογη εξυπηρετιση. Στην πρωτη μου αγορα τον ειχα τον ανθρωπο στο τηλεφωνο κανα 15 λεπτο να του τα πριζω(με το συμπαθειο) με ερωτησεις αρχαριου....ξερετε, και ο ανθρωπος μου απαντουσε σε οτι ρωταγα και με το παραπανω. Απλα ευχαριστημενος απο εναν επαγγελματια.....οχι σαν κατι αλλους που δεν θελουν ουτε στο τηλεφωνο να σου μηλησουν...ονοματα δε λεω!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|