Περιπου 1 χρονο συνολικα, μοντελα calmato trainer και PHOENIX tiger 40 χαμηλοπτερυγο spor
Hey asxetos
Όλοι άσχετοι ήμασταν όταν ξεκινάγαμε και εγώ ίσως ήμουν απο τους πιο άσχετους 25 χρόνια πρίν. Μην το βάζεις κάτω γιατί τα αεροπλάνα έχουν εξελιχθεί και οι εταιρείες πλέον τα βγάζουν με πολύ καλές αεροτομές σε σχέση με το παρελθόν.
Εγώ με την σειρά μου - θα σου πρότεινα να σκεφτείς (υπο τον όρο οτι δεν κωλύεσαι απο το οικονομικό) την αγορά ενός μεγαλύτερου μοντέλου από το 50αράκι που σκέφτεσαι. Αυτό γιατί η φόρτιση πτέρυγας που ανέφερε ο jkon σε προηγούμενο πόστ του θα είναι μικρότερη. Δηλαδή η σχέση βάρους - επιφανείας θα οδηγήσει σε καλλίτερα αποτελέσματα στην πτήση του μοντέλου. Ένα πχ μοντέλο 80 ίντσες πετάει πιο καλά απο ένα στις 50 ίντσες. (Δεδομένου οτι φορούν τις ίδιες αεροτομές).
Αν θέλεις να πάρεις οπωσδήποτε το 50άρι ή 60άρι τότε η άποψή μου είναι να διαλέξεις ένα Hangar 9 60άρι μαζί με τα retracts. Αυτό το αεροπλάνο είναι ίσως το πιο καλοπέταχτο Ρ-51 που έχω πετάξει μέχρι τώρα σε μικρή κλίμακα ( έχω πετάξει πάνω απο 15 τύπους Μustang μέχρι σήμερα , απο 15αράκι μέχρι και 2μισι μέτρα άνοιγμα φτερών).
Καλές πτήσεις όποιο τύπο και να διαλέξεις τελικά.
Τρύφωνας