Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.927 μηνύματα σε 12.395 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 22 Αυγ 2026, 06:41:02

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 22 Αυγ 2026, 06:41:02

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 00:27]

από Yiannis_S
    [Χθες στις 23:13]

από dominicm
    [Χθες στις 19:15]

[Χθες στις 15:32]

από coach
    [Χθες στις 14:40]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309927
    Σύνολο θεμάτων: 12395
    Online σήμερα: 194
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 144
    Συνολικά: 144
    Στυλ εμφάνισης

Συνδεδεμένες εκδηλώσεις
    • Eκδρομή 12-13 Ιαν. στο Αργος: Σάββατο, 12 Ιαν 2008 - Κυριακή, 13 Ιαν 2008
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Eκδρομη 12 και13/01/2008 στο Αργος  (Αναγνώστηκε 10174 φορές)
    john_p51d
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Δευτέρα, 24 Δεκ 2007, 09:53:59 »

Cheesy
    ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
    ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΑΦΕΣ ΕΔΩ.

ΤΗΛ. 6948987901
    ΣΥΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
    Καταγράφηκε
    pansofos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #16 στις: Πέμπτη, 3 Ιαν 2008, 22:32:19 »

Η Λαμια πηρε αναβολη, εμεις ομως φορτωσαμε και για να ξεφορτωσουμε
    πρεπει καπου να παμε να πεταξουμε .

Κυριακη 13 Ιανουαριου, καιρου επιτρεποντος  παμε ΑΡΓΟΣ .

Πανο,,,,machinist, ραντεβου στο παλαιο αεροδρομιο,μετα για φαγητο στο
    Κεφαλαρι, και το απογευμα ανεμοπτερο στο καστρο

* SOFOYLA_015.jpg (105.48 KB, 958x768 - εμφανίστηκε 597 φορές.)
    Καταγράφηκε
    The machinist
    Aeromodeller Sr. Member

Λαμπράκης Πάνος

« Απάντηση #17 στις: Πέμπτη, 3 Ιαν 2008, 23:42:36 »

Καλησπερα, Χρονια Πολλα και Καλη χρονια!!!

Η επισκεψη σας στα μερη μας θα ειναι τιμη μας!!!Εχει ηδη ειδοποιηθει το 50% των ενεργων αερομοντελιστων να ειναι σε αναμονη για την τελικη ημερομηνια που μολις ορισατε!Απο δω και περα θα ειδοποιηθουν ολοι οι "δυναμενοι" αερομοντελιστες για την συναντηση στο Παλαιο Στρατιωτικο Αεροδρομιο της περιοχης Σταθεϊκων του Δημου Αργους,εφ'οσον ο καιρος ειναι ευνοοικος για "εξωτερικες δραστηριοτητες",πραγμα το οποιο ευχομαστε!

Το αεροδρομιο βρισκεται 37 μοιρες ,39 λεπτα και 32.05 δευτερα Βορεια,22 μοιρες,42 λεπτα και 15.88 δευτερα ανατολικα!
    Οσοι πιστοι προσελθετε  laugh
    Οφειλω να επιβεβαιωσω οτι η συγκεκριμενη φωτογραφια του Π. Σοφου εχει παρθει απο το καστρο της Λαρισσας με φοντο το Αργος...

Ελπιζω τα υπολοιπα να τα πουμε απο κοντα στις 13 Ιανουαριου!!!

Σας περιμενουμε!

Λαμπράκης Πάνος
    Άργος

« Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 4 Ιαν 2008, 03:51:05 από The machinist » Καταγράφηκε

Αίεν Υψικρατείν
    G.Skargiotis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 4 Ιαν 2008, 00:17:56 »

Mia kali efkeria na petaxete eki opou pao sxedon kathe kalokeri!!
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 4 Ιαν 2008, 00:38:11 από Skargiotis G » Καταγράφηκε

Γιωργος Σκαργιωτης

Η αλήθεια πάντα λάμπει,
     Η λάσπη του επιστρέφει!
    Η δικαιοσύνη έρχεται !!!!!!!!

(Νεραιδοκυνηγός )
    tasos_argos
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 4 Ιαν 2008, 01:22:54 »

Τιμή μας να σας δούμε στο Άργος! Ελπίζω να μη μας τα χαλάσει ο καιρός!

Με εκτίμηση,
    Τάσος Μπίσκος
    Καταγράφηκε
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 4 Ιαν 2008, 01:48:56 »

Τελικα απαντηση δεν πηρα στο ερωτημα μου ακομα ποιος ανεβαλε την Λαμια εκτος και εαν κανενας αρμοδιος δεν θελει να απαντησει ...........
    Καταγράφηκε
    The machinist
    Aeromodeller Sr. Member

Λαμπράκης Πάνος

« Απάντηση #21 στις: Παρασκευή, 4 Ιαν 2008, 03:21:16 »

Φιλε Hobbitako!

Ασε την Λαμια και ελα στο Αργος.Να γνωρισεις και τον δικο μας "θειο".Ο "Θείος Γιώργος" ειναι ο "γκουρού" μας και ενας απο τους πρωτεργατες του Αερομοντελισμου στο Αργος απο το 1982.Χαιρει ιδιαιτερας εκτιμησης και σεβασμου(απο τους νεοτερους και αβγαλτους μοντελιστες.Αυτοι ειμαστε εμεις δηλαδη!!!),οχι μονο για τις γνωσεις του,την εμπειρια/πορεια του αλλα για τον χαρακτηρα του και τις "τρελες" bare hand κατασκευαστικες του ικανοτητες.

Σας περιμενουμε!

« Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 4 Ιαν 2008, 03:51:33 από The machinist » Καταγράφηκε

Αίεν Υψικρατείν
    G.Skargiotis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Παρασκευή, 4 Ιαν 2008, 08:58:30 »

Τελικα απαντηση δεν πηρα στο ερωτημα μου ακομα ποιος ανεβαλε την Λαμια εκτος και εαν κανενας αρμοδιος δεν θελει να απαντησει ...........

Θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα για τυχόν παρεξηγήσεις  σε όλους αυτούς που θέλουν να παρεβρεθούν στις εκδρομές που δηλώσαμε  στο  forum στην αρχή του φθινοπώρου και οι πιο πολλοί από εμάς  συμφωνήσαμε.
    Μιλάω καθαρά προσωπικά σε ότι λεω και εκφέρω τήν δική μου άποψη σε ότι πω παρακάτω.
    Οι εκδρομές αυτές γίνονται γιατί μου αρέσουν  και μου αρέσει να συνυπάρχω με μοντελιστές που τους αρέσουν και αγαπάνε πραγματικά τα ανεμόπτερα.
    Είναι ωραίο μια παρέα να μεγαλώνει γιατί τους ενώνει η κοινή αγάπη προς το ανεμόπτερο με τα  ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.
    Το σίγουρο είναι ότι μέσα σε αυτές τις δραστηριότητες αναπτύσσονται και προσωπικές φιλίες αλλά  είναι απολύτως λογικό να υπάρχουν και δυσκολίες στο ταίριασμα της παρέας και να παρουσιάζονται κάποιες μίκρο-ενοχλήσεις όταν αυτή μεγαλώνει.
    Με κάποιους ταιριάζεις περισσότερο με κάποιους λιγότερο και σίγουρα με κάποιους καθόλου.
    Από την στιγμή όμως που όλοι σέβονται πρώτα τον εαυτό τους αυτομάτως σέβονται και τους αλλους. Δεν ενοχλούν και δεν ενοχλούνται
    Θα ήθελα να παρακαλέσω στις εκδρομές αυτές να έρχονται όσοι πραγματικά αγαπούν και ενδιαφέρονται για τα ανεμόπτερα και τους αρέσει να βρίσκονται με μοντελιστές από άλλες πόλεις της Ελλάδας..
    Για εμένα είναι ωραίο τέσσερεις-πέντε φορές τον χρόνο εμείς που μας αρέσουν τα ανεμόπτερα να γινόμαστε μια παρέα με αερομοντελιστές από άλλες πόλεις και να ανταλάσουμε απόψεις και εμπειρίες με αποτέλεσμα να δημιουργείται εξέλιξη σ’αυτό που αγαπάμε.
    Σε αυτές τις συναντήσεις, χωρίς να υπάρχει η αφορμή κάποιου αγώνα, χωρίς κλίκες και μικρότητες που τόσο έχουν βαρύνει στο παρελθόν δίνεται μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι  καινούργιο, να ξεκολλήσουμε από το παρελθόν και να κοιτάξουμε μπροστά στο μέλλον.
    Σίγουρα για να γίνει κάτι τέτοιο θέλει μια ουσιαστική προσπάθεια από όλους. Όχι πολύ. Λίγη και ουσιαστική.
    Στην προσπάθεια αυτή, όλοι κάπου θα κάνουν κάποια λάθη και θα μάθουν μέσα από αυτά.
    Κάπου θα παρεξηγήσουν και θα παρεξηγηθούν.
    Σε όλη αυτή την προσπάθεια κάπου μπορεί να έχω κάνει λάθη ή να κάνω στο μέλλον. Το σίγουρο είναι οτι δεν διεκδικώ τίποτα. Προσπαθώ να βοηθώ όλους όσο μπορώ και όταν λέω όλους εννοώ και αυτούς που δεν ταιριάζω και πολύ. Πιστεύω ότι βοηθώντας, τον πρώτο που βοηθώ ειναι των εαυτό μου και δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα να ζητήσω συγγνώμη για όποιο λάθος έχω κάνει πάνω σ’αυτό το σκοπό ή, προκαταβολικά, για όποιο κάνω στο μέλλον.
    Είναι μια ιδέα, ένα όραμα που το έχω δει να γίνεται σε πολλές χώρες του κόσμου σε μοντελιστικές ομάδες και παρέες και πραγματικά το ζήλεψα.
    Θέλω να εξηγήσω, σε όλους αυτούς που επισκευτήκαμε  και σε όλους όσους  επισκευτούμε, ότι ο σκοπός των εκδρομών είναι, για ενα Σαββατοκύριακο, να γίνουμε μια παρέα και να περάουμε πρώτα απ’όλα καλά.
    Η επιτυχία, θα ήθελα να πιστεύω, είναι με το τέλος της εκδρομής να περιμένεις το πότε θα επαναλειφθεί, πότε θα ξαναβρεθείς με τους ίδιους ανθρώπους και ενδεχομένως κάποιοι από αυτούς να ακολουθήσουν σε μια ακόμα αερομοντελιστική συνάντηση.
    Καταγράφηκε

Γιωργος Σκαργιωτης

Η αλήθεια πάντα λάμπει,
     Η λάσπη του επιστρέφει!
    Η δικαιοσύνη έρχεται !!!!!!!!

(Νεραιδοκυνηγός )
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Παρασκευή, 4 Ιαν 2008, 11:13:25 »

Παράθεση
    Ασε την Λαμια και ελα στο Αργος.Να γνωρισεις και τον δικο μας "θειο".Ο "Θείος Γιώργος" ειναι ο "γκουρού" μας και ενας απο τους πρωτεργατες του Αερομοντελισμου στο Αργος απο το 1982.Χαιρει ιδιαιτερας εκτιμησης και σεβασμου(απο τους νεοτερους και αβγαλτους μοντελιστες.Αυτοι ειμαστε εμεις δηλαδη!!!),οχι μονο για τις γνωσεις του,την εμπειρια/πορεια του αλλα για τον χαρακτηρα του και τις "τρελες" bare hand κατασκευαστικες του ικανοτητες.

ειλικρινα θα το ηθελα αλλα δυστυχως δεν εχω καμια σχεση με με τα ανεμοπτερα αν και προσπαθουν να με ψησουν κατι τοπικοι παραγοντες τελος παντων ευχομαι η συναντηση να αποφερει τα μοντελιστικα αναμενομενα
    Καταγράφηκε
    von hous
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #24 στις: Κυριακή, 6 Ιαν 2008, 00:35:59 »

Το αεροδρομιο βρισκεται 37 μοιρες ,39 λεπτα και 32.05 δευτερα Βορεια,22 μοιρες,42 λεπτα και 15.88 δευτερα ανατολικα!

Και για όσους δεν κατέχουν πυξίδα ή άλλα όργανα κατεύθυνσης, που ακριβώς πέφτει αυτό μήπως και έρθω με GPS. buck2 buck2 laugh laugh laugh

Ελπίζω εάν καταφέρω και έρθω να δώ εντυπωσιακές πτήσεις. 
    Καταγράφηκε

Η ζωή είναι μία γνώση.
    The machinist
    Aeromodeller Sr. Member

Λαμπράκης Πάνος

« Απάντηση #25 στις: Κυριακή, 6 Ιαν 2008, 01:54:53 »

Φιλε Hobbitako δεν θα ειναι μονο ανεμοπτερα!Ελικοπτερα απο Sceadu evo μεχρι hirobo huey με ελληνικη παραλλαγη SAR.
    3D ηλεκτρικα,βενζινοκινητα,πτερυγες και οτι αλλο μπορει να πεταει!!!Ομηρε "οποιος θελει νε με φιλησει ξερει που ειναι το μαγουλο" ελεγε η γιαγια μου!!!
    Εαν θελει να ερθει καποιος μπορει να ρωτησει!Εσυ ξερεις που ειναι το Αργος,σιγουρα θα μαθεις που ειναι και το αεροδρομιο εαν ερθεις!!!
    Καταγράφηκε

Αίεν Υψικρατείν
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Κυριακή, 6 Ιαν 2008, 02:02:24 »

Μπορει να κατεβω καμια βολτα θα δω το προγραμμα μου
    Καταγράφηκε
    von hous
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #27 στις: Τρίτη, 8 Ιαν 2008, 22:03:47 »

Εντάξει ρε συ Πάνο μη βαράς.

Οκ, θα προσπαθήσω να έρθω να τα πούμε και να δούμε και πτήσεις. Cheesy Wink Thumbs up

Καταγράφηκε

Η ζωή είναι μία γνώση.
    The machinist
    Aeromodeller Sr. Member

Λαμπράκης Πάνος

« Απάντηση #28 στις: Παρασκευή, 11 Ιαν 2008, 21:43:25 »

Καλησπερα!

Μολις εμαθα και ωρα για την Κυριακη.10:30 το πρωι.Ο καιρος θα ειναι συννεφιασμενος με 3 μποφορ περιπου οποτε θα ειναι καλα.

Και μια τελευταια ανακεφαλαιωση.

Κυριακη 13 Ιανουαριου στο Παλαιο Στρατιωτικο Αεροδρομιο της περιοχης Σταθεικων του Αργους 10:30 το πρωι!

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!
     Thumbs up
    Καταγράφηκε

Αίεν Υψικρατείν
    von hous
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #29 στις: Κυριακή, 13 Ιαν 2008, 19:14:07 »

Thumbs up
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 14 Ιαν 2008, 22:46:58 από von hous » Καταγράφηκε

Η ζωή είναι μία γνώση.
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Eκδρομη 12 και13/01/2008 στο Αργος
    Μεταπήδηση σε: