Τελικα απαντηση δεν πηρα στο ερωτημα μου ακομα ποιος ανεβαλε την Λαμια εκτος και εαν κανενας αρμοδιος δεν θελει να απαντησει ...........
Θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα για τυχόν παρεξηγήσεις σε όλους αυτούς που θέλουν να παρεβρεθούν στις εκδρομές που δηλώσαμε στο forum στην αρχή του φθινοπώρου και οι πιο πολλοί από εμάς συμφωνήσαμε.
Μιλάω καθαρά προσωπικά σε ότι λεω και εκφέρω τήν δική μου άποψη σε ότι πω παρακάτω.
Οι εκδρομές αυτές γίνονται γιατί μου αρέσουν και μου αρέσει να συνυπάρχω με μοντελιστές που τους αρέσουν και αγαπάνε πραγματικά τα ανεμόπτερα.
Είναι ωραίο μια παρέα να μεγαλώνει γιατί τους ενώνει η κοινή αγάπη προς το ανεμόπτερο με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.
Το σίγουρο είναι ότι μέσα σε αυτές τις δραστηριότητες αναπτύσσονται και προσωπικές φιλίες αλλά είναι απολύτως λογικό να υπάρχουν και δυσκολίες στο ταίριασμα της παρέας και να παρουσιάζονται κάποιες μίκρο-ενοχλήσεις όταν αυτή μεγαλώνει.
Με κάποιους ταιριάζεις περισσότερο με κάποιους λιγότερο και σίγουρα με κάποιους καθόλου.
Από την στιγμή όμως που όλοι σέβονται πρώτα τον εαυτό τους αυτομάτως σέβονται και τους αλλους. Δεν ενοχλούν και δεν ενοχλούνται
Θα ήθελα να παρακαλέσω στις εκδρομές αυτές να έρχονται όσοι πραγματικά αγαπούν και ενδιαφέρονται για τα ανεμόπτερα και τους αρέσει να βρίσκονται με μοντελιστές από άλλες πόλεις της Ελλάδας..
Για εμένα είναι ωραίο τέσσερεις-πέντε φορές τον χρόνο εμείς που μας αρέσουν τα ανεμόπτερα να γινόμαστε μια παρέα με αερομοντελιστές από άλλες πόλεις και να ανταλάσουμε απόψεις και εμπειρίες με αποτέλεσμα να δημιουργείται εξέλιξη σ’αυτό που αγαπάμε.
Σε αυτές τις συναντήσεις, χωρίς να υπάρχει η αφορμή κάποιου αγώνα, χωρίς κλίκες και μικρότητες που τόσο έχουν βαρύνει στο παρελθόν δίνεται μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι καινούργιο, να ξεκολλήσουμε από το παρελθόν και να κοιτάξουμε μπροστά στο μέλλον.
Σίγουρα για να γίνει κάτι τέτοιο θέλει μια ουσιαστική προσπάθεια από όλους. Όχι πολύ. Λίγη και ουσιαστική.
Στην προσπάθεια αυτή, όλοι κάπου θα κάνουν κάποια λάθη και θα μάθουν μέσα από αυτά.
Κάπου θα παρεξηγήσουν και θα παρεξηγηθούν.
Σε όλη αυτή την προσπάθεια κάπου μπορεί να έχω κάνει λάθη ή να κάνω στο μέλλον. Το σίγουρο είναι οτι δεν διεκδικώ τίποτα. Προσπαθώ να βοηθώ όλους όσο μπορώ και όταν λέω όλους εννοώ και αυτούς που δεν ταιριάζω και πολύ. Πιστεύω ότι βοηθώντας, τον πρώτο που βοηθώ ειναι των εαυτό μου και δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα να ζητήσω συγγνώμη για όποιο λάθος έχω κάνει πάνω σ’αυτό το σκοπό ή, προκαταβολικά, για όποιο κάνω στο μέλλον.
Είναι μια ιδέα, ένα όραμα που το έχω δει να γίνεται σε πολλές χώρες του κόσμου σε μοντελιστικές ομάδες και παρέες και πραγματικά το ζήλεψα.
Θέλω να εξηγήσω, σε όλους αυτούς που επισκευτήκαμε και σε όλους όσους επισκευτούμε, ότι ο σκοπός των εκδρομών είναι, για ενα Σαββατοκύριακο, να γίνουμε μια παρέα και να περάουμε πρώτα απ’όλα καλά.
Η επιτυχία, θα ήθελα να πιστεύω, είναι με το τέλος της εκδρομής να περιμένεις το πότε θα επαναλειφθεί, πότε θα ξαναβρεθείς με τους ίδιους ανθρώπους και ενδεχομένως κάποιοι από αυτούς να ακολουθήσουν σε μια ακόμα αερομοντελιστική συνάντηση.