Επειδη ειμαι και εγω Πειραιωτης και σας παρακολουθω μεσω fb ,καταρχην προς τα τι αυτος ο εκνευρισμος...?
Εχω πεταξει 2 φορες και να λεμε την αληθεια αρχικα τα χρειαστηκα,αλλα μετα μου εξηγησαν τι παιζει .... Απλα επειδη παει και καιρος (το καλοκαιρι το πεταξα) δε θυμαμαι τι ειχε πανω ολο το qc ,και επειδη ολο και κατι μπορει καλυτερο να εχει βγει ρωταω....
υ.γ. φιλικα παντα αυτα που γραφα Γενικοτερα χαλαρωστε...βλεπω και απο τη σελιδα σας...μια εριστικοτητα...λετε και ειστε ο mr special και ολοι οι αλλοι ειναι χαζοι!! Με καθε σεβασμο ολα αυτα...κανει κακο σε σας και οχι στους αλλους.οσο επαγγελματιας και εαν ειστε ( Εχω δει τις δουλειες σας και ειναι

και ειναι κριμα να βγαζετε αυτη τη κακια )
Καλημερα ... να διευκρινίσω για μια ακόμα φορά ότι δεν έχω κάτι προσωπικό και ούτε είμαι ο mr special όπως λες...
Δεν είναι εκνευρισμός είναι αγανάκτηση και ανησυχία γιατί έχουν γίνει πολλα τα περιστατικά σχετικά με αυτά.
Δύστυχος δεν υπαρχή νομικό πλαίσιο και ακόμα πιο δυστυχώς εμείς φροντίζουμε να μην ενημερώνουμε σχετικά μάλλον τα μαγαζιά κάνουν το αντίθετο
Είναι σαν να πάρω εγώ μια φωτογραφική μηχανή και να βγάζω φώτο ... σίγουρα είναι εύκολο να πατάς το κουπιά αλλά αμα βρεθώ
να πρέπει να το κάνω manual σίγουρα δεν πρόκειται να βγάλω τίποτα ... παράδειγμα προσαρμοσμένο στο Hobby soy ...
Το σωστό είναι να μάθεις να πετάς να σπάσεις με ασφαλιεα και μετά να αρχίσεις να ψάχνεις ... αυτό όμως θέλει χρόνο και πολύ χρήμα ειδάλλως θα
έχεις στα χεριά σου μια ’φονική μηχανή’ που είναι θέμα χρόνου και τύχης πότε θα τρέχεις.
Το είπες και μόνος σου ... ’’Εχω πεταξει 2 φορες και να λεμε την αληθεια αρχικα τα χρειαστηκα,αλλα μετα μου εξηγησαν τι παιζει .... ’’
Θεωρείς λοιπόν οτι είσαι έτοιμος να πετάξεις και να πας στα 200 μετρά !!! και ακόμα περισσότερο να ξέρεις τι κάνει το coptero ?
Σε ενημέρωσε ο φίλος σου σχετικά με αυτό η σου είπε έλα μωρέ εύκολο είναι και θέλει να απλώς να το πουλιση ?
Δεν είσαι μόνο εσυ ... άμα ψάξεις στο forum θα βρεις αρκετές ερωτήσεις του στυλ ... είμαι φωτογράφος θέλω να πάρω ενα quad !!!
Μιλάω στο πρώτο πρόσωπο άλλα είναι γενικά αυτά που λέω και οχι προσωπικά.