Κατ'αρχήν χιλια μπράβο ρε Κωστη για την εξέχουσα δημιουργικότητά σου.
Αυτους τους νόμους που περιγράφονται με εξισώσεις που έδωσες παραπάνω ειλικρινά δεν τους είχα υπ'οψη μου αλλα είχα υποψιαστεί την υπαρξή τους.
Παντως το φαινόμενο της πτήσης ενος αεροσκάφους ,απο τη δική μου κατασκευαστική εμπειρία , υπάγεται σε πιο ελεύθερους και γενικούς κανόνες.
1.Εγώ κατα την κατασκευή υπολογίζω την επιφάνεια φτερου σε σχέση με το αναμενόμενο προϋπολογισμένο βάρος (κατα προσέγγιση).
2.Η γωνία προσπτωσης του φτερού να είναι θετική η μηδέν (για extreme mode

) αν και έχω κατασκευάσει και με αρνητική και πετουσε, αλλα με δυσκολο χειρισμό.
3.Προσοχή στον αξονα συμμετρίας του αεροσκάφους και στις καθετότητες ,πανω του, φτερών και ουραίου πτερώματος.
4.Μικρή κλιση της μηχανής (αξονας έλξης) προς τα κάτω και δεξιά.Ο βαθμός των κλίσεων βρίσκεται μόνο εμπειρικά κατα την πτήση (πετάς-ρυθμίζεις-πετάς)
5.Και φυσικά ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΖΥΓΙΣΜΑ προς τους άξονες του αεροπλάνου.
Κάνω πάντα συμμετρική αεροτομή.(ετσι γιατι μου αρέσει

)
Αυτά λαμβάνω υπόψη κατα την κατασκευή (δε νομιζω να ξεχνάω κατι) και απο κει και πέρα η φαντασία μπορεί να απογειώσει τρελά σχέδια.
Να σου πώ και το άλλο ....αν δε διαθέτεις χρόνο μπορείς να δεις και την περίπτωση του φελιζόλ ως υλικό κατασκευής.
Το παρακάτω μοντέλο με 40άρι κατασκευάστηκε σε 12 μέρες Χ 2-3ώρες με βάρος 1950γραμμ με γεμάτο ντεπόζιτο .

και αυτό το ηλεκτρικό 200w brushless (680γραμμ) σε 6 ώρες μια Κυριακή (το πρωϊ δεν υπήρχε και το απόγευμα πετούσε) !

Και ένα τελευταίο......την προπερασμένη Κυριακήστους φανταστικούς αγώνες προσγείωσης είδα οτι είσαι πολύ καλός πιλότος και έχεις πολύ καλό χειρισμό...
σε αδικεί λοιπόν μια ημισυμμετρική αεροτομή και η τόσο ΜΕΓΑΛΗ δίεδρος!

Καλή δουλειά και προσοχή στα βασικά!