Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.377 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Απρ 2026, 01:10:18

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Απρ 2026, 01:10:18

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 23:42]

από Bocian
    [Χθες στις 21:30]

[Χθες στις 14:21]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309377
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 559
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 575
    Συνολικά: 577
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Μηπως τελικα αγχωνομαστε χωρις λογο?  (Αναγνώστηκε 12739 φορές)
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Τετάρτη, 23 Νοε 2005, 21:09:30 »

Μηπως τελικα αγχωνομαστε χωρις λογο???Εχω παρατηρησει καποια πραγματα τα οποια με εκαναν να αναρωτηθω γιατι σκαμε τοσο πολυ για καποια θεματα....Ειμαστε αερομοντελλιστες ετσι??Αυτο που κανουμε το κανουμε επειδη μας αρεσει,σωστα???Δεν ειμαστε αναγκασμενοι να εχουμε αεροπλανα ή ελικοπτερα ή σαϊτες εν παση περιπτωση...Καθε φορα λοιπον που φτιαχνω ενα μοντελλο σκεφτομαι-"Να προσπαθησω να το πεταξω μονος μου ή οχι??Αφου δεν ξερω μαλλον θα το σπασω αρκετα γρηγορα...Αν ειναι καλο πτητικα μπορει να πεταξει λιγες φορες με λιγη τυχη"...Η απαντηση ολες τις φορες που ειχα αυτα τα ερωτηματα ήταν-"Δεν γ@μ!#ται"(sorry για την εκφραση αλλα αυτη ηταν παντα)!!!Παντα λοιπον προσπαθουσα να πεταξω το αεροπλανο και παντα επεφτα μεσα στις προβλεψεις μου...'Η πεταγε λιγες φορες ή καθολου!!!!!Αλλα παντα κατεβαινε με μικρο προβληματα!!χαχα..Κατεληξα στο εξης..
    Προχωραμε χωρις αγχος σε αγορες,κατασκευες και πτησεις,ΦΥΣΙΚΑ χωρις να μας πιανουν κοροϊδα στις αγορες...Το οτι ψωνιζουμε πιο ανετα δεν σημαινει οτι ειμαστε και μ@λ@κ_ς(Sorry και παλι)...Ο καθενας με την οικονομικη δυνατοτητα που εχει και ΟΤΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΧΑΛΑΣΕ uglystupid2.......
    Σιγουρα θα συμφωνησετε οτι το πιο ωραιο ειναι να βλεπει κανεις το μοντελλο του να πεφτει εντυπωσιακα(Εγω τουλαχιστον μετα απο τις καλυτερες σαβουρες εχω γελασει τρελλα),αν βεβαια ειναι κατι απλο και σχετικα φτηνο!!!!!

Δεν μπορω να σκεφτω τη ζωη μου σαν αερομοντελλιστη χωρις τις 3 παρακατω εργασιες:
    1)Built idiot2
    2)crash  laugh
    3)collect  police
    και αυτα επαναλαμβανονται συνεχως...
    Τι λετε??
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    Κώστας Ζαπαντιώτης
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Τετάρτη, 23 Νοε 2005, 22:45:40 »

Εγώ πάντως όταν είδα το μοντέλο μου να πέφτει δύο φορές,αναρωτήθηκα γιατί έπεσε tickedoff!Δε στεναχώρηθηκα ούτε 'έκλαψα',αλλά προβληματήστικα!Οι γύρω μου στεναχωρήθηκαν ...Εξάλλου ο νόμος της φύσης λέει ό,τι,ότι σηκώνεται πέφτει police!Κανένα άγχος φίλε Βασίλη!Αγχώνονται οι άλλοι για εμάς!Συνέχισε δυναμικά να δείξουμε τι μπορεί να κάνει η νεολαία(ή νεολέρα)! Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Κωστής Νικολάου
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 24 Νοε 2005, 01:25:48 »

Εγώ πάλι, ρε παιδιά, έχω ένα ελικοπτεράκι το οποίο έχω καημό να πετάξει μια φορά χωρίς να βγάλει ζημιά. Μεχρι τώρα μου έχει βγάλει προβλήματα που δεν φταίει ο χειρισμός. Δε λέω, καλό το built και το crash αλλά να πετάει κιόλας το πετούμενό μας! Άσε που ώντας φοιτητής υπάρχουν και στενότητες!  Wink Πάντως από τότε που το πήρα έχω κάτι που το κάνω με μεγάλη ευχαρίστηση. Thumbs up
    Καταγράφηκε

Αερομοντελλισμός είναι να πετάς μακριά απ'τα προβλήματα!
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 24 Νοε 2005, 10:18:25 »

Thats the spirit  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

follow us: facebook.com/GiatrakosModelShop

« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 24 Νοε 2005, 14:17:29 »

"Kαλό" και το σπάσιμο uglystupid2, αλλά μόνο όταν έχεις και άλλο ένα ετοιμοπόλεμο γιατί εγώ την περισσότερη "ήττα" την τρώω όταν δεν έχω άλλο αεροπλάνο να συνεχίσω ή έστω να το φτιάξω επιτόπου  με ταινίες συσκευασίας, σιλικόνες,  αρμαφλέξ, στόκο, τσιμεντόχρωμα, αλφάδι, σφυρί, καλέμι κλπ  Grin  laugh  Grin δηλάδή με οτιδήποτε, αρκεί να ξαναπετάξει εκείνη την ώρα, και μετά βλέπουμε  Crazy2 
    Καταγράφηκε

v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 24 Νοε 2005, 16:08:42 »

Ακομα πιστευω οτι πρεπει να σπαμε μοντελλα για ενα απλο λογο...Αν δεν σπασουμε,δεν θα προβληματιστουμε ,δεν θα πειραματιστουμε ,δεν θα μαθουμε και ετσι δεν θα εξελιχτουμε......Πριν απο καθε μεγαλη ανακαλυψη ή εφευρεση ειχαν γινει χιλιαδες αποτυχημενες προσπαθειες....Αν ξεραμε ποσοι εφαγαν τα μουτρα τους ή ακομα χειροτερα σκοτωθηκαν πριν κανουν οι αδερφοι Wright λιγες δεκαδες μετρα στον αερα!!!!!!!!!!!! buck2 buck2

Ο δρομος προς τη εξελλιξη περναει σιγουρα απο την αποτυχια!!!!
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 24 Νοε 2005, 16:24:57 »

Ακομα πιστευω οτι πρεπει να σπαμε μοντελλα για ενα απλο λογο...Αν δεν σπασουμε,δεν θα προβληματιστουμε ,δεν θα πειραματιστουμε ,δεν θα μαθουμε και ετσι δεν θα εξελιχτουμε......Πριν απο καθε μεγαλη ανακαλυψη ή εφευρεση ειχαν γινει χιλιαδες αποτυχημενες προσπαθειες....Αν ξεραμε ποσοι εφαγαν τα μουτρα τους ή ακομα χειροτερα σκοτωθηκαν πριν κανουν οι αδερφοι Wright λιγες δεκαδες μετρα στον αερα!!!!!!!!!!!! buck2 buck2

Ο δρομος προς τη εξελλιξη περναει σιγουρα απο την αποτυχια!!!!

Εγώ μάλλον ετοιμάζομαι να ανακαλύψω την χαμένη Ατλαντίδα με τόσα που 'χω σπάσει  Grin
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 24 Νοε 2005, 17:11:59 »

Μ' αρέσει να φτιάχνω.
    Μ' αρέσει να πετάω (μοντέλα και αεροπλάνα).

Δεν μ' αρέσει να χαλάω (ακόμα κι αν είναι να το κάνω καλύτερο).
    Δεν μ' αρέσει να σπάω.
    Δεν μ' αρέσει να επισκευάζω.
    Δεν μ' αρέσει να πετάω (πράγματα που μπορεί να φανούν χρήσιμα).

Αλλά ...

"Τα πάντα ρεί κ' ουδέν μένει" (Ούτε καν εμείς όχι τα μοντέλα).

Ετσι ...

Εμαθα να ξεπερνάω τις ζημιές (χωρίς πολλά &*^&%  devil ^#$  Crazy2 #$)  
    Εμαθα ν' απολαμβάνω και μια καλή επισκευή 

Και εξακολουθώ να πιστεύω ότι...

Ο προορισμός για ένα μοντέλο αεροπλάνου είναι η πτήση και όχι η πτώση. Αξιοθαύμαστοι οι πιονιέροι σ' όλους τους τομείς αλλά τον αγώνα τους τον έδωσαν για κάτι άγνωστο και μας κληρονόμησαν τους καρπούς της προσπάθειας ή και της θυσίας τους. Μάλλον τους οφείλουμε ν' αποδεχθούμε ότι μας πρόσφεραν και να προχωρήσουμε γρηγορώτερα προς τον τελικό σκοπό μας.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

follow us: facebook.com/GiatrakosModelShop

« Απάντηση #8 στις: Παρασκευή, 25 Νοε 2005, 17:26:18 »

Εγώ μάλλον ετοιμάζομαι να ανακαλύψω την χαμένη Ατλαντίδα με τόσα που 'χω σπάσει  Grin

Mετράς και αυτά που σου σπάσαν οι άλλοι ?, αν ΝΑΙ τότε έχεις παγκόσμιο ρεκόρ  δεν σε πιάνει κανένας, αν θες μπορώ να βοηθήσω  knuppel2 knuppel2 knuppel2....

Υ.Γ: Εγώ είπα να μην σπάσω άλλο για φέτος, Άρα θα πετάξω από του χρόνου  Cheesy Cheesy Cheesy Grin Grin Grin
    Καταγράφηκε

NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #9 στις: Κυριακή, 27 Νοε 2005, 16:47:14 »

Με βάλατε σε σκέψεις rolleye Huh
    Δεν θυμάμαι να έχω σπάσει μοντέλο Azn smile angel
    A!! Ναι...μια φορα παραπάτησα και πάτησα το μοντέλο μου και το έσπασα.... Crazy2
    Πάντως έχω αδύναμη μνήμη... buck2
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    George Tokalatsidis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #10 στις: Σάββατο, 3 Δεκ 2005, 11:52:55 »

Εγω πιστέυω ότι το αεροπλάνο το χαίρεσε όταν το Φτιάξεις εσύ ο ίδιο και το  πετάς.
    Αλλά νομίζω καλύτερη πτήση είναι η τελευταία πριν το σπάσιμο. Γιατί θα το θυμάσε πάντα  smittenως ένα αεροπλάνο που πέταγε... Ενω αν το έχεις στην ζωή μπορεί και να το παραμελείς λιγακι. Λες πάλι αυτό θα πετάξω κάτσε να αγοράσω κανα άλλο να αλλάξω λίγο. Azn

Καλημέρα.
    Καταγράφηκε

Αεροπλάνο αξία: 258 ευρώ.
    Μηχανή αξία: 300 ευρώ.
    Τηλεκατεύθυνση αξία: 350 ευρώ.
    Παρελκόμενα αξία: 70 ευρώ.
    Το να φτιάξεις μόνος σου το δικό σου μικρό αεροπλάνο και να το πετάξεις στα ουράνια αξία: Α Ν Ε Κ Τ Ι Μ Η Τ Η

George Tokalatsidis
    http://www.aerolesxi.gr
    Κωστής Νικολάου
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #11 στις: Σάββατο, 3 Δεκ 2005, 14:03:39 »

Δεν ξέρω πολλά από αεροπλάνα (μάλλον τιποτα θα έλεγα! devil) αλλά απ'ότι καταλαβαίνω δεν πρέπει να χρειάζεται πολύ συντήρηση, έλεγχο κ.λ.π. πρίν κ μετά από κάθε πτήση. Με το ελικόπτερο, πάντως, κ μόνο ο έλεγχος αν όλα κινούνται καλά κ ομαλά σου δίνει την ευχαρίστηση της κατασκευής! Thumbs up

Κ σε όποιον δεν φτάνει αυτό, κάνει κ μια ΚΑΛΗ πτώση να έχει να φτιάχνει!!! laugh laugh
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 3 Δεκ 2005, 14:20:47 από Κωστής Νικολάου » Καταγράφηκε

Αερομοντελλισμός είναι να πετάς μακριά απ'τα προβλήματα!
    Κώστας Ζαπαντιώτης
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Κυριακή, 4 Δεκ 2005, 23:26:52 »

Δίκιο έχεις φίλε Κωστή στο ότι δε χρειάζονται πολύ συντήρηση αλλά έλεγχο χρειάζεται απαραίτητα!Τώρα θα μου την 'πούνε΄οι ελικοπτεράδες εδώ μέσα αλλά η χάρη του αεροπλάνου δε πιστεύω ότι συγκρίνεται με το ελικοπτέρου.Το ελικόπτερο αν πέσει αγοράζεις νέα μέρη και το φτιάχνεις.,ενώ στο αεροπλάνο δουλεύεις το μπαλσόξυλο και νιώθεις ότι δημιουργείς...Το ελικόπτερο μου φαίνεται περισσότερο σα τεχνολογικό επίτευγμα παρά σαν αερομοντέλλο.(προσωπική άποψη)
    Καταγράφηκε
    kosmasleiletzoglou
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #13 στις: Σάββατο, 1 Απρ 2006, 04:15:12 »

Εγώ πάντως παει αρκετός καιρός που δε σπάω. Εκτός από το 60αρι το Cloud Dancer που είχα και πετούσα αρκετά χρόνια αλλά πριν τα χριστούγεννα αντιμετώπισε την κλωτσιά μου μετά από ένα καβγαδάκι με το έτερον ήμισι...απάυτά τα συνηθισμένα καβγαδάκια μωρε ανάμεσα στα αντρόγυνα  laugh τι μου έφταιγε το καημένο το αεροπλανάκι τελοσπάντων
    Καταγράφηκε
    Κώστας Ζαπαντιώτης
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Σάββατο, 1 Απρ 2006, 13:28:28 »

Εγώ πάντως θα κλωτσούσα τη γυναίκα παρά το αερομοντέλλο laugh.(ευτυχώς δεν έχει γυναίκες το Forum)
    Το αερομοντέλλο κάνει ότι του λες,ενώ η γυναίκα κάνει ότι της λένε οι φίλες της..... idiot2
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 1 Απρ 2006, 13:32:49 από Κώστας » Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Μηπως τελικα αγχωνομαστε χωρις λογο?
    Μεταπήδηση σε: