Κάνεις μεγάλο λάθος......
Καμία σχέση με την σταθερότητα του λάμα. Το λάμα εάν το σετάρεις σωστά το σηκώνεις, παίρνεις τα χέρια απο τα στίκ και μένει σταθερό στον αέρα.

Βιάζεσαι να περάσεις στο επόμενο στάδιο και θα δυσκολευτείς αρκετά.
Το Λάμα (όχι του Jumbo) είναι ένα αξιοπρεπέστατο εκπαιδευτικό ε/π,
το οποίο σου χαρίζει εκτός απο την εμπειρία και την διδασκαλία στο πώς να πετάς
και να κινείς στο χώρο το ε/π, και πολλές ώρες διασκέδασης.
Εγώ ακόμα και τώρα το χαίρομαι και μάλιστα θα το έχω για πάντα γιατί γουστάρω

που μπορώ και το κάνω βόλτες μέσα στο σπίτι.
Μήν νομίζεις ότι το λάμα είναι τόσο απλό που δεν θα το στουκάρεις καθόλου και ποτέ...

Το ε/π που πήρες είναι με στροφεία σταθερού βήματος και ο έλεγχος της πτήσης γίνεται με μεταβολή του ρεύματος που εφαρμόζεται στα
μοτέρ. Αυτό έχει σαν πρόβλημα την αστάθεια στην πτήση. Επίσης είναι πανάλαφρο και πολύ ευάλωτο στις δίνες του αέρα.
Θέλει για να πετάξει πολύ γρήγορες και μικρές διορθωτικές κινήσεις στα στίκ και έτσι μπορεί να σε κουράσει.

Και φυσικά μόνο Ready to fly δεν είναι... θέλει ένα σωρό ρυθμίσεις για να μαλακώσει και να αποκρίνεται σωστά.

Βέβαια εάν έχεις πείσμα κάποια στιγμή θα καταφέρεις να το πετάξεις αλλά θα σου έχει κοστίσει σε ανταλλακτικά όσο ένα πολύ καλύτερο ε/π.
Και τέλος θα αναφερθώ στο υποτυπώδες γυροσκόπιο το οποίο δεν κρατά την ουρά σχεδόν καθόλου. Θα πρέπει να μάθεις να την κρατάς εσύ
ταυτόχρονα με τον χειρισμό του Cyclic. Και αυτό είναι ένα απο τα δύσκολα κομμάτια, όχι τόσο στο χόβερ αλλά στην πορεία.
Ελπίζω να μην σε απογοήτευσα, αλλά η αλήθεια δεν είναι πάντοτε όμορφη.
Γνώμη μου, αγόρασε ένα Λάμα, θα το καταευχαριστηθείς καμία σχέση με του Jumbo, και άσε στο ράφι για αργότερα το Honney-bee FP.