Αγαπητοί κυριοι Παπαδόπουλοι συγχωρέστε με για αυτά που θα πώ γιατί πάλι εγώ θα βγώ ο "κακός". Ο μόνος λόγος που κάνω αυτά τα σχόλια είναι γιατί πιστεύω ότι οι ελληνικοί αγώνες μπορούν να γίνουν καλύτεροι.
Αγαπητε διπλοσπινθηρα
Δεν πετουσανε ολοι οσοι δηλωσανε και παρουσιαστηκαν στον αγωνα .
Οι σειρες προβλεπανε για 27 αρα 14+13 και αρα "ν"=13.
Ισως καποιος σκεφτει οτι ειναι καπως αδικο αυτο οπως ισως και αλλα πραγματα στον κανονισμο....
Ομως ο κανονισμος εχει σχεδιαστει ετσι ωστε να ειναι απλος και αυστηρος ως προς την επιτευξη του "TASK" και στην προκειμενη περιπτωση μια τετοια ποινη σε στελνει πιο πισω και απο τον τελευταιο του γκρουπ ασχετως εαν εχεις πετυχει το 10λεπτο.
Καταλαβαίνω απόλυτα τον λόγο που έγινε αυτή η επιλογή αλλα ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος "ν=ο αριθμός των αθλητών της μικρότερης ομάδας". Ο κανονισμός δεν έχει λάθος και πολύ απλά έπρεπε να πάρουν 11 βαθμούς ποινής. Ευτυχώς ή δυστυχώς, οι κανονισμοί πρέπει να ακολοθούνται κατά γράμμα. Είτε ακολουθείς τον κανονισμό είτε όχι.
Καλημέρα,
Αν οι αθλητές ή τα σωματεία ενημέρωναν εγκαίρως θα ήταν σίγουρα πολύ καλύτερα.
Παρόλα αυτά, είτε με 10 σαν ’ν‘ είτε 13 το τελικό αποτέλεσμα θα αλλάξει μόνο σε όσους έχουν πέραν της μίας ποινολόγησης με το maximum δηλαδή οι Γκιούλογλου και Αβραμίδης Χ. Σε όλους τους άλλους δεν πρόκειται να αλλάξει η τελική βαθμολογία.
Το θέμα είναι γνωστό αλλά επειδή επηρεάζει σε πολύ μικρό βαθμό έως καθόλου τα αποτελέσματα, δεν υπάρχει λόγος για αντιμετώπιση.
Θα έλεγα όμως ότι η ενημέρωση από τους αθλητές και τα σωματεία είναι δείγμα εκτός των άλλων και σεβασμού προς τους λοιπούς συναθλητές αλλά και τους οργανωτές.
Αντώνης Παπαδόπουλος
Είναι σίγουρο ότι η κατάταξη στους δώδεκα πρώτους δεν θα αλλάξει και έχετε δίκιο. Όμως κανένα σωματείο ή αθλητής δεν θα μπορέσει να ξέρει με σιγουριά το αν θα συμμετέχει στον αγώνα πριν φτάσει στο μοντελοδρόμιο. Εσείς, ο ίδιος έχετε πει ότι υπάρχουν πολλά προγράμματα που μπορούν να βγάλουν τους γύρους το πρωι πριν ξεκινήσει ο αγώνας άρα δεν είναι ακατόρθωτο (αλλά ούτε έιναι κι εύκολο).
Πιστεύω ότι αν κάτι επηρεάζει τα αποτέλεσματα όσο μικρό κι αν είναι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Αν υπάρχει ανοχή σε αυτό το σημείο τότε μπορεί να επεκταθεί και σε άλλα σημεία του κανονισμού.
Και μια που μιλαμε για κανονισμους ειναι καιρος να αρχισει να γινεται γνωστο και να συζητειται η προθεση της ενταξης του λεγομενου "START HEIGHT" στον ηδη υπαρχοντα κανονισμο F5J GR για να δυσκολεψουν τα 10λεπτα.Αυτες ειναι συζητησεις που θα γινουν στον Πανελληνιο στη Λαρισα οπου θα ειναι και οι περισσοτεροι διαγωνιζομενοι .
Φιλικα
Βασιλης Παπαδοπουλος
Βασίλη είμαστε μαζί σου στο θέμα του start height και παρεμπιπτόντως πολλά συγχαρητήρια για την έγκριση της συσκευής σου. Ραντεβού στην Λάρισα! Το είμαστε δεν το έγραψα καταλάθως (5 αθλητές που το συζητήσαμε συμφωνούν).
Παρακαλώ μην παρεξηγήσετε τα σχόλια μου. Καινούριος είμαι στο άθλημα και θέλω να έρθω στους αγώνες.
Με ειλικρινή εκτίμηση σε κάθε προσπάθεια,
Νίκος Λιάκος