Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.839 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 17:57:02

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 17:57:02

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 00:40]

[Χθες στις 22:45]

από CMarkop
    [Χθες στις 19:35]

[Χθες στις 08:57]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309839
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 195
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 101
    Συνολικά: 102
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: 3SX bavarianDEMON flybarless system!!!  (Αναγνώστηκε 16555 φορές)
    johnny_alex
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Τρίτη, 21 Ιαν 2014, 20:20:03 »

http://www.helifreak.com/forumdisplay.php?f=281. Εδώ πιστεύω θα βρεις ότι ψάχνεις σχετικά με το 3sx. Από θέμα σεταρίσματος το παιδί που μιλούσα το μόνο που μου διευκρίνησε ήταν ότι δυσκολεύτηκε με τις μίξεις μέχρι να πετύχει αυτό που ήθελε. Δεν τον ρώτησα περαιτέρω μιας και εμένα με ενδιέφερε τι μπορεί να κάνει σαν resque. Υπάρχουν αρθα επίσης για το πως σετάρετε με την δική μου τκ που είχα ψαξει τότε. Καπου θα δεις bd+dx9. Καλό διάβασμα Thumbs up. Θα ψάξω και τα links με τα videos που μου είχε στήλει.
    Καταγράφηκε

Ο μεγαλύτερος εχθρος του αερομοντελιστή, ειναι η γυναίκα του!
    johnny_alex
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #46 στις: Τρίτη, 21 Ιαν 2014, 20:29:55 »

Και εδώ video καθαρα για σετάρισμα.http://www.helifreak.com/showthread.php?t=469594 Thumbs up
    Καταγράφηκε

Ο μεγαλύτερος εχθρος του αερομοντελιστή, ειναι η γυναίκα του!
    ant1971
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #47 στις: Τρίτη, 21 Ιαν 2014, 21:26:06 »

σωστος ο  johnny_alex  Wink

και ενας ιστοχωρος με συγκεντρωμενα ολα τα Flybarless systems  

http://flybarlesslist.blogspot.gr/

οκ σχεδον ολα χιχιχιχι

οπτικη απολαυση αποτελουν οι κλωνοι του beastx  που μερικοι προσπαθουν να αντιγραψουν ακομα και την μπογια απο το case του;D Grin

*  (70.22 KB, 1167x668 - εμφανίστηκε 319 φορές.)
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 21 Ιαν 2014, 21:49:23 από ant1971 » Καταγράφηκε

η ασχολία με το ε/π συχνά είναι παράδεισος & κόλαση μαζί
    tanfoglio
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #48 στις: Τετάρτη, 22 Ιαν 2014, 02:00:48 »

Όπως βλέπω Αντώνη ή μάλλον αισθάνομαι, έχεις βάλει στο μάτι το 3SX. Πάντως από την αγορά του δεν θα χάσεις. Σίγουρα ένα self leveling ή Auto level σύστημα δεν σε βελτιώνει πολύ πτητικά, αλλά προφυλάσσει την τσέπη σου και τους άλλους(!), οπότε στο τέλος πάλι σε βοηθάει.
    Το πιο θα διαλέξεις είναι τελείως υποκειμενικό. Ο κάθε ένας θα σου πει για τα συστήματα που ήδη χρησιμοποιεί. Συνήθως τα συστήματα που έχουμε καταλήξει και δουλεύουμε είναι τα πιο αξιόπιστα, καλύτερα κλπ. μέχρι το επόμενο

Οπότε ακούς, διαβάζεις, έχεις την παρόρμηση, ξέρεις πως πετάς και αναλόγως τσέπης πράττεις...

Φιλικά,
    Γιώργος
    Καταγράφηκε
    ΑdamHeli
    Aeromodeller Hero Member

Don't forget the ground....

« Απάντηση #49 στις: Τετάρτη, 22 Ιαν 2014, 07:00:07 »

Αντώνη εγώ σου προτείνω το fu-bar για αρχή και μετά αν προχωρήσεις πτητικά, το kung fu-bar για 3d!!!!
    Καταγράφηκε

ant1971
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #50 στις: Τετάρτη, 22 Ιαν 2014, 07:21:07 »

Όπως βλέπω Αντώνη ή μάλλον αισθάνομαι, έχεις βάλει στο μάτι το 3SX. Πάντως από την αγορά του δεν θα χάσεις. Σίγουρα ένα self leveling ή Auto level σύστημα δεν σε βελτιώνει πολύ πτητικά, αλλά προφυλάσσει την τσέπη σου και τους άλλους(!), οπότε στο τέλος πάλι σε βοηθάει.
    Το πιο θα διαλέξεις είναι τελείως υποκειμενικό. Ο κάθε ένας θα σου πει για τα συστήματα που ήδη χρησιμοποιεί. Συνήθως τα συστήματα που έχουμε καταλήξει και δουλεύουμε είναι τα πιο αξιόπιστα, καλύτερα κλπ. μέχρι το επόμενο

Οπότε ακούς, διαβάζεις, έχεις την παρόρμηση, ξέρεις πως πετάς και αναλόγως τσέπης πράττεις...

Φιλικά,
    Γιώργος

Γιωργο εχεις απολυτο δικαιο σε οτι λες (και γενικοτερα με βοηθησες πολυ)

πραγματι πριν παω στο επομενο ε/π που θα ειναι καποιο logo της micado(οτι πεταω μεχρι τωρα ειναι εως 450αρι) θα εχω παρει και θα εχω μαθει πολυ καλα ή το 3SX ή κατι παρομοιο πρωτα

το εχω βαλει σαν κανονα στον εαυτο μου(καθαρα για λογους ζημιων και ασφαλειας οπως πολυ ευστοχα περιγραφεις)

καλες πτησεις να εχεις με το θηριο σου!!!

υ.γ. στην τελικη βρηκαμε με κατι πολυ ενδιαφερον να ασχοληθουμε μεχρι και αν στησουμε καποιο μεγαλυτερο ε/π  devil
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 22 Ιαν 2014, 09:02:07 από ant1971 » Καταγράφηκε

ant1971
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #51 στις: Τετάρτη, 22 Ιαν 2014, 07:26:56 »

Αντώνη εγώ σου προτείνω το fu-bar για αρχή και μετά αν προχωρήσεις πτητικά, το kung fu-bar για 3d!!!!

Φιλε μου φωταρα σε βλεπω ανεβασμενο και χαιρομαι Grin Grin Grin

γιατι οχι και fu bar player θα παιζει φουλ Detroit scene να τα θυμηθουμε οι παλιοι και να τα μαθαίνουν οι νεοτεροι  

http://www.youtube.com/watch?v=FPb4Hsz5S64

Grin Grin
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 22 Ιαν 2014, 10:11:13 από ant1971 » Καταγράφηκε

ant1971
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #52 στις: Τετάρτη, 22 Ιαν 2014, 10:23:49 »

Cheesy
    Φωτιε μολις τωρα με τσακωσε το ρευμα με δυο ωρες καθυστερηση Grin Grin Grin

το fu-bar εε? Grin

οσο για το kung fu-bar ειναι επιλογη μαλλον που βαζουμε σε οτι διακοπτη θελουμε κατα το σεταρισμα του ΦΟΒΕΡΟΥ fu-bar για προχο 3d καταστασεις Grin Grin Grin

*  (20.81 KB, 645x354 - εμφανίστηκε 265 φορές.)
    Καταγράφηκε

ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #53 στις: Τετάρτη, 22 Ιαν 2014, 15:02:50 »

και ενας ιστοχωρος με συγκεντρωμενα ολα τα Flybarless systems  

http://flybarlesslist.blogspot.gr/

Τελειωμό δεν έχουν τα σκασμένα.....

Καταγράφηκε
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #54 στις: Τετάρτη, 22 Ιαν 2014, 15:36:08 »

Aκόμη ένα χρήσιμο review...

http://www.rchelination.com/helicommand-hc3-xtremesx-review/
    Καταγράφηκε
    ant1971
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #55 στις: Τετάρτη, 22 Ιαν 2014, 16:03:21 »

Aκόμη ένα χρήσιμο review...

http://www.rchelination.com/helicommand-hc3-xtremesx-review/

Thumbs up Cheesy

τρομερος ιστοχωρος

η ατυχια ειναι οτι η αναφορα γινετε για τον προκατοχο του HeliCommand

αλλα θα διαβαστει με πολυ ενδιαφερον!!!
    Καταγράφηκε

Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #56 στις: Τετάρτη, 22 Ιαν 2014, 16:10:25 »

οσο για το kung fu-bar ειναι επιλογη μαλλον που βαζουμε σε οτι διακοπτη θελουμε κατα το σεταρισμα του ΦΟΒΕΡΟΥ fu-bar για προχο 3d καταστασεις Grin Grin Grin

Το kung fu-ba είναι επιλογή που όπως σωστά λες το βάζουμε σε ένα διακόπτη όχι όμως για προχο 3d, αλλά αν δεν
    χωνεύουμε κάποιον ή μας κολλάει κάποιος τραβάμε τον διακόπτη και τον κανονίζει το ε/π με kung fu φιγούρες!! Cheesy    

Βλέπω Αντώνη ότι ετοιμάζεσαι για βαθιά βουτιά μην τυχόν και ξεχάσεις τα "μπρατσάκια"!!  Wink  Grin

Εκτός πλάκας βαδίζεις πολύ σωστά ψάχνοντας και ρωτώντας για αυτό που σε ενδιαφέρει και αν λάβουμε υπόψιν μας ότι
    μέχρι και ο φίλος ΚΥΡΝΙΚ έχει ασχοληθεί με αυτό, τότε είναι μία καλή περίπτωση για εσένα!!  Thumbs up 
    Καταγράφηκε
    ant1971
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #57 στις: Τετάρτη, 22 Ιαν 2014, 16:47:35 »

Μαρκο που εισαι τοοοοσες μερες να βαλεις και εσυ λιγο πλατη να βγαλουμε ακρη laugh

αλλα δεν θελω να ψαρωνεις το δηλωσα στο thread παραπανω για να μην παρεξηγουμε  angel

............υ.γ. στην τελικη βρηκαμε με κατι πολυ ενδιαφερον να ασχοληθουμε μεχρι και αν στησουμε καποιο μεγαλυτερο ε/π devil

παντως περα απο την πλακα μας συστηματα τετοια πανω στις fbl μοναδες νομιζω οτι κανονικα θα επρεπε να απασχολουν περισσοτερους!!!!!

και ασε το παυλο να λεει τα αντιθετα εκ του ασφαλους αφου παιζει σε αλλα επιπεδα πτητικα Azn

οταν διαβαζω οτι μπορείτε να ρυθμίσετε τη λειτουργία διάσωσης bailout mode  είτε να πάτε στο πλησιέστερο προσανατολισμό της μεταξύ ανεστραμμένη και όρθιας θέσης ή πάντα να πάτε σε όρθια θέση αλλά αυτό θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο από ό, τι το πλησιέστερο.

τι αλλο να πω (στο λεει ο ποιητης ξεκαθαρα αν δεν εισαι ρε παιδι μου ουτε στο επιπεδο της τελειας inverted πτησης δεν πειραζει !

απλα μην ντραπεις πεστο μου και θα αναλαβω εγω να σου το στελνω στην κανονικη θεση μην σε αγχωσω κιολας!!! χιχιχιχιχι)
    Καταγράφηκε

Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #58 στις: Τετάρτη, 22 Ιαν 2014, 17:53:06 »

Μαρκο που εισαι τοοοοσες μερες να βαλεις και εσυ λιγο πλατη να βγαλουμε ακρη  Grin

αλλα δεν θελω να ψαρωνεις το δηλωσα στο thread παραπανω για να μην παρεξηγουμε   angel

Φίλε μου για να μην έχω απαντήσει παρόλο που διαβάζω το θέμα διότι απλά δεν το ξέρω το αντικείμενο και άρα δεν
    μπορώ να βοηθήσω πάνω σε αυτό!! 

Δεν ψαρώνω Αντώνη, άλλωστε η απάντηση στην τελευταία πρόταση του μηνύματος που έγραψα το αποδεικνύει!!!   Wink

παντως περα απο την πλακα μας συστηματα τετοια πανω στις fbl μοναδες νομιζω οτι κανονικα θα επρεπε να απασχολουν περισσοτερους!!!!!

και ασε το παυλο να λεει τα αντιθετα εκ του ασφαλους αφου παιζει σε αλλα επιπεδα πτητικα
      Azn

Ο Παύλος όπως και ο Φώτης και οι περισσότεροι εδώ μέσα μάθαμε χωρίς δικλείδες ασφαλείας και για αυτό "μπορεί"
    να μην του δίνουμε την πρέπουσα σημασία, διότι όταν έχεις μάθει με τον δύσκολο τρόπο αυτό απλά σου φαίνεται "παιχνιδάκι"!!
    Ομως και είναι η προσωπική μου άποψη, αν είχαν τα Helicommand τότε 150 - 200€ τότε να είσαι σίγουρος πως θα
    είχαν πολλά πουληθεί στην Ελλάδα!!! 

Οπως βλέπεις ούτε κατά είμαι ούτε και υπέρ, όμως εφόσον σου αρέσει σε εσένα και όπως σου είπαν οι φίλοι πιο πάνω
    βοηθάει πολύ και νιώθεις πιο ασφαλής, τότε προχώρα την πολύ καλή και εποικοδομητική συζήτηση και όταν έρθει η
    ώρα χτύπα το!!!  Thumbs up

Καταγράφηκε
    ΑdamHeli
    Aeromodeller Hero Member

Don't forget the ground....

« Απάντηση #59 στις: Πέμπτη, 23 Ιαν 2014, 08:52:22 »

Μαρκο που εισαι τοοοοσες μερες να βαλεις και εσυ λιγο πλατη να βγαλουμε ακρη  Grin

αλλα δεν θελω να ψαρωνεις το δηλωσα στο thread παραπανω για να μην παρεξηγουμε   angel

Φίλε μου για να μην έχω απαντήσει παρόλο που διαβάζω το θέμα διότι απλά δεν το ξέρω το αντικείμενο και άρα δεν
    μπορώ να βοηθήσω πάνω σε αυτό!! 

Δεν ψαρώνω Αντώνη, άλλωστε η απάντηση στην τελευταία πρόταση του μηνύματος που έγραψα το αποδεικνύει!!!   Wink

και ασε το παυλο να λεει τα αντιθετα εκ του ασφαλους αφου παιζει σε αλλα επιπεδα πτητικα
      Azn

Ο Παύλος όπως και ο Φώτης και οι περισσότεροι εδώ μέσα μάθαμε χωρίς δικλείδες ασφαλείας και για αυτό "μπορεί"
    να μην του δίνουμε την πρέπουσα σημασία, διότι όταν έχεις μάθει με τον δύσκολο τρόπο αυτό απλά σου φαίνεται "παιχνιδάκι"!!
    Ομως και είναι η προσωπική μου άποψη, αν είχαν τα Helicommand τότε 150 - 200€ τότε να είσαι σίγουρος πως θα
    είχαν πολλά πουληθεί στην Ελλάδα!!! 

Οπως βλέπεις ούτε κατά είμαι ούτε και υπέρ, όμως εφόσον σου αρέσει σε εσένα και όπως σου είπαν οι φίλοι πιο πάνω
    βοηθάει πολύ και νιώθεις πιο ασφαλής, τότε προχώρα την πολύ καλή και εποικοδομητική συζήτηση και όταν έρθει η
    ώρα χτύπα το!!!  Thumbs up

Πάντα σωστός και σιγγκροτιμενος ο Μάρκος στις απόψεις του.... για σου ρε Mάρκο λεβεντιά!!!
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: 3SX bavarianDEMON flybarless system!!!
    Μεταπήδηση σε: