Γεια χαρα,
Αν καταλαβαινω καλα απο το avatar σου μαλλον τις θελεις για καποιον ενισχυτη κιθαρας. Αν μου πεις τι ακριβως θελεις ισως εχω καποια κομματια Groove Tubes που μου εχουν μεινει απο τις αρχες τις 10ετιας του 90 που δουλευα στο Λυρικο.. Μπορεις να απευθυνθεις και στον ιδιο τον Groove Tubes στο
www.Groovetubes.com.
Εχει site και στην UK οποτε δεν εχεις προβλημα τελωνειου.
Μια αλλη πηγη στην Αθηνα ειναι ο Jimmy's Rock stuff στην Χαριλαου Τρικουπη (απεναντι απο το ΠΑΣΟΚ στη γωνια με τη Διδοτου). Δεν ξερω αν εχει πια αλλα σιγουρα χρησιμοποιουσε πολυ πραμα και θα ξερει τις πηγες. Αν δεν τον γνωριζεις ηδη πες του οτι σε εστειλε ο Αγγελος.
Πριν πολλα χρονια λυχνιες για ενισχυτες κιθαρας εφερνε απο την MesaBoogie και ο Γ.Λογοθετης που ηταν πολυ παλια στην Ιπποκρατους 57 αλλα τωρα απο οτι ξερω εχει παει καπου αλλου.
Και οι δυο εταιρειες δεν κατασκευαζουν αλλα ουσιαστικα ξεσκαρταρουν μεγαλες ποσοτητες που βρισκουν στην αγορα και κρατανε μονο οτι ειναι εντως των προδιαγραφων τους ή ετσι λενε τελος παντων ...
Οι τυποι που ζητας ECC83 / 12AX7 ειναι ουσιαστικα η ιδια λυχνια απο διαφορετικους κατασκευαστες. Θα την βρεις επισης σαν 7025. Λογω των ελαφρα διαφορετικων μεθοδων κατασκευης που χρησιμοποιουσαν οι διαφοροι κατασκευαστες η 7025 ειναι πιο καθαρη με τονισμενες υψηλες, η 12ΑΧ7 εχει πιο τονισμενες τις μεσαιες περιοχες για βαθμιδες overdrive ενω η ECC83 ηταν περισσοτερο flat, αγαπημενη των οπαδων του Hi-Fi αλλα και καταληλη για πιο Heavy Metal καταστασεις.
Φιλικα
Αγγελος