Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.686 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 17:45:37

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 17:45:37

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:26]

από AKISSSS
    [Σήμερα στις 13:15]

από spirost
    [Χθες στις 22:56]

[Χθες στις 09:28]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από Yiannis_S
    [Κυριακή, 21 Ιουν 2026, 19:58:57]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

[Τετάρτη, 10 Ιουν 2026, 09:01:54]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309686
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 1070
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 53
    Συνολικά: 54
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 17     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Θέματα που αφορούν την κατηγορία F5J-GR  (Αναγνώστηκε 56359 φορές)
    Γαβανάς Χάρης
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #90 στις: Πέμπτη, 19 Δεκ 2013, 13:32:36 »

Ελπίζω κάποιοι να συμφωνούν ότι τα προηγούμενα 5-6 μηνύματα με εξαιρεση του eolos30 και του zeteko δεν βγάζουν κανένα νόημα.

Για αυτό και θα παραθέσω την ταπεινη μου γνώμη μόνο σε αυτά τα μηνύματα σχετικά με το κόστος ανεμοπτέρου για συμμετοχή σε αγώνες.

Ας κάνουμε ένα θεωρητικό πείραμα:

Η ατμόσφαιρα έχει πολύ λίγα θερμικά που εντοπίζονται δύσκολα.

Ενας "μετριος" χειριστής πετάει ένα maxa (το ακριβότερο)  και ταυτόχρονα ένας πολύ "μάγκας" ένα ταπεινό φτηνό και αξιοπρεπές μοντέλο (ενα sparrow ας πούμε). Για πρακτικούς λόγους θεωρούμε ότι και οι δύο φτάνουν τα 200μ σε 30 δευτερα (εφικτό και με φτηνό μοτερ).

Στον αγώνα ο μέτριος με το maxa δεν εντοπίζει θερμικό και βγάζει 8 λεπτά (μόνο από το λόγο ολίσθησης). Απ την άλλη ο μέτριος χειριστής εντοπίζει ένα θερμικό και καταφέρνει 7 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα. Κατα την προσγέιωση ο μέτριος παίρνει 10 βαθμούς (8 μέτρα από το στόχο) ενώ ο μάγκας που έχει προπονηθεί και πετάει καλυτερα παίρνει 45 βαθμούς (2 μέτρα από το στόχο).

Αποτελέσματα στο F5J GR:
    - μέτριος με ακριβό ανεμόπτερο: 0 βαθμούς ποινής
    - μάγκας με φτηνό ανεμόπτερο: 1 βαθμό ποινής

Αποτελέσματα στο F5J FAI
    - μετριος με ακριβό ανεμόπτερο: 390 βαθμούς
    - μάγκας με φτηνό ανεμόπτερο: 395 βαθμούς

Αν δεν το καταλάβατε ας κάνουμε άλλο ένα πείραμα:

Έχει πολλά θερμικά και καταφέρνουν όλοι 10λεπτα αλλα κάνουν την ίδια προσγείωση με το προηγούμενο πείραμα!!!

Αποτελέσματα F5J GR
    - μέτριος με ακριβό ανεμόπτερο: 0 βαθμούς ποινής
    - μάγκας με φτηνό ανεμόπτερο: 0 βαθμoύς ποινής

Αποτελέσματα στο F5J FAI
    - μετριος με ακριβό ανεμόπτερο: 510 βαθμούς
    - μάγκας με φτηνό ανεμόπτερο: 545 βαθμούς

Ποιος κανονισμός τελικά βοηθάει τα ακριβά ανεμόπτερα μειώνοντας βαθμολογικά την ικανότητα του χειριστή  Huh

Αν βάλουμε στην εξίσωση και τον κανόνα της ποινής αρχικού ύψους τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο ξεκάθαρα.

Σημείωση: Σας παρακαλώ πολύ, αν απαντήσετε να είναι με λογικά επιχειρήματα στο θέμα που έθεσε ο eolos30: "Αν ο κανονισμός της FAI ευνοεί περισσότερο τα ακριβά ανεμόπτερα σε σχέση με τον κανονισμό F5J GR"

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις .....ειναι εντελως συμπτωματική

Φίλε μου όλα αυτά που λές στην πραγματικότητα δεν ισχύουν.
    Το καλύτερο παράδειγμα είναι ο αθλητής της ΕΑΘ Τάσος Καζακλής όπου έχει πετάξει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα F5J με ένα ταπεινό Gentle Lady όπου κατατρόπωσε πανάκριβα ανεμόπτερα  και εάν θυμάμαι καλά κέρδισε και το πανελήνιο πρωτάθλημα......... Αυτός λοιπόν είναι ο ΜΑΓΚΑΣ που θα έπρεπε όλοι οι καινούργιοι που έρχεστε στο F5J να τον έχετε σαν πρότυπο!!!

Υπάρχουν λοιπόν  ΜΑΓΚΕΣ και ΧΑΛΒΑΔΕΣ οι μάγκες ότι και πετάξουν θα είναι μάγκες και οι χαλβάδες ότι και να τους δώσεις χαλβάδες θα μείνουν.........

Πάντα φιλικά
    Καταγράφηκε
    twinspark
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #91 στις: Πέμπτη, 19 Δεκ 2013, 14:04:16 »

Φίλε μου όλα αυτά που λές στην πραγματικότητα δεν ισχύουν.
    Το καλύτερο παράδειγμα είναι ο αθλητής της ΕΑΘ Τάσος Καζακλής όπου έχει πετάξει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα F5J με ένα ταπεινό Gentle Lady όπου κατατρόπωσε πανάκριβα ανεμόπτερα  και εάν θυμάμαι καλά κέρδισε και το πανελήνιο πρωτάθλημα......... Αυτός λοιπόν είναι ο ΜΑΓΚΑΣ που θα έπρεπε όλοι οι καινούργιοι που έρχεστε στο F5J να τον έχετε σαν πρότυπο!!!

Υπάρχουν λοιπόν  ΜΑΓΚΕΣ και ΧΑΛΒΑΔΕΣ οι μάγκες ότι και πετάξουν θα είναι μάγκες και οι χαλβάδες ότι και να τους δώσεις χαλβάδες θα μείνουν.........

Πάντα φιλικά

Ακριβώς το ίδιο λέμε. Οτι ο μαγκας με το φτηνό ανεμόπτερο μπορει να κερδίσει έναν αγώνα.
    Αυτο που προσπαθώ να παρουσιάσω στα θεωρητικά πειράματα είναι ότι με ποιο προσεγμένο κανονισμό αναδεικνύεται πιο σωστά η αξία του αθλητή.

Δεν ζητάει κανείς να αλλάξει ο κανονισμός! Γίνεται απλά μια συζήτηση για να κατανοήσουμε τις αδυναμίες του υπάρχοντος κανονισμού και μελλοντικά να τις αντιμετωπίσουν οι υπευθυνοι προς ώφελος της δικαιότερης βαθμολόγησης των αθλητών.

Έχω την αίσθηση οτι συνέχεια απολογούμαστε όσοι εκφράζουμε την άποψη μας λες και έχουμε να κερδίσουμε κατί αν αλλάξει σε 2-3 χρόνια ο κανονισμός.

Ο κ. Κωνσταντακάτος το είπε πολύ σωστά, χρειάζονται συγκεκριμένες προτάσεις. Απλά για να βγουν οι προτάσεις βοηθάει μια online συζήτηση με λογικά επιχειρήματα.

Ζητώ συγνώμη αν προσέβαλα κάποιον από τους συνομιλητές
    Καταγράφηκε
    Γαβανάς Χάρης
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #92 στις: Πέμπτη, 19 Δεκ 2013, 14:32:47 »

Η εγώ δεν ξέρω να διαβάζω ή εσύ δεν ξέρεις να γράφεις.......
    Μου λές ότι ο μέτριος χειριστής με το καλό ανεμόπτερο θα κατέβει στα 8 λεπτά κάνοντας απλά ολίσθηση και ότι ο μάγκας θα κάνει 7:30 λεπτά με το μέτριο ανεμόπτερο απλώς πιάνοντας ένα θερμικό.... που γράφουμε τα ίδια πράγματα?Huh idiot2 idiot2 idiot2

Εαν θέλεις να μιλήσουμε να μιλήσουμε όχι να κοροιδεύουμε......

Στο ξαναλέω μήπως και το καταλάβεις. Ο ΜΑΓΚΑΣ ότι και πετάξει θα είναι ΜΑΓΚΑΣ..... Και ο ΧΑΛΒΑΣ, ο απροπόνητος ,ο ξερόλας, το καλύτερο ανεμόπτερο να του δώσουμε θα μείνει για πάντα ΧΑΛΒΑΣ.....
    Για αυτό λοιπόν σε αυτόν τον αγώνα για να διακριθείς θέλει πολύ ΔΟΥΛΕΙΑ και ΜΟΧΘΟ και όχι απαραίτητα το καλύτερο ανεμόπτερο...
    Να μάθεις παραδείγματα να παίρνεις από την ζωή και τα βιώματα σου και όχι από θεωρίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα...

Πάντα φιλικά
    Καταγράφηκε
    Nemesis
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #93 στις: Πέμπτη, 19 Δεκ 2013, 14:56:43 »

Βάρυνε το θέμα και είναι κρίμα να χαλάσει.
    Για την αποφόρτιση ας κάνω μια ερώτηση στον φίλο Χάρη
    Εγώ που χάνω συνέχεια από τον χαλβά σε ποια κατηγορία ανήκω ;   
    Καταγράφηκε
    twinspark
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #94 στις: Πέμπτη, 19 Δεκ 2013, 14:59:04 »

Η εγώ δεν ξέρω να διαβάζω ή εσύ δεν ξέρεις να γράφεις.......
    Μου λές ότι ο μέτριος χειριστής με το καλό ανεμόπτερο θα κατέβει στα 8 λεπτά κάνοντας απλά ολίσθηση και ότι ο μάγκας θα κάνει 7:30 λεπτά με το μέτριο ανεμόπτερο απλώς πιάνοντας ένα θερμικό.... που γράφουμε τα ίδια πράγματα?Huh idiot2 idiot2 idiot2

Εαν θέλεις να μιλήσουμε να μιλήσουμε όχι να κοροιδεύουμε......

Στο ξαναλέω μήπως και το καταλάβεις. Ο ΜΑΓΚΑΣ ότι και πετάξει θα είναι ΜΑΓΚΑΣ..... Και ο ΧΑΛΒΑΣ, ο απροπόνητος ,ο ξερόλας, το καλύτερο ανεμόπτερο να του δώσουμε θα μείνει για πάντα ΧΑΛΒΑΣ.....
    Για αυτό λοιπόν σε αυτόν τον αγώνα για να διακριθείς θέλει πολύ ΔΟΥΛΕΙΑ και ΜΟΧΘΟ και όχι απαραίτητα το καλύτερο ανεμόπτερο...
    Να μάθεις παραδείγματα να παίρνεις από την ζωή και τα βιώματα σου και όχι από θεωρίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα...

Πάντα φιλικά

Περιγράφω μια θεωρητική κατάσταση και βγάζω ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα όπου ο "μάγκας" κερδίζει τον αγώνα ανεξαρτήτως ανεμοπτέρου. Το ίδιο συμπέρασμα δεν βγάζουμε?
    Αν θες επανέλαβε την άσκηση και κάντον να βγάλει 10λεπτο. Πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις και για αυτό σου λέω ότι γράφουμε τα ίδια. Δεν γράφουμε κατα λέξη τα ίδια αλλα στην ουσία τα ίδια.

Όσο για τα παραδείγματα που πρέπει να είναι απο βιώματα της ζωής και όχι από θεωρίες ας το εξετάσουμε....

Θεωρητικό πείραμα 3:

Έχεις ένα τοίχο και το κεφάλι σου.

Η θεωρία λέει ότι αν πάρεις φόρα υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να σπάσει το κεφάλι απο το να υποχωρήσει ο τοίχος.

Χρειάζεσαι να το κάνεις πράξη για να το επιβεβαιώσεις?

Και για να αποφύγω άλλες παρεξηγήσεις αποσύρομαι απο την συζήτηση και θα επανέλθω μεσω του σωματείου μου με συγκεκριμένες προτάσεις που θα έχουν βγει μετά απο πραγματικές δοκιμες.

Καταγράφηκε
    Γαβανάς Χάρης
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #95 στις: Πέμπτη, 19 Δεκ 2013, 15:13:14 »

Εσύ Νίκο μου είσαι μια κατηγορία από μόνος σου!!!!!!!! Thumbs up Thumbs up

Και για να ξεκαθαρίσω και κάτι άλλο, εγώ είμαι ένας από τους μεγαλύτερους ΧΑΛΒΑΔΕΣ και δεν ξέρω να πετάω ανεμόπτερο.
    Αλλά δεν τα ρίχνω ούτε στο ανεμόπτερο ούτε στους κανονισμούς...

Εαν φτάσουμε να κάνουμε FLY OFF  με έξι επτά ή οχτώ αθλητές τότε ναι θα πρέπει να αλλάξουμε τον κανονισμό και να γίνει ο αγώνας πιο δύσκολος γιατί θα έχει ανέβει το επίπεδο και θα βγαίνουν τα δεκάλεπτα (εύκολα)..... Τώρα τα FLY OFF γίνονται το πολύ με τέσσερα άτομα, στον τελευταίο αγώνα ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ούτε καν να γίνει.....

Και βγαίνουμε και μιλάμε για τον κανονισμό και ότι θα πρέπει να τον δυσκολέψουμε τον αγώνα, αντί να πάμε να προπονηθούμε..... ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!

Μετα τιμής ο μεγαλύτερος χαλβάς της ανεμοπορίας..... (Στο F3A κάτι πάω να κάνω Cheesy Cheesy) Γαβανάς Χάρης      
    Καταγράφηκε
    GRELE
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #96 στις: Πέμπτη, 19 Δεκ 2013, 15:23:09 »

Εσυ εισαι στην κατηγορια που χρειαζεσαι ενα  "ΧΑΛΒΕΤ" !!!!

Για τον φιλο twinspark
    Και για να αποφύγω άλλες παρεξηγήσεις αποσύρομαι απο την συζήτηση και θα επανέλθω μεσω του σωματείου μου με συγκεκριμένες προτάσεις που θα έχουν βγει μετά απο πραγματικές δοκιμες.

Ελπιζω οτι οι οποιες προτασεις θα υποβληθουν απο το σωματειο σας θα εχουν ως γνωμονα τον υπαρχοντα κανονισμο F5J-GR και την φιλοσοφια που τον εχει γεννησει.
    Αυτο διοτι οι  μεχρι τωρα διαφαινομενες προτασεις απεχουν αυτης.
    Φιλικα
    Βασιλης Παπαδοπουλος
    Καταγράφηκε

......electrics are here to stay......
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #97 στις: Πέμπτη, 19 Δεκ 2013, 15:24:14 »

Προτείνω να αλλάξει η βαθμολογία της κατάταξης, με ονόματα πλαϊ στις ποινές.

Παράδειγμα:

0 Μάγκας
      1 Γαλακτομπούρεκο
      2 Καταϊφι
      3 Μπακλαβάς
      4 Ρυζόγαλο
      5 Κρεμ καραμελέ
      6 Μελομακάρονο
      7 Κουραμπιές
      8 Μπεζές
      9 Τσουρέκι
      10 Σαβαρέν
      11 Νουγκατίνα
      12 Σοκολατίνα
      13 Χαλβάς
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #98 στις: Πέμπτη, 19 Δεκ 2013, 15:30:07 »

Μη στενοχωριέσαι Νίκο μου, υπάρχουν πολλές γεύσεις χαλβάδων.... Συμιγδαλένιος χαλβάς, χαλβάς της Ρήνας, Σαπουνέ χαλβάς, Μακεδονικός χαλβάς ...
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Γαβανάς Χάρης
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #99 στις: Πέμπτη, 19 Δεκ 2013, 15:33:28 »

Τελικά φίλε μου TWINSPARK ΝΑΙ ΝΑΙ είσαι πολύ εξυπνός..... έχω πραγματικά μείνει άφωνος.........

Σου το ξαναγράφω μήπως και το καταλάβεις αυτή τη φορά ή δεν εθελοτυφλήσεις διαβάζοντας μόνο τα μισά
    Γιατί αυτά που μας παρουσιάζεις είναι εκτός πραγματικότητας μιας και η ζωή μας έδειξε ότι οι καλοί χειριστές κερδίζουν τον αγώνα ανεξαρτήτως ανεμόπτερου γιατί ο αγώνας πολύ απλά πανέξυπνε φίλε μου δεν τελειώνει με ένα γύρο αλλά σε πάρα πολλούς και με διαφορετικές συνθήκες από γύρο σε γύρο........
    Γιαυτό θα έπρεπε να πάρεις το ανεμόπτερο σου και να ξεκινήσεις ΧΘΕΣ την προπόνηση για τον επόμενο αγώνα...

Καλά ρε θειο Γιάννη πάλι τελευταίο με έβαλες.......

Πάντα φιλικά  
    Καταγράφηκε
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #100 στις: Πέμπτη, 19 Δεκ 2013, 15:46:24 »

Καλά ρε το παρεάκι σου ............ 

Με Xplorer2 4 μετρο και Profi 4000 θα με κατέτασα στην κατηγορία ..... λόγω καταγωγής

Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Nemesis
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #101 στις: Πέμπτη, 19 Δεκ 2013, 16:10:19 »

(ΧΑΛΒΕΤ ! ! !) Ποιος στραβός δεν θέλει το φως τoυ! ! !

Καλά ρε το παρεάκι σου ............      
    αν και χαλβας , εισαι φιλους ! ! ! Thumbs up

Μη στενοχωριέσαι Νίκο μου, υπάρχουν πολλές γεύσεις χαλβάδων  Thumbs up

δεν στεναχωριέμαι θειε μου ,  το πήρα απόφαση
    χαιρετισμούς σε ολους  Thumbs up
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 19 Δεκ 2013, 17:23:30 από Nemesis » Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #102 στις: Πέμπτη, 19 Δεκ 2013, 16:57:01 »

Οχι, δέκατο τρίτο σε έβαλα.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #103 στις: Πέμπτη, 19 Δεκ 2013, 16:58:36 »

Οχι, δέκατο τρίτο σε έβαλα.

Προβλέπω ότι στο 13 θα γίνει "συνοστισμός" !!!
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Giannis Zeteko.
    Aeromodeller Sr. Member

FLY-ROBIN-FLY!!!

« Απάντηση #104 στις: Πέμπτη, 19 Δεκ 2013, 20:36:01 »

κύριοι καλά όλα αυτά αλλά το θέμα είναι πως θα γίνουν οι αγώνες ποιο προσιτοί σε περισσότερους πιλότους.

άσχετα με το είδος του αγώνα,αν θέλουμε να λέμε όπως ειπώθηκε πριν ότι θέλουμε νέους αθλητές,τότε πρέπει να βρεθεί μια νέα κατηγορία
    πχ εντός κανονισμών ενός f5j, αλλά με μοντέλα που να μπορούν να έχουν όσο το δυνατόν τις ίδιες δυνατότητες και προπάντων να είναι οικονομικά για να μπορούν
    να τα αγοράζουν όλοι.

έτσι θα υπάρξει μια προπαρασκευαστική κατηγορία αθλητών κυρίως νέων,αλλά και παλιών που θέλουν να έχουν την χαρά ενός f5j αλλά χωρίς να είναι φρένο στο μυαλό τους
    το κόστος του ακριβού η το να σκέφτονται.....: που πάω ο καημένος μέσα στα πολυβόλα με το δρεπάνι:

που σίγουρα έχουν τόσα μειονεκτήματα έναντι των ακριβών, όπως το να μην φρενάρουν ώστε να πιάσουν το 1 λεπτό της προσγείωσης και να πρέπει να ξεκινούν να κατέβουν από το 7μο το 8ο λεπτό
    και να κινδυνεύουν έτσι να χάσουν όλο το 10πτο ενώ αν είχαν φρένα η τις κατάλληλες αντοχές η ακομα και περισσότερο χρόνο πχ 2 λεπτά θα το έβγαζαν......

αυτά έλεγα πριν και μετα τον αγώνα της θεσ/νικης γιατί τα αντιμετώπισα και δυστυχώς μόνο ξύλο δεν έφαγα.....

και ας μη πιανόμαστε από τις λίγες των περιπτώσεων τύπου Καζακλη που οκ ο άνθρωπος έχει δείξει πόσο καλός είναι και ξέρει το μοντέλο του, αν και αυτός για να είναι ποιο ανταγωνιστικός
    (πράγμα που όλοι το θέλουμε μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας )
    τώρα έχει και αυτός ένα pike και καλά έκανε που το πήρε, γιατί πόσες φόρες θα είσαι μάγκας και χερας όταν τα πολυβόλα γαζώνουν; ,αλλά και πόσοι είναι ακομα τόσο καλοί με φθηνά μοντέλα,ώστε να έχει
    κάποιος νεος το ελατήριο τις επιτυχίας ανάμεσα στα καλά ακριβά μοντέλα και σε πιλότους που τα έχουν μάθει καλά και δεν χάνουν εύκολα τα 10πτα εκτός απρόοπτου;

με δεδομένα όλα αυτά,τότε λύνονται προβλήματα όπως πχ μάγκας-χαλβάς φθηνό άρα υποδεέστερο του ακριβού
    όπου ακριβό = ακριβό setup άρα απογοήτευση στους νέους που δυσκολεύονται να το πάρουν απόφαση γιατί και να το αγοράσουν δεν μπορούν και να μην
    το σπάσουν να φοβούνται, κυρίως ....λόγο της κατάργησης του μοτέρ μετά την απογείωση ....κλπ κλπκ κλπ

μπορώ να απαριθμήσω πολλά ακομα αλλά πιστεύω πως το νόημα της σκέψης μου το έδωσα με αυτά τα ολίγα.

αρα ,...ας δούμε πρώτα πως θα μπουν και άλλοι στο παιχνίδι και μετά κοιτάμε και το πως θα δυσκολεύουμε τα ήδη υπάρχοντα δεδομένα,διότι πιστεύω πως οι πολλές συμμετοχές
    ήδη βάζουν έναν βαθμό δυσκολίας στους καλούς και τους μάγκες στα ακριβά και φθηνά και όλα τα υπόλοιπα.

Αντώνη.....τσσσσσκκκςςςς ......είδες;;; αναίμακτη ήταν η χειρουργική επέμβαση  laugh

Jkon πας να μας 'χαλάσεις' με τα σιροπιαστά κάθε φορά ε;;; πείσμα το έβαλες βλέπω  Grin
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 19 Δεκ 2013, 21:40:53 από Giannis Zeteko. » Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 17     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ανεμόπτερα R/C  |  Ηλεκτροκίνητα ανεμόπτερα (Συντονιστής: _ΤΑΣΟΣ_)  |  Θέμα: Θέματα που αφορούν την κατηγορία F5J-GR
    Μεταπήδηση σε: