Καλησπέρα παιδιά,
έπειτα από 4 χρόνια αποχής από το hobby και το forum μπήκα στον πειρασμό να ξανά πετάξω αγοράζοντας κάποια πραγματάκια από HK.
Mε tracking delivery σε 4-5 μέρες ήταν σπίτι μου κάτι που με έκανε να θαυμάσω την ταχύτητα παραλαβής αγορών από το εξωτερικό. (ευρωπαϊκή αποθήκη)
Βλέποντας ότι είχα χρόνο δύο εβδομάδων μέχρι τις διακοπές μου, έκανα και δεύτερη παραγγελία από HK αυτή τη φορά όμως με απλό ταχυδρομείο και χωρίς tracking μια που το συνολικό κόστος ήταν περίπου 40€. (τα 40€ βέβαια ήταν ζωτικής σημασίας για το αεροπλανάκι μου μια που ήταν μοτέρ και προπέλα καθώς και μια 2.4 Τ/Κ για το σκαφάκι μου)
Φυσικά όσο χαρούμενος ήμουν με την trackable παραγγελία, τόσο εφιάλτης έγινε η non trackable παραγγελία.
Από τα μέσα Ιουλίου και ακόμα δεν έχω παραλάβει τίποτα...
Επισκέφτηκα τα ΕΛΤΑ έπειτα από παρότρυνση του support του HK και μου είπαν ότι δεν έχει έρθει κάποιο δέμα που να με περιμένει.

Μου είπαν επίσης ότι ο χρόνος δεν υπερβαίνει τις 10 ημέρες με απλό ταχυδρομείο και ότι σε περίπτωση λάθους το δέμα επιστρέφετε σε αυτούς.
Τους ενημέρωσα για αυτά αλλά επιμέναν ότι ήταν λάθος που χρησιμοποίησα αυτή τη μέθοδο αποστολής...

Συμφωνώ καταλαβαίνω το λάθος μου...
Αλλά και το να πουλάς ένα τρόπο αποστολής στο website σου, που μετέπειτα σχεδόν κράζεις τον πελάτη ότι είναι λάθος, εγώ δεν το θεωρώ φυσιολογικό.
Ευτυχώς τα χρήματα είναι λίγα, και προφανώς μετά από 1,5 μήνα σχεδόν δεν υπάρχει περίπτωση να βγει άκρη μαζί τους...
Αυτό όμως που με εξοργίζει είναι ότι όλο το καλοκαίρι δεν πέταξα και ενώ είχα την όρεξη να αρχίσω ξανά την αερο-ψυχοθεραπεία έμπλεξα με μια συνεχή αναζήτηση του δέματος μου.