Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.768 μηνύματα σε 12.386 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 15:50:42

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 15:50:42

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:54]

από spirost
    [Σήμερα στις 14:40]

από Yiannis_S
    [Σήμερα στις 14:25]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309768
    Σύνολο θεμάτων: 12386
    Online σήμερα: 811
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 660
    Συνολικά: 662
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: HobbyKing  (Αναγνώστηκε 13460 φορές)
    ΜΑΥΡΟΣ79Β
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ- ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

« Απάντηση #15 στις: Τετάρτη, 12 Φεβ 2014, 19:57:34 »

ΚΥΡΙΟΙ ....... συμβαινουν  2 πραγματα....... πρωτον ο ΕΛΤΑ δεν εχει χερια..... δευτερον η επιλογη απο ΚΙΝΑ ..εχει να κανη με την υπομονη σας......Παντως  κοντα στα 5 χρονια  που αγοραζω απο κινα δεν εχω χασει κατι.......παραδειγμα υπομονης....  απο  6 -1-14   περιμενω απο  FJ   ενα κινητιρα.......  5 -2-2014   μπηκε  ΕΛΛΑΔΑ.......... ΥΠΟΜΟΝΗ  ΚΥΡΙΟΙ ..... Thumbs up
    Καταγράφηκε

ΖΗΤΩ Ο ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ
    ewsd
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #16 στις: Τετάρτη, 12 Φεβ 2014, 20:09:39 »

θα παραλάβουμε όμως   κάποτε η θα χαθούν Huh
    Καταγράφηκε
    Μιχαλης
    Aeromodeller Full Member

TURBINE JET LOVER.......

« Απάντηση #17 στις: Τετάρτη, 12 Φεβ 2014, 21:26:47 »

θα παραλάβουμε όμως   κάποτε η θα χαθούν Huh
    Παιδιά υπομονή εγώ απο 20-12-13 παρέλαβα σήμερα!!!!
    Καταγράφηκε
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #18 στις: Τετάρτη, 12 Φεβ 2014, 22:00:55 »

Και εγω στην ιδια ημερομηνια που ειπε ο φιλος μηχαλης,σημερα παρελαβα...
    Καταγράφηκε

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
    ewsd
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #19 στις: Τετάρτη, 12 Φεβ 2014, 22:17:11 »

Από 11/12/13 ακόμη τίποτα .....
    Καταγράφηκε
    teresos
    Aeromodeller Full Member

No risk , no fun ...no fun , no life...

« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 14 Φεβ 2014, 15:59:02 »

Από 11/12/13 ακόμη τίποτα .....

Μάλλον φταίει που παραγγειλες μέσα στα Χριστούγενα.
    2 παραγγελίες στις 17/1 και αλλη μία στίς 21/1 και τα 3 πακέτα μαζί παρκάρισαν σήμερα το πρωί στο σπίτι μου.
    Αυτό που είδα ειναι οτι τα πακέτα δεν ηταν πλέον συστημένα αλλά απλό ταχυδρομείο.
    Μάλλον θα εχει σχέση οτι στο καλάθι αγορών δεν βγάζει αλλο πλέον την επιλογή register air mail
    αλλά international register mail και φυσικά με την Fuji Post.... (Πάντα να παραγγέλνετε register)... Wink
    Παρ'ολα αυτά μπορουσα ακόμα να παρακολουθήσω την διαδρομή τους η οποία ηταν :
    Παραλαβή από Fuji post.
    Αποστολή απο αεροδρ. του Honk Kong.
    Αφιξη στο αεροδρ. Λονδίνου -Χηθροου.
    Αποστολή από Λονδίνο
    Αφιξη στην Ελλάδα -παραλαβή από ΕΛΤΑ.
    και αφιξη στο σπίτι μου ....σήμερα. Thumbs up
    Καταγράφηκε
    ilsoko
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #21 στις: Τετάρτη, 5 Μαρ 2014, 11:29:34 »

Μόλις σήμερα παρέλαβα και γω μετά απο 47 μέρες στα ταχυδρομεία, αντε σε λίγο θα μας γίνει η αποστολή του Κινέζου ο γυρος του κόσμου σε 80 μερες,
    το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν χάνεται.
    Καταγράφηκε

https://SecreLocal.com - Dating Live Chat - No Selfie - Anonymous Casual Dating -   Secret Dating Live Chat
    ΜΑΥΡΟΣ79Β
    Aeromodeller Full Member

ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ- ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

« Απάντηση #22 στις: Τετάρτη, 5 Μαρ 2014, 15:06:54 »

κυριοι.... πρωτον  οποια παραγγελια με αρχ. LX.......... ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ  Ε.Λ.Τ.Α .....δευτερον....απο 7-1-2014    το πηρα  4-3-2014......βεβαια με 55 ευρω  ολα μαζι   απλα περιμενης..

* hhhhhhhh.JPG (94.81 KB, 640x480 - εμφανίστηκε 809 φορές.)
    Καταγράφηκε

ΖΗΤΩ Ο ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ
    guest2388
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #23 στις: Πέμπτη, 21 Αυγ 2014, 22:17:43 »

Καλησπέρα ! προσπαθώ να παραγγείλω  από το hobbyking αλλά όταν φτάνω στο σημείο να πληρώσω με paypal κολλάει και άμα κάνω ανανεώσει μου λέει ότι είναι το καλάθι άδειο γνωρίζει κανείς τι παίζει? άμα όμως παραγγείλω ένα δυο ανταλλακτικά κάνει την αγορά κανονικά... Έχει μήπως πρόβλημα η σελίδα?
    Καταγράφηκε
    helibillys
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #24 στις: Πέμπτη, 21 Αυγ 2014, 22:32:01 »

ΕΓΩ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΨΙΛΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ. ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ 9 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΧΤΕΣ ΣΤΙΣ 20.
    ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.
    Καταγράφηκε

ALIGN TREX 600 NITRO PRO DFC, DJI F450 E300, JR XG11 DMSS, PHANTOM 3 PRO, DJI CUSTOM HEXA H3-3D GOPRO 4 BLACK
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #25 στις: Πέμπτη, 21 Αυγ 2014, 23:52:10 »

Καλησπέρα ! προσπαθώ να παραγγείλω  από το hobbyking αλλά όταν φτάνω στο σημείο να πληρώσω με paypal κολλάει και άμα κάνω ανανεώσει μου λέει ότι είναι το καλάθι άδειο γνωρίζει κανείς τι παίζει? άμα όμως παραγγείλω ένα δυο ανταλλακτικά κάνει την αγορά κανονικά... Έχει μήπως πρόβλημα η σελίδα?

Θα προτεινα να καθαρισεις την cache του προγραμματος που χρησιμοποιεις (firefox, chrome, opera κλπ) και εαν αυτο δεν βοηθησει τοτε να δοκιμασεις με αλλο προγραμμα.
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    guest2388
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #26 στις: Παρασκευή, 22 Αυγ 2014, 15:25:24 »

δοκίμασα με άλλο πρόγραμμα και με άλλο υπολογιστή αλλά πάλι τα ίδια δεν μπορώ να καταλάβω τ γίνετε 
    Καταγράφηκε
    helibillys
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #27 στις: Παρασκευή, 22 Αυγ 2014, 15:47:58 »

Βασικά και εμένα μου το έκανε αυτό μια φορά, άδειασε το καλάθι. Μου φάνηκε λίγο παράξενο αλλά θεώρησα οτι καπου έχει κολήσει ο server τους.
    Καταγράφηκε

ALIGN TREX 600 NITRO PRO DFC, DJI F450 E300, JR XG11 DMSS, PHANTOM 3 PRO, DJI CUSTOM HEXA H3-3D GOPRO 4 BLACK
    titanaki
    Aeromodeller Full Member

kineticdesign.gr

« Απάντηση #28 στις: Τετάρτη, 10 Σεπ 2014, 13:28:36 »

Καλησπέρα παιδιά,
    έπειτα από 4 χρόνια αποχής από το hobby και το forum μπήκα στον πειρασμό να ξανά πετάξω αγοράζοντας κάποια πραγματάκια από HK.
    Mε tracking delivery σε 4-5 μέρες ήταν σπίτι μου κάτι που με έκανε να θαυμάσω την ταχύτητα παραλαβής αγορών από το εξωτερικό. (ευρωπαϊκή αποθήκη)

Βλέποντας ότι είχα χρόνο δύο εβδομάδων μέχρι τις διακοπές μου, έκανα και δεύτερη παραγγελία από HK αυτή τη φορά όμως με απλό ταχυδρομείο και χωρίς tracking μια που το συνολικό κόστος ήταν περίπου 40€. (τα 40€ βέβαια ήταν ζωτικής σημασίας για το αεροπλανάκι μου μια που ήταν μοτέρ και προπέλα καθώς και μια 2.4 Τ/Κ για το σκαφάκι μου)

Φυσικά όσο χαρούμενος ήμουν με την trackable παραγγελία, τόσο εφιάλτης έγινε η non trackable παραγγελία.
    Από τα μέσα Ιουλίου και ακόμα δεν έχω παραλάβει τίποτα...

Επισκέφτηκα τα ΕΛΤΑ έπειτα από παρότρυνση του support του HK και μου είπαν ότι δεν έχει έρθει κάποιο δέμα που να με περιμένει. Sad
    Μου είπαν επίσης ότι ο χρόνος δεν υπερβαίνει τις 10 ημέρες με απλό ταχυδρομείο και ότι σε περίπτωση λάθους το δέμα επιστρέφετε σε αυτούς.

Τους ενημέρωσα για αυτά αλλά επιμέναν ότι ήταν λάθος που χρησιμοποίησα αυτή τη μέθοδο αποστολής... knuppel2 tickedoff
    Συμφωνώ καταλαβαίνω το λάθος μου...
    Αλλά και το να πουλάς ένα τρόπο αποστολής στο website σου, που μετέπειτα σχεδόν κράζεις τον πελάτη ότι είναι λάθος, εγώ δεν το θεωρώ φυσιολογικό.

Ευτυχώς τα χρήματα είναι λίγα, και προφανώς μετά από 1,5 μήνα σχεδόν δεν υπάρχει περίπτωση να βγει άκρη μαζί τους...

Αυτό όμως  που με εξοργίζει είναι ότι όλο το καλοκαίρι δεν πέταξα και ενώ είχα την όρεξη να αρχίσω ξανά την αερο-ψυχοθεραπεία έμπλεξα με μια συνεχή αναζήτηση του δέματος μου.
    Καταγράφηκε

mini titan
    mini titan full CNC
    Futaba 9 Super+2,4 module
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #29 στις: Τετάρτη, 10 Σεπ 2014, 16:25:15 »

Καλησπέρα παιδιά,
    έπειτα από 4 χρόνια αποχής από το hobby και το forum μπήκα στον πειρασμό να ξανά πετάξω αγοράζοντας κάποια πραγματάκια από HK.
    Mε tracking delivery σε 4-5 μέρες ήταν σπίτι μου κάτι που με έκανε να θαυμάσω την ταχύτητα παραλαβής αγορών από το εξωτερικό. (ευρωπαϊκή αποθήκη)

Βλέποντας ότι είχα χρόνο δύο εβδομάδων μέχρι τις διακοπές μου, έκανα και δεύτερη παραγγελία από HK αυτή τη φορά όμως με απλό ταχυδρομείο και χωρίς tracking μια που το συνολικό κόστος ήταν περίπου 40€. (τα 40€ βέβαια ήταν ζωτικής σημασίας για το αεροπλανάκι μου μια που ήταν μοτέρ και προπέλα καθώς και μια 2.4 Τ/Κ για το σκαφάκι μου)

Φυσικά όσο χαρούμενος ήμουν με την trackable παραγγελία, τόσο εφιάλτης έγινε η non trackable παραγγελία.
    Από τα μέσα Ιουλίου και ακόμα δεν έχω παραλάβει τίποτα...

Επισκέφτηκα τα ΕΛΤΑ έπειτα από παρότρυνση του support του HK και μου είπαν ότι δεν έχει έρθει κάποιο δέμα που να με περιμένει. Sad
    Μου είπαν επίσης ότι ο χρόνος δεν υπερβαίνει τις 10 ημέρες με απλό ταχυδρομείο και ότι σε περίπτωση λάθους το δέμα επιστρέφετε σε αυτούς.

Τους ενημέρωσα για αυτά αλλά επιμέναν ότι ήταν λάθος που χρησιμοποίησα αυτή τη μέθοδο αποστολής... knuppel2 tickedoff
    Συμφωνώ καταλαβαίνω το λάθος μου...
    Αλλά και το να πουλάς ένα τρόπο αποστολής στο website σου, που μετέπειτα σχεδόν κράζεις τον πελάτη ότι είναι λάθος, εγώ δεν το θεωρώ φυσιολογικό.

Ευτυχώς τα χρήματα είναι λίγα, και προφανώς μετά από 1,5 μήνα σχεδόν δεν υπάρχει περίπτωση να βγει άκρη μαζί τους...

Αυτό όμως  που με εξοργίζει είναι ότι όλο το καλοκαίρι δεν πέταξα και ενώ είχα την όρεξη να αρχίσω ξανά την αερο-ψυχοθεραπεία έμπλεξα με μια συνεχή αναζήτηση του δέματος μου.

Ειναι κανονας αυτο να εχουν ολα τα δεματα σου Νουμερο αναγνωρισης. Στατιστικα να σου πω οτι οσα χρονια παραγγελνω απο HK και ebay δεν εχω χασει ΠΟΤΕ τιποτα. Μποει καποια να αργουν λιγο αλλα παντα φτανουν.
    Καλη υπομονη με τα πραγματα σου.
    Φανταζομαι οτι κατηγορεις τον κινεζο και οχι τα ελληνικα ΕΛΤΑ, η οχι;
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: HobbyKing
    Μεταπήδηση σε: