Καλημέρα... φίλε πρωτάρη.

Λοιπόν εάν πας σε lama της E-sky, πάρε καλύτερα το V3 και όχι το V4.
Ο λόγος είναι ότι το V4 έχει ολόσωμη καλύπτρα που σκεπάζει κατα κάποιο τρόπο
τα μοτέρ, αυτά δεν ψύχονται σωστά με αποτέλεσμα να χαλάνε γρηγορότερα.
Επίσης στο V4 αλλάζει δυσκολότερα η μπαταρία.
Εάν πάς σε Lama Walkera, πρέπει να προσέχεις πολύ τα ηλεκτρονικά του, καίγονται πιο εύκολα
απο του Lama E-sky, επίσης το μεταλλικό σώμα που όντως είναι πιο ωραίο μετά απο πτώση μπορεί να
στραβώσει λίγο, να μην μπορείς να το καταλάβεις εύκολα, και να έχεις αστάθεια στις πτήσεις χωρίς να ξέρεις
γιατί. Το Lama e-sky είναι πλαστικό, άρα πιο ελαστικό στα χτυπήματα και εάν ραγίσει ή σπάσει κάποιο εξάρτημα
φαίνεται πιο εύκολα.
Τώρα για έξω, δεν πετάει κανένα απο τα δύο όταν είσαι πρωτάρης, όταν μάθεις καλά και άνετα να το χειρίζεσαι σε εσωτερικό χώρο,
θα μπορείς όποιο και να πάρεις να το πετάς έξω και με αεράκι.
Εγώ το πετάω έξω το lama μου και δεν το χάνω τώρα πια με τον αέρα, έχω μάθει και το επαναφέρω κανονικά.
Βέβαια μην φανταστείς ότι πετάει όπως τα μονού στροφείου, όταν υπάρχει αέρας αρκετός το παρασύρει και δεν μπορεί να σταθεί σωστά.
Πάντως για μέσα σε κλειστό χώρο ή έξω με άπνοια δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και θα το ευχαριστηθείς ταμάλα, μόνο πρόσεξε μην κάνεις το λάθος και ξεθαρρέψεις απότομα, γιατί τότε είναι που θα έχεις τις πτώσεις.
Εγώ με βάση τα παραπάνω προσωπικά κριτήρια διάλεξα το lama μου, ελπίζω να σε βοήθησα.