Η διαφορά μεταξύ των δύο πομπών ειναι η εμφάνιση, ναι η εμφάνιση.
Είναι 2 συστήματα που έχουν παρόμοιες δυνατότητες παρόμοια τιμή και ίδια αξιοπιστία.
Αυτα που σκέφθηκα εγώ για να καταλήξω στη Futaba είναι.
1ον) Την ήξερα απο πιτσιρικάς
2ον) Σχεδόν όλα τα μαγαζιά στην Ελλάδα πωλούν προϊόντα futaba ενώ JR den βρίσκεις τόσο εύκολα (με βάση τα δικά μου κριτήρια βαρεμέρας να ψάχνω)
3ον) Τις χρονικές στιγμές που αγόρασα και τους 3 πομπούς μου (FF9C, FF6, 6 EXA) είχαν καλύτερες ή παραπλήσιες τιμές με τους αντίστοιχους JR
4ον) Όταν παίρνεις ένα καλό πομπό "παντρεύεσαι" την εταιρεία, οι δέκτες της Futaba που παντρευτηκα είχαν και ίσως έχουν καλύτερες τιμές.
5ον) ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ FUTABA με κεφαλαία για εδώ ειναι η διαφορα
6ον) Η φιλοσοφία των μενού της Futaba μου ταίριαξε αμέσως (δε διάβασα καν το manual για να σετάρω ένα απλό αεροπλάνο).
7ον) Στην Ελλάδα οι futaba είναι αρκετά διαδεδομένες και όλο και κάποιον θα βρείς να σε βοηθήσει σε κάποιο σημείο που κολλάς
και άλλα είναι αλλα εγώ βαρέθηκα να γράφω και εσείς σε λίγο να διαβάζετε.
Κλείνοτας
Δε μιλάμε για αξιοπιστία δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, οι βασικοί λόγοι να επιλέξεις σύστημα είναι κόστος δεκτών και αξεσουάρ, εμφάνιση, φιλοσοφία μενού. Όλα τα άλλα είναι για να κάνουμε κουβέντα στο φορουμ και να γεμίζουμε posts.
ΟΚ There is no match για την 14ΜΖ αλλα κάποια στιγμή κάτι θα βγάλουν.....α! ο επόμενος πομπός μου? Futaba 12 FG (Κερπινή ακούς??)

Ελπίζω να βοήθησα