Υποψιάζομαι ότι αυτές τις 13 μέρες που γράφεις για αυτό το θέμα ακόμα δεν έχεις ξεβιδώσει την τηλ/ση σου να δεις πως είναι μέσα….
Άνοιξε την! Δεν δαγκανννει….

οχι δεν κατσαβιδιαστηκε
να την ανοιξω λες να δω αν ειναι ωραια?
μου αρεσει και ετσι πολυ (καλα εργοστασιακα βιδωμενη)
λες αν ειχα εξικοιωση ηλεκτρονικου ή σε παρεμβασεις τ/κ θα καθομουν να περιμενω την βοηθεια σου?
Στάλθηκε από: Skynet
Δεν ήθελα να αναφερθώ στο θέμα για να μην ξανακατηγορηθώ ότι "σπέρνω καινά δαιμόνια". Αφού όμως η αρχή έγινε...
Το έχω κάνει με το ελατήριο επαναφοράς στο stick του γκαζιού. Μάλιστα στην DX7 μου. Πήρα το ελατήριαο από graupner jr mx και ταιριάζει απόλυτα αφού πρόκειται για την ίδια πλατφόρμα πομπού. Προσωπικά με έχει βολέψει. Όμως πετάω scale και δεν έχω εξαιρετικές απαιτήσεις από τις πτητικές μου ικανότητες...
Πολύ ενδιαφερον η παρεμβαση στην dsmx 7αρα τ/κ από τον φιλο skynet
Είναι αλλωστε μια πολύ εξυπνη και ευκολα υλοποιησιμη παρεμβαση(βρηκες το ελατηριο και καθαρισες )
Οποτε η δοκιμη δεν θα με χαλουσε σε τιποτα
Όμως επειδη αλλαζει και ο τροπος χειρισμου των πηδαλιων ruder και throttle,
Θα εδινα προβαδισμα στην λυση με την προειδοποιηση του ηχου (όπως γινεται στην 8αρα τ/κ)
ή με το σκαλοπατακι στο ½ της διαδρομης του στικ που δεν αλλαζει απολυτως τιποτα στην πτηση
ελπιζω να οδηγηθουμε ευκολα στην λυση του ηχου προειδοποιησης μεσα από την πολύ καλη αυτή συζητηση