Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.417 μηνύματα σε 12.375 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 00:33:10

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 00:33:10

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 00:22]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 00:12]

από vtr
    [Χθες στις 20:45]

[Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 22:01:54]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309417
    Σύνολο θεμάτων: 12375
    Online σήμερα: 88
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 81
    Συνολικά: 83
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Γιατί κύριε(Βαιε Πόντικα)??????????  (Αναγνώστηκε 9677 φορές)
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 16:10:45 »

ok καθε φορα που μου χαλαει το αυτοκινητο θα μιλαω  εφεξης απευθειας με τον ιαπωνα μηχανικο που το εφτιαξε  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εκεί υπάρχει αντιπρόσωπος και επίσημο σέρβις στην Ελλάδα.....αλλά στο θέμα μας όχι...!!!!!!!!!!!  και αυτό ακριβώς σου λέμε τόση ώρα.. στο σέρβις θα πας όχι στο κατάστημα που το πήρες...

αλλά αν θες ειρωνείες μπορώ να στις κάνω και εγώ... Έχω ένα mazda 3 αυτόματο μου χάλασε το σαμάν και εδώ η αντιπροσωπία που δεν είχε ιδέα από αυτόματα σασμάν ήθελε να το άνοιξη και να προσπαθήσει να το επισκευάσει και ήταν ανένδοτοι μετά από E-mAIL στην ΙΑΠΩΝΙΑ έστειλαν ένα ολοκαίνουριο σαμαν μέσα σε 10 μέρες αεροπορικός κιόλας μου το φόρεσαν τα λαμογια εδώ και είμαστε οκ...

Καταγράφηκε
    hellitop
    Aeromodeller Hero Member

achten!!!!!!!!!!!!!!!

« Απάντηση #16 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 16:34:44 »

Για καθηστε ρε παιδια τα κοντρονικ μονοι μας δεν τα στελναμε τα vbar μονοι μας δεν τα στελναμε δλδ δεν μπορει να κανουμε  μαλακια εμεις και να τα καταστρεψουμε, για φαντασου να φταις εσυ και να σου δωσει αλλο το καταστημα μετα τι?Μα στο λενε
     και οι ηδιοι σε εμας κατευθείαν, αν το περνατε απο τον κινεζο τι θα γινοταν δλδ
    και να πω επισης οτι οποτε χρειάστηκε ο βαιος ηταν εκει Thumbs up Μου κανει εντυπωση  worry
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 16:44:55 από hellitop » Καταγράφηκε
    BizGreece
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 16:43:14 »

Η απαντηση μου εχει ως εξεις
    1.> Ο συγκεκριμενος φορτιστης οντος αγοραστηκε απο το καταστημα μου
    2.> οντος δουλεψε ενα με δυο μηνες πραγμα που σημαινει οτι δεν ειχε προβλημα κατα την αγορα του
    σε περιπτωση που ηταν ελατωματικος απο την αρχη θα γινοταν αμεσα και η αντικατασταση του
    3.>απο την στιγμη που τον πηρα στα χερια μου εκανα το σχετικο ελεγχο και τον εστειλα αμερικη
    με εξοδα δικα μου 28 ευρω (Η βασικη μου ευθυνη ηταν εως εδω και οταν το παραλαβω να το ξαναστειλω
    στον πελατη μου που τον περιμενει να κανει τη δουλεια του)

Επανειλημενα εχω στειλει αρκετα email στο σερβις της power lab και ελπιζω οτι συντομα θα ερθει ο φορτιστης

Η υπομονη μου εχει εξαντλησει και τα δικα μου ορια θα σε παρακαλουσα να κανεις λιγο υπομονη
    ακομη και νομιζω οτι συντομα θα μπορω να στον αποστειλω (γνωριζω οτι περασε αρκετος χρονος)

Τελος σε ευχαριστω πολυ για την υπομονη σου
    φιλικα Βαιος

θα περιοριστω μονο σε αυτα και δεν θα ξαναγραψω οτιδηποτε στο υπαρχον θεμα, παρα μονο θα κανω την δουλια μου
    που ειναι να σου αποστειλω το φορτιστη οσο πιο συντομα το επιτρεψουν οι συνθηκες  
    Καταγράφηκε
    SOP
    Aeromodeller Sr. Member

agios nikolaos aeromodeling club

« Απάντηση #18 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 17:17:51 »

οποτε τουλαχιστον μαθαμε για το servis tis εκαστοτε ετεριας
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #19 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 17:24:06 »

Για το θέμα δν έχω να πω τπτ μιλάει απο μόνο του...!

Κύριε Καρατζιά όταν ποστάρετε να προστάρετε στο σωστό μέρος και όχι όπου ναναι..!
    Έγινε μετακίνηση του θέματος στον Σωστό πίνακα..!

Καταγράφηκε
    christos78
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #20 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 18:00:37 »

φιλε misterHATORI  έκανες καταρχήν ένα μεγκάλο λάθος που έγραψες το προβλιμα σου εδώ δημόσιος.φανταζομε ήδη θα εχεις εκνευριστεί από τις απάντησης μερικών.δυστυχώς άτομα ισορροπημένα και με γνώση του αντικειμενου σε οποιονδήποτε τομέα σπανια γράφου.εγώ έκανα μια μικρή ερευνα και βρήκα το άρθρο5 του νομου 2251/1994 που λεει
    Υποχρέωση προμηθευτή να εξασφαλίσει την ύπαρξη των αναγκαίων για τη χρήση του προϊόντος ανταλλακτικών, ακόμη και όταν το προϊόν έχει πάψει να παράγεται, για χρονικό διάστημα ίσο με την πιθανή διάρκεια ζωής του. Η μη συμμόρφωση του προμηθευτή προς τις ανωτέρω παρεπόμενες από τη σύμβαση υποχρεώσεις, κατά κανόνα, συνιστά ελαττωματική, πλημμελή εκπλήρωση με ενδεχόμενες συνέπειες την υποχρέωση του προμηθευτή προς αποζημίωση, το δικαίωμα υπαναχώρησης του καταναλωτή.
    επίσης θέλω να προσθέσω πως ο κύριος βάιος καλά έκανε τον τιμά η απαντισιτου στο θέμα και με λίγη καλή θέληση και από τους διοσας θα λήθη το πρόβλημα σου
    Καταγράφηκε
    ant1971
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #21 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 18:31:44 »

Η απαντηση μου εχει ως εξεις
    1.> Ο συγκεκριμενος φορτιστης οντος αγοραστηκε απο το καταστημα μου
    2.> οντος δουλεψε ενα με δυο μηνες πραγμα που σημαινει οτι δεν ειχε προβλημα κατα την αγορα του
    σε περιπτωση που ηταν ελατωματικος απο την αρχη θα γινοταν αμεσα και η αντικατασταση του
    3.>απο την στιγμη που τον πηρα στα χερια μου εκανα το σχετικο ελεγχο και τον εστειλα αμερικη
    με εξοδα δικα μου 28 ευρω (Η βασικη μου ευθυνη ηταν εως εδω και οταν το παραλαβω να το ξαναστειλω
    στον πελατη μου που τον περιμενει να κανει τη δουλεια του)

Επανειλημενα εχω στειλει αρκετα email στο σερβις της power lab και ελπιζω οτι συντομα θα ερθει ο φορτιστης

Η υπομονη μου εχει εξαντλησει και τα δικα μου ορια θα σε παρακαλουσα να κανεις λιγο υπομονη
    ακομη και νομιζω οτι συντομα θα μπορω να στον αποστειλω (γνωριζω οτι περασε αρκετος χρονος)

Τελος σε ευχαριστω πολυ για την υπομονη σου
    φιλικα Βαιος

θα περιοριστω μονο σε αυτα και δεν θα ξαναγραψω οτιδηποτε στο υπαρχον θεμα, παρα μονο θα κανω την δουλια μου
    που ειναι να σου αποστειλω το φορτιστη οσο πιο συντομα το επιτρεψουν οι συνθηκες  

Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

η ασχολία με το ε/π συχνά είναι παράδεισος & κόλαση μαζί
    AlexVag
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 19:20:14 »

φιλε misterHATORI  έκανες καταρχήν ένα μεγκάλο λάθος που έγραψες το προβλιμα σου εδώ δημόσιος.φανταζομε ήδη θα εχεις εκνευριστεί από τις απάντησης μερικών.δυστυχώς άτομα ισορροπημένα και με γνώση του αντικειμενου σε οποιονδήποτε τομέα σπανια γράφου.εγώ έκανα μια μικρή ερευνα και βρήκα το άρθρο5 του νομου 2251/1994 που λεει
    Υποχρέωση προμηθευτή να εξασφαλίσει την ύπαρξη των αναγκαίων για τη χρήση του προϊόντος ανταλλακτικών, ακόμη και όταν το προϊόν έχει πάψει να παράγεται, για χρονικό διάστημα ίσο με την πιθανή διάρκεια ζωής του. Η μη συμμόρφωση του προμηθευτή προς τις ανωτέρω παρεπόμενες από τη σύμβαση υποχρεώσεις, κατά κανόνα, συνιστά ελαττωματική, πλημμελή εκπλήρωση με ενδεχόμενες συνέπειες την υποχρέωση του προμηθευτή προς αποζημίωση, το δικαίωμα υπαναχώρησης του καταναλωτή.
    επίσης θέλω να προσθέσω πως ο κύριος βάιος καλά έκανε τον τιμά η απαντισιτου στο θέμα και με λίγη καλή θέληση και από τους διοσας θα λήθη το πρόβλημα σου

λεει καπου οτι πρεπει να ξερει να επισκευαζει καθε προιον που πουλα? επισης μαλλον το αρθρο που βρηκες δεν αναφερεται σε πωλητες αλλα προμηθευτες. παιδια ολοι γνωριζουμε οτι δεν υπαρχει εγγυηση σε προιοντα μοντελισμου απο το καταστημα παρα μονο απο την εταιρεια που το παραγει. Κατα τη γνωμη μου ηταν "λαθος" που δεχτηκε τον φορτιστη καθως τωρα βρεθηκε "μπλεγμενος" ενω προσπαθησε να βοηθησει. Απο τη στιγμη που εχει στειλει τον φορτιστη δεν μπορει να κανει κατι αλλο. Βεβαια και ο φιλος μας εδω εχει απο την πλευρα του δικιο.
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #23 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 20:34:07 »

Πόσο κοστίζει ένας καινούργιος ίδιος φορτιστής;
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #24 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 20:35:52 »

Πόσο κοστίζει ένας καινούργιος ίδιος φορτιστής;
    Πάνω κάτω 200 ευρώ κύριε Γιάννη
    Καταγράφηκε
    2fast4u1
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #25 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 23:35:51 »

Το οτι χαλαει κατι σε 1-2 μηνες δεν σημαινει οτι δεν ειναι και ελλατωματικο,μπορει να ηταν ελλατωματικο εξ αρχης,σε διαφορετικη περιπτωση ολες οι εταιρειες θα εδιναν 2 μηνες εγγυηση
    Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #26 στις: Δευτέρα, 22 Απρ 2013, 00:34:23 »

Καταρχας θεωρω πολυ σωστη την απαντηση του καταστηματαρχη. (Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι φιλος με κανενα καταστηματαρχη).
    Φιλοι των καταστηματαρχων διαβαστε παρακατω και μετα γραψτε στα φορουμ.

Απο μια ενωση καταναλωτων http://enosikatanaloton.blogspot.gr/2011/04/blog-post_05.html

"Με βάση την εναρμόνιση του Αστικού Κώδικα,με την ευρωπαϊκή νομοθεσία,απο το 2002 ισχύουν τα παρακάτω:

ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;
    Ο καταναλωτής απευθύνεται απευθείας στο κατάστημα αγοράς,όπου έχει συναφθεί η "συμφωνία πώλησης".Το κατάστημα πώλησης είναι υπεύθυνο,για το πουλημένο ελαττωματικό προϊόν κι όχι η εδώ αντιπροσωπεία εισαγωγής του προϊόντος. Συνήθως λέγεται στον καταναλώτή,ότι υπεύθυνη για επισκευή ή αντικατάσταση κλπ είναι η αντιπροσωπεία της οποίας είναι κι η επίσημη εγγύηση,αλλά αυτή η πρακτική είναι παράνομη.Ο λόγος είναι,ότι ο νόμος επιβάλλει σ' όποιον πουλάει κάτι,να αναλαμβάνει και την ευθύνη γι' αυτό που πουλάει,επειδή κερδίζει μέσω αυτού."
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Δευτέρα, 22 Απρ 2013, 01:09:26 »

Προσπαθούμε να επανεφεύρουμε τον τροχό μου φαίνεται.

Σαφώς έχει ευθύνη ο πωλητής για το προϊόν που πουλά. Δεν έχει ευθύνη για τα μεταφορικά του και γι' αυτό πολλές φορές, για να μην βάζει τον πελάτη σε έξοδα του συστήνει απευθείας αποστολή. Τώρα, στην περίπτωσή μας που δεν υπάρχουν μεγάλοι αντιπρόσωποι αλλά "μαγαζάκια" που εισάγουν 5 πραγματάκια το να τα υπολογίζουμε σαν μεγάλες εταιρίες με πλήρες οργανωμένο after sales service είναι αφελές. Κατανόηση και συννενόηση θέλει.

Δεν έχω να πω τίποτα για την συγκεκριμένη περίπτωση, επειδή δεν γνωρίζω και απλά γενικολογώ για να μην αφήνεται, σχεδόν πάντοτε, η εντύπωση πως τα Ελληνικά κατάστηματα είναι όλοι τους λαμόγια που προσπαθούν να μας κλέψουν. Υπάρχουν σε όλους μας καλές και κακές στιγμές. Στην δικιά σας δουλειά είναι όλοι ευχαριστημένοι; Οι γενικεύσεις και οι ακρότητες δεν αρμόζουν σε ώριμους και σκεπτόμενους ανθρώπους.

Το τελευταίο σχόλιο και τα υπονοούμενα του με έκαναν να μιλήσω, διότι σαν επαγγελματίας δεν είναι δεοντολογικό κανονικά να παίρνω θέση. Αλλά το να αφήνεται να εννοηθεί πως όποιος δεν είναι φίλος καταστηματάρχη είναι αντικειμενικός και αντίθετα με όποιον εκφράζει μια άποψη που ίσως είναι υπέρ των καταστημάτων να θεωρείται διεφθαρμένος και υποκινητής, άσχετα με το αν είναι σωστή ή ανάλογα λάθος αυτή, είναι τουλάχιστον εκνευριστικό!

Καλό βράδυ και keep it cool!
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #28 στις: Δευτέρα, 22 Απρ 2013, 01:18:40 »

Το τελευταίο σχόλιο και τα υπονοούμενα του με έκαναν να μιλήσω, διότι σαν επαγγελματίας δεν είναι δεοντολογικό κανονικά να παίρνω θέση. Αλλά το να αφήνεται να εννοηθεί πως όποιος δεν είναι φίλος καταστηματάρχη είναι αντικειμενικός και αντίθετα με όποιον εκφράζει μια άποψη που ίσως είναι υπέρ των καταστημάτων να θεωρείται διεφθαρμένος και υποκινητής, άσχετα με το αν είναι σωστή ή ανάλογα λάθος αυτή είναι τουλάχιστον εκνευριστικό!

Πόσο σωστός εισαι...!!! Αμέσως μερικοί να δώσουν ταμπέλα...!!

Γενικά καλό είναι το κατάστημα να αναλάβει μια τέτοια περίπτωση..! Αν ήταν καλύτερες οι εποχές θα έλεγα οτι θα μπορούσε να τον αντικαταστάσει κιόλας αν έβλεπε ότι καθυστερεί...!

Αλλά τα τελευταία δύο χρόνια δν μπορούμε να περιμένουμε πολλά λόγω κρίσης..!

Εμένα κάτι τέτοιο μου έχει τύχει 2-3 φορές και με μεγάλα καταστήματα εξωτερικού αλλά προσωπικά προσπάθησα ψαχτώ με την εταιρία μέσω του καταστήματος..!

Τέλος να πω ότι όσοι διαβάζετε και εμπιστέυεστε τα blog θα πρέπει να πάρετε κανέναν πιο υπευθυνο άνθρωπο γυρω απο το θέμα να σας πληροφορήσει..! Δν είναι έτσι απλό παίζουν πάρα πολλα πράγματα..! Οτιδήποτε διαβάζουμε στο ιντερνετ πρέπει να το επιβεβαιώνουμε..! Το ιντερνετ είναι μια ανοιχτή πηγη πληροφοριών που ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει..!
    Καταγράφηκε
    Bladedancer
    Aeromodeller Sr. Member

Θέλω να πετάξω τώρα!!!!

« Απάντηση #29 στις: Δευτέρα, 22 Απρ 2013, 08:26:12 »

Καλημέρα σας.
    Να γράψω και εγώ κάτι για αυτό το θέμα με τα μαγαζιά που το έχουμε ξεσκίσει τον τελευταίο καιρό.
    Η Ελληνική οικονομία και νοοτροπία δεν επιτρέπει για πολλά πολλά, οπότε ας μην γκρινιάζουμε πολύ και ας το πάρουμε απόφαση ότι ο καθένας κάνει ότι μπορεί όπως μπορεί.
    Οι περισσότεροι είτε έχουμε δικά μας μαγαζιά είτε είμαστε ιδιωτικοί υπάλληλοι και δεν βλέπουμε μόνο τι συμβαίνει στα μαγαζιά, το ζούμε στο πετσί μας κάθε μέρα.
    Και μεγάλα μαγαζιά του εξωτερικού κάνουν λάθει και κάποια είναι και ακριβότερα. Όλοι έχουμε παράπονα για τα πάντα. Από την στιγμή όμως που κάποιος δεν σε κοροϊδεύει τότε ας μην το μεγαλώνουμε.
    Αυτό που με χαλάει εμένα πάρα πολύ είναι ότι έχουμε χωριστεί σε 2 στρατόπεδα. Οι υποστηρικτές των ελληνικών και οι υποστηρικτές των ξένων καταστημάτων.
    Οι μεν, σε θέματα με προϊόντα από το εξωτερικό, φωνάζουν ψωνίστε από ελληνικά μαγαζιά γιατί θα έχεις after sale, αλλά μετά σε τέτοια θέματα φωνάζουν ότι δεν είναι υποχρεωμένα να σου το παρέχουν.
    Οι δεν, αγοράζουν από το εξωτερικό, και αν βγει ελαττωματικό λένε δεν πειράζει, αλλά αν το πάρουν από ελληνικό μαγαζί το κάνουν θέμα και κατηγορούν.
    Ας ηρεμήσουμε όλοι μας και ας κοιτάξουμε να κάνουμε ένα από τα λίγα πράγματα που μας έμειναν, να μας ευχαριστεί και να μην το χέσουμε και αυτό.
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 22 Απρ 2013, 08:41:57 από Bladedancer » Καταγράφηκε

Trex 100 ~ Trex 450 pro v2 BeastX ~ Futaba T7C
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ελληνικά καταστήματα-αντιπροσωπείες-βιοτεχνίες  |  Θέμα: Γιατί κύριε(Βαιε Πόντικα)??????????
    Μεταπήδηση σε: