Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.417 μηνύματα σε 12.375 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 00:33:03

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 00:33:03

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 00:22]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 00:12]

από vtr
    [Χθες στις 20:45]

[Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 22:01:54]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309417
    Σύνολο θεμάτων: 12375
    Online σήμερα: 88
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 83
    Συνολικά: 85
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Γιατί κύριε(Βαιε Πόντικα)??????????  (Αναγνώστηκε 9668 φορές)
    misterHATORI
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 04:03:34 »

Η "ιστορια" έχει ως έξεις!!!
    τον περασμένο ιούνιο 2012 αγόρασα από το BizGreece έναν φορτιστεί  Cellpro PowerLab 6. κάποια στιγμή ο φορτιστής σταμάτησε να λειτουργεί,τον είχα περίπου ένα μηνα (ακόμα δεν ξέρω τον λόγο)και όπως γίνετε σε αυτές τις περίπτωσις κατόπιν συνεννοήσεως με τον κύριο πόντικα έστειλα τον φορτιστεί σε αυτόν για να πράξει τα δέοντα...μέχρι εδώ όλα καλά.περνάει ένας μηνας,δυο μήνες,τρεις "μηνες ουτε" φωνή ούτε ακρόαση,του κάνω ένα τηλ και μου απαντα ότι έχει πάει στην σιγκαπούρη για service,για να μην σας κουράζω λοιπόν εγώ έφυγα για αυστραλία κοντεύει να περάσει ένας χρόνος και ακόμα τίποτα...Τον έχω πάρει κάποια τηλ ακόμα και από εδώ από το sydney και η "απαντηση" είναι πάντα η ίδια όπου να είναι θα έρθει!!!!!μην ανησυχείς θα σου στυλο έναν άλλο να κανεις την δουλειά σου!!!!"Ακομα" τίποτα...................δεν θα το δημοσιοποιούσα αλλα κοντεύει να περάσει ένας χρόνος.......τα συμπερασματα δικα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!
    σας ευχαριστώ πολυ
    Βασιλειος Καραντζιας
    Καταγράφηκε

"FLY OR DIE!"
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #1 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 14:11:55 »

Η "ιστορια" έχει ως έξεις!!!
    τον περασμένο ιούνιο 2012 αγόρασα από το BizGreece έναν φορτιστεί  Cellpro PowerLab 6. κάποια στιγμή ο φορτιστής σταμάτησε να λειτουργεί,τον είχα περίπου ένα μηνα (ακόμα δεν ξέρω τον λόγο)και όπως γίνετε σε αυτές τις περίπτωσις κατόπιν συνεννοήσεως με τον κύριο πόντικα έστειλα τον φορτιστεί σε αυτόν για να πράξει τα δέοντα...μέχρι εδώ όλα καλά.περνάει ένας μηνας,δυο μήνες,τρεις "μηνες ουτε" φωνή ούτε ακρόαση,του κάνω ένα τηλ και μου απαντα ότι έχει πάει στην σιγκαπούρη για service,για να μην σας κουράζω λοιπόν εγώ έφυγα για αυστραλία κοντεύει να περάσει ένας χρόνος και ακόμα τίποτα...Τον έχω πάρει κάποια τηλ ακόμα και από εδώ από το sydney και η "απαντηση" είναι πάντα η ίδια όπου να είναι θα έρθει!!!!!μην ανησυχείς θα σου στυλο έναν άλλο να κανεις την δουλειά σου!!!!"Ακομα" τίποτα...................δεν θα το δημοσιοποιούσα αλλα κοντεύει να περάσει ένας χρόνος.......τα συμπερασματα δικα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!
    σας ευχαριστώ πολυ
    Βασιλειος Καραντζιας

φιλε μου παλι καλα που ανελαβε να τον στειλει αυτος και μπραβο του γιατι δεν ειναι υποχρεωμενος.... σε αλλα μαγαζια απλα σε παραπεμπουν στο service που ετσι και αλλιος αυτο ειναι το σωστο... δεν ειναι δικη τους δουλεια...

**οπως αν παρεις μια LG τηλεωραση απο το κοτσοβολο και την αλλη μερα σου καει.. ο κοτσοβολος στα @@@@@@ στην LG service θα σε στηλει...

Καταγράφηκε
    wizard
    Aeromodeller Hero Member

../../..

« Απάντηση #2 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 15:13:33 »

!μην ανησυχείς θα σου στυλο έναν άλλο να κανεις την δουλειά σου!!!!"

θέλει να σε εξυπηρέτηση και του την λες !!! έλεος

Καταγράφηκε

Planes Have Soul   .....
    Καντε Like  εαν θελετε
    http://www.facebook.com/pages/Watchers-Fpv/133379920096512?v=wall
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #3 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 15:31:23 »

γιατι δεν ειναι δικη του δουλεια ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    εγγυηση δεν εχει ;;;;;;;;;

και ποιος θα τον στειλει  ;;;;;;;;;;;;;;;

καποια στιγμη πρεπει να αρχισουμε να σκεφτομαστε περισοτερο σαν καταναλωτες με δικαιωματα .............

Καταγράφηκε

hirobo srb - trex 250 - trex 500 - blade 400 - blade msr - extra 300 pkz - yak 54 eflite - f16 eflite - mosquito fms - habu pkz - icon a5 pkz - f86 eflite - f86 alfa models - ta183 alfa models
    twister multiplex - mig-29 sebart- fox - pkz p51- corsair - f-16starmax - venus 3d-
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #4 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 15:37:44 »

γιατι δεν ειναι δικη του δουλεια ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    εγγυηση δεν εχει ;;;;;;;;;

και ποιος θα τον στειλει  ;;;;;;;;;;;;;;;

καποια στιγμη πρεπει να αρχισουμε να σκεφτομαστε περισοτερο σαν καταναλωτες με δικαιωματα .............

φυσικά και δεν είναι δική του δουλειά...!!!!!!!!!!!!!!!!!

τον στέλνεις μόνος σου στο service...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις ότι τα καταστήματα εμπορίου είναι απλοί μεσάζοντες....!!! φιλε καταναλωτη...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και τέλος μπράβο στην προκείμενη περίπτωση που ο καταστηματάρχης θέλησε να βοηθήσει και δεν του είπε τα προβληματάκια σου στο service τις powerlab... και λέω μπράβο γιατί εμένα μου το έχουν πει...!!!
    Καταγράφηκε
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #5 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 15:41:55 »

ακομα και αυτοι που ειναι αντιπροσωποι ;;;;;;;;;;

μαλλον κατι δεν ξερεις καλα φιλε μου .......... 
    Καταγράφηκε

hirobo srb - trex 250 - trex 500 - blade 400 - blade msr - extra 300 pkz - yak 54 eflite - f16 eflite - mosquito fms - habu pkz - icon a5 pkz - f86 eflite - f86 alfa models - ta183 alfa models
    twister multiplex - mig-29 sebart- fox - pkz p51- corsair - f-16starmax - venus 3d-
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #6 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 15:42:50 »

ενα χρονο το λες εσυ βοηθεια η δουλεμα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Καταγράφηκε

hellitop
    Aeromodeller Hero Member

achten!!!!!!!!!!!!!!!

« Απάντηση #7 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 15:45:45 »

ε αφου σου ειπε οτι θα σου στειλει αλλο που ειναι το προβλημα?
    Καταγράφηκε
    spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #8 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 15:46:53 »

ακομα και αυτοι που ειναι αντιπροσωποι ;;;;;;;;;;

μαλλον κατι δεν ξερεις καλα φιλε μου ..........  

ποιος είναι αντιπρόσωπος..... δεν υπάρχει αντιπρόσωπος...

και μάλλον εσένα δεν σου έχει τύχη κάτι τέτοιο για να τα λες αυτά...!!
    Καταγράφηκε
    aris2024
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #9 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 15:47:57 »

Δίκιο έχετε και οι μεν και οι δε, ίσως όμως τα ελληνικά μαγαζιά να προσπαθούν να εξυπηρετούν σε τέλειες καταστάσεις γιατί είναι το μόνο τους όπλο απέναντι στα online μαγαζιά που πουλάνε σίγουρα φτινότερα.
    Το ότι δεν είναι υποχρεωμένος να βοηθήσει δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το κάνει κιόλας.
    Καταγράφηκε
    ant1971
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #10 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 15:50:59 »

ωραια αποψη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δηλαδη ο εμπορας = μεσαζοντας απλως μαζι με το προϊον και την ομορφια του σου πουλαει και τρελα μαζι και καθαρισε !!!!!!!!!!!  

τι λεμε τωρα αν ειναι ετσι το παρακαμπτω πολυ απλα παω και το αγοραζω απο την πηγη μεσω διαδυκτιου και μου μενει στην τσεπη και το καπελο στην τιμη που μου βαζει απλα για να μου το προσφερει το προϊον χωρις καμια αλλη υποχρεωση

συμπασχω μαζι σου φιλε μου misterHATORI  χαρα στο κουραγιο σου και μπραβο που το εβγαλες στην φορα να καταλαβαινουμε τι γινεται στο χωρο

τα πραγματα δεν ειναι ετσι και ευτυχως δεν ειναι ετσι γιατι αυτο να εγινε οπως το λεει ο misterHATORI  ειναι η μειοψηφια
    Καταγράφηκε

η ασχολία με το ε/π συχνά είναι παράδεισος & κόλαση μαζί
    hellitop
    Aeromodeller Hero Member

achten!!!!!!!!!!!!!!!

« Απάντηση #11 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 15:52:46 »

λοιπον επειδη δεν ειμαστε μπροστα στην συζητηση καλο θα ηταν να μην προτρεχουμε και να μην καταδικαζουμε γιατι κανεις δεν ξερει τα πραγματικα γεγονοτα  Wink
    Καταγράφηκε
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #12 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 15:56:44 »

καλα εσεις που επιμενετε  στειλτε τα μονοι σας ..............

οσο για εμενα απαιτω να μου τα στειλουν  εφοσον τα ελενξουν ικαι οι ιδιοι πρωτα ή  να τα αντικαταστησουν εφοσον ειναι προβληματικα , ακου εκει μεσαζοντας .......πλακα κανεις ετσι ....... σε λιγο θα μας πεις να του ζητησω και συγνωμη που χαλασε ........

Καταγράφηκε

spv(spirosvar)
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #13 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 16:00:29 »

ωραια αποψη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δηλαδη ο εμπορας = μεσαζοντας απλως μαζι με το προϊον και την ομορφια του σου πουλαει και τρελα μαζι και καθαρισε !!!!!!!!!!!  

τι λεμε τωρα αν ειναι ετσι το παρακαμπτω πολυ απλα παω και το αγοραζω απο την πηγη μεσω διαδυκτιου και μου μενει στην τσεπη και το καπελα στην τιμη που μου βαζει
    συμπασχω μαζι σου φιλε μου misterHATORI  χαρα στο κουραγιο σου και μπραβο που το εβγαλες στην φορα να καταλαβαινουμε τι γινεται στο χωρο

στην προκείμενη περίπτωση τον βοήθησε.... και ναι οι περισσότεροι σου πουλάνε τρελά... τέλος αν μπορείς να πάρεις το οτιδήποτε από την πηγή τότε μπράβο σου και φέρε μας και εμάς είναι καλοδεχούμενα...

τέλος και εμείς συμπάσχουμε με τον μιστερ χαταρι... αλλά αν τον είχε στείλει μόνος στο σέρβις θα μίλαγε κατευθείαν με την πηγή... και όχι με μεσάζοντα... και σίγουρα θα είχε λύσει και το πρόβλημα του τώρα...

κάποια πράγματα γιατί σας φαίνονται λάθος δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας όταν κάτι χαλάει επικοινωνούμε με αυτόν που το έφτιαξε όχι με αυτόν που το πούλησε  ή με το εκαστοτε σερβις....
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 16:24:10 από spv(spirosvar) » Καταγράφηκε
    smartalex
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #14 στις: Κυριακή, 21 Απρ 2013, 16:06:38 »

ok καθε φορα που μου χαλαει το αυτοκινητο θα μιλαω  εφεξης απευθειας με τον ιαπωνα μηχανικο που το εφτιαξε  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ελληνικά καταστήματα-αντιπροσωπείες-βιοτεχνίες  |  Θέμα: Γιατί κύριε(Βαιε Πόντικα)??????????
    Μεταπήδηση σε: